KERESÉS search-close

juhász péter

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "juhász péter"

Tárgyalt az MSZP és az Együtt

Négyszemközt egyezetett Molnár Gyula, az MSZP és Juhász Péter, az Együtt elnöke a két párt választási együttműködéséről.

Juhász Péter tervei az Együtt élén

A Magyarul Balóval hétfő esti műsorában Juhász Péter, az Együtt frissen megválasztott elnöke volt a vendég.

Juhász Péter jóvátételt ígért

Az Együtt új elnöke, Juhász Péter első pártelnöki interjújában Baló Györgynek arról beszélt, hogy elszámoltatná a Fideszt, és visszajuttatná az embereknek a tőlük „elrabolt” pénzeket.  

Juhász Péter: leváltható lesz a Fidesz!

Az Együtt frissen megválasztott elnöke a Magyarul Balóval című műsorban az ellenzéki összefogás szükségszerűségéről beszélt.

Szeretne miniszterelnök lenni Juhász Péter?

A Magyarul Balóval műsor vendége az Együtt frissen megválasztott elnöke, Juhász Péter volt. Baló György terveiről is kérdezte.

Együtt: Különúton a parlamentbe?

A baloldali pártok ellentmondásosan keresgélik, hogyan növelhetik esélyüket a 2018-as választásokon. Az Együtt elnökváltással kísérletezik. Szombat óta Szigetvári Viktor helyett Juhász Péter vezeti a pártot.

Első fokon Rogán Antal vesztett


szerző:
2017.01.24. 18:43
Első fokon Rogán Antal vesztett

Első fokon pert vesztett Rogán Antal Juhász Péter ellen. Az Együtt alelnöke még két éve azt mondta, bűnözőkkel üzletel a Fidesz politikusa, aki ezután indította a pert. A Fővárosi Törvényszék bírája szerint Juhász Péter kijelentései nem személyében támadták Rogán Antalt, hanem az 5. kerületi önkormányzat ingatlanértékesítésére vonatkoztak. Korábban ott volt polgármester a jelenlegi miniszter. Az ítélet szerint baj lenne, ha egy ellenzéki politikusnak a szabad véleménynyilvánításkor jogi retorzióktól kellene félnie. A bíró arról is beszélt, hogy provokatív kijelentésekkel válaszadásra bírhatja egy politikus az ellenfelét. Még nem tudni, hogy Rogan Antal fellebbez-e az ítélet ellen.

„A támadások erősítik Rogánt”

Minden egyes támadás megerősíti Rogán Antal pozícióját, ezt mondta Orbán Viktor a Parlamentben. Ellenzéki képviselők szerint a miniszterről kiderült, hogy többször nem mondott igazat, ezért a kormányfőnek le kellene váltania. Az ellenzék közben újabb táskaügyet emleget. Az Együtt szerint a miniszter az Index egyik videóján egy több százezer forintos táskát tart a kezében. Arra kíváncsiak, miből telik erre Rogán Antalnak. A Miniszterelnöki Kabinetiroda válaszában a börtönbüntetését töltő Portik Tamás sameszának nevezte Juhász Pétert.

Rogán nem ment el a bíróságra

Egy órával a tárgyalás előtt jelentette be, hogy nem megy el a maga által kezdeményezett per tárgyalására Rogán Antal. A kabinetirodát vezető miniszter azért perelte be az Együtt alelnökét, mert Juhász Péter korábban azt állította: Rogán Antal bűnözőkkel üzletelt belvárosi polgármesterként. A miniszter most azt mondta: Juhász Péter és az elítélt bűnöző, Portik Tamás lejárató akciójához nem akar asszisztálni. Az Együtt alelnöke szerint Rogán Antal fél, ezért nem jelent meg a bíróságon.

Mindenki eljárást kezdeményez

Tömegesen kezdeményezne vagyonnyilatkozati eljárásokat Orbán Viktor ellen az Együtt. Juhász Péter erről a kormányfő édesapjának hatvanpusztai birtoka előtt beszélt. A politikus szerint Orbán Viktornak tisztáznia kell, hogy használja-e a birtokot, amelyet hivatalosan Mészáros Lőrinc bérel a miniszterelnök édesapjától. Közben a Fidesz budapesti szervezete bejelentette: Juhász Péter életmódja miatt ők is eljárást kezdeményeztek az ellenzéki politikus ellen.

