KERESÉS search-close

kiesés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiesés"

Gergő: „Nyertesként szállok ki”

A harmadik napon egy kék versenyzőnek ért véget a verseny. Gergő könnyes szemekkel búcsúzott el mentorától.

Zsolt zokogva búcsúzott a versenytől

A második napon ismét egy piros kötényes versenyző esett ki a versenyből. Zsolt nem bírta visszatartani érzéseit.

Ő esett ki elsőként a Konyhafőnök - Visszavágó Döntőjéből!

A Döntő első napján máris el kellett búcsúznia valakitől a zsűrinek. Végül a piros csapat egyik tagja hagyta maga mögött a konyhát és a séfkabátját is.

„Egy világ omlott össze bennem”

Egy ember nem hallhatta csak a nap végén a nevét az eredményhirdetésen… Tomi könnyes szemekkel búcsúzott el mentorától.

Ágó elsírta magát, amikor a zsűri ölelésekkel búcsúzott el tőle

A zsűri szomorúan köszönt el a kék csapat versenyzőjétől, akit igazán megszerettek a verseny alatt.
 

Sánta Juliska sírva távozott a Konyhafőnökből

A nap végén Kovács Dani és Sánta Juliska maradt a zsűri előtt, hiszen ők voltak a leggyengébbek. Végül a pirosak búsúltak, hiszen Rácz Jenő versenyzője nem kapott még egy esélyt.

Rácz Jenő: „Kozi, nekem bizonyítottál, büszke lehetsz magadra!”

Koziban egy kis világ omlott össze, amikor távoznia kellett a versenyből. De még mielőtt kiment volna az ajtón, mentora még magához vonta.

„Megszerettem volna nyerni… legfőképpen a kislányaimnak”

Az eredményhirdetésen Bogi és Bálint között dőlt el, hogy kinek kell távoznia a versenyből. A kieső a könnyeivel küszködve búcsúzott.

Ragány Zoltán: „Nem akarok sírni… bocsánat”

A mai versenynapon is el kellett búcsúznia egy versenyzőnek: Zoltán a könnyeivel küszködve köszönt el versenytársaitól és a kötényétől is.

Yvett könnyek között vette át Zé megható búcsúajándékát

Yvettnek véget ért ugyan a verseny, de Zé nem hagyta, hogy ajándék nélkül távozzon. Egy meghívás és egy cuki dedikált kép várt a Street Kitchen rajongó lányra.

Zé kiharcolt egy utolsó esélyt a kieső versenyzőnek?

Bea étele egyik séfet sem győzte meg annyira, hogy beválogassák a csapataikba, azonban Zé ezzel nem értett egyet. Vajon a zsűritag beszéde meggyőzi valamelyik séfet?

Rácz Jenő nem értett egyet zsűritársai döntésével

Volt egy versenyző a második főzés után, aki miatt még a zsűriben is feszültség támadt. Miközben Zé és Ákos határozottan nemet mondtak, Jenő teljesen mást gondolt...

Ezek voltak VV Greg első szavai kiesése után

A VV9 sellője 106 nap után, bronzéremmel távozott a Villából. Greg többek között azt is elárulta, hogy erre az eredményre egyáltalán nem számított, amikor meglátta a fantomképeket és a százalékokat. Ha szeretnél vele személyesen is találkozni, van egy jó hírünk!

A villalakók személyesen is elbúcsúzhattak Lacikától

A játékosok még egy lehetőséget kaptak arra, hogy elbúcsúzhassanak a kiesett barátjuktól.

VV VIVIEN: „Soha semmit nem bánok meg, kivéve …”

A ValóVilág9 powered by Big Brother első párbaját nagy fölénnyel, több mint 70 %-kal Greg nyerte. Vivient nem viselte meg a kisesése, azt mondta nagyon hiányoztak már neki a szerettei és Krisztián is. Vivi azt is elárulta, hogy mi az az egyetlen dolog, amit nagyon megbánt a Villában töltött több mint két hónapja alatt. Nézd meg a teljes riportot: ITT.

Peller Mariann egy cuki kisoroszlánt kapott búcsúzóul mentorától!

Mariann rengeteg ölelést és dicséretet kapott a távozásakor, ráadásul még mentora is meglepte egy kis ajándékkal.

Panyik Anita lecsúszott a dobogóról!

Nagy volt a tét a mai eredményhirdetésen, hiszen eldőlt, kik állhatnak fel a Konyhafőnök VIP dobogójára. Anita kiesése még mentorát, Rácz Jenőt is megindította.

