KERESÉS search-close

keresem a családom

93 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "keresem a családom"

Ezért szeretné Lilu megállítani az időt

Lilu újra családjával utazott nyaralni pár napra. A tengerparton csodás fotók készültek a Keresem a családom műsorvezetőjéről - talán a legszebb az volt, mikor a lassan 8 éves Dávidot öleli a habokban.

 

Kazahsztánban találta meg családja másik felét

Varga Kitti arra készül, hogy a Keresem a családomnak köszönhetően 26 évesen először lássa nagynénjét és nagypapáját. Sosem látott édesapját kereste volna Kazahsztánban, de a sors megelőzte, apja kilenc éve elhunyt, vele már sosem találkozhat.

 

Tíz újabb, megrázó történettel érkezik a Keresem a családom legújabb évada

Liluék mélyre ástak az emberi sorsokban, szüleiktől elszakított gyerekek keresik a családjukat, vagy sosem látott testvéreiket. Minden történet egyedi, de gyakran van bennük közös vonás is, ilyen a családon belüli erőszak.

LILU AZ ÚJ ÉVADRÓL: „Nem lehet távol maradni a történetektől”

Ma este indul a Keresem a családom vadonatúj, immáron 4. évada. Lilu azt mesélte, a történetek több, mint 80 százalékában jelen volt családi erőszak. Ez a magas szám számukra is megdöbbentő volt. A legtöbb esetben az elhagyott gyermek kereste a szüleit, a műsorvezető azonban óva int attól, hogy bárki fölött is pálcát törjünk.

Keresem a családom: minden eddiginél érdekesebbre sikerült az új évad!

Negyedik évadához érkezett a Keresem a családom, melynek készítői ígérik: ezúttal sem lesz hiány érzelmekben, izgalmakban, meghatódottságban, és fordulatos történetekben. Természetesen ezúttal is Lilu segít feledhetetlenné tenni a nagy egymásra találásokat, a műsorvezető szerint minden eddiginél érdekesebbre sikerült az új évad.

 

Fókusz 2017-06-20


szerző:
2017.06.20. 18:55
Elrabolták a holland Keresem a családom stábját

Elrabolták a holland Keresem a családom stábját Kolumbiában. A kint Spoorloos néven futó műsor két újságírója egy Hollandiában évekkel ezelőtt örökbefogadott kolumbiai gyermek édesanyját kereste, ezért voltak az országban. Derk Bolt műsorvezetőnek és Eugenio Follender operatőrnek a hétvégén veszett nyoma Catatumbo régióban, ami nincs messze a venezuelai határtól.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

ELRABOLVA: tévéstáb esett fogságba Kolumbiában

Egy szélsőbaloldali gerillacsoport rabolhatta el a holland Keresem a családom műsorvezetőjét és operatőrét. Az újságíróknak Kolumbia és Venezuela határának közelében veszett nyoma. 

Story Extra 2017-05-04


szerző:
2017.05.04. 16:55

Megérkeztek Nepálba!


szerző:
2017.03.30. 17:25
Megérkeztek Nepálba!

A Himalája expedíció megérkezett Nepálba, a képek és videók tanúsága szerint minden egyes tag vidám és nagyon izgatott. Lilu lelkesen osztja meg fotóit Instagram követőivel: Az első napok a Keresem a családom műsorvezetőjének is rengeteg csodát tartogattak. Nepálban felkereste a legismertebb vallási szentélyt, ahol családjáért is gyújtott egy gyertyát.

