KERESÉS search-close

küzdelem

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "küzdelem"

A Barátok közt színészét titokzatos betegség támadta meg

Volosinovszki György több mint egy éve kétségbeesetten kereste a választ arra, hogy miért fogyott le egyik pillanatról a másikra 16 kilót. Szörnyű időszak áll a fiatal színész mögött.

Hosszú Katinka azt mondja, a mélypontok nélkül ma más ember lenne

Hosszú Katinka komoly kudarcként élte meg válását, de sokat tanult belőle. Azt mondja, a fájdalmas mélypontok nélkül ma nem lenne ennyire sikeres. A világ legjobb úszónője gyakran mosolygós, aktív képeket posztol a hajnali edzésekről, de nem tagadja, hogy minden reggel nagyon nehéz eljutnia a medencéig. Már ismeri önmagát és azért is vállalta az interjút, mert tisztában van vele, hogy nem csak sikereivel, de kudarcaival is példát mutat másoknak.

Kemény küzdelem árán, de meglett az új Villamester!

Ismét összecsaptak a villalakók, de mint tudjuk, csak egy maradhat, aki mindent visz...

Ő lett az új Villamester!

A játékosoknak zöldséget kellett majszolniuk, a tét pedig hatalmas volt!

Kiderült, ki a ValóVilág királya!

Zsuzsu és Lacika között dőlt el, hogy ki nyeri el Csoki szuperképességét, azaz, ki lesz a király!

Rácz Jenő és Király Peti a végsőkig küzdöttek a tésztáért

Peti házi tésztát szeretett volna készítnei, de valami gond volt az állagával. Mentorával perceken azon dolgoztak, hogyan menthetnék meg a főételt.

Roli marad a Villamester?

Roli tegnap fölényes győzelmet aratott Radics felett a Villamesterségért folyó küzdelemben, ezúttal pedig Hunorral kellett harcba szállnia. Sőt, csótányokból és egerekből sem volt hiány...

 

Előző rész (2018. november 09.)

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Mit gondolsz arról, aki feladja a játékot?

Vajon mit gondolnak a hírességeink azokról, akik feladnak egy versenyt? Ez a nap kérdése.

Séfre menő küzdelem a megújult Konyhafőnök VIP-ben

A Konyhafőnök VIP új évadában csavartak egy nagyot és teljesen új szabályok alapján főzik le egymást a csapatok. Hogy, milyen sztárok feszülnek egymásnak? Kiderül a videóból!

Újabb párbaj a Holtak Szigetén: valaki számára véget ért a játék!

Fontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.

Jérémy kapott egy utolsó esélyt!

Bár Jérémy utolsó lett az első egyéni játékban, lehetőséget kapott, hogy versenyben maradjon. Hamarosan megküzd a Gagamba legrosszabbul teljesítő játékosával: ha győz, ő is hőssé válik, ha veszít, a Holtak Szigetére kerül.

Nóri vs. Vera: a két lány összecsapásai egy videóban!

Vera és Nóri már számos alkalommal megküzdöttek egymással, most ezeket az izgalmas pillanatokat gyűjtöttük össze nektek!

Balázs elképesztő dolgot tett


szerző:
2018.10.03. 20:12
Balázs elképesztő dolgot tett

A Gagambából Dávid és Vera, az Agilából Balázs és Eszter küzdött az előnyért és a méretes halért az úszóversenyen. A játék elején Vera óriási előnyre tett szert, Balázs azonban elképesztő teljesítményt nyújtva behozta lemaradását!

Hihetetlenül szoros küzdelem döntött a védettségi totem sorsáról

Bár az Agila előnnyel indult a védettségi játékon, az utolsó feladatig a Gagamba vezetett, azonban a játék végére az Agila is erőre kapott, és másodperceken múlt, hogy melyik csapat zsebeli be a védettséget.

Egy játékos már távozott a Gagamba törzsből

A Survivor előző évadának győztese csínján bánt a 20 milliós nyereménnyel. Az ideiek még küzdenek. Kérdés, ki lesz a győztes!

