KERESÉS search-close

kórház

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kórház"

Nézők közé csapódott egy versenyautó a Tótkomlós ralin, ki a felelős?

Eddig még sehol nem látott nézői felvételek érkeztek szerkesztőségünkbe a vasárnap kora este történt tótkomlósi horror balesetről. Tizenegyen megsérültek, volt, aki az autó alá szorult, egy negyedikes kislányt pedig életveszélyes állapotban helikopterrel szállítottak a szegedi kórházba.

Lépcsőn kell vinni a betegeket

Nem működik a lift a budapesti Szent János Kórház urológiáján. A kórház egyik vezetője levélben kérte a Mentőszolgálatot, hogy ők is a lépcsőn vigyék a betegeket. Híradónk is járt az épületben, az egyik kórházi dolgozó azt mondta, nincs más választás, a mentősöknek kell a betegeket cipelniük. A Mentődolgozók Szövetsége szerint ez megerőltető a kollégáiknak.

Evelint eszméletlenül szállították kórházba

Mikor Laura és Evelin között elharapódzott egy vita, Evelint véletlen baleset érte…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás visszatért Budapestre

Karesz hazudott Joe-nak és Mesinek. Laura véletlen balesetet okozott Evelinnek. Tamás hazatért.

Mesevilágot varázsolnak a kórház falai közé

A súlyos beteg gyerekek közül sokan még csak a gyógyulás útjának elején vannak. Még nem elég erősek, ők még nem vehetnek részt a táborban. Őket a Bátor Tábor kórházi önkéntesei látogatják. Hogy hacsak rövid időre is, de gyereknek való mesevilágot varázsoljanak nekik. Így lehet adományozni!

Galambos Lajost mentő vitte el a bíróságról

Kórházi ágyán, infúzióval bekötve mesélte el Galambos Lajos mi történt vele pénteken, tárgyalása előtt rosszul lett és mentővel kórházba vitték. További vizsgálatokra pedig még bent is fogják tartani. Lajcsi azt mondta, fizikailag már jobban van, de mentálisan nem. Rosszulléte után átértékelte az életét.

Fél év alatt hatszor lopott meg betegeket a kórházban

Elfogták a rendőrök az asszonyt, aki a gyanú szerint az elmúlt fél évben hatszor emelte el az orvosra várók pénztárcáját a nyíregyházi kórházban. Csak nőket szemelt ki áldozatul, azt mondta, azért, mert el tudott vegyülni köztük. A rendőrök azonban elfogták, szabadlábon védekezhet.

Rejtett kamerával jártunk utána, hogy valóban rezidensek dolgoznak-e ápolóként a kórházban

A Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáján rezidens orvosok dolgoznak ápolóként, legalábbis ez áll abban a levélben, amit a napokban egy névtelen nézőnktől kaptunk. A levélíró szerint a rezidens orvosokat nővéri beosztásban, ápolóként alkalmazza az intézmény, teljesen jogtalanul. Ennek okát a vezetőség - nekik - az orvosi készségek bővítésével és a nővérhiánnyal magyarázta. Azért hogy kiderítsük, mi igaz ebből, rejtett kamerával indultunk útnak.

Demjén Rózsi az intenzív osztályon van

Demjén Ferencet egyelőre altatják a kórházban. A zenészt agyvérzés gyanújával vitték kórházba, kiderült, hogy agyérgörcs miatt lett rosszul. Rajongók, zenésztársak a művészvilág egy emberként bízik a slágergyáros felépülésében.

Orvoshiány miatt bezárt a szolnoki kórház fertőző osztálya

A 20 ágyas infektológia betegeit szerdától a debreceni kórház és fővárosi Dél-pesti Centrumkórház látja el, a megmaradt dolgozókat más szakterületeken helyezték el egyelőre. A kórházakat fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központtól azt írták, a járóbetegeket részmunkaidős infektológusok látják el.

Vasoszlopot festett, halálos áramütés érte

Festés közben kapott halálos áramütést egy férfi Kiskőrösön. Egy 6-7 méter magas vasoszlopot festett, amikor a baleset érte. Azt, hogy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. Az áramütéstől meggyulladt a ruhája és lezuhant. Olyan súlyosan megégett és összezúzódott, hogy kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

Túlélte a karambolt az állatotthon vezetője, de a kórházban elhunyt

Hiába sikerült a helyszínen újraéleszteni, 3 nappal később a kórházban meghalt az a férfi, aki szombaton szenvedett súlyos autóbalesetet Szentendrén. Fia mellette ült az autóban, amikor beléjük rohant egy másik kocsi, aminek a sofőrje valószínűleg túl gyorsan hajtott.

