KERESÉS search-close

külső

55 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "külső"

LALI: Gyerekként megbocsátható hülyeségeket csináltam

Gyerekkora óta Lali nemcsak külsejében változott, de személyisége is lassan, de biztosan csiszolódott azzá a megnyerő jelenséggé, akit ma ismernek a képernyőről. A Love Island műsorvezetőjével gyerekkori fotókat nézegetve arról beszélgettünk, mire emlékszik még szőke fürtös időszakából.
Ide kattintva megnézheted a sztárok gyerekkoráról szóló riportot.

VV Reni beszólt Adrinak: „Dik a Gömböc Artúr”

Reni egyre többet foglalkozik testsúlyával, mely a Villa nyújtotta kényelemnek köszönhetően napról-napra csak gyarapszik. Most azonban Adri külsejére tett kemény megjegyzést.

Hunor keményen beszólt Adrinak

Hunor nem kímélte Adrit és durva megjegyzést tett a külsejére. Azonban a lányt nem kell félteni, rögtön felvette a harcot.

Hoppá! Hunor beszólt Rolandnak

A srác megjegyzése alapján úgy tűnik, a külső alapján van, amit meg tud állapítani az emberről...

Ezért tökéletes Reni alakja

A lány kemény munkával tartja tökéletes fittségben testét. Nézd meg, hogy milyen egy edzés Reninél.

Lacika feleségül venné Adrit?

A Fitt hét nemcsak a villalakók testét, de a fantáziájukat is megmozgatta. Roli és Lacika megvitatták, hogy hogyan is változott a lányok külseje az elmúlt hetekben. Ráadásul egy váratlan vallomás is kicsúszott az utolsó beköltöző száján.

VV Reni a legszebb lány a Villában?

A lányok rengeteget foglalkoznak a külső megjelenésükkel, hogy mindenki a legszebbnek láthassa őket. Reni is így tett, hogy ő lehessen a leggyönyörűbb mindenki közül.

Vivi: „Én vagyok itt a Villában a legjobb nő”

Vivi a fiúknak bizonygatta, hogy a Villában rajta kívül minden lány igénytelen. Lábujjtól, egészen fejtetőig részletezte a csajok külső adottságait, még a mellbimbójuk formájára is kitért. Most már mindenki beláthatja, hogy „félmilliós” hajjal könnyű a leggyönyörűbbnek lenni. 

TROLL Zsuzsu mindenkinek megmondta a magáét

A lány nehezen birkózik meg a tudattal és a látvánnyal, hogy az elmúlt hetekben felszedett pár kilót, ezért úgy döntött, a villalakókat is szembesíti saját hízásukkal. 

Hunor nem jó pasi, Lacika meg olyan lenne, mint Bruce Willis?

Reni nem érti, miért van majdnem mindenki elájulva Hunor látványától. Ezzel a véleménnyel Greg is egyetért, mialatt tetőtől taplig végigtapizta Era testét. Eközben megérkezik Lacika is, aki minden szerénység nélkül kijelentette, ha kipattintaná magát, olyan lenne, mint a híres hollywoodi sztár.

Pribelszki Norbert: „A fenekekért odavagyok!”

Megkérdeztük a Barátok közt színészeit, mit néznek meg először a másik nem képviselőin, és mit tartanak vonzónak első látásra. Nyugodtan állíthajuk, hogy izgalmas válaszok születtek...

Mutatjuk a legbevállalósabb hajkoronákat és extrém viselőiket!

Már a 2000-es évek elején is hódított a színes haj, Pink, Christina Aguilera, Britney Spears és Avril Lavigne nagy úttörők voltak ebben. Most viszont nem csak Nicki Minaj vagy éppen Hayley Williams váltogatja a hajszínét, de mintha mi is bátrabbak lennénk: bármerre nézünk, mindig elsuhan mellettünk egy kék, lila, zöld, afro- vagy éppen raszta- sörény. Pont egy évvel ezelőtt megmutattuk a legextrémebb, legdivatosabb hajkoronákat, eredetüket és bevállalós hazai viselőjüket.

Te felismered a Gladiátor egykori sármos szereplőjét?

Óriás pocak, bozontos szakáll, lepusztult öltözék- ezekkel a tulajdonságokkal illethetjük manapság a Gladiátor egykori sármos főszereplőjét, Russel Crowe-t. Az Oscar-díjas színész állítólag bánatában hagyta el magát.