Istenes Bence Survivor-viadalt szervezett a Reggeliben!

A túlélőshow műsorvezetője nemcsak az új évadról mesélt a műsorban, de azt is kipróbálták, vajon a Nyerő Páros nyertesei közül, ki élné túl a szigeten.

Nyertes lett: saját képein keresztül mutatta be küzdelmét a rákkal

Leukémiás magyar lány nyert nemzetközi fotós versenyt. Pávó Réka a saját küzdelmét mutatja be a nyertes képen. Az RTL Híradónak azt mondta: ezzel is a daganatos betegtársainak akart üzenni, hogy sosem szabad feladni. Magyarországon még mindig daganatos betegségben halnak meg a legtöbben, évente majdnem 33 ezren.

A Barátok közt színészeinek saját magukat kellett legyőzniük!

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs vállalkozott arra, hogy végigcsinálja a Survivor kegyetlen akadálypályáját. Az eredmény pedig magáért beszél…

Rákkal küzd Szűcs Adriána, a szépségversenyző

Óriási harcban van saját szervezetével a Miss Balaton szépségverseny csodaszép középdöntőse, Szűcs Adriána. Nem egész egy évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, ő azonban mégis jelentkezett a versenyre, hogy ezzel is másoknak segítsen!

Hürrem: „Aláírtad a halálos ítéletedet!”

A szultána már biztos abban, hogy eddig egy kígyót melengetett a keblén, és ezt a veszélyes némbert maga adta át Szelimnak. Hürrem most azon van, hogy Nurbanu megkaphassa végre a méltó, és megérdemelt büntetését.

Így győzte le Szentesi Éva a halálos kórt

Szentesi Éva, a WMN újságírója három éve tünetmentes - a betegség leküzdéséről Éva mesélt nekünk!

HARDI RICHÁRD: Türelem és fokozatosság!

Hardi Richárdnál, a Fradi jégkorongozójánál először három éve fedeztek fel nyirokcsomó daganatot, legyőzte a rákot, de egy év tünetmentesség után tavaly augusztusban kiújult a betegsége, elölről kezdődött a küzdelem. Richárd megint győzött, és újra edzhet!

 

Székhelyi József keményen küzd

Bár féléve tüdőrákot diagnosztizáltak nála, Székhelyi József azóta is folyamatosan színpadon van. Orvosai szerint jobban van, ám állapotáról folyamatosan ellentmondásos információk látnak napvilágot. Színházi próbája előtt beszélgettünk vele.

 

Madár őszintén mesélt családjáról, gyermekeiről és válásáról

Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. A profi ökölvívó nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről Barabás Évinek, Papp Gergőnek és Lukács Mikinek a Reggeliben.

Ez volt minden idők legdurvább ketrecharcra Magyarországon

Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy az ellenfelének üzent a Fókuszon keresztül Budapesten a 25 éves Laszák Zoltán K-1 világbajnok. Már akkor tudtuk, hogy adrenalin és vérre menő harc lesz. Kiderült, az MMA és a K-1 harcosai egymást és magukat sem kímélték a ringben.

RTLII Híradó 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 21:30
 Megható interjút adott a tüdőrákkal küzdő Székhelyi József

Az elmúlt hetekben tizenegy kilót fogyott Székhelyi József, a kezelések mellett havonta tízszer színházban is játszik. A hetvenegy éves színész azt mondja az a figura, akit alakít a színpadon nem tüdőrákos. Székhelyi József úgy érzi, hogy a közönség szeretete és a gyerekei hatalmas munícióval látják el, ezért sem a rémes kór, sem a kora nem érdekli.

Több mint négy évet várt, hogy újra láthassa gyermekeit

Amikor riporterünk elindult Istvánnal és összegyűjtött pénzével a 3 gyereke után azt hittük, hogy a tíz éve tartó vesszőfutásnak végre vége. A férfi feladva itthon mindenét kiköltözik Ulánbátorba, hogy így a gyerekei közelében lehessen. Hát semmi sem a tervek szerint alakult.