Roland pánikrohamot kapott az esküvője előtt

Bori és Roland megtudták, hogy miért hiúsult meg az esküvőjük…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

IDEGŐRLŐ: Bottal szúrta meg a szemét a kisfiú, 21 órát vártak az ellátásra

21 óra telt el a balesettől a műtétig. A család éppen kirándult, amikor a kétéves Benő elesett és a kezében lévő bottal megszúrta a szemét. Az anyuka elmondta, rögtön mentőt hívtak, azonban a kórházak nem akarták fogadni őket arra hivatkozva, hogy nincsenek a kisfiú ellátására megfelelő eszközeik. Az anyuka elkeserítőnek tartja, hogy itt tart az egészségügyi ellátás, hogy nincs elég orvos, nincs elég műszer és nincs átgondolva a sürgősségi ellátás.

Parkolási bírságot kapott, pedig kocsija egy garázsban állt

Életmentő műtéte után a kórházban lábadozott, közben sorra kapta a parkolási bírságot, miközben kocsija egy garázsban állt. Ezt állítja egy verőcei nyugdíjas. A férfit otthon tucatnyi levél várta: csaknem 200 ezer forintra büntették, mert állítólag nem fizetett a budapesti parkolásért, hamarosan pedig a végrehajtó is megjelenhet nála.

Mától büntetik a kórházakat, ha egy orvos indokolatlanul előrébb sorol a műtéti várólistán

Mától büntetik a kórházakat, ha egy orvos indokolatlanul, például hálapénzért cserébe előrébb sorol egy beteget a műtéti várólistán, vagy ha valaki indokolatlanul hátrébb kerül. Mindezt az egészségbiztosító ellenőrzi majd. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő igazgatója azt mondta, a lényeg, hogy a betegek a lehető legkorábbi időpontot kapják a műtétekre.
Az igazgatóval készült interjút ide kattintva nézheti meg bővebben.

Kórházban fekvő gyerekeknek segít a KórházSuli program

Gimnazisták állítják össze a tananyagot, egyetemisták oktatják személyesen vagy Skype-on keresztül olyan gyerekeknek, akiknek hónapokat, akár éveket kell kórházban vagy otthon tölteniük valamilyen betegség miatt. A KórházSuli nevű program már ötödik éve működik. Évente több mint ezer beteg gyereknek segítenek felzárkózni a tananyagban. Mindezt úgy, hogy fiataloktól, játékos formában tanulnak. 

Mise közben szúrták meg a papot

Megszúrtak egy papot mise közben a kanadai Montreálban. Mindezt élőben közvetítette egy katolikus csatorna. A pap nem sérült meg súlyosan, és már haza is mehetett a kórházból. Azt még nem tudni, hogy miért támadták meg.

Felmondott az összes betegszállító a hatvani kórházban

A Független Egészségügyi Szakszervezettől úgy tudjuk, azért hagyják ott az intézményt, mert nagyon keveset keresnek, annak ellenére, hogy rendkívül sokat, havonta több mint 300 órát dolgoznak. A kórháznál azt írták az RTL Híradónak, hogy pótolni fogják a betegszállítókat.

Elment az áram műtét közben

Mobiltelefonjukkal világítva kellett befejezniük egy operációt egy mexikói kórház sebészeinek, miután áramszünet miatt hirtelen sötétbe borult a műtőszoba. A kórháznak volt ugyan egy saját áramgenerátora, de az orvosok szerint az már régen elromlott. A vészhelyzet ellenére a műtét sikerült.

Öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója

Elképesztő tragédiának tartja korábbi fenyegetője öngyilkosságát - ezt nyilatkozta Pásztor Anna énekesnő a Fókusz című műsornak. A férfi csütörtök reggel halt meg a kórházban, miután szerda este megpróbálta megölni magát a cellájában. Az Anna and the Barbies frontemberét tavaly nyáron kezdte fenyegetni zaklatója, akit nem sokkal később elkaptak a rendőrök. Az énekesnővel készített interjút megnézhetik ITT.

A Gyerekdokik alkalmazás garantáltan a szülők kedvence lesz!

A Telekom Tettrekész díj nyertese, Németh Franciska 60 millió forintot kért 20% tulajdonrészért. Vajon melyik cápa tett ajánlatot, hogy megszülethessen a Gyerekdokik alkalmazás? A teljes adásból kiderül!

Gyula újra bajba kerül: nekimegy egy orvosnak?

