KERESÉS search-close

kifosztották

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kifosztották"

Elkapta és megverte a tolvajt a gazda, őt ítélte el a bíróság

Gyenes Zoltán nyárlőrinci gazdaságát az utóbbi években többször is kifosztották. Több mázsa dinnyéjét vitték el a tolvajok, ezért volt, hogy kint aludt a földeken, hátha tetten éri őket. Később pedig mozgásérzékelős vadkamerákat szereltetett fel. Ezek jeleztek be, amikor tavaly nyáron egy éjjel épp egy lopott barackkal teletömött autóval akartak távozni a tolvajok. Zoltán azonban elkapta egyiküket, dühében többször is megütötte, amivel súlyos sérülést okozott. Emiatt ellene emeltek vádat.

Eltűnt a rokonuk urnája a győri temetőből

Kifosztották az urnahelyet, még a hamvakat is elvitte valaki. Egy győri család az ünnepek előtt akarta rendbe tenni rokonuk nyughelyét, de ott semmit nem találtak. A fedlap és az urna is eltűnt a győri temetőből- számolt be róla a Kisalföld. 

Eszméletlenre vertek egy autóst

Évekre börtönbe kerül az a három férfi, akik három évvel ezelőtt eszméletlenre vertek egy autóst a Borsod megyei Sóstófalván. A kocsija elé ugrott ki egyikük, amikor pedig a sofőr megállt és kiszállt, azonnal ütni kezdték. Kiverték egy fogát és betörték a koponyáját, az autót pedig kifosztották.

Többször, többen is kifosztották

Kétszer is kiraboltak egy budapesti telefonboltot három hónap alatt. Februárban és áprilisban is tolvajok jártak az Andrássy úti üzletben. Fél percnél több egyszer sem kellett nekik: a bemutatópultról másodpercek alatt gyűjtötték össze, amit találtak.

 

Szexet ígértek, helyette kifosztották áldozataikat

Erotikus társkeresőn hirdetett, és szexet ígért egy pár, helyette azonban elkábították és kifosztották áldozataikat. Eddig két férfiról tudnak a rendőrök, akiket így loptak meg Budapesten. Mindkettő tavaly nyáron a társkeresőn ismerkedett meg a 39 éves férfival és élettársával.

 

Már megint! – alvó utast fosztottak ki

Alvó utast fosztott ki két nő egy budapesti buszon. Ezt felvette a biztonsági kamera, a képeket mutatjuk! A pénztárcáját lopták ki a zsebéből. Az áldozat ezt csak a végállomáson vette észre, de a tolvajok addigra már leszálltak. A rendőrség keresi a két nőt.

Ismét egy alvó utast fosztottak ki

Megint kifosztottak egy villamoson alvó utast. Szombat este a budapesti Móricz Zsigmond körtéren zsebelte ki egy férfi. Az akciót a térfigyelő kamerák központjában is látták, így azonnal rendőrt küldtek. A tolvaj már kedden bíróság elé áll, akár öt évre is börtönbe kerülhet. Pontos statisztika nincs, de azt a rendőrök is elismerik, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak a hasonló lopások, pedig majdnem minden megállóban van kamera.

Szétverték a vitrint a tolvajok

Több millió forint értékű ékszerrel léptek meg a tolvajok hétfőn Mosonmagyaróváron. Kalapáccsal verték szét a vitrint az ékszerüzletben, majd a zsákmánnyal együtt elmenekültek. Egy szemtanú szerint olyan volt, mintha lőttek volna.

 

Életet mentett a Balaton Sound mentőszolgálata

Egy 60 év körüli férfi lett rosszul a fesztiválhoz közeli szabadstrandon, a Sound egyik mentőse élesztette újra. A fesztiválon eddig több mint 350 sérültet láttak el, csütörtök este például olyanokat, akiket paprikasprével fújtak le ismeretlenek. A támadók több embert kifosztottak, a rendőrség nyomoz.

