KERESÉS search-close

különdíj

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "különdíj"

A zsűri kitalálta: itt az ideje egy új díjnak!

A kóstoláson végre olyan ételt csodálhatott meg a zsűri, aminek szívesen adtak volna egy külön elismerést is. Vajon kinek a tányérja ihlette meg őket ennyire?

Sírásó verseny: halálosan komolyan vették

Ki a legjobb sírásó? Ők versenyeztek Baján. 11 sírásó csapat mutatta be, hogy mit tudnak. Nem kicsit morbid, de fontos volt a gyorsaság és a pontosság, de külön díjat kapott a legszebb sírhant is. Annak pedig külön oka volt, hogy miért szombaton rendezték a versenyt.

Varázslatos csajozós technikák Badár Tamástól

Stúdiofelvételre indult, legnagyobb meglepetésére azonban közel 20 kérdés hirtelen megválaszolására kényszerült Badár Tomi, a Hungary’s Got Talent különdíjasa. Kiszedtük belőle, milyen bevált csajozós technikái vannak, és még a zsebeit is kiürítette a kedvünkért a bűvész.

Magyar lányé a világ második legszebb arca

A Tápióbicskéről indult lány körültekintően készült a világversenyre. A rengeteg edzés mellett még egy szakértőt is beszerzett a szépségversenyek egyik Mekkájának számító Venezuelából. Aki nemcsak a tökéletes mozgást, de testbeszédet is tanított neki, meg például azt, hogyan válaszoljon a legkényesebb kérdésekre, amilyen például a menekülthelyzet.

Magyar lány a második legszebb a világon

Kármán Dalma lett az első udvarhölgy a Miss Face of Beauty versenyen. Dalma nem aprózta el: öt különdíjat is megnyert a tajvani döntőben, melyen hatvan ország legszebb lányai vettek részt.

Óriási elismerést kapott a Fókusz riportere

Polgár Géza Megerőszakolt nők című riportját a Hüpátia Kitekintő különdíjával jutalmazta a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség. Kollégánk az Indiában megtörtént brutális bűncselekmények és a rendőrségi kampányfilmek kapcsán azzal foglalkozott, hogy ki tehet a nők megerőszakolásáról és ki tehet ellene. A díj önmagában is megtisztelő, az pedig még inkább, hogy televíziós riporter most először részesült benne.

Magyar siker Cannes-ban


szerző:
2011.05.19. 08:18
Magyar siker Cannes-ban

Miklauzic Bence és Lengyel Ferenc „A parkoló” című forgatókönyve nyerte a ScripTeast különdíját.

Mosolygó kukásautók új köntösben

A népszerű gyermekrajz-pályázaton induló legötletesebb alkotásokat felhelyezik a kukásautókra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való