Csocsesz: „Életem legnagyobb élménye volt, hogy itt lehettem”

Az eredményhirdetés végén Peti és Csocsesz közösen várták az ítéletet, hiszen csak az egyikük juthatott tovább a döntő következő napjára.

VV Krisztián: Nem lehetett szimpatikus, ahogy a nőkhöz viszonyulok

Az elkeseredett Krisztiánhoz több mint negyed óra után tudtunk csak bemenni a kiesés után, annyira kiborult. Mesélt nekünk Vivien és Cintike iránt érzett érzéseiről.
Az elmúlt napok történéseit ebben a riportban foglaltuk össze.

Soma vagy Csocsesz? Sárközi Ákos elvesztett egy versenyzőt!

Sárközi Ákos két versenyzője maradt az eredményhirdetés végére, a kérdés már csak az volt: kinek adnak még egy esélyt az ítészek?
 

VV Krisztián:

A fiú mindvégig bízott benne, hogy vissza fog térni a Villába, így nem is palástolta csalódottságát. De vajon kinek szurkol a továbbiakban?

Tamáska Gabriella lett a 2018-as X-Faktor harmadik helyezettje!

A Fináléban az énekesek eddig kétszer léptek színpadra, ám most az egyiküknek búcsúznia kellett a versenytől. A legkevesebb szavazatot Tamáska Gabi kapta, így számára ért véget az X-Faktor. 

Drámai búcsú: Király Peti is megkönnyezte Kovács Dóri kiesését

A zsűri meghozta a döntését: Király Peti jutott tovább, Dórinak pedig búcsúznia kellett a versenytől. A drámai eredményhirdetést mindenki megkönnyezte...

Zé: „Egyre nehezebb lesz elbúcsúzni…”

Panyik Anita és Kiss Ramóna voltak a leggyengébbek a mai napon, a döntés pedig könnyesre sikeredett. A zsűri nem fogta vissza magát. ölelésekkel búcsúztak.

Újabb versenyző esett ki Rácz Jenő csapatából!

A zsűrinek a mai napon is el kellett búcsúznia egy versenyzőtől, ráadásul a  nap végén Rácz Jenő két versenyzúje került a veszélyzónába.

Kiss Ramóna és Józan Laci veszélyzónába kerültek

Rami és Laci teljesítettek a leggyengébben a mai két feladatban, közülük azonban csak egy valaki kaphatott még egy esélyt!

Arany Timi jogosnak érzi a kiesését

Az elődöntő végén kellett búcsúznia Gáspár Laci mentoráltjának. Timi mesélt arról, hogyan élte meg, hogy minden alkalommal elvesztette a biztos továbbjutást jelentő széket és beszélt a kiesésről is.

Nádai Anikó kiesése volt a verseny eddigi legmeghatóbb pillanata!

Nehéz döntést kellett meghoznia a zsűrinek: Sárközi Ákos csapatából egy valaki már nem versenyezhetett tovább. Anikó könnyek között fogadt a hírt, de a zsűri nem hagyta búcsúszavak nélkül.

Ginu imádja Hunor fenekét

Ginu teljes mértékben össze volt zavarodva a Párbaj után, de már kezdi tisztán látni a dolgokat. Sőt, szerinte Hunor még sokra fogja vinni. De vajon mi volt közöttük a Villában?

Ginunak a viták hiányoznak majd a legjobban

A Párbaj végén Anikó kérdezgette Ginut, aki bevallotta: a veszekedések nagyon fognak neki hiányozni, hiszen "nem lesz kibe belekötnie".

A zsűri egyhangú döntést hozott a kiesésről

A versenyben még sosem volt ilyen, de a zsűri minden tagja egyetértett abban, hogy melyik versenyzőnek kell távoznia a versenyből és Sárközi Ákos csapatából.

Ki kap egy utolsó utáni esélyt a leggyengébbek közül?

A nap végén Markó Robi és Som-Balogh Edina állt a zsűri előtt, hogy megkapják a végső döntést. Vajon melyikük maradhat?

A versenytől búcsúzott, de Sárközi Ákos várja a konyhájába

A második főzés után újabb versenyző búcsúzott a versenytől, azonban Sárközi Ákos megnyugtatta: szívesen főzne még vele együtt!

Szekér Gergő: „Úgy teljesítettem, ahogy elvártam magamtól”

A második Élő show-ban Szekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailors búcsúzott a műsortól. A kiesett versenyzők most őszinték meséltek érzelmeikről Szabó Zsófinak.

