KERESÉS search-close

jelentkezés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jelentkezés"

Elképzelted már, hogy egy nagy színpadon állsz mikrofonnal a kezedben? JELENTKEZZ!

Ha igen, tudod, mit kell tenned! Jelentkezz egyéniben, duóban, zenekaroddal, hangszerrel vagy hangszer nélkül az xfaktor.hu weboldalon, Viberen vagy WhatsAppon a 06-30-195-9595-ös telefonszámon. Milliók várnak!

Elképzelted már, hogy egy nagy színpadon állsz mikrofonnal a kezedben? JELENTKEZZ!

Ha igen, tudod, mit kell tenned! Jelentkezz egyéniben, duóban, zenekaroddal, hangszerrel vagy hangszer nélkül az xfaktor.hu weboldalon, Viberen vagy WhatsAppon a 06-30-195-9595-ös telefonszámon. Milliók várnak!

Jelentkezz, és adj esélyt az igaz szerelemnek!

Újra az RTL Klub-on Házasodna a gazda! Ismét elindítja nagysikerű társkereső műsorát az RTL Klub - részleteket ide kattintva találtok, jelentkezni pedig itt tudtok!

Gazdurak és gazdasszonyok, kiknek hiányzik a szerelem!

Újra az RTL Klub-on Házasodna a gazda! Ismét elindítja nagysikerű társkereső műsorát az RTL Klub - részleteket ide kattintva találtok, jelentkezni pedig itt tudtok!

Frissül! Íme a 2019-es X-Faktor meghallgatási helyszínei és időpontjai!

Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának stábja az egész országot bejárja, hogy Téged is megtaláljon. Tudod, hogy mit kell tenned! Ne felejtsd el bevésni a naptáradba, hogy mikor és hol mutathatod meg, hogy benned van az X! Milliók várnak!

 

 

Kíváncsiak voltunk, hogyan alakult az X-Faktorosok karrierje, meglátogattuk őket

Azt már láthattuk, hogy mekkora népszerűség és rajongás övezi a dobogós X-Faktor szereplőket. Kíváncsiak voltunk a többiek karrierjének alakulására is, és persze a kulissza- és egyéb titkokra. Például van, akit a műsor után Ámor nyila is eltalált...
Ha úgy érzed a színpadon a helyed és megmutatnád magad a mentoroknak, kattints ide a jelentkezéshez.

Tudod, hogy mit kell tenned! Jelentkezz az X-Faktorba!

Kíváncsi vagy, hogy mi történhet veled, miután leadtad a jelentkezésed? Nézd meg a videót!

 

Kattints IDE a jelentkezéshez!

Tudod, hogy mit kell tenned! Jelentkezz az X-Faktorba!

Kíváncsi vagy, hogy mi történhet veled, miután leadtad a jelentkezésed? Nézd meg a videót!

 

Kattints IDE a jelentkezéshez!

Melyik séf csapatába tartoznál a Konyhafőnökben? Teszteld!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő két teljesen különböző világot képviselnek a gasztronómiában, és a Konyhafőnökben is. Mielőtt jelentkezel a következő évadába, most még azt is kiderítheted, melyik mentor áll hozzád közelebb.

A séfek csatájának még nincs vége: Sárközi Ákos visszavágót tervez!

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja! Ha szenvedélyed a főzés, otthonosan mozogsz a konyhában és szeretnél két Michelin-csillagos séftől tanulni: vágj bele és jelentkezz ITT! Te lehetsz a következő konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb.

Jelentkeznél a 2019-es X-Faktorba? Megmutatjuk, hogyan kell!

Ha eddig csak nézted, de most arra vágysz, hogy téged nézzenek, ha milliókat szeretnél elérni, ha már nem csak követnéd, hanem mutatnád is az utat, akkor tudod, mit kell tenned! Jelentkezz ide kattintva, vagy vedd fel, hogyan énekelsz, és küldd el Viberen vagy WhatsAppon a 06301959595-ös teletfonszámra, hogy rólad szóljon 2019!

Soma önként jelentkezett a hátrányért!

