KERESÉS search-close

kimerültség

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kimerültség"

Feleslegesen fárasztották le magukat az Agila törzs férfi tagjai a védettségi játék előtt

Jérémy és Tamás hiába próbálták leszedni a fáról a kókuszokat, nem jártak sikerrel, ellenben jól lefáradtak, ami nem jött jól nekik a védettségi játék előtt.

SZAKPSZICHOLÓGUS VÁLASZOL: Így előzhetjük meg a tavaszi fáradtságot

Ön is kimerültnek, fáradékonynak, rossz kedvűnek érzi magát mostanában? Az RTL Híradó által megkérdezett Balogh Kamilla, klinikai szakszpichológus szerint ezek a tavaszi fáradékonyság tünetei lehetnek, amit egyáltalán nem szabad fél vállról venni, hiszen hosszú távon depressziót is okozhat.

Nehezebben koncentrálnak a diákok

Bágyadtság, aluszékonyság, fejfájás - ezek a diákok jellemző tünetei az év végén. Nagyjából másfél hét van a vakációig. Egy tanárnő szerint nagyjából tízpercenként kell átmozgatni a gyerekeket tanórán, annyira nehezen koncentrálnak. A pszichológus arra figyelmeztet, hogy az év végi hajrá és a vizsgák miatt könnyen kimerülhetnek a diákok, ezért nem szabad otthon is hajszolni őket.

Justin Biebernek elege lett a rajongókból

Nincs többé lehetőség arra, hogy személyesen találkozzunk az énekessel. Az Instagramján jelentette be, hogy mentálisan és érzelmileg is annyira kimerítőek számára a szervezett rajongói találkozók, hogy kénytelen véget vetni ezeknek.

55 éves korában elhunyt Henry Worsley

Az egykori katonatiszt példaképe Ernest Shackleston befejezetlen utazásának 100. évfordulóján szerette volna véghezvinni az expedíciót. Felszerelését végig egy szánon húzta maga után a csontig hatoló hidegben. Szervezete 71 nap és mintegy 1400 km megtétele után a kimerültségtől összeomlott, ő pedig kénytelen volt feladni a túrát. Worsley-t egy chilei kórházba szállították, ahol megműtötték, de életét már nem sikerült megmenteni.

Hatból öt magyar munkavállaló kiégett

Ez derült ki az egyik hazai szervezetfejlesztő cég felméréséből. Az RTL Híradó által megkérdezett szakértők szerint a kiégést elsősorban a túlhajszoltság, a megélhetés miatti teljesítménykényszer és a túlzott kötelességtudat okozza, és egyre gyakrabban fordul elő 30 év alatt. Arra is figyelmeztetnek: ha nem veszik időben észre a tüneteket és nem kezelik, a kiégés súlyos depresszióhoz és testi-lelki kimerültséghez vezethet.

Padalecki súlyos depresszióval küzdött

Az Odaát sztárjának múltjáról megdöbbentő információk láttak napvilágot! A mindig mosolygós színész egykor súlyos lelki problémákkal küzdött.

Hogyan működik a tüdő?


szerző:
2015.03.23. 18:00
Hogyan működik a tüdő?

A tüdőről nem is gondolnánk, hogy mennyire befolyásolja a közérzetünket.

Aludjunk jobban, de hogyan?


szerző:
2015.03.20. 18:00
Aludjunk jobban, de hogyan?

Sokan ébredünk fáradtan és nyúzottan, hiába aludtunk sokat. Nem véletlen, hiszen az éjszakai alvó póz és a párnák sokasága nagy hatással van ránk.

A só mítosz: gyógyít vagy megbetegít?

A só szinte minden ételben megtalálható, de gyakran ezen felül is megsózzuk ételeinket. Nem is gondolnánk, hogy ez azonban rossz hatással lehet egészségügyi állapotunkra. Dr. Tóth megmutatja, hogy mennyi az ideális fogyasztás ebből az ízesítőből.

 

Fókusz 11-03-02


szerző:
2011.03.02. 20:45
Fókusz 11-03-02

Fókusz: „Ereszd el a hajamat!” - Megmutatjuk Alekosz lakodalmi videóit, a zenész már akkor is csajozott, ha tehette. Holtpont - A kimerültség, amely halált is okozhat. Hogyan védekezzünk az autóban az elalvás ellen? Műláb kutyáknak - Megtaláltuk az egyetlen protézises magyar négylábút, de van póni, sőt, elefánt is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való