Ők búcsúztak az X-Faktor második Élő show-jában!

A nézők szavazatai alapján Szekér Gergőnek és a Ricky and the Drunken Sailors-nek ért véget a verseny. 

Egy valaki már tutira ott van a középdöntőben!

A párbaj után két fontos dologról is döntenie kellett a zsűrinek. Volt aki, ment, más pedig maradt. Vajon ki lesz az, aki már csütörtökön bejut a középdöntőbe?

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

Az elődöntő első napján, rögtön az első feladat után búcsúzott is egy versenyző. Rácz Jenő magasra helyezte a lécet, amit kötelezően is be is akart tartatni.

Rossz ómen az ágyba bújás a villában?

Az első párbaj után Era folytatja a luxus-börtönlétet, míg Radicsot megcsalt barátnője várta otthon. Kicsit most úgy tűnik, hogy a "túl közeli ágybarátságok" miatt elég hamar elmennek a játékosok a villából.

X- Faktor a színfalak mögül

A szombati élő showban 3 versenyzőtől búcsúztunk. Megmutatjuk, mi zajlott a háttérben: hogyan készülődtek a versenyzők, mit vártak tőlük a mentorok, Kiss Ramóna pedig elárulta, mi vagy ki volt az utolsó gondolata, mielőtt műsorvezetőként a színpadra lépett.

VV9: Ezt mondta nekünk Radics, miután kiesett

Radicsot faggattuk kiesése után, azt mondta a Fókusz stábjának, szerinte ő túl erős egyéniség volt itt. Nézd meg, hogy még mit mondott!

Hiába a mosoly és a lelkesedés, a séfek újabb versenyzőre mondtak nemet

A nap végén is kiesett valaki. A séfek fájó szívvel ugyan, de elköszöntek még valakitől.

Ketten ismét azonnal búcsúztak a versenytől

Sajnos nem mindenki teljesített annyira jól, hogy feljusson a galériára, sőt a versenyzők közül rögtön ketten is kiestek a zsűri döntése alapján.

Szarvas Attila „óriás” tányérja kötényt érhet?

Szarvas Attila két olyan elemet is tett a tányérjára, amit a séfek nem szeretnek. Elnézik ezt neki vagy kaphat egy utolsó esélyt?

Zé: „Ez nem lett elég jó, neked most menned kell!”

A hirtelen halál ma sem kerülte el a versenyzőket. Az első főzés után a zsűri két hírességnél is jobbnak látta, ha már most elbúcsúznak a versenytől.

Bebe sorsa megpecsételődött?

Az első feladtban a tésztakészítés miatt csúszott el, a másodikban pedig a nyers hús fogott ki a zenészen. A zsűri vajon ad neki egy harmadik esélyt?

Hirtelen halál: ők estek ki elsőként a versenyből

A kóstoláskor, ha valakivel nem volt elégedett a zsűri, azonnal távoznia kellett a konyhából. Két hírességnek már rögtön az első főzése után búcsúznia kellett A séfek csatájától.

Cintike visszakéredzkedik a Villába?

A friss kieső könnyek között mesélt érzéseiről, és elárulta: még a 36 millió forintról is lemondana, csakhogy ismét ott lehessen a luxusbörtönben.

Cintike lett a ValóVilág 9 powered Big Brother első kiesője

Mivel Roli lett a Villamester, neki kellett döntenie Adri és Cintike sorsáról. Végül az utóbbi  lányt küldte haza a Villából, Krisztián pedig nem bírta ki könnyek nélkül...

Így emlékszik vissza Alexandra és Tomi a szigeten töltött 41 napra!

A második elődöntőt Fanni nyerte, így Alexandrának és Tamásnak kellett elbúcsúznia a játéktól egy nappal a Finálé előtt. Exkluzív interjúnkól kiderül, hogy mi mindent adott nekik a Survivor!

Így búcsúzott a Survivortől Szandi és Tomi!

A második elődöntő után Alexandrának és Tamásnak kellett elhagynia a szigetet. A játék során szerzett élményeikről és tapasztalataikról a videóban mesélnek.

Nem fogod elhinni, hogy hány kilót fogyott Robi, Gábor és Vera!

A Holtak Szigete utolsó párbaján kiesett Gábor, Vera és Robi együtt hagyták el a szigetet, és egyből egy orvosi kivizsgálásra mentek, ahol kiderült, hogy hány kilót dobtak le a Survivor kezdete óta. További érdekességekért a három játékosról nézd meg exkluzív videónkat!

