KERESÉS search-close

kábítószer

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kábítószer"

Gergő a kábítószerproblémák után is képes a változásra

A fiú az unokatestvérével, Alexandrával rendezné kapcsolatát, és be is szeretné bizonyítani: a sötét múltját már régen maga mögött hagyta. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ma van a kábítószer-ellenes világnap!

A drogfogyasztásról mint jelenségről, valamint a megelőzésről Dudits Dénes addiktológus szakemberrel beszélgettünk!

Drogmegelőzési előadásokat tartott, kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják

Néhány hete még drogmegelőzési előadásokat tartott, most kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják. Egy balatonszemesi bűnmegelőzési egyesület elnökét fogták el a rendőrök kedd este, a gyanú szerint a szervezet autóját használta drogárusítás közben. Abban bízott, hogy a rendőrök nem vizsgálják át a felmatricázott kocsit.

Ismert asztaliteniszező az egyik gyanúsítottja a hétvégi kábítószerfogásnak

A rendőrök két helyszínen négy férfit értek tetten, akiknél több mint 17 kiló kábítószert foglaltak le. A sportoló ügyvédje azt mondta az RTL Híradónak, hogy védence júliusban Európa-bajnokságra ment volna. A négy férfit 30 napra letartóztatták, ellenük kábítószer kereskedelem miatt indult eljárás, amiért akár húsz évet is kaphatnak.

Pultosok árulhatták a drogot

A pultosok árulták a kábítószert a gyanú szerint egy belvárosi szórakozóhelyen Budapesten. A rendőrök péntek éjjel tartottak ellenőrzést egyszerre több kocsmában, az egyikben a drogkereső kutya kábítószert talált. Kiderült, hogy a kokaint és a marihuánát az ott dolgozó férfi és nő árulhatta.

Drogterjesztőket és fogyasztókat is elkaptak a rendőrök

Két drogterjesztőt és hét fogyasztót fogtak el kedden a csornai rendőrök. A dílerek a Csornához közeli Dőrön laktak. Lakásukban többféle kábítószert, és a porciózáshoz használt eszközöket találtak.

3 helyen is drogdílereket fogtak

Három akcióban összesen hét embert fogtak el Budapesten, kábítószer terjesztéssel gyanúsítják őket. Egy 3. kerületi lakásból körülbelül 80 millió forintnyi kokain és heroin került elő. Emiatt hárman kerültek őrizetbe. Zuglóban egy férfit és élettársát fogták el, akik a gyanú szerint szintén heroint árultak. Egy parkolóban pedig két férfi bukott le, miközben marihuánával üzleteltek.

Milliós drogfogás Budapesten

Több millió forint értékű drogot találtak a nyomozók annak a férfinak a lakásán, akit társával együtt néhány napja fogtak el Budapesten. A gyanú szerint egyikük a kábítószerek beszerzését intézte, míg társa az eladást szervezte. Amfetamint, marihuánát, és eddig még nem azonosított tablettákat találtak náluk, de előkerült több százezer forint is, ami néhány napi bevételük lehetett.

DÍLEREK: A legkülönfélébb helyekről kerültek elő kábítószerek

Méregdrága luxusterepjárókkal jártak, szabadidejükben lovagoltak, a pénzt pedig zacskókba gyűrve tartották annak a bandának a tagjai, akiket kedd hajnalban kaptak el a Pest megyei rendőrök. A gyanú szerint pszichoaktív szereket árultak Turán és a környező településeken. A rendőrök 12 lovat, egy hintót és luxusautókat foglaltak le, valamint több millió forint készpénzt. A házkutatásokon kábítószerkereső kutyát is bevetettek, így kerültek elő a kábítószerek a legkülönfélébb helyekről.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

RENDŐRI AKCIÓ: Elfogták a budapesti drogbárót

Az 53 éves férfi lakásán 43 millió forint értékű drogot találtak. A nyomozás adatai szerint Budapesten és Pest megye területén árult kábítószert. A rendőrök még 5,2 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusautót is lefoglaltak a férfitól.

Kutyák szúrták ki a csempészt Röszkénél

Egy fotó és a nyomozókutyák jelzése buktatta le a drogcsempészt, akit most ítéltek el jogerősen. A szerb férfi tavaly nyáron próbált 10 kiló kábítószert átvinni a röszkei határon egy Belgrádból Bécsbe tartó menetrendszerinti járaton. A drogot egy bőröndbe pakolta, amiről azt állította, nem az övé. A bizonyítékok azonban ellene szóltak, 6 év börtönt kapott.

Egy díler anyja csempészte Magyarországra a 25 kilónyi drogot

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. 20 kiló ecstasyt és több mint öt kiló kokaint foglaltak le. A drogot egy 69 éves nő hozta Magyarországra, majd azt a saját fia adta volna el. A rendőri akcióról készült videót megnézhetik ITT.

