KERESÉS search-close

kígyó

76 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kígyó"

Kígyót használt fegyverként egy autótolvaj

Egy kígyót használt fegyverként egy autótolvaj az egyik amerikai városban.

Négy kígyó volt a kocsijukban

Négy megtermett siklót talált egy sofőr az autójában Budapesten. Nagyon megijedt, ezért szakember segítségét kérte, aki azt mondta, hogy erdei siklók tekeregtek a kocsiban. Ezek egyébként bár másfél méteresre is megnőhetnek, de veszélytelenek.

KÍGYÓK: Így húzta ki a kígyót a motorházból a befogó

Egy autó motorházába költözött több sikló. Nem akartak onnan távozni, végül szakembert kellett hívni. Az állatbefogó azt mondja, most van a siklók párzási időszaka, ezért gyűlhettek ennyien egy helyre.

Szokatlanul nagy erdei siklóra bukkantak kirándulók a budai hegyekben

A nagyjából másfél méteres kígyó egy fára tekeredve épp egy cinkét nyelt le. Erről a kirándulók felvételt is készítettek. Az erdei sikló Magyarországon őshonos és védett állat, emberre teljesen veszélytelen.

KÍGYÓ: Videón a másfél méteres, lakmározó erdei sikló

Másfél méteres erdei siklóra bukkantak kirándulók a budai hegyekben, a kígyó a fára tekeredve éppen egy cinkét nyelt le. A lakmározó hüllőről felvétel is készült. A megkérdezett szakértők szerint az erdei sikló teljesen ártalmatlan, de ha megpróbáljuk megfogni, önvédelemből haraphat.

Megdöbbentő videó: óriáskígyó a bankban

Sokkot kaptak egy dél-kínai bank alkalmazottai, amikor a munkakezdés előtti közös elmélkedésük közben egy óriáskígyó zuhant rájuk. A kígyó feltehetően a gazdájától szökött meg, egy közeli házból, de még nem tudni, hogyan került a banki előtér álmennyezetébe. A megdöbbentő jelenetről biztonsági kamerás felvétel készült.

Istenes Bence utánajárt, hogy milyen állatokkal találkozhatnak a túlélők a Survivorben

Istenes Bence a 2017-es Survivor játékosát, Benedeket és egy szakértőt kérdezett arról, hogy milyen állatok élnek a Fülöp-szigeteken. Ne feledd, szeptember 24-én új évaddal folytatódik a Survivor az RTL Klubon!

Milán férfiassági próbát állt ki Ayse-ért

Milán ugyan boldog, hogy Nihat végre elfogadja a kapcsolatukat Ayse-val, ám ennek ellenére sem tudott még közelebb kerülni a lány testvéreihez. Ez megváltozni látszott, amikor Milánt próba elé állították: egy kígyót kellett magán tartania. Ezután ráadásul jött még egy megpróbáltatás: a testvérek ragaszkodtak hozzá, hogy Milánra tetováltassanak egy török motívumot. Milán megtette volna ezt is Ayse-ért, de Nihat közbeszólt.

Milán magára tetováltatta Ayse nevét

Joe álláshirdetést adott fel. Milánnak próbákat kellett kiállnia. Roland aggódni kezdett Anna holléte miatt.

Segítség, kígyók a lakásban!

Panni bátyja kígyókat és hüllőket tart a szobájában, amik nem igazán a lány „idegeinek valók”. Ráadásul nem egyszer előfordult már, hogy a kígyók szabadon mászkáltak a lakásban…

Óvakodj, ha átléped a barátod küszöbét…

Géza az egyik legjobb barátjának tartja István, ám nem mindig megy át szívesen a barátja lakásába. István ugyanis egzotikus állatokat tart, és Géza szerint „eléggé mániákus…”

A rockzenész, aki retteg a pókoktól

Alexandra imádja a hüllőket, ráadásul negyven kígyóval él egy fedél alatt. Egyik legjobb barátja, Ákos rockzenészként elég sok extrém emberrel találkozott már, de barátnője hobbija a frászt hozza rá. Most eljött az idő, hogy egy brazíliai fehértérdű madárpókkal ismerkedjen meg közelebbről…

Kész állatkert!


szerző:
2017.12.22. 09:45
Kész állatkert!

Cicák, kutyák, kígyók, és teknősök özönlötték el a Reggeli stúdióját, de volt itt aranyhal, kölyök oroszlán és egy rendkívüli csigaverseny is!