Ők azok a játékosok, akik idő előtt elhagyták a Villát!

Három évvel ezelőtt történt, hogy VV Dóri könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

A Survivor versenyzői ismét harcba szálltak!

Bár Gergely mentálisan nagyon felkészült a versenyre, mégsem húzta túl sokáig a szigeten, Krisztián pedig önszántából adta fel a Survivort a lábán keletkező sebek miatt. Most viszont egy újabb lehetőséget kaptak arra, hogy egy kis házi verseny keretein belül bebizonyítsák rátermettségüket. Miután Szandi is csatlakozott hozzájuk, a tűzcsiholás, a ropogós szöcskefalatok és a „túlélő koktél” is tárt karokkal várta őket.

Fókusz 2017-10-12


szerző:
2017.10.12. 17:20
Drámai véget ért az első elődöntő

Lezajlott az első elődöntő, a Dőlés. Feri, Szandi, Iliász és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban csak egyikőjük győzhetett. A legtovább talpon maradó játékos pedig egyből a döntőbe jutott!

Ezek voltak a Survivor legkeményebb pillanatai

Összegyűjtöttük azokat a pillanatokat a Survivorből, amikor a legdurvább megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie a szigetlakóknak. Egy dolog biztos: szenvedésből nem volt hiány a túlélőshow-ban!

Kegyetlen küzdelem döntött a védettségi nyaklánc sorsáról

Csak egy valaki maradhatott a tengerben felállított pályán, ami azt jelentette, hogy a szigetlakóknak le kellett lökniük egymást az építményről a vízbe. Vajon kinek sikerült a legtovább talpon maradni?

Nóra döntött: küzdeni fog Ábelért!

Az ügyvédnő nem adja magát könnyen, és szembe megy Anettel!

Ismét rákkal küzd a fiatal hokis

Két év után kiújult rákbetegsége, ezért őssejtbeültetés vár a Fradi 24 éves jégkorongozójára. Hardi Richárdnak ismét meg kell küzdenie a betegséggel, kezelése során egy hónapra még egy sterilszobába is elzárják, csak orvosai mehetnek be hozzá. A sportoló azt mondja: csak arra gondol, hogy meggyógyul és legyőzi a nyirokrákot.

Konyhafőnök: te kinek fogsz drukkolni?

Három évvel ezelőtt, ezen a napon az utolsó hetéhez érkezett a Konyhafőnök selejtező köre. Akkor csak 3 játékosnak volt esélye, hogy a legjobb 9 közé kerüljön. A tét egyre nagyobb lett és egy apró hiba vagy egy pillanatnyi gyengeség is elég volt ahhoz, hogy valaki ne tudja folytatni a versenyt.

Az Ibon olyan taktikát választott a zsákmányszerzésen, amire még a Buwaya sem volt felkészülve!

A Kapj el, ha tudsz! zsákmányszerző játék során óriási volt a tét: hamburgerek, sültkrumpli, kóla, káposztasaláta, búvárfelszerelések és szigonyok. Az Ibon és a Buwaya két különböző taktikát választott, és úgy tűnik, hogy ezúttal az Ibon döntött jobban.

Undorító turmixokat itattak egymással a szigetlakók

Lezajlott az egyik legnehezebb zsákmányszerzés, ám ezúttal nem a fizikai erejüket mérték össze a szigetlakók. A legkülönfélébb gusztustalanságokból készült turmixokat kellett meginniuk a játékosoknak, és az a törzs nyert, amelyik a legtöbb párbajt megnyerte.

Lehet-e bárhogy is küzdeni a poloskainvázió ellen?

Kicsik, repkednek, idegesítők, büdösek, mindenhol ott vannak, nem olyan régóta vagyunk kénytelen elviselni a társaságukat, de hozzájuk kell szoknunk. Lehet undorodni tőlük, de lehet tenni is ellenük. Ki-ki különféle módszerekkel védekezik ellenük, így az RTL riporterei is, akik mindjárt megmutatják, mit tesznek a poloskainvázió ellen. Bíró László riportjában a Híradó és a Házon kívül riporterei mutatják meg, hogy küzdenek ellenük, de profik is megszólalnak ebben a szinte mindenkit érintő ügyben!

