KERESÉS search-close

kölcsön

82 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kölcsön"

Magasabb a THM a kamatnál?

Rekordszinten a hitelezés, miközben a magyarok nagy része képtelen felmérni a kockázatokat. A többség azt sem tudja például, hogy a THM, vagyis a Teljes Hiteldíjmutató magasabb, mint a kamat - a jegybank friss kutatása alapján. Sokan kedvezőbbre cserélhetnék meglévő kölcsönüket, de az emberek fele tévesen úgy gondolja, hogy nagyobbak a kamatok, mint 5 éve.

8% a kamat, ha nem jön a gyerek

8 százalékos kamatra számíthatnak a házaspárok, ha nem teljesítik a 10 milliós ingyen kölcsön feltételeit, ezt a családügyi államtitkár árulta el Híradónknak. Végül három és fél évig, legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhetik majd a családok a gyerekvállalási hitelt.

Moldován András rendhagyó ajánlatot tett a Tuti Tiki Taki készítőjének!

Nagy Lajos vállalkozása annyira elnyerte Moldován András tetszését, hogy ajánlatot tett a Tuti Tiki Taki kitalálójának!

Mekkora teher a tanévkezdés?

Az ellenzéki pártok szerint rendkívül megterhelő az iskolakezdés sok családnak, ezért keveslik a kormány által nyújtott támogatásokat. Az MSZP szerint nem véletlen, hogy ilyenkor megnő a személyi kölcsönt felvevő családok száma, mert máshogy nem tudják kifizetni a szükséges iskolai felszereléseket. A Fidesz szerint ezzel szemben az ellenzéki pártok nemmel szavaztak arra, hogy jövőre több pénz jusson az oktatásra.

 

Bécy inkább hagyná a kutyájára a vagyonát, mint Evelinre

Evelin megpróbált kölcsönkérni Bécy-től, aminek csúnya veszekedés lett a vége…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani Lilinek: „Nem kezdhetnénk tiszta lappal?”

Evelin Bécy-hez fordult támogatásért. Dalma megpróbált segíteni Joe-nak. Dani és Lili sorozatosan elkerülték egymást.

Hitellel készülnek a tanévre

Több mint kétszer annyi fogyasztási hitelt vettek fel idén nyáron a magyarok, mint két éve - a jegybank adatai alapján. Olcsóbbá válták a szabad felhasználású kölcsönök, az áruhiteleket pedig a tanévkezdés miatt keresik többen. A Nemzeti Bank minden szülőt alapos mérlegelésre bíztat. Az ingyenes áruhitel azonnal 20%-kal kamatozhat, ha késedelembe esnek a törlesztéssel.

 

Joe Tamarának: „Ha lenne pénzem, most már akkor sem adnék…”

Bár Teó elnézést kért Tamarától, és már nem őt okolta azért, hogy a bár kis híján elúszott, Tamara szemrehányást tett magának. Magát hibáztatta és féltette a kapcsolatát, ezért megkérte Joe-t, hogy adjon valamennyit a kölcsönkért pénzből, de ő megtagadta. Viszont nagyon aggódott amiatt, hogy Tamara milyen szomorú. Teó őszintén elmondta Tamarának, hogy szereti, de titokban még mindig őt okolta a csődért.

Sanya tényleg megváltozott Annáért?

Anna meglepetésére Sanya újra megjelent Budapesten. Tamara Joe-hoz fordult segítségért. Milán tervet szőtt Ayse családjának a kibékítésére.

Joe és barátai visszatértek az albérletbe

Joe megpróbálta visszaszerezni az albérletet. Tamara és Teó szembesültek azzal, hogy nem kapnak kölcsön Joe-tól. Ayse kiállt testvéreivel szemben.

Tamara durván kihasználta az érte epekedő Joe-t

Miután Regina kicsit jobban megismerte Tamarát, szembesítette a lányt azzal, hogy szerinte igenis Joe-t szereti még. Eközben Teónak anyagi problémái voltak, nem volt elegendő tőkéje a saját bárja elindításához. Gyöngyi azonban kitalálta, hogy Tamara kérhetne Joe-tól pénzt. A lány nagy nehezen rávette magát, hogy felkeresse Joe-t, aki szörnyen csalódott volt, amiért szerelme csak ezért kereste őt meg. Joe belement abba, hogy pénzt adjon Tamarának, amitől Teó majd kiugrott a bőréből.