Lilu döntött: megváltoztatta a külsejét!

A Keresem a családom műsorvezetője mindig odafigyel rá, hogy jól nézzen ki. Ezt rengetegszer láthattuk már. Most viszont drasztikus változásra szánta el magát.

Reggelente mennyit foglalkozol a külsőddel?

Néhány sztár végletekig tökéletesített külsejét látva biztos önökben is felmerül a kérdés, hogy vajon ők reggelente hány percig készülődnek a tükör előtt. Most kiderül!

Szinte rá sem ismerni Céline Dionra!

A gyönyörű énekesnő egy új képet posztolt közösségi oldalain, amiről meg sem tudnánk mondani, hogy ő szerepel rajta!

Sztárok, akik évekig küzdöttek a kilók ellen

Rengetegen hajszolják manapság a tökéletes külsőt, és több olyan hírességet is ismerünk, akik régóta harcolnak a túlsúllyal. A Peller nővérek például sosem titkolták ezt a félelmüket…

Lelkünk küzdelme a kilókkal


szerző:
2018.05.18. 07:35
Lelkünk küzdelme a kilókkal

Sokan érzik, hogy a saját testük rabjai. Számukra szinte mindennapos harcot jelent, amikor a tükör előtt állva szemlélik testüket. Gondoltad volna, hogy a Reggeli gyönyörű műsorvezetői, Anna és Mariann, illetve A Tanár csinos színésznője sem elégedett mindig a külsejével?

Neked bejönnek a piperkőc férfiak?

A 21. században már nem csak a nők privilégiuma a szépészeti beavatkozás. Egyre több férfi dönt úgy, hogy harcba száll az idő vas fogával.

Mit teszel, ha valamit nem szeretsz magadon?

Mindenkinek van olyan testrésze, amivel nem elégedett, vagy amit megváltoztatna magán. Vajon a legdögösebb sztárcsajok, hogyan barátkoznak meg ezzel a problémával? Ez a nap kérdése.

 

Ezért szeretett bele Cinthya Dictator Varga Viktorba?

Mi vonzhat két embert egymáshoz? Mennyire számítanak a külső és a belső tulajdonságok? Legutóbb már bekukkanthattunk Viktorék szerelmi fészkébe, most pedig mélyebben is utánajártunk a kapcsolatuknak.

A Barátok közt színésznője csodálatos átalakuláson ment keresztül!

Varga Izabella bizony szeret mindig megújulni, mintahogy most is.

Hosszú idő után először tükör elé álltak a Survivor játékosai

Klaudia, Barbi, Szandi, Feri, Iliász és Benedek szemügyre vehették magukat a tükörben. Nézd meg, hogy ki hogyan reagált, amikor meglátta magát ilyen sok nap után!

Puzsér Róbert kifakadt a Reggeliben!

Puzsér Róberttől megszokhattuk, hogy nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal sem volt ez másképp, és bár az életében bekövetkező változásokról kérdezték őt a Reggeli házigazdái, Puzsér egészen más irányba terelte a beszélgetést.

Erika nem tudott szó nélkül elmenni Ricsi anime külseje mellett

Ricsi animének öltözve robbant be a stúdióba, és Anikó rögtön megkérdezte tőle, kinek van beöltözve. A fiú elmondta, hogy külseje miatt sokan megszólják az utcán, de őt csak az zavarja, hogy nem a szemébe, hanem a háta mögött teszik. Péter anyukája nem tudta visszafogni magát, és megkérdezte a fiataloktól, hogy szerintük ezzel a furcsa szokással milyen példát mutatnak Zsani másfél éves kisfiának...

VV Dávid elveszített valamit!


szerző:
2017.01.10. 15:25
VV Dávid elveszített valamit!

Az elmúlt napok történései alapján biztos sokan azt gondolják, hogy az ex valóságshow-hős nem csak egy valamit veszített el. Mutatjuk, hogy most miről is van szó egészen pontosan.

ELKÉPESZTŐ HASONLÓSÁG: Vajon csak külsőre hasonlít a két szépség?

Állítólag mindenkinek van egy alteregója. Nos, Kocsis Korinnának és VV Giginek nem kellett ahhoz a világ másik felére utaznia, hogy megtalálják a sajátjukat. A két kreol bőrű hölgyet már korábban is sokszor hasonlították egymáshoz, ezért a Fókusz stábja úgy döntött, hogy összehozza őket egy beszélgetésre, ahol igazán szemügyre vehették egymást.