Keresem a családom: megrázó történettel zárul a harmadik évad

A harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhetik meg. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. A kislány amerikai tévéműsorokban szerepelt, a Broadway színpadán táncolt, és szüleivel körbeutazta a világot. Magyar gyökereit keresi. Lilu szerint ez lesz a Keresem a családom egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

 

 

 

Fókusz 2017-03-21


szerző:
2017.03.21. 19:00
Nem várt fordulat a Keresem a családom legutóbbi részében

Nem várt fordulat következett be a Keresem a családom legutóbbi részében szereplő Imre életében. A férfi a műsor segítségével megtalálta nővérét, akitől még csecsemő korában szakították  el. Megható találkozásukat látva Imre fia is jelentkezett a férfinél, újra felvették egymással a kapcsolatot. Vajon lesz-e hasonló szerencséje a műsor mai szereplőjének, Attilának?

Keresem a családom: bántalmazottból jótékonykodó

A segítséget nagyon sok minden motiválhatja. A Keresem a családom ma esti műsorában Andrást ismerhetik meg a nézők, aki olyan embereket támogat, akik valamilyen oknál fogva elakadtak az életükben. Talán azért teszi ezt, mert ő is járt már hasonló cipőben.

A 105 éves Erzsi néni boldogan távozott

A 105 éves Erzsi néni, akit Keresem a családom műsor még utoljára összehozott Amerikában élő unokájával, nyugodt szívvel, békében örökre elaludt.

Fókusz 2017-02-21


szerző:
2017.02.21. 19:00
Két felnőtt hölgy szívszorító történetével indul ma este  a keresem a családom 3. évada

Az RTL Klubon immár a harmadik évaddal jelentkezik február 14-től kedd esténként a családtagok egymásra találását segítő műsor, a Keresem a családom. Lilu és a stáb az új évad első epizódjában két édesapa nélkül felnőtt hölgynek próbál segíteni.

Keresem a családom - február 14-től újra!

Az RTL Klubon immár a harmadik évaddal jelentkezik február 14-től kedd esténként a családtagok egymásra találását segítő műsor, a Keresem a családom. Lilu és a műsor stábja ezúttal is bejárta a világot, hogy megtalálják az eltűnt vagy egymástól elszakadt rokonokat.

Keresem a családom: Hamarosan indul a harmadik évad!

A népszerű doku-reality második évada felejthetetlen történeteket tárt a nézők elé, melyek szinte örökre bevésődtek az emlékezetünkbe. A jó hírünk az, hogy már nem kell sokat várnunk, és nemsokára ismét elindul a családegyesítő sorozat legújabb évada.

Nem fogod elhinni, kivel fotózkodott Lilu!

A műsorvezető egy külföldi divatbemutató kapcsán készítet néhány képet két sztármodellel is, amiket aztán meg is osztott a közösségi oldalán! Kíváncsi vagy, melyik szépségekkel találkozhatott Lilu? Mutatjuk!

Sebestyén Balázs felvette a kesztyűt!

Végre megérkezett a várva várt havazás. Ugyan nem méteres hórétegről van szó, mégis mindenki megörült a fehér csodának. Lilu például havat lapátolt, Sebestyén Balázsék pedig hógolyó csatáztak.

Nyomor és pompa – Széles Iza és Lilu Peruban

Széles Izát gyönyörű hangja miatt rengetegen ismerik, azt viszont csak a legszűkebb környezete tudhatta róla, hogy magyarországi szülei Peruból fogadták őt örökbe, amíg az édesapja ott volt magyar nagykövet. Iza, az egyik tehetségkutatóból ismert fiatal énekesnő olyan családban nőtt fel, ahol a boldogság és a szeretet annyira természetes volt, mint az, hogy kenyér van az asztalukon. Márpedig ha a magyar házaspár nem hozta volna el az árvaházból, Izának talán egyikből sem jutott volna.

Keresem a családom: Széles Iza kutatja perui gyökereit

Peru fővárosa Lima, szegénynegyedek. Széles Iza énekesnő, itt látta meg a napvilágot. Tinédzser korában tudta meg, hogy egy árvaházból fogadták örökbe. A Keresem a családom ma esti epizódjában Iza keresi a gyökereit.

