KERESÉS search-close

kávé

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kávé"

Gábor szemrebbenés nélkül a társai szemébe hazudott

Gábor nem árulta el az igazságot a ládában található levelekről. A srác azt adagolta be a törzs tagjainak, hogy a kávé + cukor és a családjától kapott levél közül kellett választania.

Taktika vs. emberség: Gábor kezében a döntés, hogy eljutnak-e a hozzátartozók levelei a törzs tagjaihoz!

Gábor és Dávid döntés előtt áll: mindegyik játékosnak odaadják a szeretteik által írt leveleket, vagy csupán egy valakit jutalmaznak meg vele.

Elképesztő, hogy Jennifer Garner mennyire szenvedélyesen szereti ezt az italt

Ha egy lesifotós képet készít Jennifer Garnerről a tudta nélkül, nagy a valószínűsége, hogy épp egy kávé lesz a kezében. A színésznő ugyanis imádja a test- és lélekfrissítő italt, naponta többet is megiszik belőle.

Ki hallott már hidegen áztatott kávéról?

Az igazán jó kávé titkába avat be minket az idei év barista versenyének győztese, aki a kávék nagy rajongója és ismerője. Vendégünk Török Ádám!

Randizz te is Nádai Anikóval!


szerző:
2018.02.22. 15:51
Randizz te is Nádai Anikóval!

Ugye ti sem utasítanátok vissza egy közös kávézást a műsorvezetővel? Most megmutatjuk, hogyan van erre lehetőségetek!

Stoki nyelve önálló életet él

Stoki annyira belemélyült a nyomozásba, hogy megfeledkezett a kávéjáról, ami végül a vesztét okozta. De az elhivatott rendőr ennek ellenére sem hagyott fel a bűnüldözéssel!

A kávét is elérte a globális felmelegedés

Egyre többen emlegetik, hogy a világ kedvencének tartott fekete kávé cserjéinek termesztésére súlyos csapást mérhet a klímaváltozás, az üvegház-hatás. Emiatt közeleg a drasztikusan emelkedő árak, illetve a kávéhiány korszaka.

Így fogadták a vendégek Sümbül kávézóját!

Az aga úgy döntött, a finom kávéját a piacon is elkezdi árulni, sőt egy kisebb kávézót is nyitott. Az első vendégek hamar meg is érkeznek, a fogadtatás azonban nem úgy alakult, ahogy Sümbül szerette volna.

Survivor Aukció: több tízezer forintot költöttek el a játékosok

Istenes Bence vezetésével lezajlott a Survivor Aukció, ahol minden szigetlakó ötvenezer forinttal gazdálkodhatott. Voltak, akik az összes pénzüket ínycsiklandó falatokra költötték, mások inkább a taktikázásra hajtottak.

Kávé világnap: mit kell tudni a világ egyik legkedveltebb italáról?

Reggeli rutin, függőség, vagy élvezeti cikk? Feketén, cukor nélkül, vagy óriási bögrében, sok tejjel? Az „ördögi ital”, ahogy még a 14. században hívták az olaszok, sokkal több annál, mint ahogy gondolnánk. Történelme, kultúrája, tudománya van a kávénak.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kávé vagy kakaó? Áronék a véletlenre bízták a tortájukat?

Hanna nagy elánnal szórta bele a kakaóport a tésztaalapjukba, azonban valami nem stimmelt vele... a turpisság már csak akkor derült ki, amikor kiszedték a megsült tésztát a sütőből: néha a kakaó inkább kávé!

Hoppá! Farm Cintia felhívta a lakására az egyik ismeretlen rajongóját

A Farmban ismertté vált Cintiát rendszeresen üzenetekkel bombázzák ismeretlen férfiak, egyikőjük azonban vette a fáradtságot és megszervezett egy személyes találkozót a lánnyal az Anikó Show-ban. Cintia végül azzal jutalmazta a srácot, hogy áthívta magához egy kávéra. Vajon mi sül ki ebből?

Kávéból főétel? A séf ismét lenyűgözte a versenyzőket!

A második feladatban újra a séf alkotott valami igazán különlegeset, amit le kellett másolniuk a versenyzőknek. Gondoltad volna, hogy a kávé és a fürj mell egy tányéron találkozhat? Most kiderült, hogy nagyon is!

Peller Anna:

Áprilisban visszatér a Reggeli! Nézd meg, hogyan indul Peller Anna és Lukács Miki reggele, és kiderül, hova tűnt az a bizonyos kanál...

Ilyen egy tartalmas reggeli beszélgetés Ati és Dávid között!

A fiúk hozták a reggeli szokásost, Dávid kint kávézik, cigizik, mire megjelenik kint Ati, aki szintén leül egy jó kávéra és egy cigarettára. És miről beszélgetnek? Hát ezaz…

Barbi visszanyeri az önbizalmát?

