KERESÉS search-close

kötvények

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kötvények"

Reklámozzák a kötvényeket

Bár Lázár János bejelentette, hogy még idén kivezethetik a letelepedési kötvényt, egy orosz nyelvű novemberi újságban még mindig intenzíven reklámozza a konstrukciót az egyik közvetítő cég. A társaságnál Híradónknak azt mondták, őket egyelőre nem értesítették a kötvények megszűnéséről. Kerestük a Kormányzati Tájékoztatási Központot, hogy valóban véget vetnek-e a programnak. Azt közölték: a kormány még nem tárgyalta a Nemzetgazdasági Minisztérium erre vonatkozó jelentését.

Újra Tarsoly lesz a Quaestor vezetője

Nincs középfokú végzettsége, többször ült börtönben, és közmunkából tartotta fent magát a Quaestor új vezérigazgatója. Ezt mesélték stábunknak a helyiek Orgován Béláról, aki Tarsoly Csaba milliárdost váltotta a 150 milliárdos fiktív kötvénykibocsátásba keveredett cég anyavállalatának élén. Orgovánék szerdán sem engedték be stábunkat. Kedden viszont már rendőrök is jártak a tápiósági otthonuknál. Tarsoly Csaba közben bejelentette: visszaveszi a vezető tisztségeit a Quaestor-csoportban. Ügyvédje szerint Tarsolyt még nem hallgatta ki egyetlen hatóság sem.

DK: Külföldiek gazdagodnak a kötvényeken

A párt szerint elfogadhatatlan, hogy a kötvényeket például egy Kajmán szigetekre bejegyzett cég értékesíti, amely minden ügyfelétől több mint 10 millió forintot kér, csak kezelési költségként.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való