A három nővér találkozása

Tatjána szép volt és fiatal, mikor Gábor elrabolta a szívét. Az akkor 22 éves orosz lány fejest ugrott a semmibe, elhagyva a biztonságot nyújtó családi fészket, és Magyarországra költözött.

Tánya és Suel története kedden a Keresem a családomban

Tánya a Szovjetunióból Magyarországra jött férjhez, de a házasságából rémálom lett. Volt, hogy az élete is veszélyben forgott az asszonynak. Most új életet akar kezdeni, és ennek fontos része, hogy a régen elszakított gyökereit megkeresse.

Álomkép helyett valóság – a 27 éve nem látott apa

Beáta várt. Várt egy édesapára, aki majd kárpótolja őt az elvesztegetett évekért. Arra gondolt, hogy biztosan ő is hiányzott. Hogy apukája számon tartotta a születésnapjait, hogy oka van, amiért nem volt ott a ballagásán. Úgy gondolta, bármi is történt, nem teheti meg, hogy élete nagy eseménye, az esküvője előtt nem kutatja fel őt. Hiszen kislánykora óta arról álmodozott, hogy majd az édesapja kíséri az oltár elé.

Edgár és testvérei találkozása

Szilánkosra tört ablaküvegek, omladozó falak, feje tetejére állt bútordarabok. Ez várta Dingó Edgárt egykori gyermekotthona helyén, ahol 7 másik testvérével együtt nevelkedett.

Beáta és édesapja találkozása

Beátának semmilyen emléke nem volt az édesapjáról, hiszen utoljára egy éves korában találkoztak. De attól még van apukája. Aki él. Aki van. De még sincs. 

Életének megmentőjét kereste egy kisfiú

Szilánkosra tört ablaküvegek, omladozó falak, feje tetejére állt bútordarabok. Ez várta Dingó Edgárt egykori gyermekotthona helyén, ahol 7 másik testvérével együtt nevelkedett.

 

Megható találkozás: Edgár a Keresem a családomból tudta meg, hogy 8 testvére van

Dingó Edgár életveszélyes helyzetből került a nevelőintézetbe. Napokig tartó gyereksírás után hívták ki a szomszédok a gyámügyeseket. A nővére vigyázott rá, mindketten nevelőintézetbe kerültek. Edgár tudta, hogy vannak testvérei, de kisgyermekkora óta nem látta őket, van, akit még sosem.

Egy szürreális találkozás margójára

“Mike! Mike, hol vagy? Nincs itt senki!”- hallhattuk a filmben a kétségbeesett Lilut. A megtalált rokon ugyanis a találkozás percében egyszerűen eltűnt a helyszínről.

Rémálom az amerikai forgatáson – egy szürreális találkozás margójára

“Mike! Mike, hol vagy? Nincs itt senki!”- hallhattuk a filmben a kétségbeesett Lilut. A megtalált rokon ugyanis a találkozás percében egyszerűen eltűnt a helyszínről. De ne rohanjunk ennyire előre!

Egy eltitkolt iker története

Zsuzsanna egy kedves, keményen dolgozó hölgy, akinek az életében a család tölti be a legfontosabb szerepet. A gyerekei, az unokák, a családi ebédek és a szülinapi köszöntések. Egy valaki azonban 63 éve hiányzik az életéből. Mióta tud a létezéséről, Zsuzsanna szüntelenül próbálja megtalálni az ikertestvérét, de mindhiába.

Megdöbbentő valóság Amerikából

Boriskáról, az 56 után Amerikába emigrált testvérről szinte semmit nem tudott az itthon maradt család. Édesanyjuk halála után a testvérek mindenáron oda akarták adni az örökséget a nővérüknek, ezért a Keresem a családom segítségét kérték. Liluék hosszú hónapokig kutattak, megdöbbentő, hogy mit, pontosabban, kit találtak!

