KERESÉS search-close

különkiadás

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "különkiadás"

21,9 millió forintot gyűjtött a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz

Büszkén jelenthetjük, hogy rekordösszeg, összesen 21,9 millió forint gyűlt össze a Fókusz Plusz gyereknapi különkiadásának köszönhetően a Bátor Tábor javára. Ennyivel több pénzből gazdálkodhatnak a szervezők, hogy a súlyosan beteg gyerekek élete kicsit újra a kalandokról és a nevetésről szóljon. Hiszen a gyerekkor mindenkinek jár. Idén hatodik éve támogatjuk az alapítvány munkáját. Ez az összeg fedezi például a Bátor Táboros programok egészségügyi biztonságának éves költségeit.
Ezúton is köszönünk minden hívást és sms-t, amivel hozzájárultak a Bátor Tábor munkájához.

Adománygyűjtő különkiadással készülünk a Bátor Tábor javára

A Bátor Tábor a  súlyos beteg gyermekek gyógyulását segíti élményterápiával. Hogy Erős Antóniának, Lengyel Tamásnak és a Trokán testvéreknek mi köze van a bátrakhoz, a Fókusz Pluszban kiderül! Segítsünk együtt szombaton, az RTL Híradó után! |

Mindennap szükség van arra, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet megmentsen valakit!

Magdi néni harmincezer forintból él havonta, ami sokszor ételre sem elég. A nyugdíjas asszony két hétig fagyoskodott, mert elfogyott a tüzelője, akkor a sógornője segített. Most az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai hoztak egy nagy halom fát.

Kastélyosdombón minden család megkapja az esélyt az újrakezdéshez!

Molnár Sándor kálváriája 8 éve kezdődött, amikor kiderült, hogy súlyos tüdőbeteg. Családjával elszegényedett, míg végül Kastélyosdombóra került a családok átmeneti otthonába. A sok megpróbáltatás ellenére a Molnár család élete karácsony előtt hatalmas fordulatot vett, egy úgynevezett sorsfordító házba költözhettek.

Idén is adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 23. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 22-én 18:55 perctől az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Karácsonyi adománygyűjtő Fókusz Plusz december 22-én szombaton

Az elmúlt hat évben nézőinkkel együtt több mint 350 millió forinttal támogattuk az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját! Idén karácsonykor is segítsünk, gyűjtsünk együtt itt az RTL-en!
Már most is hívhatják a 1353-as adományvonalat! Adjunk együtt ételt, otthont esélyt a rászorulóknak! Adománygyűjtő Fókusz Plusz december 22-én szombaton a Híradó után.

 

Egymás ujjára húzták a gyűrűket

Elmondták esküjüket és egymás ujjára húzták a gyűrűt Meghan Markle és Harry herceg. Az eljegyzési gyűrűt, amelyben állítólag két olyan gyémánt is van, amelyek Diana ékszereiből származnak, állítólag maga, Harry herceg tervezte.

HERCEGI ESKÜVŐ: Híradó különkiadás!

Egy frigy, amilyet még nem látott a világ! A hercegi esküvő szombaton, élőben az RTL Klubon és az RTL weboldalán!

Híradó különkiadás! Kormányellenes demonstráció

Újra hatalmas tömeg tüntetett Budapesten, ezúttal a demokráciáért és a sajtószabadságért. A hódmezővásárhelyi polgármester kérésére a tüntetők megfogták egymás kezét, majd a magasba emelték, jelezve, hogy összefognak a hatalom ellen.

Újabb kormány ellenes tüntetés Budapesten

A résztvevők a Parlament előtt gyülekeztek 6 órakor, majd a Szabad sajtó útjára vonultak. A békés menetben ott volt több ellenzéki politikus is, voltak, akik lufikat, mások árpádsávos zászlót lobogtattak. Vonulás közben kormányellenes jelszavakat skandáltak, többször is felhangzott, hogy: „Orbán takarodj”!

Időjárás-jelentés Pistától

Akár hiszik, akár nem; Európa különböző városaiban más az időjárás. És ami még nagyon fontos: vasárnap éjszaka vagy esik vagy nem! Így érdemes tehát készülni!

2017: A Despacito éve


szerző:
2017.12.31. 18:44
2017: A Despacito éve

2017 legnagyobb slágere egyértelműen a Despacito volt, sőt YouTube-on már ez a valaha volt legnézettebb videó, a több, mint 4,5 milliárdos megtekintésével. Rengeteg feldolgozás és paródia készült róla. Mindenki, aki él és mozog, megpróbálta meglovagolni a sikerét, köztük természetesen a Pamkutya is!