DROGFOGÁS: 25 kiló kábítószert találtak a rendőrök

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. Több, mint 25 kiló kábítószert foglaltak le. A drogot egy 69 éves nő hozta Magyarországra, majd azt a saját fia adta volna el.

Az egyik díler 69 éves anyja hozta Magyarországra a 200 millió forint értékű drogot

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. 20 kiló ecstasy-t és több mint 5 kiló kokaint foglaltak le.

ARCHÍV: 62 éves anyjával együtt árultak drogot

Anya és fia kerültek előzetes letartóztatásba kábítószer-kereskedelem miatt Szentendrén, még 2011-ben. A gépkocsijuk átvizsgálása során 21 csomag, azaz 21 kilogramm amfetamin került elő, ami piaci értéke körülbelül 50 millió forint. Úgy tudni, hogy a fiú Hollandiából szerezte be az anyagot, 62 éves anyja pedig segített neki az értékesítésben.

Curtis beteg, elvonóra megy

Belátta, hogy beteg és elvonóra megy Curtis. A rapper ezt közösségi oldalán jelentette be. Arra is utalt, hogy egykori barátjának és fellépőtársának, Majkának - ahogy fogalmaz - mindenben igaza volt. Majka még augusztusban rakta ki a zenekarból Curtist a drogpeoblémái miatt. Most azt írta, szereti és sok sikert kíván neki.

Apa és fia is árulhatta a drogot

Apa és fia is árulhatta a drogot - amfetamint, extasyt, kokaint és tiltott teljesítményfokozó szereket adott el a gyanú szerint egy hat fős banda. A Terrorelhárítási Központ emberei még múlt szerdán csaptak le rájuk, és a házkutatásokon többféle drogot is találtak. Most bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják őket. Rajtuk kívül még közel egy tucat fogyasztót kaptak el a rendőrök.

 

Egyetemi kollégiumban terjesztették a drogot

Egyetemi kollégiumban terjesztette a drogot az a banda, amelynek öt tagja ellen most emelt vádat az ügyészség. A kollégiumban egy ágyneműtartóba dugták el a kábítószert, és legalább 125 adagot adtak el belőle. A vád szerint tandíjra és nyelvtanulásra kellett a diákoknak a pénz, ezért kezdtek a drogterjesztésbe.

 

Miért lesz valaki a drog rabja, és hogyan lehet kigyógyulni belőle?

Mi a jó abban, hogy egy ember önkívületi állapotban éli az életét? Olyanoktól várunk választ, akik maguk is megjárták a poklok poklát. Bozóki Vilmos ex-drogos. 28 éves. Öt éve tiszta. 13 éves korában kezdett el kábítószerezni. (Ha kíváncsi rá, hogy Vilmos min ment keresztül kattintosn ide.)

Jogsi nélkül, részegen vezetett, leégette a házat

Többször elítélték már ittas vezetésért és kábítószer birtoklása miatt is - most két év börtönt kapott az a sofőr, aki még 2014-ben jogosítvány nélkül, részegen egy ház falának hajtott Püspökladányban. Az udvaron kidöntött egy gázcsonkot, a gáz belobbant és minden porig égett…

Drograzzia a Hős utcában


szerző:
2018.10.17. 18:15
Drograzzia a Hős utcában

Razzia a budapesti Hős utcában. Huszonkilenc embert állítottak elő a rendőrök kedden, miután lezárták és átkutatták a hírhedt budapesti telep lakásait. Fehér porokat, növényi törmelékeket és több mint másfél millió forintot találtak. Tizennégy embert kábítószer terjesztés miatt, hatot pedig birtoklás miatt állítottak elő.

Házhoz is szállítottak a dílerek

Házhozszállítással is lehetett drogot venni egy bajai kábítószer-kereskedőnél. A gyanú szerint egy 64 éves férfi volt a drogfutár. Huszonnégy éves társa intézte a beszerzést és a csomagolást. A párost csütörtökön kapták el a terrorelhárítók. Több mint négy kiló drogot találtak náluk. Letartóztatták őket, kábítószer terjesztés gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

 

A motort hibáztatja a csempész

Ha nem áll le a siklóernyő motorja, sosem találják meg – ezt mondta stábunknak az a pilóta, akit kábítószerbirtoklás miatt letartóztattak Szegeden. Az ügyészség szerint a férfi még múlt csütörtökön repült Szerbiából Magyarországra 18 kiló droggal, kényszerleszállás után kapták el a rendőrök.

Járványkét terjed a zombi-drog

Figyelem, megrázó képek! Épületekről ugrálnak le, nem érzik a fájdalmat és több embernek kell lefogni egy járványszerűen terjedő újfajta kábítószer használóit Nagy-Britanniában. A fogyasztót őrjöngő ámokfutóvá, vagy öntudatlan zombivá változtató drogot fillérekért meg lehet szerezni, a kórházi kezelési költségek viszont sok millió fontos plusz-terhet jelentenek az egészségügynek.