Bátorságpróba: Veszélyes állatok közé nyúlt be Gabo

Krokodilok, kígyók, csótányok, patkányok, madárpókok és kukacok álltak a celeb útjába a csillagvadászaton. Íme az eredmény!

Cicciolina soha nem volt lóval!

De még szamárral, sőt kentaúrral sem - árulta el a művésznő celebtársainak. Ha már szóbakerültek az állatok, a kígyóra is kitértek, aki csak "maszedzsálta", de "nem kukucskált be"...

Cicciolina csak a kígyó farkát szerette volna megfogni

Rami és Chris, a vadőr és kígyószakértő felvilágosították a celebeket, hogy milyen veszélyes állatokkal vannak körülvéve a dzsungelben. Foghattak fekete sast, ölyvet és veszélyes kígyókat is. Ezt a feladatot talán Cicciolina élvezte a legjobban...

Nem nőnek való vidék az afrikai dzsungel?

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbájára Aleskának kellett mennie. Sajnos egyáltalán nem volt könnyű dolga a hölgyeménynek, ugyanis kígyókkal, krokodilokkal és más bizarr élőlénnyel kellett szembenéznie.

Barbit megmarta egy kígyó!


szerző:
2017.10.12. 20:05
Barbit megmarta egy kígyó!

A második elődöntőt követően Barbit hordágyon vitték el, ugyanis megmarta őt egy kígyó! Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt Barbival a marást követően, nézd meg exkluzív videónkat!

Ez volt a Barátok közt legemlékezetesebb pillanata!

Két éve történt, hogy Berényi Miklós és Balohg Nóra kislánya, a kis Timi dühében és csalódottságágában Illés Juli autójába kígyót rejtett. A bökken csak az volt, hogy azt az autót pont nem Juli vezette, mikor kitört a baj.

Szóba sem áll testvérével, amióta megtudta, hogy mi a hobbija...

Eszter egyenes retteg a kígyóktól, így érthető, hogy teljesen kiborult, amikor a testvére hazaállított eggyel. A lány azt szeretné, ha Ricsi vagy kerítene magának egy barátnőt, akivel új otthonba költöznek a kígyókkal együtt, vagy új hobbit választana magának...

Kígyóméreggel a sima bőrért

Az ember hihetetlen módon leleményes és találékony, hiszen például arra is rájött, hogy a kígyóméreg fantasztikus kincset rejt. De hogy függ össze a kígyóméreg a ránctalanítással?

Hogyan kell elkapni egy kígyót?

Atiék elmerültek a kígyók, krokodilok és anakondák világában. Ki mit tudott a témáról? Mindenki mident!

Anakondát fogtak Budapest utcáin!

Két éve annak a hihetetlen történetnek, ami a XVIII. kerület egyik utcájában zajlott. A sétáló emberek lettek figyelmesek a furcsa élőlényre, ami szimplán meghaladta a két métert. Időközben a kígyó gazdája is előkerült, aki persze nem kaphatta vissza az állatot.

Fókusz 2016-07-08


szerző:
2016.07.08. 18:55
Nem saját farkába harapott a kígyó

Horror a fürdőszobában: a lefolyóból támadt rá a kígyó egy thaiföldi férfira, amikor az gyanútlanul leült a WC-re. A piton a legérzékenyebb pontján harapta meg, és el sem akarta engedni. Az áldozat csak fél órás huzavona után tudott kiszabadulni. A férfi sebeit kórházban kellett összevarrni. A háromméteres kígyót pedig tűzoltók szedték ki a lefolyóból.

Horrorisztikus eseményt élt át egy férfi Thaiföldön!

A lefolyóból támadt rá egy óriás piton a gyanútlan emberre, aki éppen leült a WC-re. Az agresszív kígyó a legérzékenyebb pontján harapta meg, és el sem akarta engedni. A férfi fél órán át küzdött, mire az állat elengedte, de szerencsére a vérfürdő után még képes volt kihívni a mentőket. A kígyót befogták, a férfi sebeit pedig kórházban kellett összevarrni.