Fókusz 2016-11-22


szerző:
2016.11.22. 18:55
Éva és Ágnes megrendítő találkozása

Az ember már-már magától értetődőnek gondolja, hogy a telefonjában a kontaktjai között szerepel: anya, anyuci, mama, vagy valami hasonló. Szabó Évának, aki a "Keresem a családom!" műsorába jelentkezett, nem volt ilyen szerencséje.

József és Katica találkozása

Katica egy fiatal, szorgalmas, az iskolában eminens tanuló volt, akinek az az álma, hogy egyszer sikeres üzletasszonnyá váljon. Még egész pici korában fogadta örökbe egy szerény körülmények között élő, egyszerű házaspár, akiktől minden törődést, szeretet és támogatást megkapott.

Éva és Ágnes találkozása

Az ember már-már magától értetődőnek gondolja, hogy a telefonjában a kontaktjai között szerepel: anya, anyuci, mama, vagy valami hasonló. Szabó Évának, aki a "Keresem a családom!" műsorába jelentkezett, nem volt ilyen szerencséje. Azért írt nekünk, hogy találjuk meg neki az anyukáját, akit pici kora óta nem látott.

Story Extra 2016-11-15


szerző:
2016.11.15. 17:25
Átalakul az RTL Klub műsorrendje!

A Konyhafőnök negyedik évadának végével átalakul az RTL Klub esti műsorrendje. A Fókusz újra az RTL Híradó után jelentkezik, emellett vadonatúj évadokkal tér vissza a Keresem a családom, a Válótársak és a Gyertek át! is.

Katica tudni szeretné, miért került állami gondozásba!

A második évad első adásában két szülőt kerestünk. Katica az édesapját, Éva pedig az édesanyját nem látta évtizedek óta.

A Keresem a családom műsor segítségével találtak egymásra

Emlékeznek még az első évad ikerpárjára, akiket 3 évesen elszakítottak egymástól? Teréz és Katalin a "Keresem a családom!" kamerái előtt talált egymásra. A tavaly nyári forgatás után ősszel az első, idén szeptember végén pedig a 2. közös születésnapjukat tartották meg. A tortán nem a születésüktől eltelt éveik száma van, hanem az immár újra közösen megünnepelt születésnapjuk száma. Idén tehát a 2-es számú gyertyát fújták el családi körben. Amit pedig Teréz és testvére a jelentkezéséről mond, azt érdemes meghallgatni!

Keresem a családom: elszakított családtagok, akik a műsorral találtak újra egymásra

Irén, Tercsi, Kati és Klári. Mind a négyen testvérek, akiknek 53 évig kellett arra várniuk, hogy körül ülhessék a családi asztalt. De tavaly az RTL Klubon első ízben indult, Keresem a családom című műsor segítségével újra átölelhették egymást.

Fókusz 2016-11-08


szerző:
2016.11.08. 17:25

Újra itthon!


szerző:
2016.09.16. 17:25
Újra itthon!

Lilu a Keresem a családom című műsor stábjával az egész világot bejárta az utóbbi hónapokban. Oroszország, Laosz, Peru, Egyesült Államok - hogy csak néhány állomást említsünk a hosszú utazásról. Nemrég viszont Lilu újra Magyarországra ért, és volt ideje pihenni is egy kicsit, Szentendrén töltődött fel.

35 felett is bomba formában Kovács Ági!

Az olimpia győztes úszónő egy szexi fotóval köszöntötte 35. életévét. Ám nem csak ő van szuper formában. Lássuk, kik azok a fantasztikus nők, akik még mindig irigylésre méltóan feszítenek. Vigyázat! Szuperdögös fotók következnek.

Lilu megtalálta a második szenvedélyét

Tudta, hogy a műsorvezető első lehetőségére nemet mondott, de a tévés szakma így is kiválasztotta őt. Lilu öt évvel ezelőtt az RTL Klub kameráinak mesélt a karrierjéről, életútjáról és családjáról.

Dustin Hoffmann nem bírta visszatartani könnyeit, miután felfedték családi titkát

A 78 éves sztár az amerikai Finding Your Roots című műsorban szembesült először fájdalmas családi történetével.