Miután Gyula megtudja, hogy beteg édesanyja nem kapja a gyógyszereit, teljesen kikészül és az első orvost elkapja, aki szembejön vele a folyosón.

Működő kórházban forgatott A Tanár stábja

A Tanár című sorozat forgatása nem csak az iskola falai között zajlott, a stáb az utolsó hetekben külső helyszíneken is dolgozott. Nagy körültekintést igényel, ha egy forgatócsoport néhány napra beköltözik egy működő kórházba. A ma esti epizódban Gyula egyik közeli hozzátartozója kerül kórházba.

Ozzy Osbourne kórházba került

Kórházba került a rock legenda, Ozzy Osbourne. Influenzás lett, de olyan súlyos szövődményei lettek a betegségének, hogy kórházba kellett vinni. Az énekes még januárban lett beteg, de állapota folyamatosan romlott.

Páciens vagy precedens? Nem mindegy!

A villalakók elképzelték, milyen is lenne a Villa, ha egy kórházsorozat főszereplője lenne. Zsuzsu azonban belezavarodott egy kicsit az idegenszavakba.

Szén-monoxid mérgezés az irodaházban

Szén-monoxid mérgezés gyanúja miatt 38 embert szállítottak kórházba napközben egy XIII. kerületi irodaházból. A Szekszárd utcai épülethez rosszullét miatt riasztották a tűzoltókat…

Indulatok a kórházi csőtörés miatt

Eldugult kórházi szennyvízcső váltott ki hatalmas indulatokat, vitákat a magyar internetezők között. A budapesti Merényi Kórház sürgősségijét még szerdán este öntötte el a szennyvíz, mert eldugult egy cső. Erről az egyik ellenzéki politikus felesége rakott ki fotót a Facebookra. A posztot több mint tízezren megosztották, és szinte percenként érkeznek a durva, káromkodó kommentek mindkét oldalról azóta is. 

Felmondások a Honvédkórházban

Újra veszélybe kerülhet a Honvédkórház koraszülött intenzív osztálya – erről a hvg.hu írt. A lap szerint ugyanis az osztályvezető több kollégájával együtt nem írta alá új munkaszerződését, ami alapján – a kórház többi dolgozójával együtt – honvédelmi alkalmazotti státuszba kerülnének. A Honvédkórház az RTL Híradónak úgy reagált: a 3000 érintett dolgozó közül csak 54-en nem írták alá a szerződét, szerintük azok, akik már korábban is fel akartak mondani.

Életveszélyben a Drága örökösök egyik szereplője?!

Úgy tűnik Robinál nagyobb a baj, mint az elsőre gondolták volna... Vajon mi a diagnózis? A teljes epizódot itt találjátok!

10 millió forintot követel a családtól a hamburgi kórház

Az elhunyt apa miatt követelnek milliókat egy magyar családtól, pedig nem is biztos, hogy róla van szó. Nagyon kacifántos a történet, réges-régen nem látták már a családapát, aki most állítólag Németországban meghalt, viszont senki sem tudja bizonyítani, hogy ő az. És nem elég, hogy ezzel néz most szembe a család, ráadásul majdnem 10 milliót kellene fizetniük a külföldi kórháznak.

Nemet mondott a kormány a székesfehérvári kórház fejlesztésére

Nemet mondott a kormány a székesfehérvári kórház új épületének fejlesztésére, amelynek egyik építője Mészáros Lőrinc gyermekeinek cége lett volna. A Magyar Építők portál írta meg, hogy 18,2 milliárd forintért épülhet fel az új belgyógyászati blokk.

Látogatási tilalom több fővárosi kórházban

Látgatási tilalom van több kórházban az influenza miatt a fővárosban és Pest megyében. A Semmelweis Egyetem belgyógyászatán és szívklinikáján zártak le néhány osztályt. Előbbire új betegeket sem vesznek fel. De tilos látogatni a Honvédkórház és Törökbálinti Tüdőgyógyintézet és Bethesda gyermekkórház bizonyos részeit is.

Nem vesznek fel több beteget egy budapesti pszichiátriára

Nem vesznek fel már beteget a budapesti Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájára. Ezt mondták ma az RTL Híradónak, amikor telefonon érdeklődtünk az osztályon, hozzátartozóként. A Népszava arról ír, már elkezdték kiüríteni a kórtermeket és 5 kórház között osztják szét az új betegeket. Novemberben számoltunk be arról, hogy bezár a két éve felújított osztály, a riportot megnézhetik ITT.