BAKI: Pamkutyáéknak párszor összeakadt a nyelvük

A profikkal is előfordul néha, hogy bakiznak. A szilveszteri Híradó műsorvezetőpárosa sem lehetett ez alól kivétel. Csokorba gyűjtöttük Pamkutya botlásait, boldog új évet! :)

Pamkutya a riporterkedést is kipróbálta

A műsorvezetés mellett a riporterkedésbe is belekóstolhatott a testvérpár. Kaptak kamerát, mikrofont, és meglátogatták pár vlogger ismerősüket, hogy megkérdezzék őket az idei évükről, és hogy mit várnak 2018-tól. Mivel fogalmuk sem volt ennek a kamerának a kezeléséről, az esetleges képi- és hanghibákért előre elnézést kérünk.

A magyar film nagy éve


2017.12.31. 18:38
A magyar film nagy éve

Idén Oscar-díjat kapott Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje, Berlinben pedig Arany Medvét nyert Enyedi Ildikó Testről és Lélekről című alkotása. Emellett hatalmas közönségsiker lett a Kincsem és a Viszkis is. Hollywoodi tudósítónk, Szirmai Gergely egy budapesti moziból jelentkezett.

A profiknak sem mindig könnyű

Nap mint nap rengeteg ember dolgozik a háttérben azon, hogy minden este legyen adás. A műsorvezetés is hihetetlenül nehéz feladat, bár ez szerencsére Pamkutyáéknak a vérében van, és kisujjból kirázták hibátlanul. Vagy mégse?

Pamkutya az RTL Híradóban

A YouTube két sztárja most lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát, és közben a nézőknek is megmutatták, mik zajlanak a színfalak mögött! Természetesen ebbe is bele kellett tanulni, ám ők megkapták a lehető legjobb mentort, aki felkészítette Pamkutyáékat erre a feladatra!

Pamkutya a híradós műsorvezetői székben

Az év utolsó estéjén olyasmi történik nálunk, ami még soha. Az RTL Híradóban átveszik a terepet Magyarország legnépszerűbb videósai. Azok, akikért fiatalok százezrei rajonganak. A műsorvezetői székbe pillanatokon belül Pista és Béla ül, vagyis a 750 ezer feliratkozóval rendelkező Pamkutya videós csatorna házigazdái.

RTL Híradó – Szilveszteri különkiadás 2017-12-31

Az RTL Klub Híradójánál immár hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Nem volt ez másként 2017-ben sem: idén Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja állt híradósnak az év utolsó napján.

PAMKUTYA AZ RTL-BEN: Az időjóslást is kipróbálták

December 31-én este két vendéggel bővül a Híradó csapata. A YouTube sztárok nemcsak a műsorvezetőktől veszik át a stafétabotot, hanem Véber Istvántól is. Ilyen egy időjárás-jelentés Pamkutya módra.

Taroltak a Híradó meglepetés műsorvezetői!

Két évvel ezelőtt is különkiadással jelentkezett az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év – számukra – legérdekesebb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba vette át, ő mondta el, hogy milyen időjárás lesz január elsején.

KULISSZÁK MÖGÖTT: Szellő István vezeti körbe az új műsorvezetőket

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradó szilveszter este! Ezúttal Pamkutya, a YouTube legnépszerűbb magyar videós testvérpárja áll híradósnak. Ehhez azonban előtte alaposan fel kellett készülniük, és ebben nem más segített nekik, mint a Híradó műsorvezetője, Szellő István.

Idén is lesz Fókusz Plusz Comet különkiadás!

9 kategóriában 45 jelölt várja a közönség döntését, de az is kiderül, ki kapja az életműdíjat, és hogy mi volt idén az év pillanata. A Fókusz stábja is ott lesz a gálán, így idén sem marad le semmiről. Sztárinterjúk, kulisszatitkok az idei díjátadó legizgalmasabb pillanatai a Fókusz Plusz, Comet különkiadásában.

Hazug csajok társasága: Öt év múlva (KÜLÖNKIADÁS)

Ebben a különkiadásban megtudhatod a hatodik évad titkait egyenesen a Hazug Csajok Társaságának alkotóitól. A szereplők elmesélik, mi változott, és még a színfalak mögé is bepillanthatunk! Meglessük a csajok új külsejét, felfedezzük a legnagyobb változásokat Rosewoodban, megtudjuk, hogy mit hisznek az anyukák arról, hogy szöktek meg a pincéből, és megtekintünk két eddig sohasem látott Hazug Csajok Társasága pillanatot.

Híradó rendkívüli különkiadás: Tüntetők a Parlamentnél

A Parlamenthez vonultak a tüntetők, akik kora este a Hősök terén a civil szervezetek mellett álltak ki, valamint a CEU-t érintő törvény ellen is tiltakoztak. Sok kormányellenes jelszó is elhangzott. Budapest egész belvárosában nagy a rendőri készültség. Most kapcsoljuk a Kossuth teret. Kéri Barna figyeli az eseményeket.