Ott voltunk, amikor Jérémy felhívta a szerelmét!

A Holtak Szigetéről legutóbb távozó játékos kameránk előtt hívta fel telefonon a barátnőjét. Ha kíváncsi vagy a srác gondolataira a kiesésével kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat!

Nóri: „Ez egy nagyon méltó lezárása volt ennek a versenynek!”

Ha kíváncsi vagy, hogyan értékelte a játékát Nóri, nézd meg exkluzív videónkat, ami közvetlenül a kiesése után készült!

Beni: „Semmi tüske, semmi harag nincs bennem!”

Benivel közvetlenül a kiesése után készítettünk interjút, amiből kiderül, hogyan értékeli a játékát, és hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Györgyi legemlékezetesebb pillanatai a Villában

Az utolsó Párbajon Györgyitől kellett búcsúznunk, aki rengeteg szép emlékkel távozott a luxusbörtönből. Nézzétek!

Emese: „Sokkal többet vártam magamtól!”

Exkluzív interjúnkból kiderül, hogyan élte meg a kiesést Emese, aki egy percet sem tudott eltölteni a Holtak Szigetén.

Eszter: „Esélyem sem volt!”


szerző:
2018.10.24. 20:08
Eszter: „Esélyem sem volt!”

Eszter az első játékos, aki a Holtak Szigetéről távozott. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogy mit gondol a lány a játékáról, mit változtatott meg benne a Survivor és mi lesz az első dolga a civilizációba visszatérve!

A ValóVilág ötödik kiesője: VV Ági

Györgyi választásán mindenki meghökkent, ráadásul ő győzedelmeskedett a Párbajon is. A villalétszám így a felére csökkent…

Durvul a játék, de egyedül vagy csapatban nehezebb?

A Survivor csupa meglepetés, ezt hétfőn este ismét bebizonyította. Balázs feladta a játékot, ezért Robit visszahozták a műsorba. Bence pedig bejelentette, hogy véget ért a törzsek háborúja.

Kitty: „Végre rájöttem, hogy ki vagyok, mit akarok és merre tartok!”

A Gagamba kiesője a Survivorben töltött három hétről exkluzív interjúban mesél!

Viki: „Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak”

Viki a kiesését követően összefutott Robival a szállodában, majd szemügyre vette magát a tükörben. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogyan élte meg kiesését a lány!

A ValóVilág negyedik kiesője: VV Lorenzo

Miután Szabolcs Majkát jelölte ki a Kiválasztáson, a fiú Lorenzot hívta ki a Párbajra, ahol több mint 600.000 szavazattal győzedelmeskedett!

Robi: „Ha újrakezdhetném, máshogy csinálnám!”

Robi a kiesése után bevallotta, hogy másképp játszaná a játékot, ha újrakezdhetné, és azt is elárulta, hogy haragszik-e Tamásra, amiért rá szavazott.

BENCE: legnagyobb félelmeit győzte le a Survivorben

Bence a Survivor egyik legérdekesebb karaktere volt. Hosszú szakállával, és hatalmas izmaival mindenkit meglepett, mikor elmesélte, hogy óvó bácsiként dolgozik, a többiek mégis kiszavazták.  A Fókusz stábja a kieséséről és legnagyobb félelmeiről faggatta az óvó bácsit!

Bence hatalmasat csalódott két társában

Bencével közvetlenül a kiesését követően készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy mit szólt a Törzsi Tanács végeredményéhez az óvóbácsi, mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a Survivort, és szerinte kik azok, akik akár a döntőig is eljuthatnak a törzséből.

Ő a Survivor első kiesője

Miután két fiatal, csupa izom anyuka küzdelme eldöntötte, hogy melyik csapatnak kell majd hazaküldeni egy játékosát, a gazdagok szigetén hihetetlen cselszövés, taktikázás indult. A meglepő manipuláció áldozata, Sanyi nem is tért egykönnyen magához. 

Sanyi: „Hibáztam! Nem gondoltam, hogy a legelején ennyire erős az egyéni harc”

A Survivor első kiesője szerint a többiek túl erős játékosnak gondolták, ezért gyorsan meg akartak szabadulni tőle. Nézd meg exkluzív videónkat Sanyival!

A ValóVilág harmadik kiesője: VV Leslie

A legelső Párbajon Szabolcs győzedelmeskedett Niki felett, és ezúttal is fölényes volt a győzelme.

