KERESÉS search-close

kínzás

73 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kínzás"

Ítélet a brutális börtöngyilkosok ügyében

Brutális kegyetlenséggel kínozták és végül gyakorlatilag kivégezték áldozatukat – életfogytig tartó fegyház büntetést szabott ki a bíróság három férfira, akik a szombathelyi börtönben megölték cellatársukat. Az eset 2017 tavaszán történt, most hoztak ítéletet az ügyben. A döntés nem jogerős, mert az ügyészség és a védők is fellebbeztek.

Videó a brutális kínzásról

Brutálisan kínoztak és megaláztak ápolók betegeket a mozsgói fogyatékos otthonban - erről mutat be exkluzív felvételeket ma este a Házon kívül. A rövid videókat az otthon egy korábbi dolgozója készítette. Felháborította az, ahogy bánnak a betegekkel, és az is, hogy szerinte az intézetben sokan tudtak a bántalmazásokról, mégsem tettek semmit. Az ügyben rendőrségi nyomozás folyik.

Saját gyerekével hozatta be a vascsövet, amivel később megverte élettársát

Gyerekei szeme láttára, válogatott módon kínozta élettársát, 15 évet kapott jogerősen a kegyetlen férfi csütörtökön, Szegeden. Még 2016-ban támadt élettársára egy kecskeméti férfi, a nőt napokig megkötözve tartotta és bántalmazta közös tanyájukon. Az egyik esetben, úgy verte meg a nőt egy vascsővel, hogy azt a saját gyerekével hozatta be az udvarról.

Agresszivitás és szadizmus vezethetett a kínzáshoz

Agresszivitás és szadizmus, a pszichológus szerint ez vezethetett a szombathelyi börtönben elkövetett kegyetlen gyilkossághoz. A vád szerint 2017. májusában azért halt meg az egyik rab, mert cellatársai hetekig brutálisan kínozták. A férfi sérüléseit több mint fél órán át sorolta az orvosszakértő. A perben a tanúként meghallgatott börtönőrök azt vallották, semmit nem vettek észre.

Életfogytiglani börtönt kaphat a társát halálra kínzó hajléktalan

Életfogytiglant is kaphat - vádat emelt az ügyészség a hajléktalan ellen, aki még januárban halálra kínozhatta egy társát Debrecenben. A vádiratból most kiderült, hogy korábban többször volt már büntetve. Információink szerint lopás, rablás és súlyos testi sértés miatt is ült már börtönben. Ezúttal különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják.

Brutális rablás: hallotta fia sikítását az apa

Hallotta fia sikítását, miközben késsel szurkálták az ujját: ezt mondta ma az apa a bíróságon, akinek otthonába még tavaly márciusban törtek be Tatán. A vád szerint öten rontottak rá a családra: mind a négyüket megkötözték, köztük az apa 8 és 11 éves gyerekeit. A családfőt többször megütötték, kisfiát pedig megkínozták. Csak az egyik feltételezett támadót sikerült elkapni, ő azonban mindent tagad. A brutális rablók csaknem 8 millió forintot zsákmányoltak.

Válogatott módszerekkel kínozták lakótársukat, több év börtönt kaptak

7 év börtönt kapott egy fiú és barátnője, akik 2016 őszén 11 napig válogatott módon kínozták meg Szegeden szellemileg sérült lakótársukat. A kínzásokban részt vett a fiú húga is, akit 3 évre ítéltek, valamint édesanyjuk, aki 4 évet kapott. Szexuális erőszakkal vádolta őket az ügyészség. Az ítélet nem jogerős.

Kegyetlenül kínozhatták börtöntársukat

Kegyetlen kínzás a szombathelyi börtönben. Azzal vádolnak három elítéltet, hogy három héten át kínozták zárkatársukat, aki végül meghalt. A vád szerint csikkeket, felmosórongyot etettek vele, rendszeresen kikötözve verték, fojtogatták.

Újra szolgálatban a kutyaverő rendőr

Újra szolgálatba állt az a rendőr, aki ököllel ütötte meg kutyáját a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az eset még februárban történt. Egy családi ház ablakából valaki az egészet felvette.