Leszakadt a plafon egy budapesti kórház fizetős kórtermében

Leszakadt a plafon a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórház egyik fizetős kórtermében. Erről a 444.hu írt elsőként. Egyik olvasójuk osztotta meg velük az erről készült fotókat, ő épp egy barátját látogatta a fül-orr gégészeten. Pénteken a Demokartikus koalíció két tagja járt bent a kórteremben. László Imre szerint az Állami Egészségügyi Ellátó Központ egyszerűen nem ad elég pénzt karbantartására. A kórház szerint a bajt az okozta, hogy levezető csatornában megfagyott a csapadék.

Megműtötték a Barátok közt színészét!

Kiss Péter Balázs szerencsére már jól van, és a kórházi ágyról üzent a rajongóinak...

Betegeket fosztott ki egy nő a nyíregyházi kórházban

Alvó és védekezésre képtelen betegeket lopott meg egy tolvaj a vád szerint. A nő nyáron heteken át fosztogatott a nyíregyházi kórházban. Összesen 11 mobiltelefont és csaknem 60 ezer forintot zsákmányolt. Információink szerint azzal védekezett, hogy pénzre volt szüksége, a kórházban fekvő betegek pedig könnyű célpontnak tűntek.

Civil kezdeményezés: kilenc kórházba 80 ágyat vittek

Országszerte 9 kórházba, összesen csaknem 80 összecsukható ágyat vittek önkéntesek a gyerekosztályokra, hogy a szülőknek ne kelljen a földön aludniuk beteg gyerekeik mellett. A kezdeményezést még november végén indította egy sárbogárdi apa. Akkor szembesült azzal, hogy sok szülő széken görnyedve, matracokon vagy a földön alszik, amikor saját kislánya került kórházba. Végül két alapítvány segítségével több, mint 3 és fél millió forintot gyűjtött össze, amiből nagyjából 300 ágyat vett.

Ő VERTIGO: A gyógyító miniló


szerző:
2018.12.13. 17:30
Ő VERTIGO: A gyógyító miniló

Miniló terápiával gyógyítják a beteg gyerekeket a Bethesda gyermekkórházban. Magyarországon elsőként itt alkalmaznak ilyen állatot terápiás célra. Vertigót gazdája Texasból hozta, amikor az állat 3 hónapos volt. Most 4 éves. Családban nőtt fel több társával együtt.

„Hőemelkedéssel és náthával nem kell azonnal szakorvoshoz rohanni”

Hőemelkedéssel és náthával nem kell azonnal szakorvoshoz rohanni, ezt javasolja a Magyar Gyerekorvosok Társasága. A gyermek fül-orr-gégész szerint első körben érdemes a háziorvoshoz elmenni, és csak utána a kórházba, ha a gyerek tünetei nem csillapodnak. Az ambulanciák így is rendkívül leterheltek, így előfordulhat, hogy a komoly betegekre nem jut elég idő.

GYERMEKBETEGSÉGEK: Mikor és milyen orvoshoz vigyük a gyereket?

Hőemelkedés és orrdugulás, vagy láz és ízületi fájdalom. A két leggyakoribb tünetegyüttes, amivel a gyerekek orvoshoz kerülnek. A gyermek fül-orr-gégész szerint első körben érdemes a háziorvoshoz elmenni, és csak utána a kórházba, ha a gyerek tünetei nem csillapodnak.

GYŰJTÉS: A Bethesda Gyermekkórháznak szeretnének segíteni

Kórházi gyerekágyra gyűjt egy beteg kisfiú anyukája. A kisfiú betegségére kezdetben Magyarországon még nem létezett orvosság, csak egy 220 millió forintos külföldi kezelésben bízhattak. Végül Belgiumban kezdték meg kezelését, közben törzskönyvezték a szert Európában, Magyarországon pedig egyedi méltányossági kérelemmel juthatnak hozzá a betegek. Ábrisnak is sikerült. Négy havonta kell kapnia vakcinát, élete végéig. A Bethesda Kórházban jár kezelésre, és az injekciókra, édesanyja most hálából nekik kezdett gyűjteni.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

MIKULÁS & SZUPERHŐSÖK: Meglepetés csapat beteg gyerekeknek

Tűzoltólétrán, szuperhősök kíséretében érkezett ebbe a siófoki kórházba a Mikulás. A gyerekek izgatottan várták, verset mondtak és énekeltek is a nem mindennapi csapatnak. Az osztályon dolgozó orvos szerint ez mindig hatalmas élmény a gyerekeknek, ami a gyógyulás folyamatát is meggyorsíthatja.