Siklóernyővel csempészett drogot

Motoros siklóernyővel akart kábítószert Magyarországra csempészni egy férfi Szerbiából. A határ közelében azonban bajba került, kényszerleszállást hajtott végre, miközben a rendőrök hőkamerán át figyelték. A szegedi pilótát kórházba vitték, majd amikor átvizsgálták a gépet és környékét, kiderült: 18 kilogramm füvet rejtett el egy sporttáskában.

Albérletben készítette a drogot

Letartóztatták a kőbányai drogkészítőt. A gyanú szerint a férfi egy albérletben rendezte be a droglabort, ott főzte és csomagolta a kábítószert. A nyomozók szombaton csaptak le rá, a lakásban több mint három kiló kokaint is találtak. A férfi különböző vegyszerekkel próbálta meg erősíteni a kokain hatását. Úgy tudjuk ezeket egyelőre szakértők vizsgálják, hogy kiderüljön, miket is kevert össze.

 

Ügyvéd ellen emeletek vádat

Vádat emelt az ügyészség egy budapesti ügyvéd ellen, aki korábban MSZP-s önkormányzati képviselő is volt a III. kerületben. A vád szerint a férfi egy örökölt lakás felét próbálta megszerezni egyik ügyfelétől, akinek hatmillió forintot ígért az üzletért. A sértett végül meg sem kapta a pénzt, így jelezte a hatóságoknak, hogy mire kényszerítették, ezután fogták el az ügyvédet, akinél ráadásul még kábítószert is találtak.

Álrendőrök jártak a drogdílernél

Álrendőrök tartottak házkutatást Budapesten egy kábítószer kereskedőnél, hogy így jussanak a droghoz, csakhogy az igazi rendőrök félbeszakították akciójukat. Erre jutott a most lezárult nyomozás, amely tavaly nyáron kezdődött. Az igazi rendőrök így öt embert buktattak le, és eljutottak ahhoz a házhoz is, ahol a kendert termesztették.

Droggal volt tele a 23 éves nő melltartója

A fiatal fehérneműjében, egy fémdobozban kábítószergyanús növényi származékot, alufóliában fehér port és mérleget is találtak.

25 ezer adag heroinnal buktak le

Több mint 20 évet is kaphatnak annak a drogkereskedő bandának a tagjai, akiket 25 ezer adag heroinnal fogtak el a rendőrök Gyálon. Perük most kezdődött a bíróságon. A vádlottak között van egy nagymama is, aki az ügyészség szerint a drog csomagolásában segített.

 

A fagyasztóban is drog volt

Csaknem 80 millió forintot ér a lefoglalt kábítószer, 30 ezer adagot találtak a rendőrök egy bűnbandánál. A hatfős csapatra múlt csütörtökön csaptak le, most tették közzé az elfogásról készült felvételeket. Négy gyanúsítottat a fővárosban, kettőt Debrecenben kaptak el.

NAGY FOGÁS: 30 ezer adag kábítószer

Volt, akit otthonában a kommandósok, mást az éj leple alatt a rendőrök fogtak el az utcán. De olyan is, akit fényes nappal egy parkolóban bilincseltek meg. Egy hattagú bűnbandára csaptak le a nyomozók. A gyanú szerint a férfiak országszerte árulták a kábítószert.

Kiszabadult, újra drogot árult

Ismét lebukott a varázsdohánynak nevezett, veszélyes kábítószert áruló díler. A 23 éves férfit egyszer már elfogták hónapokkal ezelőtt, de amint szabadlábra került, ismét drogot kezdett árulni a fővárosban.

Bréking: a brit rab 40 napja nem volt vécén!

Már 40 napja hiába várják, hogy székletet ürítsen egy brit rab. Vajon milyen egészségügyi következményekkel fog járni Lemarr Chambers döntése? Dr. Balaicza Erika belgyógyász válaszolt.

János feladta magát a rendőrségen

Miután János tudomást szerzett róla, hogy az édesanyja súlyos beteg, a rendőrségre sietett, hogy kiszabadítsa őt. Karola és Hajnal azonban nem gondolták, hogy bármire képes a srác...

A teljes adásért kattints IDE!

Bianka kómába esett


szerző:
2018.03.02. 16:00
Bianka kómába esett

Miután összeesett a fellépésen, kórházba szállították az eszméletlen Biankát. Márk a kórházban várakozott, hogy beszélhessen az orvosokkal, és kiderítse, mi történt a lánnyal. Az orvosok azonban nem sok jó hírrel tudtak szolgálni...

Ivott és drogozott is a sofőr

Részeg volt és kábítószert is fogyasztott mielőtt autóba ült a gyanú szerint az a férfi, aki még tavaly gázolt el két embert Budapesten, a VIII. kerületben. A sofőr felhajtott a járdára, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Egy 42 éves nő maradandó sérüléseket szenvedett, egy 86 éves férfi viszont másnap belehalt sérüléseibe.