Újra nyomoz a Keresem a családom stábja

A Keresem a családom első évadában tizennégy család megható törtenét ismerhették meg a nézők, de a műsor készítői már dolgoznak a folytatáson.

Keresi a családját? Mi megtaláljuk!

Ha keresi a családját, nekünk elég egy név, egy évszám, vagy egy megfakult fénykép, és megtaláljuk. Jelentkezzen ezen az oldalon!

A pop királya megmentette Béluska életét

Michael Jackson budapesti forgatása idején több gyermekkórházat is meglátogatott feleségével, és a beteg gyerekek között rengeteg ajándékot osztottak szét, egy valaki azonban sokkal többet kapott ennél.

Béla Michael Jacksonnak köszönheti az életét

Michael Jackson budapesti forgatása idején több gyermekkórházat is meglátogatott feleségével, és a beteg gyerekek között rengeteg ajándékot osztottak szét, egy valaki azonban sokkal többet kapott ennél.

Lilu a természetes szépségben hisz

Az RTL Klub népszerű műsorvezetőjét, Lilut a képernyőn legtöbbször talpig sminkben láthatjuk, ám mint mondja, akkor sem esik kétségbe, ha nincs ideje a külsejével foglalkozni, hisz alapvetően a természetes szépségben hisz.

A Keresem a családom összehozta Enikőt és Jutkát

Anya és tőle távol élő lánya mióta egymásra találtak, minden nap beszélnek, pedig több, mint 16 évig nem látták egymást.

Fókusz 2015-11-24


szerző:
2015.11.24. 18:55
Fókusz 2015-11-24

A bécsi karácsonyi vásár is a terroristák célpontja lehet? Európa terrorkészültségben, Brüsszelben még mindig a legmagasabb fokú a készültség, de miért pont Belgiumban tervelték ki a merényleteket? Fördős Z tesztelte, hogyan főznek azok a bombázók, akiket eddig csak magassarkúban láttunk! Mellrák-kampányban szerepelnek az ÉNBP szereplői. Felkerestük a Keresem a családom egyik múlt heti „főszereplőjét”.

A Keresem a családom 16 év után hozta össze Jutkát és lányát

Anya és tőle távol élő lánya mióta egymásra találtak, minden nap beszélnek, pedig majdnem 20 évig nem látták egymást.

Amikor egy férfi sír...

...akkor annak oka van. A férfikönny nagy kincs. Ritka, és csak olyankor hull, amikor már túlcsordulnak az érzelmek. Ez történt Horváth Józsefnél is, aki a kishúgát kereste és arra kért minket: segítsünk megtalálni őt.
 

Közös karácsonyra készül megtalált lányával Jutka

2. évadunk 2. történetében rengeteg könny folyt - mély sebeket tépett fel magában Kallós Jutka, amikor arról beszélt, hogy miért hagyta el a kislányát, amikor az még csak 2 éves volt.
 

Tisztázták a múltat


szerző:
2015.11.18. 10:00
Tisztázták a múltat

Ahogy tegnap este a "Keresem a családom!" sorozat 2. részében láthatták, Ljubimov Krisztina arra számított, hogy az édesapja nem akarja látni őt, hiszen nem kereste 22 éve. Szinte sokkolta őt a hír, amit Lilu vitt neki.

Hatalmas sikert hozott a Keresem a családom első része

A szerkesztőket szó szerint megrohamozták azok, akik a családjukat keresik. Eddig 1400-an jelentkeztek e-mailben, és több százan telefonon keresztül. A stáb éjjel nappal dolgozik, hogy elhagyott gyermekek, eltűnt szülők és soha nem látott testvérek után nyomozzanak. A ma esti adásban egy olyan lány történetét mutatják be, aki 22 éve nem látta édesapját.

