KERESÉS search-close

kék

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kék"

Szivatás vagy könnyű torta? A kékek melyiket választották?

A kékek kapták az első feladat után az előnyt, és dönthettek, hogy inkább kiválasztják a saját tortájukat vagy a sárgákat hátráltatják egy eléggé szivatós fordulattal.

Lea nem bírta elviselni, hogy nem ő a főnök a konyhában!

Új góré sétált be a pultok mögé Peti személyében. Egyetlen ember akadt, aki rosszul viselte, hogy kukta lett: a csapattársa Lea. Vajon így is jól tudtak együtt dolgozni?

Lea és Peti spenótos ricottás derelyéje

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban is: csapatban dolgozva sós derelyéket készítettek. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz kékektől, nézd meg a receptjét.

A pirosak háromemeletes bosszút álltak

Andiék rosszul élték meg az előző napi macskanyelv-hátrányt, ezért úgy döntöttek, ők is hátráltatják az ellenfelet! Az amúgy is torta-parás Ervinéknek ezért 3 emeletes tortát kellett alkotniuk.

Kiderült, kire tojnak a legszívesebben a madarak!

Brit kutatók kiderítették, hogy a madarak mi alapján tisztelik meg a gépjárműveket. Nagy-Britanniában a legtöbb madár a piros autókra tojik, a második helyen a kék autók állnak, a bronzérmet pedig fekete kocsik zsebelték be, ezért a kutatók azt tanácsolják, hogyha meg akarjuk úszni a madárürülékkel borított autót, vásároljunk fehér kocsit!

Lufikat eresztettek az autisták világnapján

Szombaton, az Autisták Világnapján több száz lufit eresztettek szélnek Budapesten. A színük kék volt, mégpedig azért, mert az autizmus négyszer annyi fiút érint, mint lányt. Itthon minden 100. gyermek autizmussal él. Ez a képességzavar nem gyógyítható, de a tüneteket eredményesen lehet kezelni.

Ilyet még sosem látott: kék medve

Egy autós videóra vett egy különös medvét, amint az bocsával sétálgat egy domboldalon az Egyesült Államok nyugati részén. A medvében az az érdekes, hogy teljesen kék a feje. Azt, hogy ez miért, vagy hogyan történhetett, egyelőre senki nem tudja, még a vadőrök sem.

  Drogtanyák és eldobált fecskendők – a 8. kerület legsötétebb oldala

Mint ha valami filmbéli városrészben forgattunk volna. Budapest egyik legsötétebb oldala, a 8. kerületben. Az itt lakók egy része elképesztő drogtanyákról mesélt nekünk, szanaszét heverő, eldobált fecskendőkről, amik betegségeket terjesztenek. Az új dizájnerdrogok megjelenése csak rontott a helyzeten, mert akik fecskendővel használják azokat, naponta rengetegszer lövik be magukat. A kerületben vita robbant ki arról, hogy szükség van-e a Kék Pont nevű civil szervezet munkájára.
 

Szex és trend a vízparton – Seherezádéval

Csíkos, mintás, egyszínű, kétszínű, sokszínű, pasztell vagy neon – 2012-ben nem lesz nehéz divatosan öltözködni a strandon, mert szinte minden divatos lesz. Aztért van, amivel nem árt, ha vigyázunk!

Homokcsodák szobroznak Pécsett


szerző:
2010.08.01. 17:02
Homokcsodák szobroznak Pécsett

Egyebek mellett Európa idei és jövő évi Kulturális Fővárosainak nevezetességeit formálták meg 70 tonna homokból.

Párra lelt a kék gólya


szerző:
2010.04.26. 15:21
Párra lelt a kék gólya

Németország látványossága, a különleges színű madár egy átlagos, fehér tollú gólyával állt össze.

Mi lesz a balatoni munkavállalókkal?

A vállalkozók szerint, ha beindul a szezon, az új elektronikus bevallás miatt sok lesz az adminisztráció.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való