Nyilvános eljárást akar Juhász Péter

Minden, a vagyonával kapcsolatos kérdésre szívesen válaszol - ezt mondta Juhász Péter. Az Együtt politikusával szemben a fővárosi Fidesz kezdeményez vagyon-nyilatkozattételi eljárást, mert szerintük az ellenzéki képviselő túl drága albérletben lakik, a barátaitól kapott kölcsönök pedig átláthatatlanok. Juhász Péter azt mondta: áll a vizsgálat elé, mert nincs titkolni valója, de szerinte mindez csak azért történik, mert ő megpróbál utánajárni, a hirtelen meggazdagodott fideszesek vagyonának.
 

Kórházi ételt kapott a miniszter

Három szelet üres kenyér, és egy kis darab lapka sajt. Ezt kapta vacsorára az egyik budapesti gyerekkórházban Juhász Péter, az Együtt alelnökének hároméves gyereke. A politikust annyira felháborította az eset, hogy az említett ételt személyesen vitte be Balog Zoltán miniszternek, azzal a kéréssel, egye meg ő az üres kenyeret.

Nem jogsértő drogosnak nevezni Deutschot

Nem volt jogsértő, hogy Juhász Péter drogosnak nevezte Deutsch Tamást, így döntött a bíróság első fokon abban a perben, amit a Fidesz EP-képviselője indított Juhász Péter, az Együtt alelnöke ellen. Deutsch Tamás azt állítja, soha nem használt kábítószert, a bíró azonban bizonyítottnak látta, hogy egy alkalommal fogyasztott drogot.

Juhász szerint nem jár a kedvezmény

Mivel Juhász Péter szerint egyetlen napig sem használta, ezért a képviselő állítása szerint nem veheti meg kedvezménnyel bérlője azt a 237 négyzetméteres belvárosi lakást, amelyet az ötödik kerületi önkormányzat adna el. A bérlő, az önkormányzat ingatlanügyeit intéző ügyvédi iroda több mint 30 milliót spórolhatna, az Együtt helyi képviselője szerint jogtalanul. Az önkormányzat szerint azonban jogilag az ügyvédi iroda a bérlő, és csak ez számít.

Adományokból vennék meg a belvárosi lakást

Adományokból venne meg egy 237 négyzetméteres önkormányzati lakást a belvárosban az Együtt képviselője. Juhász Péter szerint már 80 millió forint össze is gyűlt. Összesen 110 millió forintot ajánlanak azért a 237 négyzetméteres lakásért, amelyet az önkormányzat 78 millióért akar eladni az ötödik kerületet az ingatlanügyekben képviselő ügyvédi irodának.

Hol lehet tüntetni?


szerző:
2015.04.30. 19:41
Hol lehet tüntetni?

A körülményektől függ, hogy a rendőrség betilt-e egy politikai demonstrációt a politikusok házánál vagy sem. Ezt a választ kapta az RTL Híradó arra a kérdésre, hogy miért nem lehet Orbán Viktor házánál tüntetni, ha fél évvel ezelőtt Trócsányi László igazságügyi miniszter ugyanabban a kerületben lévő házánál még lehetett.

A körülményektől függ, hol lehet tüntetni

A körülményektől függ, hogy a rendőrség betilt-e egy politikai demonstrációt a politikusok házánál vagy sem. Ezt a választ kapta az RTL Híradó arra a kérdésre, hogy miért nem lehet Orbán Viktor házánál tüntetni, ha fél évvel ezelőtt Trócsányi László igazságügyi miniszter ugyanabban a kerületben lévő házánál még lehetett. Juhász Péter az Együtt alelnöke a hét elején akart bejelentett tüntetést tartani Orbán Viktor budai házánál, de azt betiltotta a rendőrség.