A lány önbizalma teljesen lerombolódott. Robi, Barbi régi osztálytársa azonban meglepő módon gyorsan újra helyreállítja Barbi önértékelését, mivel meghívja egy kávéra, miközben elárasztja őt bókokkal. Barbi rájön, hogy Joe-nak jobban meg kéne becsülnie…

Istenes Bence már megint trollkodott

Az X-Faktor műsorvezetője ezúttal túllőtt a célon...

Mitől jó egy jó fekete?


szerző:
2016.09.29. 18:00
Mitől jó egy jó fekete?

Először kecskék legelték csak, már minden második ember fogyasztja. A kávé az egyik legmegosztóbb élvezeti cikk. Valóban káros, vagy éppen gyógyító hatása van? És miért kell 17 ezer forintot fizetni egy bizonyos fajtából egyetlen csészéért?

Mi szükséges egy jó feketéhez?

Finom kávészemek, gondos pörkölés, jó masina, és egy ember, aki mindehez ért. De vajon mik a jótékony hatásai?

Elengedték az egyik „instant kávés” tolvajt

Hazamehetett az egyik "instant kávés" tolvaj. A férfi társával egy XIII. kerületi pincét tört fel a héten kétszer is. Másodjára a tároló tulajdonosa, egy szabadnapos rendőr rajtakapta őket. Kozmetikai termékeket és 3 csomag kávét zsákmányoltak. Utóbbi buktatta le őket. Bíróság elé állították őket, de nem született döntés ügyükben. Egyiküket el is engedték.

A kávé az új arany?


szerző:
2016.06.10. 01:15
A kávé az új arany?

Mi magyarok köztudottan rengeteg kávét fogyasztunk. A piac átalakulóban van, a kapszulás rendszerek pedig átvették a vezetést. De vajon hogyan jut el a fekete csoda az asztalunkra? Kik uralják a kávépiacot?

Filmcsokrok teasütemény mellé

A szkeccsfilm olyan, mint egy nyáresti fröccs a teraszon, vagy mint a kakaó tetején a tejszínhab. Mindez a film nyelvén. Flört a műfajokkal, mely, ha nyitottak vagyunk az újra, garantáltan elrabolja a szívünk.

Kritikus pont: hova tűnt a kávé?!


szerző:
2016.04.09. 20:40
Kritikus pont: hova tűnt a kávé?!

Nem volt teljes a farmerek boldogsága, amikor megérkeztek a megrendelt finomságok, ugyanis a hőn áhított kávé nem volt sehol. Hosszas kutakodás után kiderült: Sanya és Vivi elfelejtették felírni a listára.

Kovács Dóra reggele mosolygósan indult

Dóri és egy mosolygós szmájli - ezt írták Kovács Dóra papírpoharára. DJ Doti éjjel zenél, nappal pihen - ezt az életmódot csak kávéval lehet elviselni. Ha viszont megvan a napi koffein-betevő, akkor meg sem állhat a buli reggelig.

Feltárult a bőségtál, a lányok lopták is a cukrot azonnal

Megérkezett az ellátmány, így a kamra is végre feltöltődhetett minden földi jóval. Miközben Attila és Dóri lent pakoltak, Cintiáék tilosban jártak: sutyiban loptak a cukorból, hogy végre megédesíthessék a kávéjukat.

Senki sem bánik olyan gavallér módon a tyúkokkal, mint Attila

A szabad szájú Attila a felkelő nap fényénél vette észre az arra kolbászoló csirkét, akin szerinte látszódott, hogy el van kámpicsorodva. A saját magával is szívesen szóba elegyedő Heti gazda rögtön meg is találta a megoldást a tyúk mélabújára.

Attila gavallérként bánik a csirkékkel

A teraszon találkozott össze az arra kolbászoló madárral, aki picit fáradtnak tűnt, ezért Attila megkínálta a saját kávéjából.

Aki verset mondott, kávét kapott

Vers kávéért. Hétfőn, a Költészet világnapján minden vers, vagy akár csak egy idézet is kávéházi fizetőeszköz lett. Nem kellett pénz, elég volt elmondani, vagy leírni egy költemény néhány sorát, máris egy feketét kapott cserébe a vendég azokban a kávézókban, amelyek csatlakoztak az akcióhoz. Magyarország másodszor vett részt a kezdeményezésben, amely szerint a kávézás és a költészet elválaszthatatlan egymástól.
 

Keni-vágja a rímeket? Fizessen verssel a kávéjáért!

A Költészet Világnapján, március 21-én minden idézet, vagy vers fizetőeszközzé válik. A kezdeményezés a Facebookon indult és rengeteg kávéház csatlakozott hozzá.

