KERESÉS search-close

kanyarodás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kanyarodás"

Hatsávos úton kell megfordulniuk a troliknak

Hatsávos úton fordulnak meg a trolibuszok Budapest belvárosában. A járművek szűk ívben kanyarodnak úgy, hogy közben a sofőrnek arra is kell figyelnie, le ne szakadjon a felsővezeték. Tegnap egy járat el is akadt a forduló közben. Erről a járőkelő.hu készített felvételt. A Podmaniczky tér átépítése miatt megszűnt a korábbi végállomás. Így a trolibuszok a Bajcsy-Zsilinszky úton fordulnak meg. A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint nem alkalmas a kereszteződés arra, hogy buszforduló legyen. A BKK úgy véli, sokszor az autósok akadályozzák a kanyarodást.

A kanyarodóknak is figyelni kell

Előzte a sort, és belerohant egy balra kanyarodó autóba Baja közelében. A baleset az 55-ös úton történt délelőtt. Az kanyarodó autó az árokba csúszott, ennek a sofőrje karcolásokkal megúszta a balesetet. A hátulról érkező BMW-t vezető férfit viszont kórházba szállították a mentők, de ő is csak könnyebben sérült meg.

 

„Ne fizessék be a bírságot!”

Kamerafelvétel alapján megbüntetni az autósokat 50 ezer forintra, nem kóser. Ezt mondta Tarlós István főpolgármester a közterület-felügyelők gyakorlatáról, amiről Híradónk is beszámolt. Több budapesti kereszteződésben is 50 ezer forintra büntetik azokat az autósokat, akik rutinból vezetnek és nem veszik észre, hogy tiltó táblákat raktak ki. A főpolgármester azt mondta, ne fizessék be a bírságot azok, akik nem helyszíni bírságot kaptak.

Sokba kerülhet a kanyarodás

Sokba kerülhet a kanyarodás. Budapest egyik legforgalmasabb útjának két kereszteződésben 50 ezer forintos bírsággal büntetik a figyelmetlen autósokat. Mindkét helyen megtiltották a kanyarodást, hogy ne akadályozzák a villamosokat. Egy Híradónknak nyilatkozó autós rutinból vezetett, és kanyarodott, háromszor is megbüntették. 

Hirtelen balra fordult, meghalt a fiatal sofőr

A helyszínen meghalt az a sofőr, aki autójával egy furgon elé kanyarodott kora reggel az 52-es úton. A baleset Kecskemét mellett történt. Szemtanúk szerint a Lada 24 éves vezetője egy kisteherautó előtt ment, amikor hirtelen balra akart kanyarodni. A furgon azonban már előzni kezdte a kocsit, így fékezés nélkül belerohant.

Fókusz 13-03-22


szerző:
2013.03.22. 19:50
Fókusz 13-03-22

Fókusz: A csend beszél tovább - Ezrek búcsúztatták Cipőt. A család és a rajongók között mi is elköszöntünk a legendától. Időzített bomba - Félrekezelték, és hónapokig még járni sem tudott a Szombat Esti Láz egyik versenyzője. Vajon meddig bírja a show-t? Vérlázító bírságok - Óránként harmincan kanyarodnak szabálytalanul az egyik budapesti kereszteződésben. Napokon belül megkapják az 50 ezres csekket.

Kevesebb a halálos baleset


szerző:
2011.03.11. 14:12
Kevesebb a halálos baleset

A halálos kimenetelű baleseteknél jelentős csökkenés volt tapasztalható.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való