Mosógépbe zárták a kisgyereket

Akár 10 év börtönre is ítélhetik azokat a fiatalokat, akik egy rájuk bízott két éves kisfiút bezártak egy mosógépbe Lengyelországban. Ugyan nem kapcsolták be a gépet, de videóra vették a kicsi jajveszékelését, majd a videót feltették az internetre, ahol rengetegen nézték meg.

10 órát dolgoztatták prostituáltként 13 évesen az utcán

Napi 10 órát kellett az utcán dolgoznia, ha tiltakozott megverték - a vád szerint így kényszerített prostitúcióra egy mindössze 13 éves lányt. A gyereket Bécsbe vitték, ott kellett árulnia a testét. Sanyargatói ellen most emeltek vádat. Anya és két fia akár 15 évre is rács mögé kerülhet.

 

Videón a népirtás borzalmai

Csontsovány emberek, éhező csecsemők, kínzás és nemi erőszak - hátborzongató riportot készítettek brit tévések a mianmari népirtás szörnyűségeiről. A hadsereg a falvaikból elűzött rohingya muszlimokat egy keskeny tengeparti sávra szorította, ahol körbeaknázta, és ezzel lényegében lassú éhhalálra ítélte őket.

Gyerekei előtt kínozta, verte élettársát

Vádat emelt az ügyészség egy kegyetlen kecskeméti férfival szemben. Az ügyészség szerint másfél hónapon keresztül válogatott módon bántalmazta élettársát. A szomszédok ebből semmit sem vettek észre…Megrázó tudósítás!

Fókusz 2017-09-27


szerző:
2017.09.27. 17:20
Terrorizálták, ezért késelt?

Megalázták és folyamatosan terrorizálták. Ezt állítja, annak a 13 éves fúnak az anyja, akit emberölési kísérlettel gyanúsít a rendőrség. A gyerek múlt hétfőn hasba szúrta 17 éves ismerősét Kántorjánosiban a gyanú szerint. Édesanyja azt mondta, gyermekét hónapok óta rendszeresen bántalmazta és kínozta a kamasz. Erről egy videót is megosztott közösségi oldalán – amit elsőként a Blikk hozott nyilvánosságra. Szerinte fia nem akart ölni, azért ragadott kést, hogy véget vessen a megaláztatásnak.

Szír börtönök: halál, rettegés, kínzás

Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Szakértők szerint ez megmagyarázhatja, miért nem mernek elmenekülni a civilek az ostromlott Aleppóból.

Félelem és reszketés! A kameránk előtt bukott le az állatkínzó!

Egy évvel ezelőtt a Házon kívül egyik riportjában egy borzalmas ügyre derült fény. Az állatkínzást büntetik hazánkban, de még ez sem veszi el a kínzók kedvét attól, hogy ne bántsák az állatokat. A stáb ott volt, mikor egy rettenetes állapotban lévő vizslákat menekítettek ki!

Ágnes lebukott? – Kiderült az igazság Ludwigról?

Szörnyű titok lappang Berényi Ági otthonában, amire eddig nem derült fény. Most azonban úgy tűnik, Emília többet látott a kelleténél, így nem csodálkoznánk azon, ha simán gyanút fogott volna. 

Jó balhénak tartották a kínzást

Verték és megalázták csoporttársukat. A bíróságon kell felelnie annak a három fiatalnak, akik egy zalaegerszegi gyermekotthonban hónapokon át kínoztak egy fiatal fiút. A vád szerint a kamaszok 2015-ben a gyermekotthonban rendszeresen tartottak úgynevezett bírósági tárgyalást, ahol megalázó büntetéseket kapott az elítélt szerepét játszó sértett. Az ügy akkor derült ki, amikor már nem bírta tovább a kínzásokat és elmondta az intézmény pszichológusának.

Válogatott kínzásokat állt ki

Válogatott kínzásokat kellett elviselnie – ezt mondta Híradónknak az a 27 éves férfi, akit lakótársai a gyanú szerint novemberben 11 napig tartottak bezárva egy szegedi panellakásban. Az áldozat arról is beszélt, hogy elvették a pénzét, a telefonját pedig eldugták. Azt mondta, tudja magáról, hogy szellemileg visszamaradott és könnyen befolyásolható. A kínzással gyanúsított három lakótárs előzetesben van. Megrázó történet következik!