Exkluzív! Ezek azok a dolgok, amiket már nem láthatunk az 50+-osoktól...

A Szenzációs Négyes 4. adásával egy generáció számára véget ért a verseny. Csonka András, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Oszvald Marika elárulta, miről maradunk le a kiesésük miatt...

Vivi: „Elment a másik felem...”

Így búcsúzott Berni és Ádám a bent maradt három párostól a kiszavazásukat követően. A videóból az is kiderül, hogy kinek szurkolnak Ádámék a továbbiakban.

Jöhet a trónörökös Solti Ádáméknál!

Solti Ádámmal és Kis Bernivel közvetlenül a kiesésükkor készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen újdonságokat tudtak meg egymásról a Nyerő Páros alatt, és hogy mik a terveik a közeljövőre nézve.

Sánta Laci: „A Nyerő Páros nagyon jót tett a mi kapcsolatunknak!”

Nézd meg exkluzív interjúnkat Sánta Lacival és Sánta-Széphalmi Juliskával, ami közvetlenül a kiesésük után készült!

Alinda és Pali boldogan emlékezett vissza a játékban töltött napokra!

Távozott a Nyerő Párosból a villa legrutinosabb párosa, Veiszer Alinda és Pali. Annak ellenére, hogy 16 éve vannak együtt, nem sikerült megnyerniük a játékot, azonban nem csüggednek. Úgy érzik, ők így is nyerő páros, ez pedig a Story Extra házi tesztjéből ki is derült!

Kefir és Mariann: mi hiányzik nekik a legjobban a Nyerő Párosból?

A Nyerő Páros harmadik kiesője Kefir és szerelme, Mariann a műsor eddigi legmegosztóbb párosa volt. Volt, hogy fel akarták adni, Mariann pedig még a kiszavazásuk után is fel tudta bolygatni a villa lakóinak életét.  De hogy látják saját játékukat most, hogy már napok óta otthonról nézik a műsort? Mi történt velük azóta és mi hiányzik nekik a legjobban a Nyerő Párosból?

Alinda: „Nekünk ez egy kirándulás volt!”

Veiszer Alinda és László Pál nulla szavazatot kapott a hétfői kiszavazáson, ezért nekik kellett elhagyni a Nyerő Páros villát. Nézd meg velük készült exkluzív interjúnkat, amit közvetlenül a kiesésük után készítettünk velük!

Alinda és Pali nulla szavazattal hagyta el a Nyerő Páros villát

A legutóbbi kiszavazás során Solti Ádám és Kis Berni, valamint Veiszer Alinda és László Pál kerültek a veszélyzónába, közülük dőlt el, hogy a többség kit szeretne játékban tartani. A végeredmény meglepően alakult!

„Mindannyian tudjuk, hogy ez nem volt ilyen egyértelmű”

A párok döntése alapján Palindáéknak kellett elbúcsúzniuk a játéktól. Ha kíváncsi vagy, hogyan élték meg a kiesést Alindáék, nézd meg a videót!

Így sírta el magát Pumped Gabo!

Emlékeztek még arra az egy évvel ezelőtti Nyerő Páros jelenetre, amikor a testépítő srác beszéde után mindenkinél eltört a mécses? Gabo és párja, Ági hirtelen a veszélyzónába kerültek és egy hajszál választotta el őket a kieséstől, ami a kigyúrt fiút mélyen megérintette és már-már búcsúzkodni kezdett a többiektől.

Kefir: „Ez egy nagyon-nagyon jó játék!”

Kefirék a kiesésüket követően meséltek a hullámvölgyekről, amiket a Nyerő Párosban megéltek. Nézd meg velük készült exkluzív interjúnkat!

„Nem mi vagyunk a nyerő páros!”

A többség úgy döntött, hogy Vivit és Fecsót tartják bent a játékban, így Mariannak és Kefirnek kellett elhagynia a villát. Mariann azonban csúnyán beszólt Berninek búcsúbeszédükben...

Dobó Ági: „Ez egy örök tüske marad bennem”

A Nyerő Páros legutóbbi kiesői, Dobó Ági és Kis Csaba a Reggeliben meséltek a játékban töltött időről, az élményeikről, a bent kialakult kapcsolataikról és a kiesésükről.

Megrendítette Dobó Ágiékat a többiek döntése

Dobó Ágiékat megrendítette, hogy a többiek nem velük akartak tovább együtt élni. A Nyerő Párost a Konyhafőnök VIP korábbi győztese és párja volt kénytelen elhagyni. Dobó Ági sírt is, egészen máshol érezték helyüket a többiek között.

