KERESÉS search-close

kínos

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kínos"

Ivanka Trump megpróbált elvegyülni

Kritika és gúnyolódás tárgya lett Ivanka Trump, miután egy meglehetősen kínos videó látott napvilágot róla. Az amerikai elnök lánya a legfejlettebb gazdaságú országokat tömörítő G20-ak oszakai csúcstalálkozóján próbált elvegyülni a világ vezetői között, ám meglehetősen fagyos fogadtatásra lelt. A világsajtó azt találgatja, hogy egyáltalán mit keresett ott.

Egészségtelen vagy csak kedveskedés a szájrapuszi a gyereknek?

Egészségtelen, természetellenes viselkedés vagy a szeretet ösztönös kimutatása? A gyerekeknek adott szájrapuszi az egyik legmegosztóbb téma az anyukák körében. Van, aki ellenzi és van, aki nem is érti, miért kifogásolja ezt bárki. Utóbbi elvet vallja Som-Balogh Edina is. Akit többször ért már támadás gyereknevelési normái miatt.

Top 2 - Kínos, amikor az is adásba kerül, amit nem oda szántak

2009-ben István Dániel még a Reflektor műsorvezetője volt. Bár a sztármagazinnak sokszor pikáns, sőt csipkelődő volt a hangneme, azon az ominózus napon egy kicsit túl nagy adag vitriol ömlött ki. Ráadásul a technika ördöge sem alszik.

Íme, a magyar televíziózás legviccesebb és legkínosabb bakijai

Élő adásban félrebeszélni, elesni, elfelejteni valamit, nem észrevenni, hogy már forog a kamera minden műsorvezető rémálma. A Toplista ma este sorra veszi a magyar televíziózás legviccesebb és legkínosabb bakijait , de persze a világhírűvé lett jelenteket is láthatják. A háttérben laposkúszó operatőrtől, Sebestyén Balázson át Erős Antóniáig vagy Verebes Istvánig mindenkinek van egy hogyan tudnám elfelejteni sztorija, amin azért mindenki nevetett.

Cikis randi körkép


szerző:
2019.02.14. 19:35
Cikis randi körkép

A legkínosabb randik, amikor mindenki másra számít. Hogyan viselkedjünk egy kellemetlen találkozón és miket tapasztaltak a magyar hírességek? | Még több sztori a sztátroktól ITT!

KÍNOS RANDIK: sztárok sztorijai


szerző:
2019.02.14. 17:54
KÍNOS RANDIK: sztárok sztorijai

Valentin napi randi-körkép! Ki milyen kínos randira emlékszik saját praxisából? A Drága örökösök sztárjait, a Reggeli műsorvezetőit és vendégeiket is megkérdeztük. A Fókusz teljes riportja ITT!

Japánnak nevezte kínai feleségét

Nem sikerült első külföldi útján a felkészültség látszatát keltenie az új brit külügyminiszternek. A Boris Johnsont váltó Jeremy Hunt kínai vendéglátói előtt még azt is összekeverte, hogy saját felesége japán-e vagy kínai.

Trump inkább Putyin elnöknek hisz, mint a saját titkosszolgálatának?

Trump, egy amerikai elnöktől szokatlan nyilatkozatot tett a finn fővárosban tartott orosz-amerikai csúcstalálkozó kapcsán.

Piros kínos helyzetbe hozza nővérét

A legkisebb Erdész lány csak segíteni szeretett volna Angélának, ám a terve igencsak kellemetlenül sült el...

A teljes adásért kattints IDE!

Kirobbant a ValóVilág egyik durva botránya!

Bizonyára mindenki emlékszik arra a cserfes fiatal lányra, akiért egy ország izgult. Ő VV Veronika, akivel a Fókusz készített egy mindent feltáró riportot. A lány akkor azt mesélte, hogy egy durva lejártató kampány áldozatává vált.

Sebestyén Ági udvarlója már az első randin hazudik a lánynak

Pumped Gabo mindent elkövet, hogy kiengesztelje szerelmét, azonban egy kis félreértés történik! Ági randira megy Dominikkal, aki ezt kihasználva visszaél a helyzettel...

Ciki randi sztori Sebestyén Balázsról!

Ezúttal a Gyertek át! műsorvezetőjét hallgatták ki a sztárjátékosok, és egy nem mindennapi, igencsak kínos randi sztoriról kellet eldönteniük, hogy igaz-e. Szerinted valóban megtörtént ez a szorult helyzet Balázzsal? A pénteki adásból kiderül!

