KERESÉS search-close

közös élet

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közös élet"

Nádai Anikó a Fókusznak megmutatta szerelmével közös otthonát

Nádai Anikó egy hónappal ezelőtt költözött össze szerelmével, Gergővel. A családi fészekbe először a Fókusz kameráját engedte be. Közös otthonuk legapróbb részleteit is együtt találták ki és még a bútorokat is maguk szerelték össze, így heteken át tartott a költözködés. Hogy a kire, milyen ház körüli teendő hárul, az kiderül a riportból.
Anikóval készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

Újabb titkot tudtunk meg Zámbó Krisztiánról

Az elmúlt évben Visegrád közelében laktak Krisztián édesanyjával, ám a munkájuk mindig is Budapestre szólította őket. A lánykérés után már nem volt kérdés számukra, hogy a sok hullámvölgy után elkezdjék újra kialakítani a kettejük közös életét.

Tücsi és párja igazi örökmozgók

Mozgalmas egy év van Tücsi és párja, a jégkorong-válogatott Sofron István mögött. Megvolt az eljegyzésük, nyaraltak Balin, hatszor költöztek - tengeren innen és túl.

Új jövevény érkezett Puskás Peti és Angéla otthonába

Puskás Peti és Eke Angéla közös otthonába beköltözött a boldogság. Életük pár héttel ezelőtt szinte fenekestül felfordult, ám ők ezt egyáltalán nem bánják. A fiatal pár úgy érzi, így lett teljes az élete. De vajon mi vagy ki az, aki ekkora hatással volt rájuk?

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való