KERESÉS search-close

közönség

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közönség"

Liam Neeson bánja egykori gyilkos gondolatait

Meg akart ölni egy fekete férfit Liam Neeson, miután egy másik fekete férfi megerőszakolta egyik nőismerősét. Az Elrabolva-filmek amerikai sztárja egy 40 évvel ezelőtti esetet mesélt el a nyilvánosság előtt, amiért most sokan rasszistának nevezik. Ő ezt tagadja, és azt mondja, ma már bánja akkori gyilkos gondolatait.

 

TAMÁSKA GABRIELLA: pánikrohamot kapott vizsgája előtt

Mi történt 2018 női hangjával? A Fókusz stábja meglátogatta Tamáska Gabriellát kollégiumában és elkísértük őt első önálló koncertjére is! Részletek az interjúban!

Tesztbeszéd: Vajon a sztárok azt gondolják magukról, amit mi róluk?

Vajon a sztárok, az ismert magyar közszereplők ugyanazt gondolják magukról, mint ahogy a közönség vélekedik róluk? A Tesztbeszéd című műsor egy különleges vállalkozás, melyet Dombóvári István vezet és a tesztkérdések mindig személyesen egy adott vendégre vonatkoznak.

Tengerbe zuhant a közönség

Több mint háromszázan megsérültek, amikor a spanyolországi Vigo kikötőjében megrendezett fesztiválon egy koncert közben leszakadt a móló, és a rajta álló nézők a tengerbe zuhantak.

Utolsó pillanatban lemondott fellépés - csalódott rajongók

Miért mondta le Pitbull az utolsó pillanatban magyarországi koncertjét? A fesztivál szervezői hogyan tudtak hirtelen egy másik hasonló kaliberű sztárt idehozni? A rajongók kiborultak, Flo Rida viszont bravúrosan beugrott.

Szigetváron nem maradt el Alföldi előadása

Pécsen nem mutathatták be, Szigetváron viszont ma láthatták az Igenis, miniszterelnök úr! című darabot a nézők, benne Alföldi Róbertet. Ott pillanatok alatt elfogytak a jegyek, miközben a baranyai megyeszékhelyen továbbra sincs magyarázat arra, miért fújták be az előadást. Alföldi Róbert azt mondja: elkeserítő, ha a politika ellenséget lát a színházban.

Oltári találkozó a hétvégén

Az Oltári Csajok hat főszereplőjével, és még Dandy kutyával is találkozhatnak mindazok, akik vasárnap délután ellátogatnak az egyik pesti bevásárlóközpontban.

 

Sihell Ferry:

Henna és Sihell Ferry nagyon fontosnak tartják, hogy jó kapcsolatot ápoljanak a rajongóikkal, és mindent meg is tesznek ezért. Nézd ma 17 órától az Anikó Show-t az RTL Goldon, mert ők is a műsor vendégei lesznek!

KÍSÉRLET: vulkánkitörés Budapesten

Az MTA Geonapok apropóján vulkánológusok szimulálták az öt évvel ezelőtti Grimsvotn nevezetű vulkán kitörését. A nem mindennapi látványt talán a gyerekek élvezték a legjobban, akiknek a szakemberek azt is elmagyarázták, hogy mi történik akkor, ha egy vulkán életre kel.

Mi a fontos egy sztár életében?

Díjak vagy közönség? Nehéz, de ugyanakkor jogos kérdés egy sztárnak, hiszen nem biztos, hogy mindenki ugyanolyan elismerésre vágyik. Lássuk!

Lajcsit szétszedték a rajongók

Öt hónap kihagyás után Lagzi Lajcsi visszatért a színpadra, rögtön két fellépése volt. Az első rendezvényen csak meglepetés vendégként vett részt, de amikor a közönség meglátta, az emberek azonnal felpattantak a helyükről és vastapssal fogadták. Aztán nagy sikere volt néhány órával később, szabadulása utáni első koncertjén is, ahová feleségén kívül az a munkatársa is elkísérte, akit annak idején vele együtt tartóztattak le.

Reflektor 15-08-19


szerző:
2015.08.20. 00:45
Reflektor 15-08-19

Reflektor: Az MDC a spanyol közönséget is meghódította. Mándoki László világsztárokkal érkezett Budapestre.

A színpadon kapni szívrohamot


szerző:
2015.07.28. 23:00
A színpadon kapni szívrohamot

Robi álmában sem gondolta volna, hogy ilyen sokan eljönnek a budapesti koncertjére, ezért a közönség láttán elszállt minden izgalma, és felszabadultan énekelte a Hiperkarma régi dalait. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Kordáékat szétszedik a rajongók

Fél éve még életmentő műtétje volt, ma már újra állja a rajongók rohamát. Korda Gyuri bácsi hetvenhat évesen még a tűző napon is végigugrálta a koncertjét, és senkit nem hagyott autogram nélkül. De hogy csinálja? Fürge Anett riportja.