Teó Tamarának: „Lett egy új szerelmem”

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

Tivadar hazudott a fodrászat megmentéséért?

Szofi és Tivadar elkezdték intézni az új fodrász szalon pénzügyeit. Tivadar kezébe vette a tárgyalás irányítását, és elkezdte kiszínezve előadni az állítólagos szuper tervüket, ami megrémisztette Szofit. Ezek után szemrehányást tett Tivadarnak, és összevesztek. A banki tanácsadó azonban valóban el volt ragadtatva Tivadar üzleti tervétől, és adott még egy esélyt az üzletnek, hogy újra tárgyalják Szofi hitelét.

Evelin: „Aggódok a kapcsolatunkért, ha ezt még annak lehet nevezni…”

Evelin visszacsinálhatatlan hibát vétett. Joe megnyitotta új műhelyét. Szofi és Tivadar új terveket szőttek.

Drága is lehet az áruhitel

A válság óta nem vettek fel ennyi hitelt karácsonyra a magyarok, mint idén - a legnagyobb kereskedelmi bankok összesítése alapján. Nem csak többen, hanem többet is költöttek fejenként kölcsönből ajándékra, pedig a hitelek drágultak is.

 

Nem fogod elhinni, hogy ki kért először kölcsön a Survivor győztesétől!

Pénteken lezajlott a Survivor döntője, és kiderült, hogy Iliász nyerte a 20 millió forintos fődíjat. A ValóVilág egykori játékosa pedig máris bepróbálkozott a túlélőshow győztesénél, hátha neki is csurran-cseppen egy kis pénz...

Erzsike bosszút állt barátnőjén?

Ildikó mindig is jó barátságot ápolt szomszédjával, Erzsikével, aki folyamatosan pénzt kért tőle. Ildikó mindig kisegítette Erzsikét, de egy idő után besokallt, ezért megromlott a viszonyuk. Egy nap Ildikó arra ébredt, hogy a ruhái szétszórva hevernek a játszótéren. Ildikó most számon kéri Erzsikét, aki azt állítja, hogy a másik lépcsőházban élő Marika a tettes. Vajon mi az igazság?

Roland: ˝Te nem vagy anya, engem többet ne keress!˝

Rolandot sokkolta, amikor a klubból kilépve az anyjába botlott, akinek állítása szerint már nagyon hiányzott a fia. Egy kellemes békülő napot töltöttek el együtt, aminek a végén a fiúd újra keservesen csalódott az anyjában.

Következő rész (2017. június 12.)

Bori megpróbálja valahogy kijavítani a hibáját, és előleget kér Tamástól. Az albérlet lakói új lakótársat keresnek a három üresen álló szoba egyikébe. Linda lemondja az Emmával együtt közösen megnézett lakást.

 Roland szexért cserébe kér pénzt

Miután a fiú nem tudott elég pénzt keresni, megpróbál egy volt csajától kölcsönkérni, amikor pedig ez sem sikerült, drasztikus lépésre szánja el magát és Lettura Katalin ágyáig merészkedik…

Hazaengedte a bíróság az uzsorást

Az ügyészség előzetesbe helyezte volna, a bíróság hazaengedte a pilisi uzsorást. A rendőrök szerint 40 százalékos kamatra adott kölcsön rászoruló embereknek. Két napja fogták el. Találtak nála egy füzetet is, amiben pontosan vezette, mikor kinek mennyi pénzt adott. Eszerint volt, akinek néhány ezer, volt, akinek százezer forintot kölcsönzött.

További képek is voltak kölcsön Habonyéknál

Újabb, a Szépművészeti Múzeum tulajdonában lévő műkincsekről derült ki, hogy olyan helyre kerültek, ami Habony Árpádhoz köthető. Hét festményről van szó, kölcsönzésük darabonként havi 10 ezer forintba került a cégnek, amit akkoriban Habony Árpád vezetett. A múzeumtól hiába kérdeztük, nem mondták meg, mennyit érnek a képek. Az Együtt szerint felháborító, hogy a főigazgató a barátainak adja kölcsön a közvagyonba tartozó értékes festményeket. A múzeum azt közölte, az ügylet jogszerű volt.