Saját gatyájában próbált kígyót lopni

Egy fiatalember áll a floridai állatkereskedés egyik terráriuma előtt. Egyszer csak kinyitja az üvegajtót, és a legnagyobb nyugalommal kivesz egy pitont, majd a nadrágjába rejti. Csak arra nem gondolt, hogy mindezt végignézik az eladók a monitoron. Odaszaladtak a kígyótolvajhoz, aki némi vonakodás után elővette a pitont, majd azzal a kezében próbált elmenekülni. A többiek ezalatt eltorlaszolták az ajtót, és hívták a rendőröket. A bejáratnál végül sikerült leteperniük a tolvajt, és visszatartani, amíg a járőrök odaértek. A férfit lopás miatt fogják bíróság elé állítani.

Másfél méteres tigrispitont találtak

Egy másfél méteres tigrispitont találtak tegnap járókelők a fővárosban egy bevásárlóközpont melletti parkban.  Az akár hat méteresre is megnövő kígyót valószínűleg kidobták. Az állat annyira kihűlt, hogy inkubátorba kellett tenni, még kérdéses, hogy életben marad-e.

KIDOBTÁK: Járókelők találták meg a tigrispitont

A hüllőt a főváros egyik bevásárlóközpontja melletti parkos részen találták. Azt nem tudni mikor és hogyan került oda, arra sétálók vették észre a fűben. Valószínűleg kidobták. A pitont a fővárosi állatkertbe vitték, és azonnal melegíteni kezdték. Most először vizsgálják meg az orvosok, a hosszát is megmérik. 2-3 éves lehet. Mivel nem volt benne chip, nem lehet tudni, hogy kié volt, és egyelőre azt sem, hogy a kígyó túléli-e a kalandot.

Nocsak, mit sodort partra a háborgó tenger Ausztráliában?

Míg itthon a tömérdek hó okoz problémákat, addig  Ausztráliában a rengeteg csapadék hoz magával egyre érdekesebb dolgokat. Egyszerre két kígyót sodort ki a tenger a Congo beachi strandon. Feltehetőleg az eső miatti áradások okán jutottak a csúszómászók  az Ausztrál partokra.

Kígyónak nézhetik az uborkát a macskák?

Ellepték az internetet azok a videók, amelyeken vacsorázó cicusok láthatók, akik megpillantva a mögéjük helyezett kígyóuborkát, szabályszerűen hátast dobnak félelmükben. De miért rettegnek ennyire ettől a zöldségtől, és vajon mindegyiküknél ugyanez a reakció? Jöjjön a nagy macska-uborka teszt!

Rossz napja van? Nézegessen kalapos kígyókat!

Ha eddig rettegett a kígyóktól, most megváltoztatjuk az életét. Ezek a kígyók olyan menő fejfedőkben vannak, hogy ezentúl képtelen lesz félni tőlük.

Egy másfél éves gyerek halálramart egy mérgeskígyót

Ja,, már megint mindenféle hülyeséget összeírnak ezek az újságírók - gondolhatja most, de ezúttal téved. Ez a történet tényleg egy kisgyerekről szól, aki megharapott és megölt egy kígyót.

Előző rész (2015. október 6.)

A terhes Zsófit sokkolják a Tóbiásról kapott hírek. Péter elszalasztja a lehetőséget, hogy boldog legyen? Júlia rájön, hogy ki tette a kígyót az autóba.

BARÁTOK KÖZT: Így forgatták a látványos jelenetet

Látványos és nagyon fárasztó. Valahogy így lehetne jellemezni a Barátok közt forgatási jelenetét. A szereplők mind egytől-egyig élvezték a kihívásokkal teli munkát.

Következő rész (2015. október 6.)

A terhes Zsófit sokkolják a Tóbiásról kapott hírek. Péter elszalasztja a lehetőséget, hogy boldog legyen? Júlia rájön, hogy ki tette a kígyót az autóba.

Timi kígyót rejt Júlia autójába.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 2-i epizódjaiból!

Sikló esett a nyakába a tetőről

Kígyó esett egy nő nyakába Szekszárdon egy társasház lépcsőházában. Épp a házba akart bemenni, amikor a bejárat fölötti tetőről ráesett egy gabonasikló. Egy szomszéd sietett a sikítozó lakó segítségére. Az általunk megkérdezett állatgondozó szerint, ugyan ijesztő lehet, ha valakire ráesik egy ilyen sikló, de az állat valójában békés és teljesen veszélytelen.

Városnéző oroszlánok


szerző:
2015.03.11. 19:30
Városnéző oroszlánok

Bika a nézőtéren, vágtázó lovak a 4-es főúton, fékevesztett marha vagy elszabadult cirkuszi elefánt a Kálvin téren. Háziállatok, vagy fogságban tartott vadállatok is könnyen okozhatnak meglepetést viselkedésükkel. Kecskeméten oroszlánok indultak városnézésre. Czakó József riportja.

