KERESÉS search-close

karácsonyi ajándék

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karácsonyi ajándék"

Fókusz 2017-12-29


szerző:
2017.12.29. 18:45
A külföldön élők is megkapják

Idén is megkapják a külföldön élő magyar nyugdíjasok a csak Magyarországon felhasználható Erzsébet-utalványokat. Hogy ez mennyi pénzébe kerül az államnak, azt nem árulták el.

Fókusz 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 17:20
MOHÓSÁGA HATÁRTALAN: Karácsonyi ajándékot kapott a mosómaci

Dagi, a mosómedve először azt hihette, hogy operatőrünk a karácsonyi ajándék, akivel mostantól játszhat. Egészen addig, amíg gondozója meg nem érkezett a finomságokkal teli dobozzal. Dagi azonnal elmerült a dobozban, a mohósága határtalan. A szárított húsos falatok és a háztartási keksz igazi ajándék a mosómedvelánynak.

Kiderítettük, hogy melyik karácsonyi ajándékra vágynak a gyerekek!

A legtöbb gyerek ajándéklistája tele van méregdrága és haszontalan kívánságokkal, a szülők pedig vagy teljesítik azokat, vagy nem. Sokak szerint az a jó ajándék, ami tartós, és emlékezetes. De, hogy mi lehet a gyerekek valódi karácsonyi álma? Ennek járt utána a Fókusz stábja.

 

Fókusz 2016-12-16


szerző:
2016.12.16. 19:00
Élelemre váltható az utalvány

Az öregségi, az özvegyi, és a rokkant nyugdíjasok is kapnak a miniszterelnök által karácsonyi gesztusnak szánt Erzsébet-utalványból - mind a 2 millió 700 ezer jogosult. A kormány elfogadta Orbán Viktor javaslatát. Rogán Antal miniszter Híradónkkal azt közölte, hideg vagy meleg élelmet vásárolhatnak majd a nettó 10 ezer forint értékű utalványból, amelynek ezerforintos címletekben, legkésőbb december 31-ig kell megérkeznie. A kormány az 1, 6 százalékos jövő évi nyugdíjemelést is elfogadta. Az MSZP szerint többet és készpénzben kellene odaadni a nyugdíjasoknak. 

Elfújta a szél a drónjukat


szerző:
2015.12.28. 18:15
Elfújta a szél a drónjukat

Elrepült a karácsonyi ajándék. Egy makói család kereste szenteste kétségbeesetten a drónt, amit ajándékba kaptak. Még aznap kipróbálták, akkor tűnt el a szerkezet. Kiderült, két utcával arrébb landolt, ottlakók találták meg. A drónok népszerű ajándékok, a gépek használatára még nincs jogszabály. De elvileg a közlekedési hatóságtól kellene engedélyt kérnie annak, aki használni akarja a szerkezetet.

Előzetes: Lángok martalékává váltak az ajándékok

Több száz rászoruló család karácsonyi ajándékai égtek el Pécsen. Az adományokat egy 250 négyzetméteres raktárban tárolták, ez gyulladt ki csütörtök este. Ruhák, élelmiszerek, játékok, műszaki cikkek semmisültek meg.

5 millárdos karácsonyi ajándék MÁV-osoknak

Bőkezű támogatást ad a kormány a vasúttársaság dolgozóinak. De miért éppen nekik, akik eddig szinte évente sztrájkoltak? Vajon fognak-e jövőre is?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való