KERESÉS search-close

kiemelték

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiemelték"

Hét órán át tartott a Hableány kiemelése

Kiemelték a Dunából a Hableány városnéző hajót. A művelet nem volt zökkenőmentes. Egyszer le kellett állni. A hajótesten ugyanis olyan sérüléseket fedeztek fel, hogy újabb acélsodronyt kellett átvezetni a Hableány alatt. Közben újabb négy áldozat holtteste került elő. Feltehetően kiemelték a roncsból a magyar kapitány és a Hableány tragédia egyetlen gyerek áldozatának a holttestét is.

BREAKING: budafoki bombakiemelés - videó a bombáról!

Hatástalanították a Dunában talált két amerikai bombát a tűzszerészek Budafokon. Az egyenként ezer kilós szerkezetet délután 3 órára emelték ki, és a hajókon távolították el a gyújtószerkezetüket. A sajtó munkatársait már beengedték a helyszínre. A lezárásokat is hamarosan megszüntetik, és a lakosok visszamehetnek otthonaikba.

Kiemelték a veszélyes bombát

Alig pár centiméteres látótávolság mellett, beton és fémtörmelékek közül kellett kiemelni a tűzszerészeknek a Dunában talált II. világháborús bombát. Ha felrobbant volna a száz kilós szerkezet, háromszáz méteres sugarú körben pusztított volna. Emiatt a kiemelés idejére az Erzsébet híd környékét lezárták. A robbanótestet előbb hajóra tették, majd teherautó vitte a honvédség raktárába.

Kiemelték a Dunából a Vácon elsüllyedt kocsit

A tűzoltóknak sikerült megtalálniuk és kiemelniük a Dunából azt a kocsit, amelyik szombat délután hajtott a vízbe Vácon.

Észak-Korea torpedója okozta a tragédiát?

Kiemelték a vízből az egy hónapja, egy rejtélyes robbanás után elsüllyedt dél-koreai hadihajó orr részét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való