MEGRÁZÓ: Kínozták, nekünk elmesélte

Válogatott kínzásokat kellett elviselnie – ezt mondta híradónknak az a 27 éves férfi, akit lakótársai a gyanú szerint novemberben 11 napig tartottak bezárva egy szegedi panellakásban.

Állandóan veszekedtek a lakásban

Állandó veszekedésektől, kiabálástól volt hangos a ház – ezt állították a szomszédok Híradónknak abban a szegedi társasházban, ahol fiatalok - két lány és egy fiú - 11 napig tartották bezárva lakótársukat. Azt is mondták, hogy többször hívtak hozzájuk rendőrt. Stábunk megtalálta a kínzással gyanúsított egyik lány édesanyját is, aki azt mondta: nagyon megviselték a történtek.

Megkínozták lakótársukat

11 napig tartották bezárva és kínozták lakótársukat brutális fiatalok egy szegedi lakásban. A kegyetlenkedés miatt hárman kerültek előzetes letartóztatásba a hétvégén, Híradónk úgy tudja, egyikük egy 17 éves lány. A fiatalok szeptembertől laktak együtt, először még elengedték dolgozni albérlőtársukat, később viszont úgy döntöttek, bezárják. 11 napig verték, szurkálták és alázták a velük lakó fiatal férfit.

Patkányméreggel védte a kutyáját

Csirkehúsba rejtett patkányméreggel próbálta megvédeni tüzelő szukáját egy komlói férfi - ezt állítja egy másik gazda, akinek kutyája séta közben evett a csalétekből. A rémült asszony egyből állatorvost hívott, ez volt az eb szerencséje. A helyi állatvédők szerint egyértelmű kínzásról van szó. A mérgezett kutya gazdája nem tesz feljelentést, mert az állat jobban van.

Válogatott módszerekkel kínozták

Filmbe illő módszerekkel raboltak el egy osztrák férfit annak a bandának a tagjai, akik ellen a napokban emeltek vádat. Heteken át tervezték az emberrablást, megfigyelték a férfit, feltérképezték bécsi lakásának környékét. A rablás napján elkábították és egy hatalmas táskába tették, majd egy furgonnal Albertirsára vitték, ahol heteken át kínozták.

Tagadják a szülők a kínzást

Tagadták, hogy patkánnyal etetették vagy bántalmazták a gyerekeiket azok a szigetszentmiklósi szülők, akiket gyerekkínzással vádolnak. A Bors című lapnak annyit elismertek, hogy elhanyagolták a gyerekeket, az anya szerint lustaságból.  A szülőket kiskorú veszélyeztetése miatt tavaly februárban ítélték el. Szerdán a másodfokú bíróság úgy döntött, hogy a teljes eljárást meg kell ismételni.

Halálra szelfiztek egy delfinbébit Argentínában

Egy strandoló argentin férfi kihalászott egy delfinbébit, majd szelfikörútra indította a tengerparton. A védett állatka kiszáradt a fotózkodás közben és elpusztult, ezért kidobták.

Fókusz Plusz 2016-01-23


szerző:
2016.01.23. 18:50

Az Iszlám Állam női áldozatai


szerző:
2015.09.28. 18:30
Az Iszlám Állam női áldozatai

Brutális gyilkosságok, kínzás és erőszak – erről számoltak be nyugati újságíróknak azok a jazidi nők, akiknek sikerült kiszabadulniuk az Iszlám Állam fogságából. A kurd etnikumhoz tartozó kis népcsoport Irak északi részén folytat élethalálharcot a terrorszervezettel. Az iszlamisták eddig több ezer nőt rabolhattak el, akiket iraki városok piacain árulnak. Nem kímélik a terhes asszonyokat és a gyereklányokat sem.

Elítélték Dopeman nagyszüleinek gyilkosait!

Kedden kommandósok kísérték azt a rablóbandát a tárgyalóba, akik négy és fél éve kegyetlenül megkínozták Dopeman nagyszüleit. A vád szerint a nyolctagú bandából ketten gyilkoltak. Öt embert öltek meg Budapesten.