Bajban lehet a Paksot finanszírozó orosz bank

Veszélybe kerülhet a paksi atomerőmű bővítése. A világ vezető gazdasági hírügynöksége szerint ugyanis komoly bajban van az orosz bank, amely nagyjából 3 ezer milliárd forint hitelt adna a beruházáshoz. A Bloomberg szerint a Vnyesekonombank már nem folyósít új kölcsönöket és a meglévőket sem fizeti. Lázár János miniszter azt mondja, nem lesz gond a hitel felvételével. Az MSZP szerint a kormánynak vissza kellene mondania a beruházást.

Adjunk kölcsön a barátainknak?

Hallottunk már olyat, hogy régi barátságok mentek tönkre, mert összevesztek a pénzen. Vajon sztárjaink szoktak pénzt kölcsön adni, és ha nem adják vissza, mit csinálnak?

Hat év alatt 20 milliárdos kárt okozhattak

Fedezet nélkül folyósítottak hiteleket, és olyan embereknek adtak kölcsönt, akiktől tudták, hogy nem fogják visszafizetni a pénzt. Banki vezetők, tisztségviselők, ügyintézők és több ügyfél ellen is vádat emelt a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. Azzal vádolják őket, hogy a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezetnek 6 év alatt 20 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak.

13 milliárdos kölcsönt kapott Vajna cége

Több mint 13 milliárd forint kölcsönt vett fel Andy Vajna a TV2 megvásárlásához - tudta meg a Világgazdaság. Azt már korábban tudni lehetett, hogy az állami tulajdonú Eximbank 6,7 milliárd forinttal segítette. Az Együtt szerint Andy Vajna részben az adófizetők pénzéből médiabirodalmat épít a Fidesznek. A kormány szerint az Eximbank piaci alapon nyújt hitelt a filmügyi kormánybiztosnak.

Kamatostul kell visszafizetniük a CSOK-ot?

Kamatostul követelheti vissza az állam a CSOK-ot, mert a bankok szabálytalanul utalhatták ki a kedvezményt február és április között. Múlt héten számoltunk be arról, hogy egy februári törvénymódosítás miatt, osztatlan közös tulajdonú ingatlanra nem jár CSOK. Erre áprilisban hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium. A bankok viszont az eltelt két hónapban mégis adtak kedvezményt ilyen ingatlanokra is. Az RTL-Híradónak nyilatkozó szakértő szerint, családok mehetnek tönkre, ha vissza kell fizetniük a kedvezményt.

Taylor Swift kollégnőjével mélyítette el kapcsolatát

A múlt héten mi is beszámoltunk róla, hogy Kesha producerével és kiadójával is pereskedik, ugyanis előbbi erőszakosan zaklatta az elmúlt években. Mivel a bíróságon első fokon elutasították kérelmét, pénzre volt szüksége - Taylor Swift 70 millió forintnak megfelelő összeget adott kolléganőjének. De nem csak ő állt az énekesnő mellé!

Uzsorásra csaptak le a rendőrök


szerző:
2015.11.12. 18:09
Uzsorásra csaptak le a rendőrök

A medgyesegyházi férfi a gyanú szerint két nőnek adott kölcsön rendszeresen, általában havi néhány ezer forintot, aminek a dupláját követelte vissza.

Nincs meg a sztrájkra szánt pénz

Hatvanötmillió forintot adott kölcsön saját magának Gaskó István. A szakszervezeti vezető még a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnökeként adott kölcsön a szintén általa vezetett Liga Szakszervezetnek a vasúti dolgozók pénzéből. A VDSSZ új vezetése szerint a sztrájkalapból összesen 110 millió forint tűnt el, emiatt sztrájkolni sem tudnának.

Diákhitel kisokos


szerző:
2015.08.26. 08:10
Diákhitel kisokos

Kevesebb, mint egy hónapjuk van hátra a Diákhitel igénylőknek arra, hogy a leghamarabbi időpontban megkapják a kölcsönüket. Hogyan és hol igénylehető a Diákhitel? Erről Imre Zitát, a Diákhitel Központ Zrt marketing és kommunikációs igazgatóját kérdeztük.