DOBÓ ÁGI & KIS CSABA: így értékelték kiesésüket

Dobó Ágiékat kiesésük után arról faggatta a Fókusz stábja, hogy mik voltak a legmeghatározóbb élményeik a Nyerő Párosban, illetve az is kiderült, hogy mit csinálnának másképp!

Dobó Ági: „Sokkal tovább terveztük ezt a játékot...”

Dobó Ági és Kis Csaba közvetlenül a kiesésük után meséltek a Nyerő Párosban nyújtott teljesítményükről, a kapcsolatuk alakulásáról és a legkedvesebb élményeikről.

Így búcsúztak Dobó Ágiék a többiektől

A többség úgy döntött, hogy Ági és Csaba hagyja el a villát. Nézd meg, hogyan búcsúztak el a többiektől Ágiék!

Dobó Ágiék egyetlen szavazattal hagyták el a villát

Nézd meg, hogyan zajlott a második kiszavazás, ahol a pároknak azt kellett eldönteniük, hogy Vasvári Viviék vagy Dobó Ágiék maradjanak játékban!

Delhusa Gjon: „Váratlan meglepetések értek”

Elsőként Delhusa Gjoni és kedvese, Molnár Fanni búcsúztak a Nyerő Párostól. Közvetlenül a kiesésüket követően készítettünk velük interjút, melyben az elmúlt három nap történéseiről és élményeikről meséltek.

Ők lettek a Szuperdöntő finalistái!

Igazán nehéz döntést kellett meghoznia a zsűrinek, hiszen ki kellett választaniuk a top 4-ből azt a két versenyzőt, akik a Szuperdöntő fináléjába jutnak. Egyre közelebb a cél és az óriási nyeremény.

Ketten sajnos ma is búcsúztak a versenytől és a top 4-től is

Egyre közelebb a cél, egyre közelebb a 10 millió forintos fődíj, azonban a mai versenynap végén is távoznia kellett két versenyzőnek. Vajon kiknek kell maguk mögött hagynia a Konyhafőnök konyháját?

Egy valaki búcsúzott, miközben ketten finalisták lettek!

A nap végén eljött az eredményhirdetés és a nagy bejelentés ideje. A zsűrinek nehéz döntést kellett meghoznia, végül arra jutottak, hogy Tominak kell harmadikként elbúcsúznia a versenytől.

Séf: „Dóra, irigykedem a férjedre!”

Sovi kiesése után a keddi nap is könnyekkel végződött: Dóra távozott a versenyből, aki megannyi őszinte kis bókot kapott a zsűritől, mielőtt maga mögött hagyta volna a konyhát.

Sovi könnyekkel fogadta a Séf hihetetlen ajándékát

Az eredményhirdetés végére már csak Zsófi és Sovi várták a végső ítéletet, végül Sovinak kellett távoznia a versenyből. A zsűri kedves szavakkal, szomorúan búcsúztatta a versenyzőt, mégis a Séf volt az, akinek a búcsúja igazán meghatotta a kieső Sovit.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

Együtt nevettünk, és bizony sírtunk VV Eszterrel!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ötödik szériájában Eszter kockáztatta a legnagyobbat. Mikor aztán szembesült saját kiesésével és a hozzá legközelebb álló emberek reakcióival, a Fókusz arra volt kíváncsiak, hogy a lánynak megérte-e a strapát.

Pumped Gabo a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! 3. helyezettje

A 21 napos dzsungelreality fináléjáig Rozina, Kabát és Gabo jutott el. Nézd meg a "bronzérmes" legjobb pillanatait!

˝Babett hazamész!˝

Négyen maradtak a celebek a dzsungel mélyén, ugyanis a 18. napon Babettnek kellett elhagynia a tábort.

Mikike elfogyott a végére


szerző:
2017.12.12. 18:00
Mikike elfogyott a végére

Meglehet, hogy a hétfő este kiesett Lukács Mikinek is elegáns és extravagáns öltözéket tudna tervezni Lakatos Márk, azután, hogy Mikike szinte modellalkattal hagyta el a dzsungelt. Márk pedig a Konyhafőnök VIP után, most ismét saját terepén bizonyíthat, Ramónát és Puskás Petit alakíthatja át napról napra Dél-Afrikában.

A nézők szavazatai alapján Andi távozott a dzsungelből

Tóth Andi kapta a legkevesebb szavazatot az RTL24 applikáción keresztül, így ő térhez haza a szeretteihez.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való