Ők már kipróbálták az 1 perc és nyersz! játékait

Két évvel ezelőtt ők úgy döntöttek, bizonyítani szeretnének az 1 perc és nyersz! arénájában. Tudták, hogy egyetlen perc kevésnek tűnik, de azt is, hogy emberi sorosok múlhatnak majd a játékon. Nézzétek meg, hogy a harmadik évadban kik voltak az 1 perc és nyersz! játékosai!

Ilyen a napozóágy futás


szerző:
2017.08.02. 19:17
Ilyen a napozóágy futás

Új sportágat találtak fel az angolok: a napozóágy futást. A brit turisták egyik kedvelt célpontján, a Spanyolországhoz tartozó Gran Canarián évek óta öldöklő küzdelem zajlik a nyaralók között a napozóágyakért és a medencéhez minél közelebb eső helyekért.

A teljes adást ITT nézheti meg!

István évek óta nem éri el a Mongóliába vitt gyerekeit

Tíz éve követjük a három gyerekes apa küzdelmét azért, hogy láthassa gyerekeit, akiket Mongóliába csempészett az anyjuk. Gyerekeivel négy éve már kapcsolatba lépni sem tud, korábban, ha titokban beszéltek az apukájukkal bántották őket ezért. Az apa a magyar és a mongol illetékes minisztériumot is megkereste, tüntetett, most azt mondja, minden vagyonát eladja és Mongóliába költözik, hátha akkor valami módon közelebb kerülhet a saját gyerekeihez.

ELRABOLT CSALÁD: 10 éve küzd, hogy visszakapja gyermekeit

Az Abai család egy kőbányai panelház nyolcadik emeletén élt. A szomszédok szerint békésen, boldogan. István biztonsági őr volt, munkahelyén ismerte meg Narat, a mongol feleségét. Összeházasodtak, majd három gyermekük született. Tíz éve május 29-én egy kedd délután aztán - mire hazaért - üres volt a lakás.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Görbe Nóra kemény megpróbáltatásokon van túl

Pár éve a színésznő devizahiteleitől volt hangos a sajtó, később pedig a sok stressz fogorvosként dolgozó férje egészségére is rányomta a bélyegét. Nóra szerelme, Péter 6 éves küzdelem után, tavaly augusztusban daganatos betegségben hunyt el. Az RTL Klub stábja 10 éve ott volt a pár legboldogabb pillanatainál, amikor épp az esküvőre készültek.

Vége a pontversenynek: a zöldek bejutottak a döntőbe!

Lezárult a csapat küzdelem, véget ért a pontokért folytatott harc. A legtöbb előnyt és egyben pontot gyűjtő csapat automatikusan bekerült a döntőbe! Anna, Győző és András örülhetett a legjobban az eredményhirdetésen.

Választania kell a gyerekei között

Választania kell: vagy otthonba adja beteg lányait, vagy mindannyian az utcára kerülnek. Élete legnehezebb döntését kell meghoznia egy újszilvási édesanyának. Két, sérülten született lánya mellett örökbefogadott egy kisfiút, de mostanra elfogyott minden tartalékuk: adományokból élnek. Ha a kétdiplomás asszony nem megy vissza dolgozni, akkor a házukat is elveszítik. A lányoknak viszont korábban azt ígérte, hogy soha nem mond le róluk. Megrázó történet következik.

Barbit lenyűgözi Joe küzdeni akarása

Barbi titokban kénytelen bevallani magának, hogy Joe teljesen őrült ugyan, ám őt lenyűgözi, ahogy mindent megpróbál megtenni azért, hogy visszaszerezze.

Rózsaszínbe öltöztették a Lánchidat

Ez ismét a mellrák elleni küzdelem része. Több ezren vonultak át rajta órával a kezükben. Ezzel arra hívták fel a figyelmet, hogy hónapokat kell várni a vizsgálatokra és a megfelelő kezelésre, ez azonban sokaknak végzetes lehet.

