KERESÉS search-close

kihagyás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kihagyás"

A Neoton Família Pál Évája visszatér a színpadra

A Neoton Família a 70-es években az egyik legnépszerűbb magyar együttes volt, külföldön is jelentős hírnévre tettek szert. Pál Éva 1983-ban lépett ki a legendás zenekarból, ez lelkileg rendkívül megviselte, depressziós lett, még mostanában is szorong. 66 évesen, 35 év kihagyás után azonban visszatér.
Az Évával készült beszélgetést ide kattintva megnézheted bővebben.

JÓTANÁCSOK: szakítóknak


szerző:
2017.02.21. 17:53
JÓTANÁCSOK: szakítóknak

Van-e értelme egy kapcsolatot másikkal feledtetni, mennyi idő egy csalódáson túltenni magunkat, felállni egy szakításból, túlélni egy válást? Gaál Viktor pszichológus szerint minden esetben egy év pihenőre, kihagyásra lenne szükség ahhoz, hogy valaki egészségesen új kapcsolatot tudjon kezdeni!

Újra zöld-fehérben feszít Lisztes Krisztián

A tősgyökeres újpesti most visszatért zöld-fehér nevelőklubjához, hogy már apukaként a Fradiban tegye szögre stoplis cipőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való