 

Kifosztotta a vak utcazenészt

Vak utcazenészt fosztottak ki Pécsen. Egy tolvaj több száz forintot vett el abból a dobozból, amibe a látássérült gyűjti a dalokért kapott aprót. A tolvajnak a pénz elköltésére nem maradt ideje, ugyanis észrevette őt egy szolgálaton kívüli rendőr. Több száz méteren keresztül tartott az üldözés, mire sikerült elfogni. A meglopott zenész nyilatkozott az RTL Híradónak, szerinte ilyen esetből minden hónapra jut egy.

Megkötözve kádba dobták Kardashiant

Megrázó részletek derültek ki arról, mit kellett átélnie a celebnőnek, amikor a napokban betörtek hotelszobájába és kifosztották. Öt férfi támadt rá fegyverrel, és életveszélyesen megfenyegették. Kardashian attól félt, hogy meg is erőszakolják, ezért minden méregdrága ékszert odaadott nekik, ami a szobában volt. Kanye West feleségének testőre ekkor pár utcányira egy szórakozóhelyen volt, ahol a nő testvéreire vigyázott épp. Kimnek pszichológus segít majd a történtek feldolgozásában.

Milliókat lophattak az idős férfitól

3 és fél millió forintot loptak el két nap alatt egy szegedi férfitól, két nő már előzetesbe is került. A vasárnapi népszavazásra hivatkozva jutottak be áldozatukhoz, később már eltartási szerződést kínáltak neki. Visszajártak hozzá, mert egyre többet akartak. Ez lett a vesztük, az idős embernek végül gyanúsak lettek.

Alvó utast fosztottak ki a villamoson

Kifosztottak egy alvó utast egy fővárosi villamoson. A tolvaj egyszerűen odament, elvette tőle a tárcát és a mobiltelefont. Ezután leszállt, a megállóban ott várta egy társa. Megszámolták a pénzt, majd a tolvaj visszaszállt és visszarakta áldozata zsebébe az üres tárcát. Az egészet rögzítette egy közelben lévő térfigyelő kamera. A rendőrök szinte azonnal elfogták a tolvajokat, a kamera ezt is rögzítette.

Alvó embert fosztottak ki a villamoson

Felvette egy térfigyelő kamera, ahogyan kifosztanak egy alvó embert a végállomáson várakozó villamoson. Az eset vasárnap hajnalban, 4 óra 50 perckor történt a XI. kerületi Karinthy Frigyes úton. A felvételen látható, hogy egy férfi és egy nő lép oda a rendőrség megfogalmazása szerint védekezésre képtelen állapotban lévő áldozathoz. Ezt követően a sértett zsebéből a férfi kivette annak mobiltelefonját, amit a közben folyamatosan figyelő nő rakott el a táskájában.

A pénztárgépet is el akarták vinni

Vádat emelt az ügyészség a veszprémi trafikrablók ellen. A két férfi még februárban rontott be egy trafikba, és amíg egyikük figyelt, a másik kifosztotta az üzletet. Még a pénztárgépet is kitépte a falból. A rendőrök hamar elfogták őket.

Kifosztották a fogyatékos otthont

Értelmi fogyatékosok pénzét és az őket gondozó alapítvány egyetlen, 14 éves autóját vitték el azok a tolvajok, akik kedden fényes nappal törtek be a Bárka Alapítvány dunaharaszti lakóotthonába. Az otthon lakóit sokkolták a történtek, az alapítvány azt mondja, csaknem 2 millió forint a káruk, és veszélybe került a működésük. A rendőrség lopás miatt nyomoz.

Pásztorórát ígértek, de meglopták az idős bácsit

Vádat emelt az ügyészség négy zalaegerszegi nő ellen, akik még májusban szexet ígértek egy 86 éves bácsinak, de kényeztetés helyett kifosztották. Míg egyikük levetkőztette az idős embert, és elterelte a figyelmét, addig a másik három elvette a férfi pénzét.
 

Több százmilliót vittek el egy utazási irodából

A pincéből kibontották a padlót, és úgy fosztottak ki egy utazási irodát betörők.

Kifosztották a felszámolás alatt lévő céget

A tolvajok keretestől elvitték az ablakokat, a vezetékeket kitépték a falból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való