Ma van a szegénység elleni küzdelem világnapja

Október 17-ét 1992-ben nyilvánította a szegénység elleni küzdelem világnapjává az ENSZ közgyűlése. Azóta csökkent az éhezők száma a világban, de még mindig 795 millió olyan ember él a Földön, akiknek nem jut elegendő élelem. Vagyis nagyjából minden kilencedik ember éhezik.

Győző vs. Aurelio: a testek és a méretek küzdelme!

Csak egy nyerheti el a sukárság szépe bajnoki címet. Elindult a nagyfogyás kihívás, december végén minden kiderül!

Kabát Peti küzdelme Adriért

Kabát Péter hiába bírta a jeges vizet, ez nem volt elég ahhoz, hogy megmentse Adrit a zuhanástól.

PAPP GERGELY ÉS JUHÁSZ JUDIT: Nem akartak mindenáron megküzdeni

Hétfő este Papp Gergely és felesége, Juhász Judit hagyták el a Nyerő Páros villáját. A házaspár önként távozott a játékból, elmondásuk szerint nem akartak más kárán nyerni.

Melyik pár lenne bármire képes a győzelemért?

Szabó Zsófi és Kis Zsolti állítólag bármit megtenne a győzelemért. Vajon ők is így gondolják ezt?

Fókusz 2016-08-11


szerző:
2016.08.11. 18:55
Itt a bizonyíték, megéri az X-Faktorba jelentkezni!

Az ország legnagyobb tehetségkutatójának előválogatói már javában zajlanak. Reméljük, meghozzuk bátorságotokat ezzel, hogy megmutatjuk, hol is tartanak a korábbi versenyzők. Ne felejtsétek, ma éjfélig tudtok jelentkezni!

Oláh Gergő vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Kocsis Tibor vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

A párbajozók nem egymásnak, hanem egy oszlopnak feszültek

Elérkezett a Párbaj: Cintinek és Norbinak a kitartására és az erejére volt a leginkább szüksége, ugyanis egy oszlopon kapaszkodva kellett tovább fennmaradniuk, mint a másik. A küzdelem több mitn két órán keresztül tartott.

Juli elveszített mindent


szerző:
2016.04.25. 22:00
Juli elveszített mindent

Juli összetört, és majdnem feladta a harcot. Az utolsó erejéből összeszedte magát, és szembenézett a legnagyobb félelmeivel.

Verbális bika: Heni beszólásokkal hergelte Vivit a Párbajon

A két párbajozónak egy kötélhúzásban kellett bizonyítania, ráadásul úgy, hogy közben patkókat szereznek a másik megmozgatásával. Heni sorra kaparintotta meg a zsákmányokat, Vivi pedig kitartással és a támogatói biztatásával próbált ellenszegülni kihívójának. Amikor patthelyzet alakult ki, Heni bevetette a klasszikus verbális bikázást.

Malacmentő akció: Laura és Sanya mindent bevetettek a Párbajon!

A párbajozóknak először egy kulcsot kellett megszerezniük, majd következett a híd- és a létraépítés. Kezdetben fej-fej mellett haladtak az ellenfelek, azonban egy rosszul célzott kalapácsütés mindent megváltoztatott, és csak egyikük menthetett malacot.

Senki nem csodálkozik rá úgy a tanya dolgaira, ahogyan Márk teszi

Nem elég, hogy rendíthetetlenül hordja együtt a cica- és a rövidnadrágot, de közben még arra is marad ideje, hogy felfedezze a paraszti udvar olyan hétköznapi tartozékait, mint például a kotlós tyúk vagy a kerekes kút. Lássuk, ki kerül ki győztesen ember és tanya eposzi küzdelméből!