Boltban árulta a drogot


szerző:
2018.02.02. 18:15
Boltban árulta a drogot

Egy budapesti, belvárosi vegyeskereskedésben, valamint lakásán árulta a drogot az a férfi, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. A díler a vád szerint évek óta kábítószer-kereskedelemből élt, állandó vásárlóinak például saját futár vitte ki a megrendelt kábítószereket.

Kábítószert találtak a cserbenhagyó gázoló vérében

A sofőrt egy napon belül elfogták. A rendőröknek azt mondta, észrevette, hogy elütött valakit, de mikor meglátta az élettelenek tűnő testet, pánikba esett és továbbhajtott. Később egy másik kocsival visszament a faluba, és látta a helyszínelő rendőröket, de szólni akkor sem mert.

Ideges volt, így bukott le

Újabb hatalmas drogszállítmányt tartóztattak fel a pénzügyőrök a röszkei határon. Egy utánfutós autó alváza rejtette az összesen 121 kiló kábítószert. Nagy része hasis volt, de marihuánát is találtak.

Két éven át keresték világszerte

Két évig keresték világszerte azt a horvát férfit, akit végül Budapesten kaptak el a rendőrök. Az ügyészség nemrég emelt vádat ellene. Tavaly novemberben azért csaptak le rá, mert kábítószert árult.

Magát buktatta le a díler


szerző:
2017.12.10. 18:06
Magát buktatta le a díler

A bevett drogok miatt elaludt a kocsija volánjánál egy kábítószer kereskedő Budapesten szombat éjjel. Nem volt szerencséje, mert a rendőrök vették észre, hogy az autója nem indult el az egyik zöld lámpánál. Gyorsan kiderült, hogy a férfi nem rosszul van, hanem a kábítószer ütötte ki. A kesztyűtartóból marihuána került elő, amiből a lakásánál eldugva még egy kilót találtak. A férfit őrizetbe vették.

18 milliárdot mostak tisztára

18 milliárd forintnyi valuta tisztára mosásában segédkezett az a banda, melynek tagjai ellen a napokban emeltek vádat. A szervezet Kolumbiából származó, majd Európában eladott kábítószerek után járó pénzt mosott tisztára,

110 millió forintnyi marihuánát fogtak

Az egyik kocsi egy utánfutót szállított, annak a padlójából került elő több mint negyven kilónyi drog. Néhány órával később egy másik teherautót kutattak át, ami hivatalosan ajtókat szállított. Azokból került elő 11 kilónyi indiai kender.

A „fain” lovag megküzd a szerelméért

Józsi egykori szerelmét, Bettit szeretné visszahódítani. A pár másfél évet volt együtt, de a fiú kicsapongó életmódja, és a kábítószer miatt véget ért a kapcsolat. Bár Józsi szakított a lánnyal – mert szerinte ő sokkal jobbat érdemelt nála – most mégis vissza szeretné kapni Bettit. Józsi most már teljesen tiszta, és olyan „fain ember”, hogy még Betti jelenlegi párjával, Ricsivel is szembeszáll.

Kábítószerkoktéllal ölte meg barátját

Az ügyészség szerint a vádlott és ismerőse a Hős utcában vásároltak pszichoaktív drogokat, amelyeket több másikkal összekevertek. A férfi a barátja nyakába szúrta a fecskendőt, áldozata azonnal rosszul lett és pár perc után meghalt. A feltételezett gyilkos szintén rosszul lett, menekülni próbált, de a rendőrök még a környéken elfogták.

ZACHER GÁBOR:

Zacher Gábor szerint harmincszor erősebb az a drog a fűnél, amit azok a fiatalok használtak, akik ordítva fetrengtek az egyes villamos Kőbányai megállójában. A toxikológus arról is beszélt, hogy mi a teendő akkor, ha gyermekünket drogozáson kapjuk.

Őrizetben a rendőrkapitány fia?


szerző:
2017.09.19. 18:02
Őrizetben a rendőrkapitány fia?

Körmend rendőrkapitányának fiát foghatták el múlt héten egy nagyszabású rendőrségi akcióban Szombathelyen – állítja az Index és a Nyugat.hu. Az akció csütörtökön koraeste, a szombathelyi Szűrcsapó utcában zajlott. A férfival együtt elfogták barátnőjét is. Az Országos Rendőrfőkapitányság kérdésünkre ma annyit közölt, hogy az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, de azt nem erősítették meg, hogy a körmendi rendőrkapitány fiát fogták-e el. A nyugat.hu szerint a férfi nagylábon élt, egy autókölcsönzőbe fektette a kábítószerből szerzett pénzt.

