KERESÉS search-close

királyság

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "királyság"

Ilyen volt I. Lacika és Adri királynő uralkodása

Elsőként Lacika viselhette a koronát, majd a trónt Adri vette át. Vajon hogyan emlékeznek vissza azokra az időkre?

 

A királynőnek nem lehet hazudni!

Adri fontos eseményre hívta össze a népét, ahol az őszinteség elsődleges szerepet játszott. Zsuzsu könnyek között öntötte ki érzelmeit, Lacika pedig "kinyílt, mint a tubarózsa".

Greg, az udvari bolond

Greg szinte repdesett a boldogságtól, miután új szerepben tündökölhetett. Bevallotta: ezzel nem csak a többieket, hanem önmagát is remekül elszórakoztatja.

Parádés lovagi tornán mérkőztek meg a villafiúk

A srácok több feladatban is megmérettették magukat, ráadásul a győztes nagy jutalomban részesült!

Igyál úgy titokban, mint Reni

Ha csínytevésről és lázadásról van szó, Renit tutira nem kell félteni. Bárhogyan képes megszerezni az üdítőjét!

Csoki milyen király lett volna?

Győző kifaggatta Csokit a benti helyzetről, pontosabban a királyságról. Az ex-villalakó elmondta, hogyan szivatta volna meg az alattvalóit.

Roli kiakadt a királyára!

A rengeteg lázadás után Roli megmondta a véleményét királyának, aki szerinte túlságosan határozatlanul kezeli az alattvalóit.

Adri: „A Lacika kevés ahhoz, hogy engem felidegesítsen!”

A csínytevései miatt Adrinak el kellett vonulnia a szaunába, persze ezt kihasználta és felvette gondolatait. Vajon mit gondol a királyáról?

Kihallgatták a Villa népét: ki a bűnös közöttük?

László király és Roli kancellár mindenkit kikérdeztek az alattvalóik közül, hogy kiderítsék, kik követték el a csínyeket. Ezek után pedig kiosztották a büntetéseket és a jutalmakat.

Reni „lecsicskakirályozta” az uralkodót

Az uralkodó nem hagyta következmény nélkül Reni lázadását, emiatt azonnal büntetést szabott ki mindenkire. Ezek után Reni sírva tombolt, Lacika pedig elhajította a koronáját.

Laci király: „Még életemben nem mosott meg így alattvaló”

Reni feladata volt, hogy megtisztítsa uralkodóját a zuhanyzóban. Eközben Zsuzsu hatos és Adri hetes a mosókonyhában huppant a dézsába.

László király kórust alapított

Első Lacika szeretett volna egy kis muzsikát hallani, miközben alattvalói pakolnak, ezért azonnal ki is adta a parancsot.

A Villa népe fellázadt: mindent eldugtak királyuk elől?

Az alattvalóknak ki kellett pakolniuk mindent a konyhából, egyetlen finomság sem maradhatott ott. Reni, Adri és Greg azonban titkos akcióba kezdtek, hogy megmentsék a csokikat maguknak.

Roli kancellár Hunornak: „A királyság szemete leszel”

Miután megalkották a legfontosabb törvényeket, a király és kancellárja színük elé hívatta összes alattvalójukat, hogy mondják el véleményüket a királyságról. És egy valaki külön feladatot is kapott…

És ím, megkoronázták első Lacikát

A koronázási szertartás után – ahol elrepült a királyi ékszer – a kancellár ismertette a törvényeket a Villa népével.

Zsuzsuék nekiestek a kancellárnak!

A rangsor kihirdetése után kitört a veszekedés a Villában. Zsuzsu és Reni nem bírták elfogadni, hogy milyen számokat kaptak, ennek pedig hangot is adtak.

Laci király és kancellárja felállították a Villa-sorrendet

A király és első embere elvonultak, hogy kitalálják, kit akarnak a Villa-rangsor elejére és végére tenni.

Ön tudta, hogy jelenleg is királyságban élünk?

Trónviszály kezdődhet Magyarországon. Az elmúlt években ugyanis több nagyot álmodó férfi királynak kiáltotta ki magát, így - ha ezt még sokan nem is tudják - jelenleg több uralkodó is igényt tart a magyar trónra.

Senki sem akar közülük a trónra kerülni!

Senki sem akar közülünk a trónra kerülni!” Ezt a meglepő kijelentést tette Harry herceg legújabb interjújában, és ezt magára és bátyjára, Vilmos hercegre értette.

Majdnem negyven év börtön vár egy thai férfire, amiért viccelődni mert a király kutyájával

Nem csak Magyarországon lehet bajba kerülni, ha valaki Facebookozik: egy thaiföldi férfi súlyos börtönbüntetés elé néz, mert szarkasztikus posztot mert írni a közösségi oldalra a király ölebéről.

II. Erzsébet megdöntötte minden elődje uralkodási rekordját

Az eddigi csúcstartó, Viktória királynő összesen 63 évig és 7 hónapig ült az angol trónon. Pontosan ennyi ideje uralkodott Nagy-Britannia jelenlegi királynője is - egészen tegnapig, ma azonban egy nappal megelőzte legendás elődjét. Most mindent megtudhat a világ egyik leghíresebb asszonyáról!

Győzött a felkelés


szerző:
2015.01.09. 23:04
Győzött a felkelés

Az oroszlánkirály átadja férjurának, a varacskos disznónak a döntés és az uralkodás jogát. Hogy ez milyen következményekkel jár, kiderül szombat est 10-kor!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való