Már megint himnusz-mizéria

Saját maguk énekelték el a himnuszt orosz biatlonosok a világkupán, miután a szervezők rossz himnuszt kezdtek el játszani. Ez már nem az első ilyen eset. Nemrég Amerikában a német tenisz csapat került kellemetlen helyzetbe, nekik a náci himnuszt játszották le. Két éve egy magyar hokis énekelte el a himnuszt, miután technikai zűr volt.

Bujkáló politikusok, meg nem válaszolt kérdések, kitiltott újságírók

A Parlamentben pillanatok alatt bejárható az a terület, ahol újságíró és politikus találkozhat. De nem találkoznak, mert a politikusok nagyon sokszor lenullázzák az esélyét is annak, hogy kritikusabb kérdésekre válaszolniuk kelljen. A sajtóelhárításnak számtalan trükkje van, ahogy ezt mindjárt meg is nézhetik Rédli Balázs riportjában. De persze egyszerűbb a dolguk, ha bizonyos újságírókat vagy szerkesztőségeket egyszerűen kitiltanak a parlamentből, Kövér László szigora már sokakra lecsapott. De meglehet, hogy ez hamarosan megváltozik. És állniuk kell a kérdéseket. Majd kiderül!

VICCES: Donald Trump kézfogása még a japán miniszterelnököt is meglepte

Donald Trump szokatlanul hosszú ideig nem akarta elengedni látogatója, Abe Sindzo japán miniszterelnök kezét, még akkor sem, amikor a japán miniszterelnök már véget vetett volna a szívélyes gesztusnak. Trump a kínosan hosszúra sikerült kézfogás után külön megdícsérte japán partnere erős kézfogását, aki viszont láthatóan inkább megkönnyebbült a szabadulása után.

Barbi kínos szituációban találkozik volt szerelmével

Miután Barbi megfázott, elhatározza, hogy elfedi a sápadtságát, és elmegy szoláriumba. Az eredmény pusztító, az arca teljesen szénfekete és foltos ezért elmenekül a Frufruba. Az odafelé vezető úton pedig régi ismerősbe botlik…

Lázár János szerint is kínos

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint kínos, kellemetlen, több mint furcsa, hogy október 23-a alkalmából léptették elő Tasnádi László volt III/II-es állambiztonsági tisztet - egy másik kormánytag, a belügyminiszter javaslatára. Tasnádinak már két évvel ezelőtt, államtitkári kinevezésekor is a lemondását követelték civilek és ellenzéki pártok. Most, a szovjetek által vérbe fojtott 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján léptette elő altábornaggyá a köztársasági elnök. A miniszterelnök nem árulta el lesznek-e következményei a kinevezésnek.

Vicces, kínos és megbotránkoztató jelenetek

Kulabák, séfek és Kennyk. Akik követték az X-Faktor második előválogatóját, azok pontosan tudják, hogy mit is jelentenek ezek a kifejezések, de, ha lemaradtak volna róla, segítünk, ByeAlex még a rossz előadókat is kategorizálta. Vicces, kínos és megbotránkoztató jelenetekből bővelkedett a szombat este.

Van az a pénz?


szerző:
2016.07.22. 18:00
Van az a pénz?

Hollywoodi hírességek tucatjai szerepelnek olyan reklámokban, amik nem passzolnak imidzsükhöz, sőt, egyenesen cikinek vagy gagyinak minősülnek. Egy-egy ilyen reklám miatt karrierek ugyan nem törtek derékba, de rengeteg rajongó néz azóta más szemmel kedvenc sztárjára. Ki vállalták el a legkínosabb szerepeket a mesés gázsiért, és melyik ország piaca a legfurcsább reklámok terén? Összeállításunkból ez is kiderül.

Kérdései miatt függesztették fel a papot

Felfüggesztették, így egyelőre nem misézhet az a katolikus pap, aki videóblogjában arról kérdezte Orbán Viktort, hogy kicsoda Habony Árpád. A pap arról is érdeklődött az egyház vezetőitől, igennel vagy nemmel szavazzon-e a menekültkvótáról szóló októberi népszavazáson. A pap gyakran használja a legmodernebb kommunikációs eszközöket, így a közösségi oldalakat is. A pécsi egyházmegye vizsgálatot indított ellene, és ennek idejére minden nyilvános papi működéstől eltiltotta.