KERESEM A CSALÁDOM: Újabb testvérek jelentkeztek az ikerpárnál

Teréz és Katalin ikertestvérek, a Keresem a családom műsornak köszönhetik, hogy egymásra találtak. Azóta még két további testvérük is jelentkezett, sőt az édesanyjukkal is találkoztak.

Bővült a család: újabb testvérek is jelentkeztek

Egy ölelés, egy puszi, beszélgetés egy kávé mellett. Teljesen megszokott pillanat, amikor két testvér találkozik, de Teréz és Katalin életében ez most még új, mert ez nem volt mindig így.

Az ikrek története nem ért véget a nagy találkozással

Egy ölelés, egy puszi, beszélgetés egy kávé mellett. Teljesen megszokott pillanat, amikor két testvér találkozik, de Teréz és Katalin életében ez most még új, mert ez nem volt mindig így.

Első közös születésnapjukat ünnepelték az ikrek

Az 56. születésnapja az ikerpárnak, de csak egy gyertya ég, hiszen ez az első közös bulijuk, korábban nem is ismerték egymást. Az ikrek az egyesítés óta folyamatosan tartják a kapcsolatot, megismerték egymás családját, és ennyi év után együtt ünnepelték a születésnapjukat.

Fókusz 2015-11-11


szerző:
2015.11.11. 18:55
Fókusz 2015-11-11

Együtt ünnepeltek! - 55 év után ismerték meg egymást a Keresem a családom szerkesztőinek köszönhetően. Az ikerpár most először közös szülinapot tartott. Gyerek séfek - Tudásukkal és dumájukkal a nagyokat is lepipálják. A Konyhafönök Junior versenyzői nem ismernek lehetetlent a főzésben. Besenyei világa - Először engedett kamerát csodaszép birtokára műrepülő világbajnokunk, aki visszavonulásának okairól is mesél.

Levélben mondott köszönetet a stábnak Teréz, aki végre találkozhatott az ikertestvérével

A Keresem a családom! első epizódjában mutattuk be Székelyné Baráth Teréz történetét: az Etyeken született nőt gyerekkorában szakították el az ikertestvérétől, akit azóta reménytelenül keresett. Mi azonban megtaláltuk Katalint, és 53 év után végre találkozhatott a két testvér. Teréz az alábbi sorokkal köszönte meg, hogy segítettünk!

Ma este indul az RTL legmeghatóbb műsora!

Ma este indul Lilu vezetésével a Keresem a családom itt az RTL Klubon, ami a csatorna eddigi történetének talán legmeghatóbb, érzelmekkel teli  műsora. A műsor olyan embereket hozott össze, akik évek,  évtizedek óta, vagy talán soha nem láthatták egymást, pedig rokonok.

Fókusz 2015-11-10


szerző:
2015.11.10. 18:55
KERESEM A CSALÁDOM:

A Keresem a családom sajtótájékoztatóján Lilu és Máté Kriszta arról beszéltek, miről szól valójában ez a műsor.

Kedd este debütál a Keresem a családom!

Kedd este indul Lilu vezetésével a Keresem a családom itt az RTL Klubon, ami a csatorna eddigi történetének talán legmeghatóbb, érzelmekkel teli műsora. A Keresem a családom olyan embereket hozott össze, akik évek,  évtizedek óta, vagy talán soha nem láthatták egymást, pedig rokonok.

Elveszett családtagokat keres Lilu

Nem kis feladatra vállalkozott Lilu, Hadas Kriszta és Máté Kriszta, akik a Keresem a családom c. műsorban olyan családtagokat hoznak össze, akiket valami miatt elsodort egymástól az élet. Sokszor több hónapos kutatómunka és kontinenseken átívelő nyomozások után sikerült összehozni például testvéreket, és mivel mindezt egy kamera előtt teszi, így a megható, nem mindennapi pillanatokat és emberi érzelmeket, mi, nézők is átélhetjük. Vendégünk volt reggel Lilu és Hadas Kriszta.