Kórházi ágyakra gyűjt az édesapa

Összecsukható tábori ágyakat adományozna kórházaknak egy sárbogárdi édesapa azért, hogy így az egyik szülő is a beteg gyerek mellett maradhasson. A segítő a székesfehérvári kórházban tapasztalta, hogy sok szülő a földön vagy széken görnyedve tölti az éjszakát. A kórházfenntartótól azt írták, a székesfehérvári kórház vezetéséhez nem érkezett még panasz.

Bori és Ákos provokálása miatt eltört Roland keze

Bori provokálni akarta Rolandot, a dolgok azonban csúnya fordulatot vettek…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe-t Reni miatt tartóztatták le a rendőrök

Barátai aggódtak Joe-ért. Bori provokálni akarta Rolandot. Teó, Marci és Bence közös napot tartottak.

Rozina is csatlakozott a Mikulás futáshoz

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány és az AKUT szakasz kommunikációs közösség December 5-én jótékonysági futással fejezi ki szimpátiáját mindazokkal a betegekkel és az egészségügyi szakdolgozókkal, orvosokkal, akik ezt az éjszakát kórházban töltik. Most a Reggeli házigazdája is úgy döntött, hogy részt vesz a kezdeményezésen. 

GYŰJTÉS: Kórházi mosógépre gyűjtenek anyukák

A Semmelweis Egyetem Szülészeti Klinikáján egy állandóan elromló, régi mosógépben mossák a kisbabák kórházi ruháit. Már, ha jó a gép, de ez nem mindig van így!

Ámokfutó lövöldözött egy chicagói kórházban

Lelőtte volt barátnőjét, majd a nő munkahelyén, egy chicagói kórházban kezdett el lövöldözni egy férfi. Végzett egy ott dolgozó gyógyszerésszel és lelőtt egy rendőrt is. Az ámokfutó is meghalt, azt viszont még nem közölték a hatóságok, hogy öngyilkos lett, vagy a rendőrök végeztek vele.

Véget ért Selena Gomez pszichiátriai kezelése

Az énekesnő állapota pár hete romlani kezdett, és betegségének mellékhatásai, különböző pszichés zavarok miatt ismét befeküdt a kórházba.

Metil-alkoholt ivott, maradandó károsodásai lehetnek

Lehet, hogy maradandó károsodásai lesznek annak a férfinak, akit múlt szombaton vittek kórházba, metil-alkohol mérgezés miatt. Két rokonát már hazaengedték, ők enyhe mérgezést szenvedtek. Egyikük azt mondta, az volt a szerencséje, hogy több mint egy deci metil-alkoholra kocsmából vett pálinkát ivott. Az orvos szerint azért lett jobban, mert a valódi szeszben etil-alkohol van, ami gátolja a méreg lebomlását.

Aradi Balázs: „A fájdalomtól nem tudok aludni!”

A Barátok közt színésze nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában. Balázs a Reggeliben mesélt az átélt borzalmakról.

FOTÓ: Demi Lovato elhagyta a rehabot!

A fiatal énekesnő július 24-én került kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. Szerencsére, azóta már jobban van a világsztár és úgy tűnik, 90 nap után elhagyhatta az elvonót, és jobban néz ki, mint valaha.

Csak a gyógyszer havi 150 ezer

Megint kórházba került Farkas Ricsi, édesanyja szerint az immunbeteg fiúnak nagyon súlyos az állapota. Egész élete küzdelem, volt már csontvelő és tüdőátültetése, 9 éve nem nőtt semmit, és mindössze 12 kiló. A családnak komoly anyagi gondjai vannak, fiuk gyógyszerei 150 ezer forintba kerülnek havonta. Fogalmuk sincs miből élnek majd a jövőben.
Az édesanyával készült interjút hosszabban is megnézheti, ha ide kattint.https://rtl.hu/3ki3wm6er
Ha segítene a fiúnak keressen minket ezen a címen: rtlhirek@rtl.hu

Háromezer forintot kért a kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól

Háromezer forintot kért a Borsod megyei kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól, arra hivatkozva, hogy ennyibe kerül a védőruha. Az Európai Roma Jogok Központja szerint emiatt a szegényebb emberek kísérői nem lehettek ott a szüléskor, amivel sérült az egyenlő bánásmódhoz való joguk. Így látta ezt a bíróság is, első fokon 5 millió forintra bírságolták a kórházat.

Kórházban a Beugró alaptagja!


szerző:
2018.10.31. 13:00
Kórházban a Beugró alaptagja!

A színész előadás közben lett rosszul.