Ez történt a 34. héten


szerző:
2015.08.19. 21:15
Ez történt a 34. héten

A történtek után Aliz eltűnik. Bár Rudi tudja, hogy ki a tettes, de Krisztiánnal elhiteti, Fasírt és Nikol a felelősök. Gizella kártyajóslásba kezd, hogy az így keresett pénzből visszafizesse a Lucától kapott kölcsönt. László igyekezete, hogy segítse a vállalkozást azonban balul üt ki. Hanna komoly döntés előtt áll. Attila és Júlia egy délutánt töltenek együtt Attila apja halálának évfordulóján. Attila elmeséli, húsz évvel ezelőtt mi volt az apja kérése, ami örök nyomott hagyott benne.
 

Mennyit spórolhatunk, ha most váltjuk ki a hitelünket?

Mostanában egyre népszerűbbek a hitelkiváltó kölcsönök, de nemcsak a lakáshiteleket keresik az ügyfelek, hanem a személyi kölcsönök népszerűsége is megugrott. Ráski Péter pénzügyi szakértővel arról beszélgettünk, hogy milyen konstrukcióval és miért pont most érdemes a hitelünket kiváltani.

Forintosíthatnák a bankok az autóhiteleket

Ugyanazon az árfolyamon forintosítanák az autóhiteleket, személyi kölcsönöket, mint a lakáshiteleket - értesült az RTL Híradó. A kormány akár adókedvezményt is adna a bankoknak a kedvező árfolyamért cserébe. Az adó és pénzügyi államtitkár azt mondta, nem tenné kötelezővé a forintosítást, mégis a maradék devizahitelek tömeges kivezetésére számítanak év végéig. A Bankszövetség megerősítette, hogy az autóhitelek átváltásról tárgyalnak.

Hogyan adjunk kölcsön?

Csak egy kis baráti kölcsönnek indult, aztán évekig tartó bírósági háborúskodás lett belőle, sajnos láttunk már ilyet. Ilyenkor az ember visszagondolva mindig belátja, a legjobb az lett volna, ha írásba foglaljuk. Dr. Vidákovics Béla, ügyvéd segített tanácsokat adni, hogy mire ügyeljünk kölcsönügyeinknél.

Segítene-e a forintosítás az autóhiteleseknek?

Megmentenék az autóhiteleseket is. Legalábbis a miniszterelnök azt mondta: ezen dolgozik a kormány. Hasonló megoldáson gondolkoznak, mint ahogy a lakáshiteleket forintosították. Csakhogy az autósok ebből nem kérnek.  Ezt mondták a Házon kívülnek, miután többüknek lakáshitele is van, és nagyon kiakadtak az elszámolás után. A legtöbben nem luxusautót vettek. Kálmánék például egy Suzukira kértek kölcsön 2 és fél millió forintot 7 évvel ezelőtt. Mire kifizetik, az autó 13 éves lesz, és a háromszorosába kerül majd. Moskovics Judit és Serdült Szilvia riportja.

Pénz-etikett, avagy kínos pénzügyi helyzetek és megoldások

Számos kínos pénzügyi szituációba keveredhetünk a hétköznapokban: mit tehetünk például, ha egy megbízhatatlan családtag kér kölcsön? – a kellemetlen helyzetek elkerülésére Csapó Ida, pénzügyi önismereti szakértő adott ötleteket.

Legyünk körültekintőek pénzügyeink terén

Az elmúlt hetek sorra a különféle pénzügyi botrányoktól volt hangos. Annyit már mindenki leszűrt, hogy nagyon meg kell fontolni, hova és kinek adjuk kevéske megtakarított pénzünknek. Sőt a karcagi milliárdos csalás kapcsán, ahol is egy köztiszteletben álló, sokak által szeretett asszonyra bízták a pénzüket már azt is megtanulhatjuk, barátban sem bízzunk nagyon, ha pénzről van szó. Dr. Lichy Gábor ügyvéddel beszéltük át a különös kölcsönök veszélyeit.
 

Tartozik-követel: görög válság

Görögország pénzügyi és – talán a szó legmélyebb értelmében vett – kulturális csatája a sokmilliárd eurós kölcsönzőkkel, közülük elsősorban Németországgal. 300+ milliárd euróról van szó. A megszorítási sorozatokhoz hozzászokni kényszerült görögöktől újabb és újabb megszorításokat és reformokat követelnek a kölcsönzők, főként Németország. Mi a tét?