Rendőröknek akart drogot eladni

Rendőröknek kínált eladásra drogot egy férfi Budapesten. A bulinegyedben lépett oda a két civil ruhás nyomozóhoz, és angolul kezdte ajánlgatni a nála lévő kábítószert. A rendőrök azonnal elfogták a férfit. Fehér por és növényi törmelék volt nála. Marcaliban pedig egy buszmegállóban csaptak le két drogkereskedőre. Tablettákat, port és zselés anyagokat találtak náluk.

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Evelin:

Mivel Evelin bizonytalanabb Hawaiit illetően, mint valaha, drámai megoldáshoz folyamodik, amit azonban gyorsan meg is bán, de már hiába...

Mosógépben rejtegette a füvet

Mosógépbe rejtette a marihuánát az a kábítószer kereskedelemmel gyanúsított férfi, akit nemrég fogtak el a budaörsi nyomozók. Kiderült, hogy több embernek is drogot adott el a városban. Átkutatták a lakását, ekkor találtak csaknem egy kiló marihuánát a mosógépben. Előkerült 11 millió forint is, ez a bevétele lehetett. Már előzetesben van.

Fókusz 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 19:00
Kim Kardashian a gyermekei szeme láttára drogozott?

Vajon mi az a két fehér csík a celeb asztalán? Lebuktatta saját magát az Instagramon? Most fény derül az igazságra!

Bendegúz tudja, hogy drogfüggő, de nem akar változtatni ezen

Tamás kilenc évnyi szerhasználat után másfél éve letette a kábítószert. A 24 éves fiú fejében korábban az öngyilkosság is megfordult, de szerencsére időben kapcsolt. Tomi az édesanyja segítségével eljutott a Ráckeresztúri Drogrehabilitációs Központba, és sikerült leállnia a szerekkel. Tamás itt ismerkedett meg Bendegúzzal, akivel barátok lettek, de egy incidens miatt Bendegúz idő előtt lelépett a házból, és visszacsúszott. Tamás azért jött, hogy tiszta életre bátorítsa Bendegúzt, de neki egyelőre eszébe sincs végleg letenni a szereket…

 Hátizsákban csempészte a drogot

Egy húsz éves lányt gyanúsítanak a rendőrök kábítószer csempészettel. A gyanú szerint a lányt egy barátnője vette rá, hogy egy budapesti férfinak hozzon kokaint Magyarországra. A drogot Brazíliában vette át, majd repülővel és kocsival hozta be az országba. A nyomozók éppen akkor kapták el, amikor megbízójának átadta a 40 millió forintot érő kábítószert.

Biofüvet árultak diáktársaiknak

Biofüvet árult a többieknek négy diák egy fővárosi középiskolában. A pszichoaktív droggal úgy kereskedtek, hogy maradjon pénz maguknak is kábítószert venni. Az úgynevezett biofű az egyik legveszélyesebb drog, amit sokszor otthon állítanak elő, a hatása pedig kiszámíthatatlan. Van, hogy patkánymérget, gázolajat vagy csavarlazítót kevernek bele.

Magyarország valóban az egymillió alkoholisták országa?

Dr. Kapitány-Fövény Máté pszichológus a fesztiválszezon kapcsán a magyarok alkohol- és drogfogyasztási szokásairól beszélt. Azon túl, hogy elmondta, mire érdemes odafigyelni, ha alkoholt iszunk, beszélt a party drogok veszélyeiről is.

Nem lepődtek meg a razzián


szerző:
2017.06.12. 18:05
Nem lepődtek meg a razzián

15 embert állítottak elő a rendőrök szombat éjszaka egy VIII. kerületi szórakozóhelyről, mivel a gyanú szerint kábítószert fogyasztottak. Marihuánát, valamint eddig ismeretlen eredetű tablettákat találtak egy-két vendégnél. Kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A közösségi ház üzemeltetői Híradónknak azt mondták, hogy nem lepődtek meg a razzián, amit úgy tudni, hogy a környéken élők bejelentései alapján tartott a rendőrség.

 

Az év eddigi legnagyobb drogfogása!

Több mint 200 millió forint értékű kábítószerre bukkantak a rendőrök Budapesten. 6 embert fogtak el, köztük egy házaspárt. A gyanú szerint egy debreceni férfi vehette tőlük a drogot, amit utána Hajdú-Biharban árult. A nyomozók több mint 50 kiló marihuánát, kokaint, több kiló amfetamint és több millió forintot találtak a házkutatásokon.

 

Tanyán üzemelt a droglabor


szerző:
2017.06.08. 18:12
Tanyán üzemelt a droglabor

Droglabort üzemeltetett egy 33 éves férfi egy bordányi tanyán. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kedden csaptak le a gyanúsítottra, valamint társaira. Két másik férfit is elfogtak, akik a gyanú szerint a drog eladását szervezték meg. Több millió forint értékű kábítószert találtak. A banda vezetőjét őrizetbe vették.