Sok halálos baleset történt egy nap alatt

Szinte egymás után történtek a súlyos balesetek az elmúlt 24 órában. Vácnál heten sérültek meg, köztük három gyerek, amikor 3 autó ütközött össze. Pörbölynél apát és két fiát kellett kórházba vinni, miután kocsijukkal árokba borultak. Lajosmizsénél meghalt egy nő, amikor szemből autójába rohant egy kisbusz. Az M5-ösön pedig egy kamion utasa halt meg.

Lehangoló állapotok - rejtett kamerával jártuk végig a budapesti kórházakat

Beázott falak, betört üvegajtó, a lépcsőfordulóban pedig egy pislákoló lámpa, tele kosszal. Rejtett kamerával indultunk útnak, hogy felmérjük a budapesti kórházak állapotát. A dél-pesti Jahn Ferenc Kórház pszichiátriáján a betegeket piszkos ablakok és a hamutartó helyett festékdobozok fogadják, de Budapest északi részén, a Szent János Kórházban sem jobb a helyzet.

Selena Gomez után Justin Bieber került a padlóra?

Úgy tűnik, nemcsak a rajongók aggódnak a híres énekesnő állapota miatt, hanem a volt barátja is.

Amit az adásban nem láthattál: elkísértük Balázst az orvoshoz!

Balázs alig ivott vizet, ezért kiszáradás közeli állapotba került, és sürgős orvosi ellátásra szorult. Exkluzív videónkban megmutatjuk, hogy milyen vizsgálatokon esett át a klinikán az Agila játékosa!

Orvosi segítségre szorult az Agila játékosa!

Balázs nem fogyasztott elég folyadékot, ezért kiszáradás közeli állapotba került és elájult. Az Agila játékosát ezért bevitték a klinikára, hogy kivizsgálják és hidratálják.

Hány százezer forintba kerül egy kisbaba megszületése?

A terhesgondozástól a szülésig mennyi pénzt költ és hány zavarba ejtő, olykor megalázó szituációt él meg egy nő? Honnan tudjuk, hogy mi mindenért, kinek és mennyire kell hálásnak lennünk, hogy emberhez méltó ellátást kapjunk?

Újra kórházba került Selena Gomez!

A fiatal énekesnőt másodjára szállították kórházba, és úgy tűnik, elég nagy a baj.

Al-Gharati Magyed: „A maszturbálás nagyon fontos”

Részlet a 22. évad első részéből:

A jemeni származású fiú nem is tagadja, mennyire hasonlít sebész édesapjára, akit gyakran meglátogat a kórházban. Sőt, egy alkalommal egy herevizsgálatnak is szemtanúja volt…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Daganatos gyerekek gyógyulását szuperhősök segítik!

A világegyetemben csupán néhány olyan hely létezik, ahol békésen megfér egymás mellett az Erő mindkét oldala. Itt találkoznak egymással az univerzumközi szupercsapatok, és még az is előfordul, hogy Darth Vader többet védekezik, mint támad. És hogy melyek ezek a mágikusnak hitt helyek? A kórháza, ahol önkéntesek segítenek a gyógyulásban - erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt.

Az orvosok is felmondtak Ajkán

A nővérek után az orvosok is otthagyták az ajkai kórház intenzív osztályát – írta meg a Magyar Narancs. A lap szerint az öt doktor azzal indokolta felmondását, hogy az ápolók távozása óta tapasztalatlan munkaerő dolgozik az intenzíven, ami az ő munkájukat is megnehezíti.

Sürgősségi: beavatkozásra várva

A sürgősségi betegellátás akár össze is omolhat Magyarországon - mondják ápolók, orvosok és betegek. Hogy, miért? És van-e valamilyen általános protokoll, hogy kivel mi a teendő egy sürgősségi osztályon? Baló György minderről szakértőket kérdez műsorában.

Lili rossz híreket kapott a kórházban

Egy reggeli rosszullét után Lili és Karesz bementek a kórházba, ahol Lili aggasztó híreket kapott a babájáról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Veszélyben lehet Lili babájának az élete

Isabel és Bécy beköltöztek Tamáshoz. Lili aggódni kezdett a babáért. Laura megmozgatta Gábort a műtétje után.

MEGSZÖKÖTT: Törvény írja elő, mégsem vigyáztak eléggé a zavart férfira

A 49 éves, zavart állapotban lévő férfi a nővérpult mellett elsétálva szökött el a székesfehérvári kórházból, még júniusban. Lánya azt állítja, felhívta a nővérek figyelmét apja állapotára, kérte őket, hogy vigyázzanak rá. A férfi mégis eltűnt. A család most perelni készül. A híradónk által megkérdezett ügyvéd szerint a törvény kimondja: ha egy beteg veszélyt jelent másra vagy saját magára, akkor korlátozható a személyi szabadsága, főleg ha a problémát előre jelzi a család.

