KERESÉS search-close

kabát péter

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kabát péter"

Mi vezet a válások napjához?

Kabát Peti és Róka Adri külön autóval megy karácsonykor a szülőkhöz, azt mondják így elkerülik a veszekedéseket. Mi történik velünk a szeretet ünnepén, az év végi összegzések idején? Mi vezethet ahhoz, aminek az angolszász országokban már neve is van: vagyis a válások napjához? Az utóbbi évek tapasztalatai szerint január első munkanapján adják be a legtöbb válókeresetet az évben.

Betartott és be nem tartott újévi fogadalmak a sztárvilágban

A Fókusz riportere számon kérte újévi fogadalmaikat a magyar hírességeken! Vajon sikerült betartaniuk a jól hangzó ígéreteket? A sztárok még többet mesélnek az újévi fogadalmakról: ITT

Fókusz 2017-12-18


szerző:
2017.12.18. 17:20

Story Extra 2017-12-18


szerző:
2017.12.18. 15:40

Story Extra 2017-09-14


szerző:
2017.09.14. 16:50

Fókusz 2017-04-11


szerző:
2017.04.11. 17:25

Story Extra 2017-01-09


szerző:
2017.01.09. 17:25

Story Extra 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 17:25
A Nyerő Páros fináléja szelfikben elmesélve

Szeptember 23-án a nézők szavazatai alapján eldőlt, hogy Peller Anna és Lukács Mikike a 2016-os év Nyerő Párosa. A fináléban a versenyben résztvevő összes pár megjelent, és a sztárok több tucat szelfit készítettek.

Kabát Petiék vs. a többiek véleménye

A villa lakói megnevezték a páros négy pozitív és négy negatív tulajdonságát. Vajon a nyolcból hányat sikerül eltalálnia Petinek és Adrinak?

Gabo és Ági kiderítették a sztárok szexuális szokásait

Pumped Gabo kamerát ragadott a kezébe, hogy Ágival karöltve riportot készítsenek a villa lakóiról. A beszélgetések során kiderült néhány pikáns részlet is a sztárok szexuális életéről, Gabo pedig producerként igyekezett minden adandó alkalmat megragadni párja irányítására.

Kabát Peti kisminkelte Adrit

A fiúk azt a feladatot kapták, hogy sminkeljék ki a párjukat, lőjjék be a frizurájukat és öltöztessék fel őket. Ha kíváncsi vagy, hogyan oldotta meg a feladatot Kabát Peti, nézd meg a videót!

Adri feltalálta a hagymaszag ellenszerét?

Kabát Peti hiába mosta meg egymás után ötször a fogát, a szájából áradó hagymaszag nem csillapodott. Adri ezért kénytelen volt kitalálni egy tuti praktikát a bűz ellen. Erre még Kabát sem számított!

Kabát a medence királya

Kabát Peti és a villa többi férfi lakója a medencébe ugrálva múlatták az időt. Az Újpest egykori focistája pedig úgy tűnik, hogy nem csak a focipálya, de a medence királya is.

Kabát Peti küzdelme Adriért

Kabát Péter hiába bírta a jeges vizet, ez nem volt elég ahhoz, hogy megmentse Adrit a zuhanástól.

Király Peti Kabátnak:

Király Peti kihívta Kabátot a medencéhez, hogy megbeszéljék, hol siklott félre a kapcsolatuk. 

Mesterséges intelligencia vs. Kabát Péter

Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Róka Adri párja!

Próbára tettük Adri és Peti memóriáját!

A pároknak most a memóriáját teszteltük. A feladatuk az volt, hogy tizenhat képet azonosítsanak számokkal, majd a számok alapján találják ki, hogy kinek az arcképe található a kockán. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Kabát Péter és Róka Adri!

Kabát Peti:

Egy besötétített szoba, tíz feladvány, hét helyes megoldás, kifinomult érzékek és egy strapabíró gyomor. Ezekre volt szükség a fiúk kihívásánál. Vajon hogyan teljesített Róka Adri párja?

Adri sokkolta Petit a válaszaival

Kabát Peti magára tetováltatta a gyermeke édesanyjának monogramját, és erről még Adri sem tudott... Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi az Újpest egykori focistájával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Ki köti a legtöbb kompromisszumot a párja kedvéért?

Bár Kabát Petinek eszébe sem jutott, hogy az ő párja hozza a legtöbb áldozatot, a többiek egyöntetűen Adrira szavaztak, amikor a párja kedvéért a legtöbb kompromisszumot hozó embert kellett megnevezniük.