 

Rendőrnő árulhatta a kábítószert

Rendőr árulta a kábítószert. A BRFK-nál dolgozó főhadnagy élettársával együtt kereskedett a droggal. A 29 éves nő ellen a napokban emeltek vádat. Tavaly novemberben kapták el őket, miután a Nemzeti Védelmi Szolgálat figyelni kezdte a rendőrnőt. A házkutatáson amfetamint, marihuánát, kokaint és speed-et találtak. A főhadnagyot azonnal leszerelték, jelenleg házi őrizetben van élettársával együtt.

Egy ember meghalt a drogtól

Egy fiatal nő meghalt egy férfit és egy nőt pedig eszméletlen állapotban vittek kórházba húsvéthétfőn. Reggel nyolc órakor Veresegyházra hívták a mentőket. A kábítószert használó társaság negyedik tagja kért segítséget. Őt később őrizetbe vették, és kihallgatták, jelenleg emberöléssel gyanúsítják. Az eszméletlenül kórházba vitt betegek állapotáról az orvosok nem nyilatkoznak.

Elsírta magát a bíróságon

Kábítószert kevertek az italába, ezért nem tudta, mit csinál – így védekezett tárgyalásán a férfi, aki 2015. júliusában Tatabányán lelőtte anyját és mostohaapját, majd többször rálőtt a helyszínre érkező rendőrökre is. A korábban kamionsofőrként dolgozó vádlott a bíróságon mindent beismert. Vallomása közben többször elsírta magát, és azt állította, hogy megbánta amit tett, és a nehéz gyermekkorára hivatkozott. Ha bűnösnek találják, akár élete végéig is börtönbe kerülhet.

Rendőrök törték be az ablakot

Nem akart kiszállni, ezért betörték kocsija ablakát, így fogtak el a rendőrök egy kábítószer dílert Budapesten. A 43 éves bosnyák férfi a gyanú szerint hónapok óta árult marihuánát a fővárosban. A házkutatásokon csaknem 16 kiló kábítószert foglaltak le, ennek feketepiaci értéke több mint 30 millió forint. A XI. kerületben pedig egy fiatal párt fogtak el. Ők ismerőseiknek árulták a drogot.

19. rész - A súlyos következményekkel járó leánybúcsú!

A leánybúcsú után Lilla egy idegen férfi ágyában ébred. Lilla anyja nagyon aggódik lányáért: biztos benne, hogy a lánya szabad akaratából biztosan nem lépett volna félre, szerinte a lánya bűntény áldozata lett...

Így szoktatnak rá a drogra

Belecsempészik a cigarettába, vagy ingyen kínálják – így szoktatják rá a fiatalokat a drogra. Egyre több vidéki kisvárosban és faluban terjedtek el az olcsó, szintetikus kábítószerek. Van olyan gyerek, aki már 12 évesen függővé válik. Ezek az új dizájner drogok ugyan olcsók, de sokkal veszélyesebbek, mint más kábítószerek.

Gábor:

Gábor nemcsak Lalitól, de a többiektől is bocsánatot kér, különösen Joe-tól. Megígéri, hogy ismét a régi lesz és a fiatalság utáni vágyát egyelőre befejezettnek tekinti.

Gábor végre belátja, hogy változtatnia kell az életén

Gábor reggel saját felelősségére távozott a kórházból, ahol megtudta, hogy tegnap „csak” szívritmus zavarai voltak. Otthon újra rosszul lett, és belátta, hogy ezt nem csinálhatja tovább...

Még keresik a szökött rabot

Még mindig nem találják az egri szökött rabot. A kábítószer birtoklással vádolt férfi hétfőn tűnt el Egerben, amikor lakóhelyéről a bírósági tárgyalására kellett volna mennie. A rendőrség szerint a lábán lévő nyomkövetőt az egyik utcában levette, majd eltűnt. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Gábor életveszélybe kerül a drogoktól

Miután Joe drogot talált Gábornál, kirúgta az állásából. Dia megpróbálta jobb belátásra bírni Gábort, de ő inkább újra bulizni ment, az este azonban kis híján tragédiába torkollott...

 

 

17 kiló drogokat foglaltak le

17 kiló kábítószert találtak három drogkereskedőnél Budapesten. Még az ételhordós dobozokban is kábítószereket tartottak. Úgy buktak le, hogy egyiküket az Andrássy úton ellenőrizték a rendőrök. Kocsijából egy kiló marihuána, az ajtókárpitból több mint 100 tabletta került elő. Ezután tartottak házkutatást a társánál. Több tízmillió forintnyi kábítószert foglaltak le a rendőrök.

Gábor teljesen kifordul magából

Szerencsétlen módon Marika felhörpinti azt a kávét, aminek megmutatkozik a hatása. Lali értesíti Gábort a műhelyben, hogy Marika nagyon különösen viselkedik. Gábor végül elmondja a lakóknak, hogy az anyja a véletlenül elfogyasztott drog miatt viselkedik ilyen furán.