Mi az első, amit megnézel egy férfin és egy nőn?

Valaki egyből a másik szeméből igyekszik megtudni minél többet, mások viszont sokkal szívesebben szemlélődnek testrészeken. De még a ruha és a cipő is számít. Mi az első, amit megnézel egy férfin és egy nőn? Ez a nap kérdése.

A Barátok közt sztárja elárulta, mi bomba alakjának titka! – INTERJÚ!

Varga Izabella kirobbanó formában van, mind testben és lélekben. Nem is gondolnánk, de ez nem volt mindig így. A művésznő őszintén vallott félelmeiről, kudarcairól és a boldogsághoz vezető útról. 

Döbbenetes! – 'Gyereksmink'? Hol a határ?

Melyik kislány ne próbálná fel anyukája magassarkú cipőjét és ne játszana menyasszonyost, vagy királynőset a felnőttek ruháiban? Ezt a játékot mindenki mosolyogva figyeli. Mit tegyenek a szülők akkor, ha néhány éves lányuk elvarázsolt tekintettel kirúzsozza magát, vagy ha újra és újra sminkelné magát? Erre a kérdésre kereste a választ két évvel ezelőtt a Fókusz stábja! Izgalmas riport következik!

VV Gombi barátnője megmutatta, amit csak meglehetett

Öt évvel ezelőtt, az igencsak jóképű ex-villalakó, Gombi barátnője, alias Picúr, bemondta az unalmast. Mármint csak a melleit illetően, ugyanis a fiatal lány megelégelte méreteit, és kés alá feküdt. A piciből nagyobb lett, és a Fókusz kamerája végig ott lehetett. 

Mikor beszélünk plasztikafüggőségről?

Mindenki a tökéletességre törekszik. nincs mit tenni, ilyenek vagyunk. Egy arányos arc, arányos test, sokkal vonzóbb mindkét nem, számára, és ehhez tud hozzásegíteni a plasztikai sebész, de vajon meddig tesz szebbé a plasztika, és hol van az a pont, amikortól már torzítja a külsőt? Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebésszel és Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszihológussal beszélgettünk.
 

Fókusz 15-08-12


szerző:
2015.08.12. 19:25
Fókusz 15-08-12

Fókusz: Vége mindennek! - Ezt mondja a férfi, aki egyszerre vesztette el feleségét és imádott kislányát a majosházi motorbalesetben. Vágyaink és álmaink - Mire vágyik a férfi és mire a nő? És mi alapján választunk párt magunknak a városban és vidéken? Magassági rekord - Bence 5300 méter magasságban sétált át két tibeti hegycsúcs között. De mit élt át, miközben világrekordot döntött?

Király L. Norbi teljesen átalakult

Az X-Faktor legrekedtebb hangú felfedezettje egy ideje eltűnt a szemünk elől. Azt tudtuk, hogy gyermeke született, azt is, hogy párjával sajnos nem sikerült együtt maradniuk, de a teljes átalakulás eddig nem volt benne a pakliban.

Rá sem lehet ismerni az X-Faktor felfedezettjére!

Király L. Norbi nemcsak külsejében alakult át, teljesen új zenei műfajban próbálkozik.

Cégen belüli kommunikáció


szerző:
2015.03.13. 00:20
Cégen belüli kommunikáció

A Brandmánia következő adásában a cégek inside és outside branding-jéről volt szó, hiszen fontos a vezetők számára, hogy ugyanazt kommunikálják a vásárlók számára, mint amit a cégen belül reklámoznak.

Reneé Zellweger új külsőre váltott

A szőke szépség barnára cserélte hajszínét következő filmje, a Same Kind of Different as Me miatt.

Öt hatásos gyakorlat az önelfogadáshoz

Valószínűleg nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a nők 99%-a elégedetlen valamelyik testrészével és sokan még a tükör láttán is homlokegyenest elindulnak a másik irányba, csak, hogy ne kelljen belenéznie. A legnagyobb baj, hogy amíg egy ember nem fogadja el magát a hibáival együtt, addig nem élhet teljes életet. Az önelfogadás tanulható. Ehhez adott gyakorlati tippeket plus-size bloggerünk, Mohamed Fatmiát pedig arról faggattuk, ő holt tart az önelfogadás felé vezető úton.

Vajon mit nézünk meg először a másikon?