Küzdenek, hogy ne altassák el a beteg lovat

Kétségbeesetten küzdenek Csinszka életben maradásáért gazdái. A majd 20 éves lovat a magyar jogszabályok szerint el kell altatni, mert ún. fertőző kevésvérűségben szenved. Több ezren álltak Csinszka mellé, gazdái végső elkeseredésükben azt kérik a hatóságoktól, hogy saját legelőjükön betartva minden biztonsági szabályt hadd élhessen tovább Csinszka.

Hürrem tehet az egészről?


szerző:
2016.02.29. 16:30
Hürrem tehet az egészről?

Valóban, ez lenne az igazság? Hürrem irányított mindent a háttérben?

Jessica Alba agresszív oldaláról mesélt

A gyönyörű színésznőről kevesen gondolnánk, hogy erőszakos is tud lenni. Ám saját bevallása szerint, fiatalkorában maszkulin oldalát hangsúlyozta inkább, így a törtetés és az agresszió sem állt távol tőle. Érdekérvényesítői attitűdjét megőrizte: Jennifer Lawrence mellett, az emancipáció harcosaként, ő is küzd a nemek közötti fizetéskülönbség eltörléséért.

Nagymamája neveli a vesebeteg Zolikát

Egy kisfiú, aki 7 éves korára talán már többet küzdött, mint más egész életében, akinek az a természetes, hogy ideje nagy részét kórházban tölti. Ő az, aki most is azért harcol, hogy életben maradhasson.

Ruff Ágnes, aki unokahúgáért küzd

Ruff Ágnes hónapok óta küzd azért, hogy fogyatékos unokahúga, Fruzsina nála maradhasson Svédországban. A 20 éves lánynak meghaltak a szülei, három éve költözött Ágnes családjához, de a svéd hatóságok kiutasították arra hivatkozva, hogy Svédországnak túl nagy terhet jelent az ellátása. A lánynak augusztus végén kellett eljönnie Malmőből, egy magyar otthonba került, de nagynénje néhány nap múlva elhozta onnan. Visszavitte Svédországba, bejelentette családi vállalkozásába, egy kereskedelmi cég pedig vállalta, hogy év végéig fedezi a lány ellátásának költségét.

Küzd a rák ellen a fiatal jégkorongozó

Hősiesen küzd nyirokcsomódaganata ellen egy fiatal jégkorongozó. A 22 éves Hardi Richárd augusztusban tudta meg, hogy súlyos beteg. Azóta négy kemoterápián már túl van, és úgy tervezi, hogy jövő augusztusban már pályára lép. Azt mondja először összetört, de pár nap után eldöntötte, felveszi a harcot a rákkal, hogy minél hamarabb újra játszhasson.

Mennyire ismered jól a fűszereket?

A versenyzők olyan fűszereket láthattak maguk előtt, amikkel elég sokat dolgoznak a konyhában. Csupán annyi volt a dolguk, hogy felismerjék most azokat.

Lágy tojások küzdelme

A sárga csapat tagjainak tökéletes lágy tojást kellett készíteniük a küzdelem során. A kérdés csak az volt, hogy Hangáé, vagy a Balázsé lesz a jobb.

A zsűrinek hab van a füle mögött!!!

A zsűri szereti a rendet és a tisztaságot. Most mégis tiszta tojáshabosak lettek. Mi történt a Konyhafőnök Juniorban konyhájában?

Milyen a tökéletes palacsinta?

A legfőbb ismérve, hogy nem szakad el, nem ragad fel a plafonra, és szép kerek. Lilinek és Pankának persze arra is figyelnie kellett, hogy palacsintáik ne égjenek meg, viszont jól megsüljenek. A tét nagy volt, hiszen a küzdelem győztese automatikusan továbbjutott a következő fordulóba!

Kilakoltatás után – Az anya tartja egyben a szétszakadt családot

Két hete láthattak riportot egy családról, amely a kilakoltatás után négyfelé szakadt. Az anya, aki súlyos beteg, kórházba került, az apa átmeneti szállóra, a nagyfiú egy barátjához, a kicsi pedig gyerekotthonba. Két hét telt el azóta, és az anya a kórházból is emberfeletti küzdelmet folytatott, hogy valahol és valahogy újra együtt lehessen a család. Moskovics Judit velük töltötte a múlt hetet, hogy kiderüljön, sikerült-e felállniuk ebből a lehetetlennek tűnő helyzetből.