Illegális gyógyszert árultak

Bezártak két budapesti gyógyszertárat, mert illegálisan adtak el pszichiátriai gyógyszereket Svédországba. A patikák éveken keresztül kereskedtek a svéd feketepiacon a tablettákkal, több mint 500 ezret adtak el belőle, háromszázszoros haszonért. A tabletta az egyik legnépszerűbb kábítószer Svédországban. A Gyógyszerészeti Intézet és a NAV közösen indított vizsgálatot az egyik gyógyszertárban, ahol kiderült egy másik budapesti patikával együttműködve kereskednek illegálisan a gyógyszerekkel. Összesen öt ember ellen indítottak eljárást, egyikük egy patikus.

Kevét letartóztatják a rendőrök

Amikor Karesz és Milán elnyerik a kutya jóindulatát, Keve keresésére indulnak, és a pályaudvaron találnak rá. A két fiú feljelenti Kevét a rendőröknél, akik le is tartóztatják kábítószer birtoklásáért.

Keve elkábítja Kareszt és Milánt

Karesz újabb bajba keveredik, és pont Keve az, aki megmenti őt. Végül még a békülésre is sor kerül Keve és Karesz között, este viszont Milánnal együtt sokkos állapotban meg kell, hogy állapítsák, Kevét nyilvánvalóan más tervek vezérlik, mint hitték.

Gábor újra kockára teszi az egészségét Diáért

Gábor este újra elmegy bulizni Diával, és a lány barátaival, csak, hogy bebizonyítsa milyen fitt. Mikor Gáboron érzékelhető lesz a fáradság, és Diát megkörnyékezi Győző, Gábor akár csak az előző este, most is bekap egy bogyót …

Előző rész (2017. február 16.)

Gréti megcsókolja Danit. Gábor újra kábítószerezik, hogy bebizonyítsa Diának, kemény fából faragták. Keve újra felbukkan, és megmenti Kareszt.

Következő rész (2017. február 16.)

Gréti megcsókolja Danit. Gábor újra kábítószerezik, hogy bebizonyítsa Diának, kemény fából faragták. Keve újra felbukkan, és megmenti Kareszt.

Lali mentőt hív Gáborra

Gábor hagyja magát rábeszélni, hogy cuccozzon, ettől azonban estére összeomlik, és csak nagy erőfeszítések árán tudja leplezni Dia előtt, hogy ki van készülve.

Előző rész (2017. február 15.)

Összeáll Alexáék lánybandája. Roland és Gréti kirúgják Danit. Gábor kábítószerhez nyúl, hogy tartsa a lépést Diával.

Megijedtek, kidobták a drogot

Megbuktak a droggal. Öt és fél kiló kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök két férfinál hétfő este. A 30 éves győri sofőr kocsiját Mecséren állították meg, több mint fél kilót találtak nála. Szlovák utasa házából pedig újabb csaknem öt kiló anyag került elő. Mindkét férfit őrizetbe vették.

Szekrénybe bújt a rendőrök elől

Szekrénybe bújt a rendőrök elől egy bűnöző Budapesten. A zsarolással és kábítószer birtoklással is gyanúsított férfit egy nyolcadik kerületi lakásban fogták el, amikor átkutatták a szobáját. A bujkálót már egy éve keresték, kilenc elfogatóparancs is érvényben volt ellene, egy ügyben pedig már el is ítélték, de a börtönbe nem vonult be.

Előző rész (2017. január 16.)

Sikerrel jár-e Ádám és Hanna magánakciója? Vajon biztonságba tudja helyezni Irma a drogot? Kiderül, hogy ki valójában Rudi barátnője. Ágnes kirándulásra viszi Ludwigot.

Visszavihetik a zuglói gázolót

Akár néhány nap múlva ismét börtönbe mehet a zuglói gázoló. Az ügyészség ugyanis fellebbezett a házi őrizetet elrendelő döntés ellen, mivel kiderült, hogy a halálos gázolással gyanúsított nő ellen egy másik ügyben is nyomoznak. Úgy tudjuk, hogy idén áprilisban magatehetetlen állapotban találtak rá egy autóban. A járókelők azt hitték, hogy rosszul lett, de kiderült, hogy akkor is kábítószer volt a szervezetében.
 

Málna kiszagolja a drogot


szerző:
2016.11.19. 18:15
Málna kiszagolja a drogot

Ágyneműtartóban és autóülés mögött is találtak kábítószert a rendőrök. Nagykőrösön két lakásban is házkutatást tartottak, négy fiatal bukott le, mindegyikük rács mögött van. Budaörsön pedig két szerb és egy magyar férfit tartóztattak le, ők tizenhárom kilogramm marihuanát egy autóban rejtettek el.

Akciófilmbe illő razzia egy csopaki utcában

Pajzzsal, létrával és faltörő kossal felszerelkezett rendőrök rohantak be egy családi házba, majd néhány órával később bilincsben hoztak ki egy nőt, akit kábítószer kereskedéssel gyanúsítanak. 12 órán át helyszíneltek, a házban talált kábítószert lefoglalták, és a nő kocsiját is elszállították. Rövid időn belül ez volt a harmadik kábítószerfogás a környéken.