Juhász: 10 milliárd lehet a kár az V. kerületben

Juhász Péter azt állítja: tízmilliárd forint kár érhette a belvárosi önkormányzatot az ingatlanértékesítések miatt 2008 óta. Az Együtt önkormányzati képviselőjét hétfőn hallgatta meg a Nemzeti Nyomozó Iroda a Juhász feljelentése alapján indult nyomozásban, tanúként. Az ellenzéki politikus olyan dokumentumokat vitt a rendőrségre, amelyek alapján azt állította: az önkormányzat hibázott az ingatlanok értékének megállapításakor. Az ötödik kerületi önkormányzat szerint Juhász szándékosan téveszti meg a közvéleményt.

Juhász Péter: tízmilliárd forint kár érhette a belvárosi önkormányzatot

Az Együtt önkormányzati képviselőjét hétfőn hallgatta meg a Nemzeti Nyomozó Iroda, az ő feljelentése alapján indult nyomozásban, tanúként. Juhász Péter hétfőn olyan dokumentumokat vitt a rendőrségre, amelyek alapján azt állította: az ingatlanok értékesítésének megállapításánál is hibázott az önkormányzat, volt, amikor egy 920 milliós értékű ingatlant 673 millióban határozták meg, és végül 471 millióért adták el. Az ötödik kerületi önkormányzat szerint Juhász szándékosan téveszti meg a közvéleményt azzal, hogy összekeveri a szakértői elemzést és az ingatlan értékbecslést.

Nem lehet tüntetni Orbán Viktor házánál

Mégsem tarthat demonstrációt Juhász Péter, az Együtt képviselője a miniszterelnök házánál, a rendőrség tiltotta meg. Egyebek mellett azzal az indokkal, hogy a tüntetők beláthatnának a kertekbe, és a tüntetés félelmet kelthet a közeli iskolában tanuló gyerekekben. Juhász most a saját lakása elé szervez demonstrációt, hogy kiderüljön, a miniszterelnök házára más szabályok vonatkoznak-e. Az RTL Híradónak nyilatkozó jogvédő szerint a rendőrség jogellenesen tiltotta meg a tüntetést.

Betiltották a tüntetést Orbán Viktor házánál

Mégsem tarthat demonstrációt Juhász Péter, az Együtt képviselője a miniszterelnök házánál, a rendőrség tiltotta meg. Egyebek mellett azzal az indokkal, hogy a tüntetők beláthatnának a kertekbe, és a tüntetés félelmet kelthet a közeli iskolában tanuló gyerekekben. Juhász most a saját lakása elé szervez demonstrációt, hogy kiderüljön, a miniszterelnök házára más szabályok vonatkoznak-e. Az RTL Híradónak nyilatkozó jogvédő szerint a rendőrség jogellenesen tiltotta meg a tüntetést.

Juhász Péter: Egy politikusnak bírnia kell a kritikát

Portik Tamást is meghallgathatják Rogán Antal és Juhász Péter perében. A Fidesz frakcióvezetője egymillió forintra perli az Együtt képviselőjét. Szerinte megsértette a személyiségi jogait, amikor például azt állította, hogy az Aranykéz utcai merénylet gyanúsítottjának élettársával üzletelt. Juhász Péter szerint egy politikusnak bírnia kell a kritikát, és kérte, hogy a bíróság hallgassa meg Portikot. Rogán Antal rágalomnak nevezte az őt bíráló ellenzéki politikus állításait.

Portikot is meghallgathatják


szerző:
2015.04.16. 18:35
Portikot is meghallgathatják

Portik Tamást is meghallgatnák Rogán Antal és Juhász Péter perében. A Fidesz frakcióvezetője egymillió forintra perli Juhász Pétert személyiségi jogai megsértése miatt. Juhász egyebek között azt állította, hogy Rogán Portik Tamás élettársával üzletelt V. kerületi polgármesterként. Juhász Péter ennek bizonyítására kérte, hogy az Aranykéz utcai merénylet gyanúsítottját is hallgassa meg a bíróság. Rogán Antal rágalomnak nevezte az őt bíráló politikusok állításait.