Állati kalandorok: az elmúlt év nagy szökései

Bika a nézőtéren, vágtázó lovak a 4-es főúton, fékevesztett marha vagy elszabadult cirkuszi elefánt a Kálvin téren. Háziállatok, vagy fogságban tartott vadállatok is könnyen okozhatnak meglepetést viselkedésükkel. Kecskeméten oroszlánok indultak városnézésre. Czakó József riportja.

Dögrovás és para a köbön


szerző:
2015.02.21. 23:04
Dögrovás és para a köbön

Ha nem lett volna elég a popiszuri, csótányok, kígyók, patkányok és varangyok lepték el a Villát. A játékosok irtóztak, küzdöttek, és persze egymásnak is ugrottak. Nézzük sorjában:

Ekkora kígyója még senkinek sem volt a Villában!

Az Ázsia nap Robin bemutatója után tovább folytatódott a Villában. Az öt kontinensnek egy énekléssel egybekötött bátorságpróbán, vagyis egy killer karaoke-n kellett megmérettetniük egymással, Bence vezetésével. A lakók arcát érdemes figyelni!

Így viselte Dennis a kígyókat

Dennisnek egy üveg kádba kellett befeküdnie, melyet teleraktak kígyókkal miközben a Komisz karaoke-zott.

Killer Karaoke a Villában!


szerző:
2015.02.21. 15:14
Killer Karaoke a Villában!

Nem akármilyen borzalmakat kellett átélniük a Villalakóknak karaoke közben, de hát a művészetért meg kell szenvedni ugyebár. Hogy mindenki kibírta-e az állatok közelségét, kiderül a mai Összefoglalóból!

Jennifer Lawrence egy boával huncutkodik

A Vanity Fair márciusi számában a színésznő újra a fókuszba kerül, nem is egyedül, és nem éppen sok ruhában.
 

Viktor újabb hazugságba kergeti Zsófit

Zsófi le van égve, így Viktor munkát keres barátnőjének. Kígyós nőként kezd dolgozni egy bárban,  és bár sok pénzt kap, mégsem tetszik neki a munkakör.Az albérletbe érve Zsófi teljesen kiakad, és undorodik a gondolattól, hogy egész nap egy kígyó volt a nyakában. Amikor Viktorral összevesznek Regina rájuk nyit, és a srác azt hazudja, hogy a DJ lánynak úgy beindult a karrierje, hogy hamarosan Manchesterben lesz fellépése. Ezen felbuzdulva este közlik a többiek, hogy elkísérik a fellépésre, és élőben szurkolnak neki.

Reflektor 14-07-17


szerző:
2014.07.18. 00:15
Reflektor 14-07-17

Reflektor: Aurelio legyőzte félelmeit, a Nacsa testvéreknek pedig különös szokásai vannak.

Reggeli - Csak csajok 12-06-04

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-03-29


szerző:
2012.03.29. 20:50
Fókusz 12-03-29

Fókusz: Kinga meztelen - A VV hisztikirálynője formába hozta magát és ledobta az összes textilt a fotós kedvéért. Egy ágyban Zimbával - Heni korábban együtt aludt sörényes kedvencével, de ma már ezt nem próbálja ki. Tíz körömmel - A hollywoodi sztárok stílustanácsadója, a francia manikűr feltalálója a magyar nők körmére nézett.

A nő, akinek dzsungelnyi állat őrzi az álmát

Heni, egy gyöngyösi hölgy, kezdetben együtt is aludt oroszlánaival, ma már csak az ordításukat hallja éjszakánként. Állataira ő maga főz, legnagyobb házikedvencei a fojtókígyó, a teve, és Lajos, a mosómedve.

Kobra kukucskált be a lakásba


szerző:
2011.10.13. 09:15
Kobra kukucskált be a lakásba

Másfél méteres, öt kilós kobrát találtak egy nyolcadik emeleti lakásban egy dél-kelet kínai városban.

Kígyókat találtak a vámosok egy kocsiban

Két királypitont akart Magyarországra becsempészni egy ukrán férfi, akit Záhonynál tartóztattak fel a NAV pénzügyőrei.

