KERESÉS search-close

kiköltözés

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiköltözés"

Hogyan boldogul egy magyar lány bártulajdonosként Laoszban?

A siófoki lány, Erzsi útja hosszú volt Laoszig, ahol a város egyik legjobb bárját viszi és a közösség csak Lisaként ismeri. Luang Prabangig, ahol semmi sem olyan, mint otthon. Ahol még mindig aknákat rejt a közeli dzsungel, ahol egymás érik a robogók és bárhol, bármikor felbukkanhatnak békésen sétálgató buddhista szerzetesek. Lisának azonban nemcsak a magyarországitól eltérő "furcsaságokkal" kellett megküzdenie új otthonában, hanem egy komoly betegséggel is.

Zsuzsa és Arnold itthon mindent elvesztettek, Svédországban kezdtek új életet

Arnold 2011-ben költözött Svédországba a Pest megyei Nagykőrösről, miután ő és a családja teljesen eladósodtak. Felesége, Zsuzsa és kisfia, Arni csak egy évvel később követték őt. Arnold 50 koronával a zsebében indult neki az ismeretlennek.

Gábor kiköltözik az albérletből

Az albérletben Zoé közli a lakótársakkal, hogy nem akar többé Gáborral egy fedél alatt élni, és hamarosan ki fog költözni. Gábor azonban vállalja a történtekért a felelősséget, és elébe megy Zoé kívánságának: közli, hogy ő fog elköltözni, és kezdetben a műhelyben fog lakni.

Karesz rádöbben, képtelen Sári barátja lenni

A fiatalok albérletében nagyon rossz hangulat uralkodik. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy a fiú megkéri Sárit, Zsófikával együtt költözzön el és kitesz a lakásból mindent, ami a lányra emlékeztetné.

Lali megbánta, hogy Lunát választotta?

Miután az ultimátum már rég lejárt, Lalinak költöznie kellett. A fiú neki is fogott volna a lakás keresésnek, azonban Luna váratlanul eltűnt..

Önként nem mennek el a szállóról

Ha kell, elviselik az erőszakot is, de önként nem költöznek ki a budapesti József nádor téren lévő átmeneti szállóból. Ezt a működtető Oltalom Karitatív Egyesület közölte. 64 hajléktalan nőnek hétfőn délelőtt 10 óráig kell elhagynia a szállót. Erről a fővárosi önkormányzat még tavasszal döntött. Az egyesület elnöke, Iványi Gábor szerint velük senki nem tárgyalt a költözésről, ráadásul érvényes szerződésük van a fővárossal, ezért nem távoznak.

ValóVilág 6 14-02-01


szerző:
2014.02.01. 23:00
ValóVilág 6 14-02-01

ValóVilág 6: Miután a nézők péntek este úgy döntöttek, hogy VV Simonnak viselkedése miatt el kell hagynia a Villát, a műsor készítői úgy határoztak, hogy újabb lakó költözik VV Simon helyére, a 28 éves, joghallgató Dávid.

Nem az ember, a lakás a fontos


szerző:
2011.06.07. 18:23
Nem az ember, a lakás a fontos

Rövid idő alatt két olyan eset is történt, amikor valaki a kilakoltatás elől a halálba menekült.

Tét nélkül is nehéz a villalét?

A szakítás után még napokat kellett együtt töltenie Jerzy-vel a Villában - mit érez Gigi a kiköltözés után? Lát még esélyt maguknak? Az ex-villalakókat faggattuk, Olivér és Zsófi is meglepően értékelte a történteket és látja a finisben lévők esélyeit.

Miért sírtak a lányok Gina kiköltözésekor?

Írd meg a véleményed Zsófi és Anikó kiborulásáról Gina távozása miatt!

Szandika toporzékolt Zsuzsi miatt

A Bombanőt viselkedése miatt kizárták a játékból, aminek ő maga nagyon örült, Szandika viszont kiborult.

ValóVilág - Kiköltöztek a celebek 10-11-24

ValóVilág - Kiköltöztek a celebek: Elhagyták luxusbörtönüket a Villa celeblakói, a stúdióban élménybeszámolót tartottak az elmúlt napokról.

Celeb-kiköltözés, és a hátramaradt rumli

Mindentől elbúcsúzva hagyták el a ValóVillát a celebek, még énekeltek is. Nézzétek meg az utánuk maradt rendetlenséget!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való