KERESÉS search-close

kirabolták

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kirabolták"

Korábban nem volt probléma a tinikkel, akik agyonverhettek egy férfit

Jól tanultak és nem volt probléma azokkal a tinikkel, akik a gyanú szerint múlt hétfő este halálra vertek hajdúhadházi otthonában egy 66 éves férfit, kerekesszékes feleségét megfenyegették, majd kirabolták őket. Édességet és 6 ezer forintot zsákmányoltak. A tinédzser támadókról a település polgármestere beszélt Híradónknak. Azt mondta: a fiúknak nincs priuszuk. Most a debreceni fiatalkorúak javítóintézetében vannak letartóztatásban.

KIRABOLT ELADÓ: „Az arcomat érte az első lövés!”

Rémálmok gyötrik a rablás óta, azt az eladót, akire múlt héten gázpisztollyal kétszer is rálőtt egy rabló az egyik szombathelyi dohányboltban. A rendőrség és a TEK szerdán fogta el a gyanúsítottat. A bántalmazott nő soha többé nem akar már eladónőként dolgozni: az arcán ugyan már csak egy heg látszik, de lelkileg nagyon megviselte az eset.

Arcátlanul rabolták ki az énekest

Elképesztő trükkel loptak el kétmillió euró értékű ékszert a világhírű Puerto Rico-i popsztár, Daddy Yankee valenciai szállodai szobájából. A tolvaj egyszerűen azt mondta a szálloda alkalmazottainak, hogy ő Daddy Yankee, akik erre be is engedték a szobába, és ki is nyitották neki a széfet.

Hajléktalanokat vertek meg fiatalok - szórakozásból

Ötszáz forintnyi aprópénzért rabolt ki egy hajléktalant az a három fiatal, akik ellen a napokban emeltek vádat. A három testvér januárban támadta meg a férfit, akit egyikük hátba rúgott a Deák téren, majd elvették tőle az addig összegyűjtött pénzét. Néhány héttel később egy másik hajléktalant összevertek az egyik aluljáróban. Az RTL Híradó úgy tudja, azt mondták a nyomozóknak, hogy nem akarták kirabolni, csupán szórakozásból verték össze.

Brutálisan összevertek és kiraboltak egy 81 éves asszonyt

Brutálisan összevertek, kiraboltak, majd magára hagytak egy 81 éves asszonyt a házában a Borsod megyei Göncruszkán. A rendőrség elfogta a támadókat: két novajidrányi férfit gyanúsítanak. Az asszonyhoz szombat éjszaka rontottak be, összeszedtek, amit tudtak. A magatehetetlen asszonyra fél nappal később találtak rá, most intenzív osztályon ápolják.

Bankba vitte a pénzt, rátámadtak

Kiraboltak egy dohánybolt tulajdonost Keszthelyen. A fiatal nő éppen a bankba tartott, hogy a hétvégi bevételt befizesse, amikor hátulról megtámadta egy bukósisakos férfi. Többször arcon ütötte, elvette a táskáját, majd a 3 és fél millió forintos zsákmánnyal elrohant. A nő hiába sikított, kiabált, senki nem segített neki. A támadót és két társát, akik autóban vártak rá elfogták.

Kirabolták Rékasiékat


szerző:
2017.02.01. 17:25
Kirabolták Rékasiékat

Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonából több mint egymillió forint értékben loptak el készpénz és ékszereket a napokban. Egy napilap úgy tudja, hogy a földszintes házba egyszerűen bemászott a tolvaj, miután betörte az egyik ablakot. Többszázezer forintnyi készpénzt, egyedi készítésű ékszert és karórát is zsákmányolt a betörő – így pótolhatatlan tárgyi emlékekkel is szegényebb lett a szerelmespár.

85 éves asszonyt loptak meg


szerző:
2016.12.26. 18:15
85 éves asszonyt loptak meg

Az ünnepi bevásárlásból tartott hazafelé, amikor meglopták. A 85 éves tatai asszony a zebránál várakozott, amikor egy nő mellé lépett és kivette a pénztárcáját a táskájából. Az asszony hiába kiabált, a tolvaj elfutott. Azonnal hívták a rendőröket, akik hamar elfogták a nőt.

Fegyverrel rabolták ki Kim Kardashiant

10 millió euró értékű ékszert raboltak el Kim Kardashiantől az éjjel egy párizsi hotelben. Az amerikai celebre két rendőrnek öltözött férfi fegyvert fogott, majd megkötözte és bezárta a fürdőszobába. Férje, a rapper Kanye West félbeszakította koncertjét a történtek  miatt. Kardashiannak nem esett baja, de - sajtósa szerint - lelkileg nagyon megviselték a történtek.

 

Az egyik rabló csak 14 éves volt

Még a csöveket is kitépték a falból és a csapokat is leszerelték azok a rablók, akik egy 83 éves férfi házába törtek be Miskolcon. Az idős embert tavaly nyáron egy hét alatt kétszer is kirabolta ugyanaz a banda, ő mindkétszer az ágyában fekve, rettegve nézte, ahogy elviszik a holmiját. A három támadót egy héttel később elfogták, kiderült, egyikük csak 14 éves.

Duplán kizsebelték a szeretetszolgálatot

Egymás után kétszer is kirabolták Haitin a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Munkatársait.

Kiraboltak egy utazási irodát


szerző:
2009.10.15. 15:31
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való