Dani Lilinek: „Elhagyom az országot…”

Daninak visszatértek a Lilihez fűződő emlékei, és rájött, hogy az élete nem úgy alakult, ahogy szerette volna…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani minden emlékét elveszítette Liliről

Dani felébredt az életmentő műtétje után, Liliről azonban semmilyen emléke nem maradt meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Haldoklik a magyar egészségügyi rendszer?

A kórházi ágy kényelmetlen, az orvosra várni kell sokat, az ápoló alig él a fáradtságtól és nem ritkán jó, ha a szükséges gyógyszereket is mi vesszük meg és visszük be a kórházba mesélte Zacher Gábor a Fókusz stábjának. Úgy néz ki, nem csak ő gondolja úgy, hogy haldoklik a magyar egészségügy.  

Rabok festettek a kórházban


szerző:
2018.08.30. 18:25
Rabok festettek a kórházban

A baracskai börtön lakói újítottak fel egy kórházi osztályt Budapesten. Négy fogvatartott egy hónapon át dolgozott a Szent János kórház pszichiátriai rehabilitációs osztályán. Egyikük, akit kilenc és fél évre ítéltek, azt mondta híradónknak, így szeretné jóvátenni a korábban elkövetett bűneit.

Ágyi poloskák a kórházban?

Ágyi poloskák csíphettek össze egy három hetes kisbabát és édesanyját a Heim Pál gyermekkórházban. Ezt állítja az anya, aki nyilatkozott Híradónknak, az ő lábán máig látni a csípéseket. Az ágyi poloskáról fotó is készült. A fiatal nő szerint az övé nem egyedi eset. Az intézményben azt mondják, a kórteremben már nincsenek ágyi poloskák, a többiben pedig megelőző fertőtlenítést végeztek. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a betegek akár haza is vihetik a kártevőket ruházatukon.

 

Bori Annáról: „Bármennyire is gyűlölöm őt, megsajnáltam…”

Mikor Bori megtudta, hogy Roland Annánál töltötte a tegnapi napot, kikészül és felkeresi a lányt a kórházban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland és Sanya Anna kórházi ágya mellett estek egymásnak

Amikor Roland megtudta, mi történt Annával, egyből a lányhoz rohant a kórházba...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci békülést kezdeményezett Bencénél

Roland megtudta, mit tett Sanya Annával. Marci számára egyre elviselhetetlenebb a Bencével való együttélés. Lali életmódot akar váltani.

Sanya ájultra verte Annát

Miután Anna rájött, hogy Sanya hazudott, kérdőre vonja barátját. Arra azonban nem számított, hogy milyen következményei lesznek ennek....

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sanya kórházba juttatta Annát

Lali kétségbeesetten jött rá, hogy közeledik 30. szülinapja. Tamara és Joe akadályokba ütköztek. Anna rájött az igazságra.

Itt az újabb fejlemény Demi Lovatóról!

A drog-túladagolással kórházba szállított énekesnő már túl van az életveszélyen, sőt, üzent is rajongóinak. Most pedig az is kiderült, mi lesz a sorsa az őszi turnéjának.

Kórházba szállították a Jóbarátok sztárját!

A színész már a sorozat forgatása alatt is drog- és alkoholproblémákkal küzdött...

Súlyos állapotban került kórházba Matthew Perry

A Jóbarátok sztárját alhasi fájdalmakkal szállították be, azonnal megoperálták, a beavatkozás pedig állítólag jól sikerült, Matthew egy közleményben köszönte meg az aggódó üzeneteket, de hozzátette, örülne, ha nem háborgatnák.

 

BREAKING: Kórházba szállították Pinket!

Az énekesnőnek le kellett mondani az Ausztráliai turnéja több koncertjét is, jelenleg bent tartják a kórházban.

Stabil az állapota Mányoki Attilának

Már nem kritikus, hanem stabil az állapota Mányoki Attilának, akit az Északi-csatorna átúszása közben kellett kimenteni. Az úszót azonnal kórházba szállították, testhőmérséklete 30 fok alá süllyedt, szinte az életéért küzdöttek.

Íme 5 érdekesség a Doktor Murphy-ről!

Csütörtökönként 21:30-tól Doktor Murphy az RTL Klub-on - az 5. rész örömére összegyűjtöttünk 5 érdekességet a sorozatról!

Romlott az állapota Demi Lovatónak?