Mit tehetünk, ha tartoznak nekünk?

Mindenki maga dönti el, hogy kinek és mire ad kölcsön. Ám nem árt tisztában lenni azzal, hogy erre olykor családi, évtizedes baráti kapcsolatok is rámehetnek, főleg, ha elmarad a törlesztés, vagy kiderül, hogy a tartozónak nincsen semmi tulajdona.

340-szeres pénzt kért vissza az uzsorás

Az eredetileg kölcsönadott pénz 340-szeresét kérte vissza egy uzsorás Hevesben. Két éven át fenyegette az adósát, akinek a családja végül feljelentést tett. A rendőrök épp akkor csaptak le, amikor a bűnöző átvette a szerinte neki járó havi részletet.
 

Jövőre már szigorúbb feltételekkel vehetünk fel hitelt

A 8:08 – Minden reggel stúdiójában szakértőnk ismertette a hitelfelvétel jövő év januárjától hatályba lépő változásait. Kiemelt szerep jut majd az igazolt jövedelmünknek és ez fogja meghatározni az általunk felvehető kölcsön mértékét. A szigorítás elsődleges célja a magyar lakosság eladósodásának megelőzése.

Most az uzsorások reszkethetnek


szerző:
2011.10.26. 17:57
Most az uzsorások reszkethetnek

Több mint 150 uzsorás ellen indított nyomozást a rendőrség az elmúlt két évben - főleg Borsod és Szabolcs megyében.

Lefilmezték az uzsorásokat

A törvénymódosítást követően már az is 3 év börtönt kaphat, aki akárcsak egyszer követte el a bűncslekeményt.

Csirkeólba zárta a falubelijét


szerző:
2011.10.13. 16:08
Csirkeólba zárta a falubelijét

Többek között uzsora-bűncselekménnyel is gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, aki szinte rabszolgaságban tartotta egy falubelijét.

71 ezret adott kölcsön, egymilliót követelt

Uzsora bűncselekménnyel gyanúsított 37 éves férfit vettek őrizetbe Kalocsán.

Kommandósok terítették le az uzsorásokat

Három uzsorást fogtak el Borsodban, ezúttal Arlón.

Lecsaptak az uzsorásokra


szerző:
2011.07.14. 15:05
Lecsaptak az uzsorásokra

A férfiak 70-100 százalékos kamatra adtak kölcsönt rászorultaknak, akiket veréssel is megfenyegettek, ha nem fizettek.

Hiteldömping indulhat az önkormányzatoknál

A települések még azelőtt igyekeznek külső forrásokat "begyűjteni", mielőtt a kormány megtiltja számukra az önálló hitelszerzést.

Összeomlóban az ózdi uzsoramaffia

Újabb három embert fogtak el Ózdon. Azzal gyanúsítják őket, hogy uzsorakamatra adtak kölcsön.

Rács mögé kerül az ormánsági uzsorás

Nem jogerősen 8 év 10 hónap fegyházbüntetésre ítélték a férfit, aki adósait és a tanúkat is életveszélyesen megfenyegette.

Felszámolás alatt az ózdi uzsoratársadalom

Újabb három embert fogtak el Ózdon, akik a rendőrség gyanúja szerint ötven-száz százalékos uzsorakamatra adtak kölcsönöket.

Kölcsön 50-100 százalékos kamatra

Újabb uzsorásokat fogott el a rendőrség Ózdon. Egy testvérpárt gyanúsítanak többek között azzal, hogy volt, akitől az egész havi jövedelmét elvették.

„Buszosgábort” keresi a rendőrség

Internetes társkeresőn ismerkedett, majd pénzt csalt ki egy nőtől az a férfi, aki ellen végül csalás miatt indult eljárás.

85 milliárddal segítik az íreket

A gazdasági válságba került Írország 85 milliárd eurós kölcsönsegélyt kap.

Félmilliárddal lépett le a közös képviselő

A százhalombattai asszony hiteleket vett fel a társasházak nevében, majd a pénzzel együtt eltűnt.