Valaki a másik cipőjét, van, aki a kezét lesi meg elsőként, de egy biztos, először mindig a külső benyomás dönt arról, hogy valaki szimpatikus, vagy éppen nem az.  Csobot Adélt, Lolát és Csordás Ákost kifaggattuk, hogy ők mit néznek meg először egy nőn és egy férfin!
 

SPOON: „Folyton együtt vagyunk”

A srácok mindennapjaikról és a zenei ízlésükről meséltek, és persze a család is szóba került.

PÁLINKA REPUBLIK: „Nem változtattunk az imidzsünkön”

A srácok hűek maradtak önmagukhoz, így az új ruhákat is kedves ismerősként köszöntötték.

A neten keresik a pozitív visszajelzést a tinik

Az amerikai és angol tinik a közösségi oldalakra feltöltött képeik után, az interneten várják a külsejükre vonatkozó visszajelzéseket. Lola és Szabó Eszter szerint ennek az önbizalomhiány az oka, ők pedig közszereplőként igyekeznek jó példával elöl járni, és rámutatni, hogy nem csak a külsőségek fontosak.

Lilu szerencsés géneket örökölt

Az X-Faktor műsorvezetője világéletében odafigyelt a megjelenésére, és a mai napig sok mindent megtesz, hogy megőrizze a szépségét, de mint mondja, kés alá sosem feküdne. Lilut arról is kifaggattuk, hogyan készül az X-Faktor első élő show-jára.

A nők többsége elégedetlen a külsejével

Megdöbbentően hangzik, de a nőknek csupán négy százaléka elégedett a külsejével. Egyetlen negatív kritika kilenc bók erejével ér fel, ezért is nagyon fontos a pozitív megerősítés.

Cindy Crawford, az örök magabiztos

Kifogástalan alak és tökéletes bőr – Cindy Crawford, a ’90-es évek szupermodellje, aki még a mai napig 20 éveseket megszégyenítő módon mozog a kifutón. Azért a hétköznapokban ő mégis inkább csak egy átlagos édesanya.

Voksán Virág és Fluor Tomi „anticeleb” hacukába bújt

A sztároknak szakemberek segítenek igazi csillagként ragyogni. Milyen lenne a lepukkant Nicole Kidman vagy Lady Gaga? A mindig szexi Voksán Virág és a partyarc Fluor Tomi vállalta a kihívást, hogy számukra előnytelen göncbe bújjanak.

Anti Fitness Club: változékony külsőségek

Színes haj, smink, festett körmök, érzelmes rock slágerek. Így robbant be az Anti Fintess Club évekkel ezelőtt a köztudatba. Ám az elmúlt időszakban a srácok nem csak külsőleg, de zeneileg is hatalmas változáson mentek keresztül.

Komor barnából szőke dívává változott

A nagyszabású metamorfózis, amire a Való Világ Verája elszánta magát csak azért meglepő, mert attól akar szabadulni, ami alapján megismerte az ország. Azt mondja, az nem az ő stílusa volt.

Stílust teremtett a Viszkis


szerző:
2012.02.01. 19:00
Stílust teremtett a Viszkis

Új időszámítás kezdődött, legalábbis a magyar média úgy tekint 1999-re, azaz Ambrus Attila börtönbe kerülésére, mintha minimum az új megváltó született volna meg.

Reflektor 11-10-19


szerző:
2011.10.20. 00:25
Reflektor 11-10-19

Reflektor: Elindultak az X-Faktor élő adásai, a versenyzők pedig teljesen átváltoztak. A stylistok, sminkesek és fodrászok alapos munkát végeztek, van akire rá sem lehet ismerni.

Várja új lakóit a megújult Való Villa

Az ágyak már be vannak vetve, és hogy kik hajtják majd rajtuk álomra a fejüket, ismét a nézők dönthetik el. A fantomképeket és a 14 kategóriát, amit majd a leendő villalakók képviselnek, már láthatják a VV honlapján. Inkognitójukat hamarosan felfedik.

Angelina Jolie megeszi a pasikat


szerző:
2010.03.02. 08:55
Angelina Jolie megeszi a pasikat

A férfiakat megtéveszti a színésznő egyszerre nőies és gyermeki megjelenése. Ez lenne sikere titka?

Lola szívét elrabolták!


szerző:
2009.09.30. 08:43
Lola szívét elrabolták!

Az ifjú énekesnő életében sok változás történt, például nagyon szerelmes és külsőleg is átalakult.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való