Kotyogós kávéfőzőbe tették a kávékirály hamvait

Egy óriási kávéfőzőben helyezték örök nyugalomra Renato Bialetti, az olasz kávémogul, az egész Olaszországban ismert és használt Bialetti-kávéfőző feltalálójának hamvait.

Nem létezik kávéfüggőség!

Ha csörög az ébresztő, sokan egyből a kávéfőzőhöz indulnak. Ilyenkor gyakran óvaintik a koffeinre vágyókat, sőt a diagnózist is felállítják, ami nem más, mint függőség. Nekik most van egy rosszhírünk...

Szabados Ági mert nagyot álmodni

A kiskunhalasi lány mindig határozott léptekkel haladt céljai megvalósítása felé, mígnem másfél évvel ezelőtt révbe ért. Ám állítása szerint ő még mindig ugyanaz a cserfes, naiv lány, aki egykor volt.

Hogyan indul jól egy reggel?

Valaki a kávéra esküszik, valakinek szüksége van arra, hogy legyen elég ideje elkészülni, valaki viszont kiugrik az ágyból és már menetre kész, valaki reggelizik, valaki nem..mindenkinek más kell ahhoz, hogy jól induljon a reggel. Hogy vannak ezzel sztárvendégeink, Beleznay Endre, Valkó Eszter?

Jó ebédhez itt a sajtos kávé!

Egyre divatosabb a kávét nem csak üzemagyagként fogyasztani, hanem élvezetesebbé, különlegesebbé tenni. Na de ennyire?

Bréking! Gasztonómiai kisiklás Kínából: sós-sajtos instant kávé!

Manapság itthon is nagy divat lett a kávé gourmet szintekre való emelése. Lágypörkölés, kotyogó helyett lombikokban párolás, a gyümölcsös aromák okán. Ráadásul nem klasszikus bögréből, hanem konyakos pohárból kóstoljuk, hogy érvényesüljenek a földes jegyek az illatkompozícióban. Ellenpéldának ELKAPTUNK a neten egy förtelmes gasztronómiai túlkapást a Távol-Keletről.

Keserűen issza a kávét? Van egy rossz hírünk!

Tej és cukor nélkül issza a kávéját és él-hal a tonikért? És úgy általában: odavan a keserű ízekért? Van egy rossz hírünk: szadista és nárcisztikus hajlamai lehetnek.

Jó reggelt! Íme 5 dolog a kávéról, amit tuti nem tudott!

Ha eddig még nem sikerült felébrednie, ezek a meglepő tények a világ második legnagyobb számban előállított termékéről biztosan kirázzák az álmot a szeméből! Élénküljön fel a Villanyleóval!

Jegeskávé-csodákat készítettünk

A nyári melegben sem kell lemondanunk a finom kávé ízről, ugyanis rengeteg féle jegeskávéval és kávékoktéllal is felfrissülhetünk. Kovács Kitti barista mutatott nekünk pár jegeskávét, melyet bárki elkészíthet akár otthon is.

Nádai Anikó szüléssel kapcsolatos félelmeiről mesél

Adókedvezmény jár a glutén- és laktózérzékenyeknek vagy ha a gyerek szenved ebben? A NAV képviselője mondja el a legfontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatban. Nádai Anikót szüléssel kapcsolatos félelmeiről és várakozásairól faggatjuk, hiszen már a célegyenesbe érkezett. De készítünk hűsítő jegeskávé csodákat is szerdán reggel.

Renée Zellweger életmódot váltott

Renée Zellweger a drasztikus plasztikai műtéte után megfogadta, hogy egészségesen fog élni, melyet eddig sikerült is betartania.

4 fájdalom, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni

Sokunknak vannak olykor apró fájdalmai, melyek felett hajlamosak vagyunk elsiklani. Dr. Tóth elmondja, hogy miért érdemes odafigyelni ezekre a tünetekre, és hogy milyen betegségeket, problémákat jelezhetnek.
 

Melyek a fogzománc legnagyobb ellenségei?

Mi történik a fogunkkal savas környezetben? Dr. Tóth és asszisztense megkávéztatták a fogzománcot, hogy kiderüljön, hogy is reagál rá.

Edina jutalmat kap szabályszegésért

A tűzrőlőpattant lány megvárta, hogy a királynő elaludjon, és beosont az ő hiénája mellé. Zsu mit sem sejtve az egészet kávéval jutalmazta, hogy a strucc „hálózsákban aludt”.

Mi a jó kávé titka?


szerző:
2014.11.26. 09:45
Mi a jó kávé titka?

Szinte teljesen átalakult a kávézás művészete, és manapság már csak a koffein-pótlás és a fáradtság legyőzése miatt gurítanak le az emberek egy csészével. A szakemberek szerint ez a jó kávé titka: "Fekete, mint az ördög, forró akár a pokol, tiszta, mint egy angyal, édes, mint a szerelem". Egy barista, Molnár Attila bemutatta, hogy mi kell egy jó feketébe.