Maximum 100 milliárd kisegítené az íreket

100 milliárd eurónál kevesebb pénzügyi segélyre lesz szüksége Írországnak.

Zöld szatyor buktatta le az uzsorásokat

A rendőrség gyanúja szerint uzsorakamatra adott kölcsön különböző összegeket egy társaság Ózdon.

Testével fizetett a kölcsönért


szerző:
2010.11.11. 15:58
Testével fizetett a kölcsönért

Nem tudta visszafizetni a kölcsönt a középiskolás lány, ezért férfiaknak árulta a testét hitelezője.

300 ezres diákhitel ünnep


szerző:
2010.11.03. 17:17
300 ezres diákhitel ünnep

Több mint 200 milliárd forint hitelt adott a diákoknak a Diákhitel Központ az elmúlt 9 évben.

Több mint 1 millió BAR-listás


szerző:
2010.01.27. 11:23
Több mint 1 millió BAR-listás

A BAR-lista a bankok által közösen vezetett, a nem fizető adósokat nyilvántartó adatbázis.

Egymillióhoz közelít a rossz adósok száma

Több mint 170 ezerrel nőtt a késve fizető adósok száma az elmúlt évben.

Nem fogy az áthidaló hitel


szerző:
2010.01.15. 08:23

Nem hitel: fogyasztói csoport!


szerző:
2010.01.06. 18:11
Nem hitel: fogyasztói csoport!

Sok ember érzi magát átverve, aki ilyen cégekkel kötött szerződést. Vajon miért?

Idegtépő várakozás az áthidaló kölcsönre

Csak minden huszadik nehéz helyzetbe került lakáshiteles kap államilag támogatott hitelt.

Több lehet a forinthitel


szerző:
2009.12.29. 17:59
Több lehet a forinthitel

A forinthitelek felé tereli az embereket az új kormányrendelet, pedig azok kamata még mindig nagyon magas.

Diákhitel: határidő!


szerző:
2009.12.15. 06:47
Diákhitel: határidő!

Kedden kérhetnek utoljára diákhitelt azok, akik eddig nem kértek.

Látszat-szabály a gyorskölcsönökre

Az új törvény szerint tovább működhetnek a gyorskölcsönt folyósító cégek, minimális szigorítással.

Egyre többen nem tudnak törleszteni

Csaknem 12 ezer problémás lakáshitel van már végrehajtás alatt vagy követeléskezelőnél.

Többen kaphatnak áthidaló kölcsönt

Jövőre már azok is élhetnek a lehetőséggel, akiknek közös megegyezéssel szűnt meg a munkaviszonyuk.

Láncra verve ment tárgyalására az uzsorás

Az uzsorakamatra kölcsönt adó férfi több ormánsági családot is megkárosított.

Nehéz áthidaló kölcsönhöz jutni

Többen kaphatnak majd segítséget, de az ügyintézés egyelőre nem lesz gyorsabb.

Félelemből nem adott ollót a könyvtáros

Az olvasó nem kapott kölcsön ollót, mert a könyvtáros félt, hogy megtámadja vele.

6,5 milliós kárt okozott Bőcsön a vihar

A kárösszesítés szerint 17 lakóház sérült meg komolyabban.

Fél évvel hosszabbított az IMF


szerző:
2009.09.07. 18:07
Tíz évig bántalmazta adósait az uzsorás

Ötezer forintos kölcsönért a férfi egy hónap múlva már harmincezer forintot kért.

Önkormányzati kölcsön a kórháznak

Ebből az 55 millió forintból fizeti majd ki a kiskunhalasi kórház a vállalkozóként ott dolgozók béreit, és a beszállítókat.

Segítség a lakáshiteleseknek


szerző:
2009.07.14. 11:49
Segítség a lakáshiteleseknek

Állami áthidaló kölcsönt kaphatnak azok, akik a válság miatt nem tudnak törleszteni.

Helyi krízisalappal segítenek Polgáron

Kamatmentes kölcsönnel támogatja a bajbajutottakat a polgári önkormányzat.

Rendőrök az uzsorások ellen


szerző:
2009.04.22. 16:58
Rendőrök az uzsorások ellen

A tájékoztató füzeten egy áldozat is beszélt a veszélyekről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való