KERESÉS search-close

kamudrog

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kamudrog"

Kamudrogok: így lehet százezreket keresni a bulinegyedben pár óra alatt

Megmutatjuk, hogy lehet százezreket keresni a bulinegyedben pár óra alatt. 70-80 forintos befektetésből egy pillanat alatt lehet 20-25 ezer forint, és egy este simán összejöhet pár százezer, nem túl sok munkával. Elég egy kicsit tudni hozzá angolul, és felvásárolni a környék sütőpor- és majoranna készletét. Serdült szilvia elvegyült a háborítatlanul dolgozó kamudrog-árusok között. Lássuk, milyen egy éjszaka a bulinegyedben.

Hogyan működik a kamudrog-biznisz a bulinegyedben?

A Házon kívül stábja annak járt utána, hogyan verik át rendszeresen a turistákat fillérekért vásárolt sütőporral és majorannával. A dílerek 100 forint befektetésével egy pillanat alatt 20-30 ezret, de egy este akár 100 ezreket keresnek. A környékbeli üzletek tulajdonosai évek óta kérik, hogy a hatóságok tegyenek ellenük, de semmi sem történik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való