Kígyót harapdált egy amerikai férfi

Az állat tulajdonosa hívta fel a rendőrséget azzal, hogy az 57 éves David Senk több helyen is megharapta a háziállatként tartott pitonját.

7 kígyó, 3 teknős 1 nadrágban


szerző:
2011.08.31. 12:49
7 kígyó, 3 teknős 1 nadrágban

Ritka fogásuk volt amerikai repülőtéri ellenőröknek egy férfi nadrágjában: 7 kígyót és 3 teknőst "állítottak elő" belőle.

Gazdájuk ellen fordultak a ritka kígyók

Veszélyes meglepetés fogadta a rendőröket, akik egy lakókocsihoz mentek ki az amerikai Karolina államban.

Kígyóval nézett farkasszemet a sofőr

Halálra rémítette egy autó utasait egy kígyó az amerikai Memphisben. A hüllő a szélvédőn jelent meg.

Fókusz 11-05-23


szerző:
2011.05.23. 20:45
Fókusz 11-05-23

Fókusz: Álomrandik - Alekosz retróban és luxusban is megfürdette háremét, jönnek a kimaradt jelenetek! Felháborító! - Egy néző megzavarta a Csillag születik élő adását, kivezették a stúdióból. Kié a kígyó? - Háromméteres pitont találtak egy bokorban. Gazdája ellen eljárás indult, de még nem tudni, kié lehet.

Halott piton lapult a bokorban


szerző:
2011.05.23. 20:29
Halott piton lapult a bokorban

Magyaralmáson most mindenki azt találgatja, hogy a szigorú engedélyekhez kötött, egyébként veszélyes és értékes kockás piton teteme, hogy kerülhetett egy bokor tövébe.

Szökevény kígyó kukucskált a fajanszból

A hüllőt egy hétéves kislány fedezte fel németországi Hannoverben található otthonában.

Kígyót melengetett a vécéjében

Egy hatalmas méretű kígyó bukkant fel egy lengyel nyugdíjas otthonának vécéjében.

Kígyó kacsintott ki a vécéből


szerző:
2010.09.20. 21:27
Kígyó kacsintott ki a vécéből

Amikor a kétméteres anakonda előtekeredett, a nő a rendőrséghez fordult segítségért.

Tekergőző meglepetés a reptéren

95 óriáskígyót akart csempészni egy malájziai férfi, ám táskája szétrepedt a Kuala Lumpur-i repülőtér egyik poggyászkiadó szalagján.

Krokodilt melenget a keblén


szerző:
2010.08.18. 13:52
Krokodilt melenget a keblén

Krokodilokat és kígyót tart háziállatként egy ausztrál nő.

Hemzsegnek a viperák Tolcsván


szerző:
2010.07.01. 18:18
Hemzsegnek a viperák Tolcsván

A helyiek úgy gondolják, az áradás sodorhatta le őket a hegyekből.

Árvíz hozta kígyó marta meg


szerző:
2010.06.30. 15:42
Árvíz hozta kígyó marta meg

Vélhetően egy viperát sodort a környező hegyekből a víz Tolcsvára.

kigyok


szerző:
2010.06.09. 15:40
Tömegek csodálták a fénytüneményt

A kígyóárnyék csak évente kétszer látható a Yucatan-félszigeten, bár most kis híján hoppon maradtak a turisták.

Kígyóritkaság a veszprémi állatkertben

Albínó tigrispiton pár érkezett a veszprémi állatkertbe. A kígyók ötméteresek és 50 kilósak.

Elkobozták a gazdi több méteres kedvenceit

A floridai férfi 15 éve nevelte a két pitont, és nem érti, mért vették el azokat tőle.

Műtét előtt a sziámi iker csörgőkígyók

Két összenőtt csörgőkígyót találtak pár napja egy Tucsonhoz közeli építkezésen.

Kígyógyerekek a budapesti állatkertben

A száz kiskígyót egy üvegfalon keresztül már meg is lehet nézni a Mérgesházban.

Pitonvadászat Floridában


szerző:
2009.07.18. 10:49
Pitonvadászat Floridában

Annyira elszaporodtak egy nemzeti parkban, hogy más fajok túlélését veszélyeztetik.

Albínó kígyó kóborolt a lakóházban

Hófehér erdei siklót fogtak be a rendőrök a Tokió melletti Sagamihara városban.

Kígyók tűntek el egy ausztrál repülőgépen

Ha továbbra sem találják a négy csavargót, mérges gázzal árasztják el a gépet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való