Górcső alatt a budapesti kávéházak és konditermek

Vasárnap Budapesten kalandozhatnak velünk. Ellátogatunk egy konditerembe, ahol izgalmas, korszerű edzésmódszereket és kezeléseket fedezünk fel. Ezután Budapest legendás kávéházi kultúráiban mártózunk meg egy kicsit.

Mitől indul jól egy reggel?

Mindenkinek megvannak a maga szertartásai reggelente, és mindenki máshogy próbál magához térni az ébredés után. Varnus Xavér például dupla presszókávéval és egy tejeskávéval indítja a napot, Erdőhegyi Brigi pedig minden nap reggelizik, és nem hiányozhat az asztaláról egy nagy pohár citromos ásványvíz sem.

Házon kívül 13-04-10


szerző:
2013.04.10. 23:20
Házon kívül 13-04-10

Házon kívül: Gazdagság helyett pénz nélküli élet. Plusz egy kávé a rászorulóknak. Kelesztő és kemence a templomban.

Plusz egy kávé a rászorulóknak

Egy matrica az ablakon, és tudni lehet, hogy azon a helyen jószándékú emberek jártak. Hagytak ugyanis valamit annak, aki utánuk jön: egy kávét, egy szendvicset, egy hajvágást, vagy mondjuk belépőt egy játszóházba egy kisgyereknek.

Mégsem lesz pluszadó a kávén


szerző:
2011.10.14. 20:36
Mégsem lesz pluszadó a kávén

Az ízesített söröket és alkoholos frissítőket viszont literenként 20 forint adóval sújtanák.

Adóval sújtanák a kávét, a szörpöt és a lekvárt is

Az energiaitalokban a koffein mellett a taurin miatt is adót kellene fizetniük a gyártóknak.

A kávét is sújthatja a chipsadó

Kivethetik a chipsadót az alkoholos üdítőkre, az ízesített sörökre, és a kávéra is.

A koffein boldoggá tesz?


szerző:
2011.09.27. 10:49
A koffein boldoggá tesz?

Kisebb valószínűséggel lettek depressziósak azok a nők, akik napi két-három csésze kávét ittak.

Valóban csodaital a kávé?


szerző:
2011.08.31. 15:13
Valóban csodaital a kávé?

A kávé növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, csökkenti a cukorbetegség, az Alzheimer-kór, a máj- és a méhrák kockázatát.

Kávéval az emlőrák ellen?


szerző:
2011.05.18. 14:54
Kávéval az emlőrák ellen?

A naponta elfogyasztott masszív mennyiségű kávé csökkenti egy bizonyos típusú emlőrák kialakulásának kockázatát.

Az akció fedőneve: Caffe Macchiato

Olaszországban a rendőrök több mint 600 millió eurónyi készpénzt és vagyontárgyakat foglaltak le egy kávét terjesztő bűnszervezettől.

A szex, a kóla és az orrfújás is veszélyes!

Egy felmérés meghatározta a nyolc leggyakoribb rizikófaktort, amik agyvérzéshez vezethetnek.

Ürülékből készül a legdrágább fekete

Az ország legjobb kávé készítője mellett, olasz specialisták főztek nekünk, és kiderült, hogyan lehet tizenötezer forint egy csésze fekete.

Egy csomag kávéért börtön


szerző:
2010.09.22. 18:11
Egy csomag kávéért börtön

Egy hónap alatt 90 embert ítéltek elzárásra a bíróságok különböző kis értékű lopások miatt.

Átkávézott éjszaka a múzeumban

Latin ritmus, túlfűtött hangulat. A szamba az exotikus Brazíliát varázsolja a vendéglátó ipari múzeumba, szombaton.

Keveset szexel, sokat stresszel a magyar

A magyarok ötöde havonta, vagy ritkábban él nemi életet, kétharmada pedig gyakran stresszel.

Túlzott marihuána árusítás a kávézóban

10 millió euróra büntette egy holland bíróság az ország legnagyobb marihuánát áruló kávéházának tulajdonosát .

Súlyos kamionbaleset az M30-as autópályán

Órákig eltarthat a balesetet szenvedett bolgár kamion műszaki mentése, a sofőr súlyosan megsérült.

Napi néhány kávé kordában tartja a májbajt

Amerikai kutatók szerint napi legalább három csésze kávé 53 százalékkal lassítja a krónikus C típusú májgyulladás romlását.

Viagrakávét foglaltak le


szerző:
2009.07.05. 12:29
Viagrakávét foglaltak le

A keveréket kis tasakokban, a normális kávé árának ötszöröséért árulták.

Segélystop szenvedélybetegeknek


szerző:
2009.04.28. 17:04
Segélystop szenvedélybetegeknek

Nem adtak segélyt Gadácson a dohányosoknak és a kávéivóknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való