Kedd este indul a Keresem a családom!

Az RTL Klub vadonatúj műsora, a Keresem a családom Lilut is új kihívások elé állította, hisz korábban nem vezetett ilyen jellegű műsort. A sors által egymástól elválasztott családtagok megható történetei rá is nagy hatást gyakoroltak, és mint mondja, a forgatások alatt olykor ő is a könnyeivel küszködött.

Évtizedeken át űzi őket a vágy, hogy találkozzanak

Ültünk szemben Terézzel, a kedves, csupaszív asszonnyal és szinte a bőrünkön éreztük a vágyódását, hogy általunk, rajtunk keresztül eljuthasson a testvéréhez. Az ikertestvéréhez.

November 9-től változik az RTL Klub műsorstruktúrája!

Az RTL Klub november 9-től változtat hétköznapi műsorstruktúráján. Délutánonként a Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett vadonatúj műsorként érkezik keddenként a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című filmsorozat.

Megtalálták az eltűnt családtagokat

Gyerekeiket, szüleiket, testvéreiket keresték, volt aki évtizedekig hiába kutatott rég, vagy soha nem látott családtagja után. Több mint ezren fordultak segítségért a novemberben induló műsor készítőihez. A Keresem a családom csapata pedig hónapokon át nyomozott az elveszett rokonok után.

Fókusz 2015-10-22


szerző:
2015.10.22. 17:25
Fókusz 2015-10-22

Újabb bravúr - Magyar lányé a világ második legszebb arca. Dalma a különdíjakat is elvitte Tajpejben, végül feljutott a dobogóra is. Milliárdos jutalom - Fejenként harminc milliót kapnak focistáink, ha bejutunk az Európa Bajnokságra? A magyarok túlzásnak tartják a gigantikus prémiumot. Mi volt a baj? - Hibát hibára halmozott a Hungary’s Got Talent bűvész-szerelmespárja. Archívumunkban megdöbbentő felvételekre bukkantunk róluk!

Lilu fél év alatt a fél világot bejárta

Hosszú évek, sőt évtizedek óta elveszettnek hitt családtagokat kutat fel új műsorában Lilu, aki a forgatások miatt az elmúlt hónapokban a fél világot bejárta. Mivel eddig egészen más jellegű műsorokat készített, a Keresem a családom őt is új kihívások elé állította.

Reflektor 2015-10-15


szerző:
2015.10.16. 00:50
Lilu Laoszon keresi az elveszett családtagokat

A műsorvezető legutóbb Oroszországból jelentkezett be, ezúttal pedig egészen a délkelet-ázsiai országig utazott, hogy segítsen az évtizedekkel ezelőtt szétszakadt családtagoknak újból egymásra találni. Közben egy zsák szöcskével is összefutott.

Mikor nem kell megbocsájtani?

Mielőtt egy kapcsolat végleges megszakítása mellett döntünk, érdemes erőfeszítéseket tenni a kapcsolat javítása érdekében. Az erőfeszítés gyakran magunkra vonatkozik: felülemelkedni sérelmeken, látásmódot változtatni, túltenni magunkat korábbi rossz érzéseken – azaz, röviden: megbocsájtani.

Torokszorító! Így öleli háborúból hazatért apukáját a kislánya!

A gyermeki szeretetnek és ragaszkodásnak nem szabhat gátat a protokoll. Egy coloradoi kislány nem törődött azzal, hogy mit illik és mit nem, a katonai ceremónia közepén odarohant rég nem látott apukájához, és azt tette, amire kilenc hónapig nem volt lehetősége: megölelte.  

Lilu ezúttal Oroszországban keresi az eltűnt családtagokat

A Keresem a családom! készítése rengeteg utazással és kontinenseken átívelő kutatással jár. Lilu az egész világot bejárja, hogy felkutassa az egymástól elszakadt családtagokat és végére járjon gyakran évtizedes történeteknek. Fotói segítségével mi is nyomon követhetjük, merre jár!