Hol vannak a váci múmiák?


szerző:
2015.05.25. 16:41
Hol vannak a váci múmiák?

Varnus Xavér az egyik ismeretterjesztő csatornán látott először váci múmiákat, míg Para-Kovács Imre az orgonista koncertjén vélt felfedezni néhány példányt belőlük… Az újságíró és a művész nem először pirít oda a másiknak.

Éjjel-Nappal Budapest közönségtalálkozó

Szerelmet ugyan most szemtől szembe senkinek sem vallott a rajongója, az Éjjel-NappaL Budapest népszerű szereplőit így is érte meglepetés. A közönségtalálkozóra szerte az országból érkeztek fanatikus sorozatnézők.

Több ezren voltak kíváncsiak a román csarnokra

A padlótól a plafonig falfestmények díszítik, de a háború és a beázások miatt nagyon rossz állapotban van. Több ezren voltak kíváncsiak a II. világháború óta elzárt Román Csarnokra a Szépművészeti Múzeumban. Hetven év után mindössze néhány órára nyitották meg a látogatók előtt, ezzel búcsúzik a Szépművészeti Múzeum, hiszen éjfélkor három évre felújítás miatt bezár.

Rengeteg jelölés, nulla bezsebelt díj - People's Choice Awards 2015

Az RTL Klub sorozatsztárjai több kategóriában is jelöltek voltak, azonban egyikőjüknek sem sikerült nyerni.

Básti Julit a gyermekei és a közönség teszi boldoggá

Kossuth- és Jászai Mari-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A színésznő munkáról és magánéletről mesélt nekünk a stúdióban.

Fókusz 13-05-23


szerző:
2013.05.23. 19:50
Fókusz 13-05-23

Fókusz: Nincs remény! - Nem keresik tovább a Himaláján eltűnt hegymászókat, már nem bíznak abban, hogy életben vannak. A hírnév kapujában - Már angol filmekben is játszik a Barátok közt egyik szereplője. Réti Barnát Londonban találtuk meg. Fityisz a gravitációnak - A kosárlabdazsonglőrök mindenhol elkápráztatták a közönséget, most elárulják a titkukat.

Tóth Gabi új életet kezdett


szerző:
2013.02.09. 00:55
Tóth Gabi új életet kezdett

A Szombat Esti Lázra készülő énekesnő mindent elkövet, hogy táncosként is meghódítsa majd a közönséget. Célja megvalósítására remek partnerre talált Markó Róbert személyében. Gabival és Robival a show-műsor táncosainak fotózásán találkoztunk.

XXI. század 12-11-06


szerző:
2012.11.07. 00:05
XXI. század 12-11-06

XXI. század: Pécsi Sándort sokan csak komédiásként ismerik, pedig drámai szerepei miatt is ünnepelte a közönség. Szerették a nézők, neki adták Sztálin jobb kezét. A huszadik század nagy színésze a XXI. században.

Csonka András: 2012 élete mérföldköve volt

Olyan lehetőséget kapott a Madách Színházban, melyről mindig is álmodott. Emellett pedig az RTL Klub további új feladatokkal bízta meg: egy színes, illatos, elegáns műsorral, amire a színész épp vágyott.

Újra fesztiváluralom tört Tokaj lankáira

Tartózkodó világsztár, együtt tusolási világrekord, állásinterjúk, és sok fura fazon. Mindenki felszínre hozta koncertimádó önmagát és indulhatott is a napsütéses szórakozás.

Reflektor 11-11-18


szerző:
2011.11.19. 00:20
Reflektor 11-11-18

Reflektor: A Showder klub humoristái mindig azzal zárják a műsorukat, hogy ha szeretnénk velük élőben is találkozni, akkor szólítsuk le őket az utcán. Az elmúlt napokban könnyen előfordulhatott bárkivel, hogy egyszer csak szembe jön vele az utcán a világhírű színésznő, Gabriela Spanic.

Újra a színpadon tündököltek a Kiscsillagok

A Csillag születik kiesett versenyzőinek nincs okuk szomorkodni: mindannyiuknak sok felkérésük van.

Made in Hungária, az örök kedvenc

Jubileumi előadásra készülnek a József Attila Színházban, március 12-én adják elő a Made in Hungáriát 300. alkalommal.

Kézzel-lábbal koncerteznek Pécsett

Nicolas Frize kortárs zeneszerző interaktív koncertet szervez környékbeli önkéntesekkel a pécsi ZeneParkban.

Koltai Lajos Sophie Marceau-t szeretné

Koltai a Filmszemle megnyitóján elárulta, hogy a világsztárt szerződtetné legújabb alkotásához.

Leonard Cohen először Magyarországon

A 75. életévét betöltő kanadai költő, énekes és dalszövegíró először lép fel hazánkban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való