Belvárosi ingatlanok: nyomoz a főügyészség

Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoz a főügyészség az V. kerületben. A belvárosi önkormányzati ingatlanok értékesítésének jogszerűségét vizsgálják. Az ügyben Juhász Péter, az Együtt kerületi képviselője tett feljelentést, de azt a Nemzeti Nyomozó Iroda visszadobta. Az ügyészség ennek ellenére megindította a nyomozást. A kerület alpolgármestere szerint ők mindent jogszerűen csináltak. Rogán Antal azt mondta: ha vége a nyomozásnak, rágalmazási pert indít.

Jól fizetnek a belvárosi önkormányzat cégei

Kifizetőhelynek használja az ötödik kerületi önkormányzat a kerületi cégek felügyelőbizottságait Juhász Péter szerint. Az Együtt alelnöke - aki a helyi képviselőtestületnek is tagja - azt mondja: kétszer annyi pénzt adnak a kerületi cégek felügyelőbizottságában, mint a nagyobb fővárosi cégeknél.

Nem nyomoznak a belvárosi ingatlanügyekben

Nem lesz nyomozás az V. kerületi ingatlanügyekkel kapcsolatban. A Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította Juhász Péter feljelentését, mert szerintük az Együtt belvárosi képviselője nem tudott olyan konkrét körülményt a hatóság elé tárni, amely okot adna a nyomozás elindítására. Juhász ugyanakkor arról beszélt, hogy az elutasítás indoklásában több tárgyi tévedés is szerepel, ezért az ügyészségnél kér majd vizsgálatot. Az önkormányzat közleményében azt írta, az elutasítás azt bizonyítja, hogy Juhász hazudott, ők pedig hamis vád miatt fel is jelentik.

Belvárosi árnyak


szerző:
2015.02.03. 22:00
Belvárosi árnyak

Bámulatos mennyiségű saját, tehát köztulajdonú ingatlanát adta el az V. kerület 2008 és 2013 között. Egy 25 milliónál drágább ingatlant elvileg kizárólag pályáztatással lehet értékesíteni. Az V. kerület majdnem 300-at adott el pályáztatás nélkül, ennek vélhetően legalább felét áron alul. Hogy mi az ár, az persze kérdés. Az önkormányzat veszteségét minden esetre több milliárdra becsülik. Adott egy tavaly megválasztott önkormányzati képviselő, Juhász Péter, akinek az a meggyőződése, hogy ezeknek az eladásoknak legalább egy része törvénysértő, meglehet bűncselekmény.

Bíróság dönthet Juhász és Deutsch vitájában

Juhász Péter szerint Deutsch Tamás nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy soha semmilyen drogot nem próbált ki. Az Együtt belvárosi képviselője azt mondja: több tanú bizonyítja, hogy a fideszes politikus használt kábítószert, ezt az állítását pedig ha kell, bíróság előtt is vállalja. Juhász mindezt a Facebookon üzente Deutschnak. A nagyobbik kormánypárt EP-képviselője ugyanitt válaszolt. Azt írta: beleáll az ügybe.
 

Zárt ülésen tárgyaltak a botrányokról

Csütörtökön minden botrány terítékre került az V. kerület képviselőtestületében. Ingatlaneladások, a City tv körüli kinevezések és Juhász Péter vagyonnyilatkozata is téma volt a belvárosi önkormányzatnál.


 

Hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést

Háromszor magasabb négyzetméteráron kelt el egy V. kerületi üzlethelyiség, mint amennyiért a szomszédos üzletet a kerület tavaly eladta egy magánvállalkozónak. Juhász Péter, az Együtt önkormányzati képviselője nem érti, hogy lehet ekkora különbség a két szomszédos helyiség ára között, és hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz az ügyben.
 

Vita az alpolgármester lakásvásárlásáról

Az Együtt-PM szerint törvénysértő módon nem adja ki az V. kerületi önkormányzat a Szentgyörgyvölgyi Péter fideszes polgármester-jelölt lakásvásárlásának körülményeiről szóló adatokat. Juhász Péter szerint a belvárosi házban négy lakást is Fideszhez köthető emberek szereztek meg.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való