Már 20 millióan nézték meg a két szerelmes nyugdíjas könnyfakasztó találkozását

Óriásit ment a Facebookon az az amatőr felvétel, melyen egy idős pár látható, akik egymás karjába borulnak egy reptéren, miután hosszú idő után nem látták egymást. Ha ma csak egy cuki videót nézel meg a találkozás erejéről, akkor ez legyen az!

Visszakapták elcserélt gyermeküket a szülők

A nőnek a szülés után egy nappal lett gyanús, hogy a gyermek bőre sötétebb, mint amikor először megpillantotta. Három hónappal később egy DNS-teszt bebizonyította: a gyanú nem volt alaptalan. Most visszakapták vér szerinti gyermeküet, egy ismert nőgyógyászt pedig bíróság elé állítottak emberkereskedelem vádjával.

Amikor a szerkesztőség egyik tagja találja meg a rokonát

A Keresem a családom című műsor nem csupán munka nekünk. Életmóddá vált. A rengeteg, filmre kívánkozó eltűnést látva, olvasva megtanultuk tisztelni a saját, élő, meglévő kapcsolatainkat. És egyben - mintha egy pszichológiai kísérlet részesei lennénk - felszínre kerülnek saját történeteink, melyek lelki feldolgozására megérett az idő. Egyik kollégánk, Rákosi Katalin a nyomozások során zajló rengeteg beszélgetés hatására döntött úgy, hogy megkeresi a féltestvérét és felveszi vele a kapcsolatot. Az ő beszámolója következik. 

10 év után, a hajléktalanok között találta meg az apját a fotós

Diana Kim Maui szigetén nőtt fel, és még fényképész édesapjától tanult meg fotózni, akivel azonban, szülei válása után elvesztette a kapcsolatot. Felnőve a lányból is fotós lett, a társadalmi témákra fogékony fiatal művészként pedig hajléktalanokról kezdett sorozatot készíteni. Aztán, amit az egyik utcasarkon talált, felülmúlta minden várakozását. A Keresem a családomban hamarosan hasonló történeteket is megismerhetsz.

Felnőttként találkoztak az elcserélt ikrek

Szinte hihetetlen, ami két kolumbiai ikerpárral történt. 26 évesen véletlenül tudták meg, hogy születésükkor elcserélték őket, vagyis nem az igazi ikertestvérükkel nőttek fel. A négy fiatal eddig abban a hitben élt, hogy azért nem hasonlítanak testvérükre, mert kétpetéjű ikrek.

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira

Tony Sellersben az ütő is megállt, amikor megérkezett a Daleview House nevű idősek otthonába, hogy meglátogassa a 79 éves nagymamáját, azonban a nénit sehol sem találta. A döbbenete csak akkor lett még nagyobb, amikor kiderül, hová szökött el a nagyi. Ha te is elveszett, vagy sosem látott rokonodat keresed, a Keresem a családom! csapata segít a nyomára bukkanni.

Már a Kung Fu Panda is a családját keresi!

A Kung Fu Panda nem jelentkezett a Keresem a családomat! című műsorba, ezért eddig nem is találta meg a szüleit.

A netről tudta meg, hogy ikertestvére van - állítja a filmsztár

Samantha Futerman az Egy gésa emlékirataiból lehet ismerős, Satsu szerepét játszotta a filmben. Bár szerepelt a 2013-as Képszakadásban és a The Motel című filmben is, az élet megdöbbentőbb történetet írt neki, mint bármelyik forgatókönyv. Ilyen hihetetlen történetekkel várunk majd a Keresem a családom!-ban is.

"Az úgy volt, hogy..."


szerző:
2015.07.06. 09:19

Beavatjuk kicsit Önöket a nyomozás rejtelmeibe - és nehézségeibe. Íme!

Velünk történt


szerző:
2015.05.17. 18:23
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való