Előzetes: Félholtra marcangolva találták meg a kutyát

Kutyaviadalon szerezhette sérüléseit az a pitbull, amelyet félholtra marcangolva találtak Nyíregyházán. A kutyát állatorvos vizsgálta meg, szerinte a sérüléseiből és a viselkedéséből lehet arra következtetni, hogy gazdái viadalokon indíthatták. Az állatot egy testvérpár dobta ki egy kocsiból a város határában. Egy környéken lakó ezt végignézte, felírta a rendszámukat, így került az ügy rendőrségre. Hogy mivel magyarázták kutyájuk sérüléseit a testvérek, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Kutyákkal akarnak végezni Komlón

Csirkemellbe szúrt drótokkal akar valaki a komlói kutyákkal végezni. A gazdák már több ilyen életveszélyes ételt találtak a város utcáin. Eddig szerencsére egy állat sem evett a fémmel teletűzdelt húsokból, de olyan már volt, hogy a kutya szájából szedték ki a falatot az utolsó pillanatban.
 

Kölyökkutyát találtak a zacskóban

Csak a szerencsés véletlennek köszönheti a megmenekülését nyolc kölyökkutya az Egyesült Államokban. A sorsukra hagyott kicsiket egy autóút mentén, kutyaeledeles zacskóban találták meg, majd azonnal egy állatkórházba vitték. A kölykök szerencsére jól vannak, hamarosan gazdit keresnek majd nekik.


 

Felelősségrevonást követelnek


szerző:
2014.12.11. 18:25
Felelősségrevonást követelnek

Nem elég a beismerés, eljárást kell indítani azok ellen, akik engedélyezték a CIA kínzásait, és akik részt vettek bennük. Ezt követelik emberi jogi szervezetek és az amerikai elnök pártjának egyik szenátora is.


 

Hazudott a CIA a kihallgatásokról

Nem válogatott a módszerek közül a CIA, amikor titkos táborokban vallatott terrorizmussal vádolt foglyokat, volt, aki bele is halt a kínzásokba. Ezt állítja az amerikai szenátus által nyilvánosságra hozott félezer oldalas jelentés, amely szerint a CIA hazudott a törvényhozásnak és a Fehér Háznak is.

Előzetes: Csontig soványodott, férges lovakat mentettek

A 60 állat mocsokban élt, és egyik sem volt beoltva. A lovak tulajdonosa egy osztrák nő, aki nem gondoskodott megfelelően róluk. Egy svájci állatvédő hívta fel rá a magyarok figyelmét. Hogy milyen szabályokat sértett a lovak gazdája, és kaphat-e ezekért büntetést, megtudhatják este hatkor az RTL Híradóban.

Elrabolták, kínozták, kifosztották

Két hónapig tartott fogva egy osztrák férfit egy háromtagú magyar banda egy Albertirsa melletti tanyán. A férfit Bécsből rabolták el, elkábították egy injekcióval, majd egy zsákba tették és autóval Magyarországra hozták. Válogatott kínzásoknak vetették alá, így végül elérték, hogy több millió forintot utaljon át nekik egy számlára.

Előzetes: Magyar banda rabolt el egy osztrák férfit

Két hónapig tartott fogva egy osztrák férfit egy háromtagú magyar banda. A férfit Bécsből rabolták el, miután injekcióval elkábították, Magyarországra hozták. Válogatott kínzásoknak vetették alá, így végül elérték, hogy több millió forintot utaljon át nekik egy számlára. A férfit ezután kitették Hegyeshalom mellett egy autóból, négy napig bolyongott az erdőben, mire az osztrák rendőrök rátaláltak. A kalandos történet részletei az RTL Híradóban.

Fókusz 14-09-30


szerző:
2014.09.30. 18:00
Fókusz 14-09-30

Fókusz: Félnek szólni - A diákok sokszor titkolják, hogy bántják őket, az iskola pedig olykor szemet huny az erőszak felett. Jimmy nyomában - A csepeli csalogány családja nem hagyja veszni a Király emlékét, de a tortából nem kaphat bárki. Rinocéroszra számítanak - Balázs és Jani még több próbatételt ígérnek a celebeknek, mint Argentínában.

Elítélték a legkegyetlenebb kínzókat

Leghamarabb 40, 35 és 32 év múlva szabadulhat az a három vádlott, akik éveken át tartottak fogva egy 25 éves nőt a Békés megyei Battonyán. Vele végeztettek minden házimunkát, közben pedig egyre kegyetlenebbül bántak vele.