Kabát Peti:

Kabát Peti egy közös vacsora keretein belül megosztotta legbensőbb érzéseit Dórival, aki szintén megnyílt a focista előtt, és elárulta neki, hogyan jött össze Király Petivel, és mikorra tervezik az esküvőt és a gyermekvállalást.

Kabát Peti újra a pályán!

A fiúk két csapatot alkottak, és megmérkőztek a pályán. A tét óriási: amelyik csapat nyer, azt a vesztes csapat szurkolói - vagyis a lányok - szolgálják ki.

Így tud Kabát Peti egyszerre kétfelé figyelni

A feladatok külön-külön pofon egyszerűek, de összekapcsolva már annál bonyolultabb teljesíteni őket. Egyszerre kell kirakni egy puzzle-t és helyesen válaszolni a kérdésekre. Ráadásul arra is kell figyelni, hogy ne legyen sértődés egy-egy válaszadásból, vagy rosszul elhelyezett kockából. Nézd meg, hogyan teljesített Róka Adri párja!

Futószalag vs. Róka Adri

A lányoknak Mission Impossible pózban kell a levegőben lógniuk és megpróbálni kiválogatni a párjuk ruhadarabjait, amik alattuk egy futószalagon mozognak. Ha kiválasztottak egy ruhát, oda kell dobniuk a fiúknak, akik egy futópadon öltik azt magukra. A forduló végére remélhetőleg mindenkin a saját holmijai lesznek. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Kabát Peti párja!

Így barkácsol Kabát és Adri!

A harmadik napon páros kihívás várt a versenyzőkre, akiknek egy széket kellett összebarkácsolniuk. A nehézséget az jelentette, hogy a fiúk csak a lányok instrukcióira hagyatkozhattak. Nézd meg, hogyan teljesített Kabát Peti és Róka Adri!

Kabát Peti:

Róka Adri szerint jó pár rigolyája van szerelmének, de ő már megszokta őket, így állítása szerint könnyű együtt élni Petivel. Nézd meg a pár bemutatkozó kisfilmjét!

Milyen páros Kabát Peti és Róka Adri?

Peti és Adri a beköltözés előtt elárulták, hogy kíváncsian várják milyen feladatok fognak rájuk várni és ez milyen hatással lesz a kapcsolatukra. Határozottan kijelentették, hogy férgeket és gilisztákat nem szívesen vesznek majd a szájukba, de egy kerékcsere nem jelenthet számukra problémát.

Augusztus 29-én kezdetét veszi a nyolc pár küzdelme!

Híresek, népszerűek, izgalmasak. Sztárok, akik egyedül érték el céljaikat, de most párban kell küzdeniük. Szembe kell nézniük az együttélés nehézségeivel, a feladatokkal és a legnehezebbel, saját érzéseikkel. Győztes csak az lehet, aki elég jól ismeri társát ahhoz, hogy eldöntse, mennyi pénzt szán a sikerére. A döntések jutalma a továbbjutás, a rosszaké a bukás és a kétely. Nyolc pár versenyez, de közülük csak egy lehet a Nyerő Páros. Augusztus 29-től az RTL Klubon.

Láss túl a focimezen és a tetoválásokon! - Kabát Péter múltja és jelene

A tizenhatszoros magyar válogatott ősszel a Nyerő Párosban méretteti meg magát szerelmével, Adrival, ezért összegyűjtöttük legemlékezetesebb pillanataikat az elmúlt időszakból.

Mit bír el a szerelem?


szerző:
2016.08.17. 12:37
Mit bír el a szerelem?

Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő Páros, a műsor, amelyben nyolc sztárpár mérettetik meg. Az ország különböző pontjain helyeztünk el órásplakátokat a szerelmesekről. Keresd meg az összeset!

Fókusz 2016-08-10


szerző:
2016.08.10. 18:55
Nyolc sztárpár száll versenybe az ősszel induló Nyerő Párosban

Új műsor indul augusztus 29-én az RTL Klubon. A Nyerő Párosban nyolc híres páros verseng a fődíjért, próbára téve kapcsolatukat. Vajon kik teljesítenek a legjobban? Erre a kérdésre a válasz még várat magára, addig is íme a sztárpárok!

Nyerő Páros címen vadonatúj sztár valóságshowt indít augusztus végén az RTL Klub!

Az RTL Klub az őszi televíziós szezon legelején egy vadonatúj sztár realityt indít Nyerő Páros címen. Nyolc pár költözik be egy villába, hogy megmutathassák, ők az igazán nyerő páros, a főnyereményért azonban egymással is meg kell küzdeniük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való