„Csak nevelőapásat játszottunk”

Ezt mondta a bíróságon az a hajdúszoboszlói férfi, aki 2013-ban majdnem halálra verte másfél éves nevelt lányát. A kisgyerek életéért napokig küzdöttek az orvosok. Később kiderült, hogy maradandó agykárosodást szenvedett. Első fokon 12 év fegyházbüntetésre ítélték, amit ma 15 évre súlyosbított a bíróság.

Művészi fotókon örökítette meg masztektóniája minden fázisát

Aniela McGuinness kiütötte a mellrákot, és inkább az emlőeltávolítást választotta. Aniela azon kevesek közé tartozik, akik életük legsötétebb időszakában is megtalálták a humort.

A kockahas titka 5 percben

Sajnos hazánkban egyre többeket érint a hasi elhízás. Hagyományosan a „tekintélyes” férfiak megjelenésével társított pocak manapság a hölgyek nagy részénél is – különösen közép- és idősebb korban – rengeteg problémát okoz. De vajon mi áll a hasi elhízás hátterében?  Hogyan vehetjük fel eredményesen a küzdelmet az egyenlőtlenül elosztó zsírpárnákkal szemben? Abban Héder Éva dietetikus, Gyulai Krisztián személyi edző és Medvés Tímea a megafit.hu szakértője voltak segítségünkre.

Óriások csatája a kertvárosban


szerző:
2015.10.05. 18:55
Óriások csatája a kertvárosban

Durva csaták színhelye Amerika északi állama, Alaszka. A főváros egyik kertvárosi részén videó is készült egy ilyenről: óriási jávorszarvas-hímek harcolnak a nőstényekért. A házak, az autók és persze az emberek között.

2000 méterrel a cél előtt halt meg a futó

Egy órán át küzdöttek vasárnap annak a futónak az életéért, aki verseny közben, 200 méterrel a cél előtt esett össze Nagykanizsán. Kislánya végignézte, ahogy a helyszínen tartozkódó orvos megpróbálja megmenteni édesapját, a 45 éves férfin azonban már nem lehetett segíteni. Valószínűleg hirtelen megállt a szíve.

JÁVORSZARVAS: Gigászok harca az emberek között

Féltonnás hímek feszülnek egymásnak a nemi hormonok táplálta indulattal. Ezek a jávorszarvasok az észak-amerikai állam, Alaszka fővárosának egyik családi házas részét választották a nőstényekért folytatott csatára. A felvételt egy ott élő férfi készítette terepjárója fedezékéből.

Szupercukiság: ilyen, amikor egy bulldog megvakítja saját magát

Bemutatjuk Dieselt, az angol bulldogot, akinek az a legfőbb szenvedélye, hogy rágókák és botok helyett dobozokkal játszadozik. Ilyen, amikor az emberi élet összes küzdelme egyetlen vagyis inkább kettő kutyás videóban jelenik meg.

Nyakig elmerült a mocsárban


szerző:
2015.09.22. 18:05
Nyakig elmerült a mocsárban

Nyolc órán át küzdött az életéért egy 65 éves férfi, miután mocsárba esett vasárnap hajnalban a Tolna megyei Decsen. Mire rátaláltak, már csak a feje látszott ki a lápból. Először rendőrök, és helyiek próbálták kihúzni, de nem sikerült. Végül a tűzoltókkal közösen, létrákkal sikerült kiemelni a már szinte teljesen kihűlt férfit.

Előzetes: Nyolc órán át küzdött az életéért egy 65 éves férfi

Mocsárba esett vasárnap hajnalban egy férfi a Tolna megyei Decsen. Mire rátaláltak, már csak a feje látszott ki a lápból. Annyira legyengült, hogy szinte beszélni sem tudott. Először rendőrök, és helyiek próbálták kihúzni, de nem sikerült, mert a jobb lába valamibe beszorult.