Margot Robbie Leonardo DiCaprióval bújt először ágyba!

Kamerák előtt felvenni egy szex jelenetet nem lehet valami könnyű mutatvány, főleg úgy, hogy egyáltalán nincs egyedül az ember ilyenkor. Robbie egy friss interjúban mesélt a Wall Street farkasában átélt kínos élményéről.

Napi Doktor: mindent a szőrtüsző gyulladásról

Elsőre komolytalan problémának tűnik a szőrtüsző gyulladás, pedig nem csak kellemetlen tüneteket okoz és esztétikailag is zavaró lehet, de még komolyabb szövődményeket is okozhat. Hogy mitől alakul ki, mennyire hajlam kérdése és hogyan előzhetjük meg, annak jártunk utána Dr. Boros-Gyevi Márta bőrgyógyásszal.

Egyedül pokol a karácsony?

A karácsony a Valentin nap mellett a másik olyan időszak, amikor azokra, akik éppen egyedülállóak, sokszor rátör a kétségbeesés: ők márpedig egyedül fognak meghalni, biztos bennük van a hiba, hogy körülöttük mindenki megtalálta már az igazit, kivéve ő, és persze ehhez hozzájön még a családtagok kínos kérdése is: „Mi a helyzet? Mikor lesz már valakid? Mikor állapodsz végre meg?” Nem könnyű elfogadni a helyzetet, de miért? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Somával.

Botrány a korrupció tépázta FIFA sajtótájékoztatóján

A leköszönő elnökre egy brit komikus hamis papírpénzköteget dobott. A férfit a biztonságiak vezették ki a teremből. Később a svájci hatóságok őrizetbe vették. A kínos közjáték után kezdődött csak el újra a tájékoztató, amelyen kiderült: Sepp Blatter, jelenlegi elnök nem indul újra a posztért.

Kínosabbnál kínosabb randi-bakik

Horányi Julival, Szabó Richárddal és Müller Attilával arról beszélgettünk, hogy mik a legtipikusabb randibakik, miket követtetek már el és azt is megtudhattuk, hogy van-e olyan baki, ami számukra azt jelenti, hogy nincs folytatás.

Fotói miatt támadják Bálint Antóniát

Kínosan retusált képek Bálint Antóniáról. Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalának követői és a BorsOnline újságírója vette észre, hogy valami nem stimmel Antónia néhány fényképével. Bekarikázták, hogy a korrekció miatt hol torzult el a háttér: meggörbült a bordásfal, az ajtó és a csempe, ezek mind egy rosszul sikerült karcsúsító retus árulkodó jelei. Fehér István riportja.
 

Nagy Feróból céltábla lett


szerző:
2012.04.14. 07:30
Nagy Feróból céltábla lett

Az RTL Klub új műsorában, a Roastban Ferót barátai és kollégái egy cseppet sem kímélik, nagy adag humorral vegyített őszinteséggel égetik porrá a nagyközönség előtt a nemzet csótányát.

Fókusz 11-08-11


szerző:
2011.08.11. 20:20
Fókusz 11-08-11

Fókusz: Lebukott? - Félreérthető helyzetben fotózták le Mészáros Árpád Zsoltot, a színész most reagál a kínos fényképekre. Betelt a pohár - Alekosznak elege lett Veronika megjegyzéseiből és bírósághoz fordulna. A lány férfiasságát is becsmérelte. Bizarr lakoma - Parlagfüvet eszik allergia ellen. A szakemberek szerint ez kész életveszély!

Fókusz 11-01-11


szerző:
2011.01.11. 20:40
Fókusz 11-01-11

Fókusz: Bajban a Villapár - Erotikus képeivel járatták le az egykori Villalakót. Gina és Kristóf reagál a kínos botrányra! Szülés után gyász - Kismamák, akik belehaltak abba, hogy életet adtak. De mi történt velük? Szenzáció - Sarapovát is legyőzve bajnok lett az új magyar teniszcsillag. Arn Gréta elsőként a Fókusznak adott interjút Melbourne-ben!

Álmában lőtte térden magát a holdkóros

Hatalmas dörrenésre riadt föl álmából. Ekkor vette észre, hogy a térde vérzik. Valaki lábon lőtte.

Pöcegödörbe pottyant a mobilját féltő férfi

A vécébe esett mobiltelefonját akarta kihalászni egy férfi, ám ő is a készülék után esett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való