Egy nyíregyházi családi házban fogták el a dílert

 A házkutatás alatt 210 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, valószínűleg marihuánát. A házban lakó 38 éves férfit, aki a gyanú szerint fogyasztotta és kereskedett is a kábítószerrel, őrizetbe vették.

A hűtőben dugdosta a drogot

Még a hűtőben is drog volt. Kábítószer kereskedőre csaptak le a rendőrök Budapesten. A 38 éves férfi a gyanú szerint már hetek óta árulta XVIII. kerületi lakásában a marihuánát, amit ismerőseinek adott el. A rendőrök szerda éjjel tartottak házkutatást a lakásban, egyebek mellett mérlegeket, több mobiltelefont, valamint több százezer forintot és marihuánát találtak.

ÍGY FOGLALTÁK LE A MARIHUÁNÁT - Az M5-ös mellett termesztették

Különös módját választotta a marihuána termesztésnek egy szegedi férfi. Az M5-ös autópálya két oldalán ültetett indiai kendert, hogy abból később kábítószert állítson elő. A férfit a hétvégén elfogták.

Garázsban kotyvasztották a drogokat

Droglabort számoltak fel a rendőrök Budapesten. A gyanú szerint egy X. kerületi garázsban állította elő két férfi a kábítószereket. A nyomozók 17 ezer extasyt, egy kiló speedet és kokaint találtak a laborban, ami már hónapok óta működhetett. A házkutatáskor nemcsak pénzt, hanem két luxusautót is lefoglaltak, ezeket az elmúlt hónapokban vették a gyanúsítottak.

Agyonverte főbérlőjét, de nem sokra emlékszik

Agyonverte lakótársát egy férfi a Pest megyei Örkényben. Egy 32 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy hajnalban úgy megverte 62 éves lakótársát, hogy sérüléseibe belehalt. Úgy tudjuk, a gyilkos kábítószert fogyasztott, és alig emlékszik arra, amit tett. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Már többször volt büntetve.

Nem tudni, ki nevelheti a magára hagyott kisfiút

Gyakran fogyasztott kábítószert az anya, aki még szerdán hagyta az utcán a babakocsiban 14 hónapos kisfiát. Ezt mondták a nő szomszédai az RTL-Híradónak. Az anyát tegnap elfogták soroksári otthonában, de a kihallgatás után elengedték. Ellene nemcsak kiskorú veszélyeztetése, hanem kábítószer birtoklása miatt is nyomoznak. Az általunk megkérdezett gyermekjogi szakértő szerint a kisfiú átmenetileg egy állami intézménybe kerülhet, amíg eldől, hogy ki nevelheti majd tovább.

Többször is volt már büntetve a taxis ámokfutó

Többször volt már büntetve, egy korábbi rablása miatt pedig pár nap múlva börtönbe kerülhet az ámokfutó. A férfi egy taxival menekült még kedden a rendőrök elől a fővárosban. Több kilométeren át üldözték, majd amikor a budai alsó rakparton elfogták, drogot találtak nála. A bíróság péntek délelőtt 30 napra előzetesbe helyezte. Azt mondta, azért menekült, mert tudta, hogy a rendőrök megtalálják nála a kábítószert.

Jogosítványa sincs az ámokfutónak

Nem taxis és jogosítványa sem volt annak a férfinak, akit tegnap egy autós üldözés után fogtak el a rendőrök. Az autót a férfi egy taxisként dolgozó ismerősétől kérte kölcsön. A férfit a VIII. kerületben akarták igazoltatni, mivel a gyanú szerint kábítószert árult, de ő menekülni kezdett. Áthajtott a Petőfi hídon, végül a budai alsó rakparton nekiütközött a szalagkorlátnak, itt fogták el. Híradónk úgy tudja, hogy a férfinál valóban volt kábítószer, de azt még vizsgálják, hogy pontosan milyen.

Profi marihuána-ültetvényt építettek

Profin felépített marihuána ültetvényt találtak a rendőrök Zalabéren. Három fiatal férfi kiköltözött a falu melletti dombra és fóliasátrakban összesen több mint ezer tő cannabist neveltek a gyanú szerint. Járőröző rendőrök buktatták le őket.

Kábítószerrel töltött paprika


szerző:
2016.08.10. 13:11
Kábítószerrel töltött paprika

Paprikába töltötték és festékes vödörbe rejtették a drogot az ukrán dílerek. A két ukrán állampolgár egyike Kisvárdán élt, az amfetamint külföldről szerezték be, amit egy Jékén lakó barátjukkal terjesztettek. A házkutatások alkalmával az egyik kisvárdai fogyasztó szomszédja is lebukott: a rendőrök nála 15 tő indiai kendert találtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való