Házért küzd katarina a „mini tornádó”

Csütörtök este egy igazi mini tornádó söpört végig az Egy perc és nyersz arénájában. Megismerhettük uganis Pintér Katarinát, aki pont olyan eltökélten és határozottan vette az akadályokat eddig, mint az életben is próbálja ezt tenni. Vele és vezérszurkoló férjével szerettünk volna picit jobban megismerkedni!

A sas levadászta a drónt!


szerző:
2015.08.12. 16:49
A sas levadászta  a drónt!

A múltkor már írtunk a horgászról, aki hal helyett inkább egy arra repülő drónt akasztott a horgára. A mai példánynak egy sassal gyűlt meg a baja. 

Édesanyák, akiknek újból fel kell építeni az életüket

Anyák, akiknek életet próbáló nehézségekkel kellett megküzdeniük. Más-más sorssal, mégis ugyanazért: a gyermekükért. Köztük van, akinek teljesen szétszakadt a családja, míg más tűzön-vízen át próbálja maga mellett tartani szülötteit. De még valami mindannyiukban közös: hajlékot keresnek, hogy végre nyugodtan élhessenek.

Gyermeke életéért küzd a kétségbeesett édesanya

A 23 éves Dávid úgynevezett Duchenne-féle izomsorvadásban szenved. Ez az örökletes, veleszületett betegség lassan lebontja a szervezetben az izmokat és zsírszövetté alakítja át. A szindróma főleg fiúknál fordul elő, minden 3600 élve született fiúból egy ilyen betegségben szenved. Dávid édesanyja 1996-ban szembesült gyermeke betegségével. Hubai Antal riportja.

Aurelionak halálfélelme volt a Drivingcamp pályáján!

Puskás Peti után most Aurelio bizonyíthatott a Drivingcamp tesztpályáján.

A zöld csapat tagjai párbajoztak!

Ők szerezték ugyanis a legkevesebb pontot a középdöntős küzdelmek első szakaszában. Egyikük viszont még folytathatta a versenyt, ha legyőzi eddigi két csapattársát egy párbajban...

Különleges bokszmeccset láthatott a közönség Amerikában

Vagy inkább pankrációt. A többszörös világbajnok, Evander Holyfield és a korábbi republikánus elnökjelölt, Mitt Romney találkozott a ringben, jótékonysági célból. Az első menetben a 68 éves politikus padlóra küldte az 52 éves, egykori bajnokot, a másodikban viszont jött a fordulat.

Meghalt az eutanáziát kérő kislány

Meghalt egy chilei gyerek, aki az államfőt kérte, hogy a törvény ellenére engedje meg neki az eutanáziát. Pár hónapja videóüzenetben mondta el a 14 éves kislány, hogy nincs ereje tovább küzdeni a betegségével, ami testvérét is elvitte. Az elnöknő, aki gyermekorvos, meglátogatta a kórházban, de engedélyt nem adhatott a kegyes halálra.

Reflektor 15-05-12


szerző:
2015.05.13. 02:15
Reflektor 15-05-12

Reflektor: Tóth Gabi jól érzi magát egyedül. Joe sérülten készül élete legnagyobb küzdelmére.

Ljubov mérkőzik meg Zsoltival a továbbjutásért

A zsűri őket látta leggyengébbnek a harmadik játéknapon. Vajon ki küzdhet tovább kettejük közül a Konyhafőnök címért?

Fülöp Viktor küzdelme a diákjaival

Részlet a 15. évad 4. részéből:

Mit tehet egy tanár, amikor már sokadjára jönnek szembe vele ugyanazok a bamba kérdések?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Mit tehetünk a gyógyulásért?

Ahogyan Tímea és Katalin a rákkal megküzdöttek, az talán felér egy világbajnoki győzelemmel is. Történetük nem csak azoknak adhat erőt, akik szintén farkasszemet néznek a betegséggel, hanem azoknak is tanulságos lehet, akik egészségesek ugyan, de súlyos lelki terheket cipelnek. Temesvári Csilla riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való