KERESÉS search-close

karóra

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karóra"

A srác, aki nem engedhette meg magának, hogy megvegyen egy drága órát, ezért elkészítette azt!

Mezei István a Telekom Tettrekész díját is elnyerte saját tervezésű karóráival. Ha kíváncsi vagy, hogy mit szóltak a befektetők a termékhez, nézd meg a teljes adást!

Szabadulása után máris betört

Tíz évet ült súlyos bűncselekményekért, szabadulása után három nappal máris betört. A férfi ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint tavaly októberben III. kerületi házakba ment be, majd összeszedte az értékesnek gondolt holmikat és elmenekült.

 

˝Béla ölte meg!˝


szerző:
2018.03.06. 20:30
˝Béla ölte meg!˝

Angéla konkrét bizonyítékot talált, amivel most már talán hivatalsona is megvádolhatja nevelőapját. Na ezt hogy magyarázza ki Béla?

A teljes adásért kattints IDE!

Szuper divattippek az X-Faktor mentoraitól!

A kiegészítők nagyon fontos elemei ruhatárunknak, ám a hatalmas választékból nehéz dönteni, mi is passzol hozzánk igazán. Kedvenc ítészeink most adnak néhány ötletet, melyekkel garantáltan trendivé varázsolhatjuk a leghétköznapibb ruhadarabot is!

Betörtek az országos rendőrfőkapitányhoz

Papp Károly budapesti lakásába információink szerint múlt héten jutott be két férfi, akik négy karórát vittek magukkal. Az ügyön több tucat nyomozó dolgozott napokon át, végül egy DNS minta buktatta le az egyik betörőt, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket.

Előzetes: Peches betörők


szerző:
2015.08.27. 14:08
Előzetes: Peches betörők

Találomra választották ki a lakást a XIII. kerületi lakóparkban, ahová betörtek, és ahonnan négy karórát vittek magukkal, míg Budapest utcáin tombolt a vihar múlt hétfőn. Hogy mi buktatta le a betörőpárost, elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

„Igénytelen hamisítvány” Kriza órája

Meggondolta magát Kriza Ákos, és már ma megmutatta luxuscikknek vélt óráját. Miskolc újraválasztott fideszes polgármesterének órája a szakértő szerint minden kétséget kizáróan olcsó, idézve: „igénytelen hamisítvány”. Stábunkat Kriza Ákos hívta fel, hogy ellenőrizzük az órát. Szerinte a fizetéséből nem futná valódi 2 milliós szerkezetre.

Egyelőre nem mutatja meg a karóráját Kriza Ákos

Az RTL Híradó egyik nézőjének fényképén úgy látszik, 2 millió forint értékű luxuscikket visel. Kriza azt állítja: csak olcsó másolatot hord, amelyet a feleségétől kapott.

A plafonon át közlekedtek a rablók

A mennyezetet kibontva törtek be egy nyíregyházi lakásba, ahonnan pénzt, ékszereket és karórát vittek el.

Egy magyar karóra a legújabb világszenzáció

Milliókat ér az első magyar, drágakőcsapágyos karóra!

Karóra 140 millióért


szerző:
2009.07.27. 06:41
Karóra 140 millióért

Csakis exkluzív, drága holmikat kínáltak megvételre a londoni luxusvásáron.

Kémfelszereléseket foglaltak le Ferihegyen

Fényképezőgéppel és diktafonnal ellátott tollakat és karórát foglaltak le a vámosok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való