Előzetes: Rabszolgaként tartották és kínozták áldozatukat

Leghamarabb 40, 35 és 32 év múlva szabadulhat az a három vádlott, akik éveken át tartottak fogva egy 25 éves nőt a Békés megyei Battonyán. Vele végeztettek minden házimunkát a porta körül. Közben pedig egyre kegyetlenebbül bántak vele, a legenyhébb kínzás az volt, ha égő cigarettát nyomtak el a testén. Részletek az RTL Híradóban.

 

Foglyokat is kínzott a merénylő


szerző:
2014.09.07. 15:36
Foglyokat is kínzott a merénylő

Foglyokat is kínzott Szíriában az a férfi, aki tavasszal négy embert lőtt le a brüsszeli zsidó múzeumban.

Fókusz 14-07-04


szerző:
2014.07.04. 19:30
Fókusz 14-07-04

Fókusz: Vírusveszély? - A lépfene miatt teljes a készültség. Kell-e félnünk a járványoktól: az ebolától, a tífusztól, vagy a madárinfluenzától? Nagyra nőttek - Gátolja a sportteljesítményt a nagyméretű mell? Segít-e a mellkicsinyítő műtét, és ki az, aki bevállalja? Árva kölykök - Aranyos szőrmókok, akiknek eddig szenvedniük kellett. Hogyan segít Molnár Anikó a megkínzott, de szeretetre éhes állatokon?

Fókusz 13-11-26


szerző:
2013.11.26. 20:00
Fókusz 13-11-26

Fókusz: Hamis vádak - Nem akartak csalni, mégis ezt állították róluk. Kökény Roland és szerelme elmondja, mi az igazság. Újrakezdés - Mély lelki válság után ismét boldog Erdei Zsolt, aki most bemutatja kedvesét. Rémségek háza - Évekig súlyosan bántalmazta gyerekeit egy szigetszentmiklósi házaspár. Ki a felelős, hogy mindez most derült ki?

Brutálisan kínozta gyermekeit a házaspár

Bántalmazta, kínozta és éheztette három gyermekét egy anya és apa. A magyar kriminalisztika egyik legdurvább esetéről a Blikk című napilap írt. A cikk szerint a két kisfiút és kislányt a szigetszentmiklósi házban több mint 10 évig kínozták.

Forró nyomon 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 22:00
Forró nyomon 12-10-03

Forró nyomon: Exkluzív interjú Bándy Kata gyilkosával. Öt évig titkolta, hogy a szülei kínozzák. Vannak-e született gyilkosok? 12 éves rejtély: Ki ölte meg a lottónyertest?

Horrorfilmbe illő borzalmak a XXI. században

Naponta fordult meg a halottas kocsi az Andrássy út 60-ban. Ártatlanok heréit szurkálták, azt sem hagyták, hogy elaludjanak. Az ÁVH brutálisabb volt, mint azt bárki bármikor el tudná képzelni. Titkos részletek egy veréstechnikai tanfolyamról - a XXI. században.

A fitness és a testépítés csodabogarai

Kemény diéta versenyszezonban és azon túl is, súlyok, és súlyos gyakorlatok kifulladásig. Az éremeső felé vezető út számukra igazán rögös, és láthatóan keserédes.

Fókusz Plusz 12-01-21


szerző:
2012.01.21. 19:30
Fókusz Plusz 12-01-21

Fókusz Plusz: Fájdalmas vallomások - Kokaint csempésztek és lebuktak. Exkluzív interjúk a perui börtönben fogva tartott magyarokkal. Mennyei muzsika - Elvis vagy MC Hammer sem volt kivétel. Magyar rockerek, popperek, rapperek, akik zenével hirdetik az igét.

Fókusz Plusz 12-01-14


szerző:
2012.01.14. 19:30
Fókusz Plusz 12-01-14

Fókusz plusz: Magyar címlaplányok, akik lemezlovasok lettek. A testük vagy a zenéjük miatt kíváncsiak rájuk? És mit gondol róluk a szakma? Szörnyű látvány egy csepeli tanyán, ahova az Állatvédőrséggel együtt hatoltunk be. Házi kedvencek, akiket gazdáik dobtak ki. De mi a megoldás?