Hatalmas sikerrel zárult az Ökumenikus Segélyszervezet összefogása

Pénteken egy sajtótájékoztatón mondott köszönetet a szervezet minden támogatójának az Ökumenikus Segélyszervezet képviselője. A jótékonysági akcióban segített a Fókusz Plusz is, melynek rendkívüli különkiadása alatt rengetegen tárcsázták az 1353-as adományvonalat.
Közel kétszázhúsz millió forint gyűlt össze az adományokból, amelyből a Fókusz Plusz különkiadása hetvenötmillió forinttal járult hozzá a sikerhez.

 

Fókusz 2016-12-30


szerző:
2016.12.30. 18:45
SZILVESZTERI HÍRADÓSOK: így érezték magukat az újdonsült műsorvezetők

Kovács Patríciát és Scherer Pétert élményeiről, tapasztalatairól kérdezte riporterünk, épp, amikor a hírstúdióból kiléptek.

Különkiadással jelentkezik a szilveszteri Híradó!

Ezúttal Kovács Patrícia és Scherer Péter ülnek a műsorvezetői székbe. A Hírcsárda híreiből készült riportokban pedig feltűnnek a politikai és gazdasági élet legismertebb szereplői, igaz kicsit másképp, mint ahogy megszokhatták. Tartsanak velünk december 31-én is, este 6-kor!

Segítsünk idén is együtt a Fókusszal!

Az Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapjától év végéig tart jótékonysági akciót, hogy az egész éves tevékenységéhez és működéséhez szükséges támogatást összegyűjthesse. Ennek a kampánynak a részeként december 28-án, 19 órától az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Comet különkiadás a ma esti Fókusz Pluszban

Fantasztikus hangulatban és hihetetlenül lenyűgöző látvánnyal zajlott a Comet. A díjátadón az összes nyertes büszkén emelte a magasba a hőn áhított gömböt, ami csak a legjobbaknak járt.

Kiss László úgy érzi, megbűnhődött az erőszakért

Az RTL Híradó csütörtök késő esti különkiadásában azt mondta, megkönnyebbült, hogy bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától és boldog, hogy egykori áldozatán is ezt látta. Az erőszaktevő és az áldozat találkozása 55 évet váratott magára. Kiss László Papp Gergelynek azt mondta, szándékai szerint ezzel az interjúval lezártnak tekinti az ügyet.

Exkluzív: Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, bocsánatkérésével lezárhatja a múltat

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Bocsánatot kért tőle. A találkozás minden percét rögzítette a kamera és vágatlanul mutatjuk meg. Papp Gergelynek Kiss elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

Vajda Pierre kézzel-lábbal esett neki Bence ételének

Pierre kézzel látott neki a kóstolásnak, de már az első útja a sóhoz vezetett. Szigorú ítészünk bevallotta azt is, hogy a gyors főzés tényleg nem egyszerű dolog, Bence pedig hozzátette, hogy ennél csak a lassú instruálás bosszantóbb, majd belekezdett a műsorvezető ételének véleményezésébe.

Hagyjál főzni! különkiadás: Bence és Pierre lefőznek mindenkit?

Pierre szavaival élve: akasztják a hóhért! A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre nem kis feladatra vállalkoztak, ugyanis az volt a céljuk, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni. A műsorvezetőnek 24 perc állt rendelkezésére, hogy elkészítse a serpenyős lazacfilét kapros torma mártással. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy Pierre többször is megnyomta a pánikgombot, Bence pedig egy életre megtanulta, hogy kell megszabadítani a lazacot a héjától. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Pierre az elkészült ételről, kattints ide.

Így vezette Leni és Kristóf a Híradót

Idén is különkiadással jelentkezett az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év számukra legérdekesebb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba vette át, ő mondta el, hogy milyen időjárás lesz az új év első napján.

RTL Híradó szilveszteri különkiadás

Különleges meglepetésekkel jelentkezik az RTL Híradó szilveszterkor. További részletek hamarosan!

​Rendkívüli kiadással jelentkezik az RTL Klub Híradója a párizsi merényletsorozatról

Péntek éjszaka példátlan terrortámadás sorozat érte Párizst. Az eddigi információk alapján több, mint 120 civil halálos áldozata van a merényleteknek. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az RTL Klub Híradója szombat délben különkiadással jelentkezik.

Újra jelentkezik a Gálvölgyi-show

Szombat este, a Vigyél el! előtt különleges csemegében lesz részük Gálvölgyi János rajongóinak, két év kihagyás után ugyanis különkiadással jelentkezik a Gálvölgyi-show. 

DOMBI: A legtöbb RTL-es műsor áldozatul esett a paródiának

Dombóvári István és a Showder klub különkiadással jelentkezik. Dombi úgy érezte, eljött az idő arra, hogy önálló esttel rukkoljon elő, de nem csak stand upolni akart, hiszen a humor elég tág fogalom, amibe beletartozik a paródia is. Hogy mely műsorok estek áldozatul a humoristának, kiderül a videóból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való