KERESÉS search-close

kisördögök

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kisördögök"

Milyen zenék szóltak a negyedik adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások 4. adásában a gyerekek ismét a csapataiknak gyűjtötték a pontokat az egyéni és az extra produkcióikkal egyaránt, az adás végén azonban búcsúznunk kellett a Vagányoktól. Minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

Elsőkből lettek utolsók: Tóth Vera és csapata, a Vagányok búcsúztak a Kicsi Óriásoktól

Múlt héten még a tabella élén járt, most azonban sajnos az utolsó helyen végzett Tóth Vera és csapata, a Vagányok, így most vasárnap nekik kellett egy időre elbúcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától. Már csak három csapat maradt versenyben az RTL Klub tehetségmutató showjában.

Újabb csapattól kellett elbúcsúznunk!

Rengeteg lenyűgöző produkció, könnyek és boldogság. Sok minden történt a negyedik adásban is, azonban itt is elérkezett a Finálé ideje, ahol eldőlt a pontok sorsa, és így egy csapaté is.

Szerinted melyik a legjobb csapat? Szavazz!

Eljött az idő, most eldöntheted, hogy kik a kedvenceid, kiknek a produkciói nyűgöztek le eddig a legjobban, ki az a kapitány, akinek szívesen a csapatába tartoznál. Válassz képet és dönts!

Pontszerzés, sztárvendégek, búcsú: mi történt a harmadik adásban?

Molnár Tibi és csapata: Nina, Emma, Kevin és Martin, vagyis a Torpedók búcsúztak elsőként a Kicsi Óriások színpadától. A csapatok közötti versengés viszont folytatódik tovább, jövő héttől azonban már új időpontban, vasárnaponként 18.50-től találkozhatnak a nézők az RTL Klubon a Kicsi Óriások tehetségeivel.

Olívia: Hung Up (Madonna)


szerző:
2016.09.17. 20:32
Olívia: Hung Up (Madonna)

A Kisördögök kistehetsége kedvenc énekesnőjétől, Madonnától adott elő egy dalt, ami végtelenül boldoggá tette őt és a zsűrit is. A szöveggel nem lehetett gond, hiszen anyukájával folyton Madonnát hallgatnak.

Peti: Végső vallomás (United)

Peti újra belefutott a lámpalázba, és az izgalmak miatt megint megjelent a torkában a kis gombóc. Erre a zsűri is figyelmeztette, hiszen enélkül a produkciója is jobb lehetett volna.

Hogy állnak a pontversenyben jelenleg a Kicsi Óriások csapatai?

A tehetségek minden héten pontokat gyűjtenek a produkcióikkal a csapataiknak. A 2. adásban ugyan még nem volt kiesés, de a jelenlegi pontokat továbbviszik majd a következő hétre. Nézzük, mi a helyzet most!

Jöjjön a finálé és a pontok!

A második adás végén Balászék összesítették a csapatok pontjait, azonban a végső állás előtt a zsűri még kategóriánként kiosztotta az extra pontokat is, ami teljesen felborította a sorrendet.

A Kicsi Óriások egy plakátversenyen is összemérték tudásukat! Szavazz!

A gyerekek a színpadon kamerák és nézők előtt bizonyítanak minden héten, különböző koreográfiákat és dalokat előadva. A versenyből és a kreativitásból viszont jut bőven az Akadémiára is! A cikk végén ti is szavazhattok a kedvenc plakátotokra!

A tehetségek plakátkészítésbe kezdtek!

Az Akadémián nemcsak a produkcióikra készülnek a gyerekek, de pihenésre és szórakozásra is marad idő. Így esett, hogy eldöntötték: mindegyik csapat saját plakátot készít, utána pedig egy versenyen eldöntik, melyik lett a legjobb!

A Kisördögök kabalájukkal együtt adták első interjújukat!

Kovácsovics Fruzsi csapata is összeállt a zsűri döntése után: Peti, Olivér, Viki és Olívia csapatkapitányukkal együtt meséltek a kabalájukról és a színpadon átélt élményekről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való