XXI. század 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 23:30
XXI. század 11-11-29

XXI. század: Az ÁVO titkos villájában kínozták, de nem vallotta magát amerikai kémnek. Barátai és harcostársai verték félholtra a kommunista belügyminisztert. Rajk Lászlóé volt az első koncepciós per, ezt még a rendszerváltás idején is így tanították. Csakhogy a koholt eljárások korábban kezdődtek, éppen Rajk irányításával. Tettes vagy áldozat?

Tudták, hogy kínozzák, mégsem szóltak

Jogilag nem, csak erkölcsileg felelősek a rokonai annak a lánynak, aki belehalt a brutális bántalmazásba Battonyán.

Szadisták voltak a beteg lány kínzói

Saját feszültségüket vezették le erőszakkal a 25 éves battonyai nő gyilkosai - állítja a kriminálpszichológus. Megrázó történet!

Kínzás és borzalmak közt felnőni

A kisfiú kivert foggal és törött kézzel került kórházba, onnan pedig a nagyszülőkhöz.

Tömegsírok és módszeres kínzás Szíriában

Tömeges kivégzésekről és kínzásokról számolt be a Szíria középső részén található Hama város legfőbb tisztviselője.

Embertelen kínzáson ment át Kadhafiék cselédje

Brutálisan bántalmazták cselédlányként a líbiai vezér fia, Hannibál Kadhafi családjában - állítja egy nő, akinek testét leforrázták.

Líbia: Kegyetlen gyilkosságok


szerző:
2011.08.26. 12:04
Líbia: Kegyetlen gyilkosságok

Önmérsékletre szólította fel a Líbiában egymással harcoló feleket az ENSZ.

Kegyetlen vérengzés a marhatelepen

Két szarvasmarhát megöltek és megcsonkítottak, kettőt pedig megsebesítettek. A gazdaság kára egymillió forint.

Fókusz 11-01-05


szerző:
2011.01.05. 20:35
Fókusz 11-01-05

Fókusz: Feladta - Gina nem bírta tovább, utólag bevallotta, hogy csak a férje miatt vállalta a ValóVilágot. A siker szárnyán - Fotózás, fellépés és intim titkok Janicsák Vecával, aki a rajongóit akarja meglepni. Kegyetlenül - Megkínozták és kirabolták Dopeman idős nagyszüleit, még mindig kórházban vannak.

Rablók kínozták meg Dopeman nagyszüleit

Megrázó bűncselekmény történt Dopeman családjában. Az ismert zenész nagyszüleit saját otthonukban támadták meg.

Varrótűkkel szúrták tele a testét

Újabb Srí Lanka-i bejárónő vádolta meg külföldi munkaadóját azzal, hogy tűket szúrt a testébe.

Tadics bocsánatot kért a kegyetlenségekért

Bocsánatot kért a szerb elnök csütörtökön a délszláv háború idején a szerbek által elkövetett bűnökért.

Titkos amerikai kínzóhely


szerző:
2010.10.16. 19:01
Titkos amerikai kínzóhely

Titkos börtönt működtet az amerikai hadsereg Afganisztánban.

Titkos amerikai börtön után kutatnak

Ügyészi eljárást indítottak Lengyelországban a CIA állítólagos titkos börtöne ügyében.

Kutya példátlan kínok között


szerző:
2010.06.27. 12:02
Kutya példátlan kínok között

Az állatvédők mentettek meg egy kutyát, amelynek már belenőtt a rozsdás lánc a nyakába.

Térden csúsztak a megkínzott állatok

Legyengül, elpusztult állatokat találtak a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány munkatársai egy kisvárdai birkatelepen.

Fegyházat kaptak a kegyetlenkedő rabok

11-től 14 évig terjedő büntetésre ítélték azokat a fiatalokat, akik árammal kínozták társukat a tököli börtönben.

Árammal sokkolták a rabok nemi szerveit

Riveros az egyik legrettegettebb börtön parancsnoka volt a katonai diktatúra idején.

Rendőrök lőttek agyon rendőröket

A megkínzott holttesteket egy autópálya mellett lefektetve találták meg.

Képviselők az állatok védelméért

A kóbor állatokat, illetve a rossz körülmények között élő háziállatokat védené a törvény.

CIA: Szemet húnynak a kínvallatás felett

A vízbefolytáshoz hasonló kínzás is megengedett volt a Bush kormányzat alatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való