Az énekesnőt több mint egy hete szállították kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. A hírek szerint azóta sincs jó állapotban.

Nyaralni indultak, a kórházba kerültek

Kilencen sérültek meg, köztük 5 gyerek hajnalban a 86-os úton. Három autó ütközött. Úgy tudjuk, ebből kettőben nyaralni induló családok, a másikban pedig épp egy nyaralásból hazafelé tartó család utazott. Minden sérültet kórházba vittek.

Kecskeméti kórház: nem tudnak mindenkit ellátni

A kecskeméti kórház intenzív osztálya helyett más települések kórházai fogadhatják a beteget - legalábbis ez áll abban minisztériumi határozatban, ami az RTL Híradó birtokába jutott. A kórház fenntartója szerint műszaki átalakítás miatt van erre szükség, a Független Egészségügyi Szakszervezetnél azt mondták, a konkrét esetről nem tudnak, de a kecskeméti kórház már régóta létszámhiánnyal küzd.

Túl van az életveszélyen Demi Lovato!

Az amerikai énekesnőre eszméletlenül találtak rá Los Angeles-i otthonában: az első hírek szerint heroin-túladagolás miatt.

Egy gyógyszer miatt veszítette el feleségét, gyermekei anyját?

Olivér sajnos már soha nem ismerheti meg az édesanyját. A szülés után alig másfél órával összeomlott anyja vérkeringése és meghalt. Az édesapa szerint nem figyeltek eléggé párjára a miskolci kórház szülészetén. Ezért most tőlük vár kártérítést.

Emberségből jeles: le a kalappal Madonna előtt!

A világsztár különleges évfordult ünnepelt a napokban a gyermekeivel, amire nagyon büszkék lehetnek...

Csütörtökön hazamehetnek a kimentett fiúk

Csütörtökön hazamehetnek a kórházból a barlangból kimentett thaiföldi fiúk. Az ifjúsági focicsapat tagjai most videóüzenetben mondtak köszönetet a kórházi ágyukról. Az akcióról egyre több részlet derül ki, például az, hogy a résztvevők közül sokan nem hittek a sikerben, és hogy a mentés közben több búvár rosszul lett.

 

A Csodanő egy gyerekkórházban nyűgözte le a kicsiket

Gal Gadot éppen a Csodanő második részét forgatja Chris Pine-nal, de szakított rá időt, hogy beteg gyerekeket lepjen meg, ráadásul teljes harci díszben! Nézzétek!

Tamara: „Hol volt Teó, mikor szükségem volt rá?”

Tamarát sokkolta, amikor reggel megtudta, hogy Gyöngyi Teó miatt kapott szívrohamot. Súlyos szemrehányásokkal illette a barátját, mivel nem tudta megbocsátani neki, amit az anyjával tett. Amikor azonban maga is megtapasztalta, hogy az anyja és a barátai milyen mértékben támadják Teót, ő is rettenetesen felháborodott.

Az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki

Gyereksürgősségi Győrben. Ez lesz az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki, így sokkal kevesebbet kell várniuk sokkal barátságosabb környezetben. Emellett a kórházban működő Lurkó Alapítvány és a város önkormányzata közösen kórházi játszóteret építtetett nemrégiben, ahol a gyerekek mellett, a felnőttek gyógyulását rehabilitációs „edzőterem” is segíti.

Roland nem az az ember, akinek Anna hitte

Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, miközben mardosta őt a bűntudat. Megnyílt Lilinek és bevallotta neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarta Annát a börtönben, de a lány elhatározta, hogy addig nem megy be hozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban. Bori felnyitotta Anna szemét, felvilágosította, hogy Roland már volt büntetve súlyos testi sértés miatt, és sok más dolog is van még a rovásán. Anna erőt vett magán, hogy szembe tudjon nézni a valósággal, azzal, hogy soha nem ismerte az igazi Rolandot.

Roland a börtönben várt Sanya ágya mellett virrasztó szerelmére

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszívatta Kareszt.

Csecsemőt is menteni kellett a paneltűzben

Egy alig néhány hónapos csecsemőt is ki kellett menekíteni abból a budapesti panelházból, ahol teljesen kiégett egy lakás reggel. A második emeleten csaptak fel a lángok, a kisgyerekes család melletti lakásban. Úgy tudjuk, hogy abban egy 16 éves lány és egy férfi éppen aludt. Nekik egy környéken lévő férfi segített. Négyen kerültek kórházba, köztük három gyerek.

 

Bence: „Az első találkozásunk óta szerelmes vagyok Orsiba…”

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való