Miután Évi kapta az előnyt, ő dönthetett róla, ki kapja a hátrányt. Soma viszont mindenkit meglepett: vezekelni akart a bűneiért, ezért azonnal jelentkezett Évinél.

Elindult a jelentkezés a 2019-es Survivorbe!

Ha úgy érzed, hogy elég kemény, kitartó és ravasz vagy ahhoz, hogy végigcsináld minden idők legkeményebb valóságshow-ját, ahol csak magadra számíthatsz, méghozzá úgy, hogy megküzdesz a természet kegyetlenségeivel és a játékostársaiddal, akkor jelentkezz!

2019-ben újra Survivor!


szerző:
2018.11.09. 19:00
2019-ben újra Survivor!

Ha úgy érzed, hogy elég kemény, kitartó és ravasz vagy ahhoz, hogy végigcsináld minden idők legkeményebb valóságshow-ját, ahol csak magadra számíthatsz, méghozzá úgy, hogy megküzdesz a természet kegyetlenségeivel és a játékostársaiddal, akkor jelentkezz!

Itt lehet jelentkezni a 2019-es X-Faktorra!

2019-ben is folytatódik az RTL Klub képernyőjén az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco&Claudia és a 2018-as X után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán.

Itt egy újabb lehetőség: jelentkezz a Barátok köztbe!

Ha szeretnél te is szerepelni az RTL Klub legendás sorozatában, és megfelelsz a paramétereknek, ne habozz! Jelentkezz!

Hamarosan VV9! Már lehet jelentkezni!

Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja újra beköltözik az otthonokba: mától lehet jelentkezni a ValóVilág Powered by Big Brother legújabb évadába.

Te is fellépnél az Sziget színpadán? Itt az utolsó lehetőséged!

Már sokat gondolkodtál azon, hogy neked is ott lenne a helyed az X-Faktorban? De valamiért mindig lebeszélted magad róla? Eljött a Te időd, ugyanis ez az utolsó esélyed arra, hogy megmutasd az egész ország, sőt a világ előtt, hogy Te is a legtehetségesebb magyar előadók közé tartozol!

Légy Te az Éjjel-Nappal Budapest új sztárja!

Új kalandokra, és izgalmakra vágysz? Hiányoznak a jó bulik és az új barátságok az életedből? Akkor köztünk a helyed! Csatlakozz Budapest legnagyobb és legbulisabb lakóközösségéhez, és regisztrálj ide kattintva.

Neked üzentek az X-Faktor korábbi versenyzői!

Idén nyolcadik alkalommal lesz lehetőséged rá, hogy Te is megmutasd ország-világ és a mentorok előtt, hogy benned is ott van az X, mint Vastag Csabában, Kocsis Tibóban, Oláh Gergőben, Danics Dórában, Tóth Andiban, Opitz Barbiban, illetve Ricco&Claudiában. 

Kétezerrel többen jelentkeztek egyetemre, főiskolákra

Majdnem kétezerrel többen jelentkeztek idén főiskolára vagy egyetemre mint tavaly. Egy népszerűbb intézményben ez nagyjából egy teljes kar hallgatói létszámával egyenlő. A számok azt mutatják, a műszaki szakok népszerűbbek, a pedagógus képzések viszont kevésbé vonzóak a diákok számára az elmúlt évekhez képest.

Hétfőig kell leadniuk jelentkezésüket a diákoknak a középiskolákba

Hétfőig kell leadniuk jelentkezésüket a diákoknak a középiskolákba, erre figyelmeztet az Oktatási Hivatal. A Híradónk által kikért adatok szerint az elmúlt években nőtt az egyházi iskolákba jelentkező diákok száma. A pedagógus szakszervezet szerint ez részben azért van így, mert az egyházi iskolák jóval gazdagabbak az állami intézményeknél.

 

Mutass újat Viberen vagy WhatsAppon!

Eljött a Te pillanatod! Idén minden eddiginél egyszerűbben jelentkezhetsz az X-Faktorba. Csak vedd fel 1 percben, hogyan énekelsz, mondj magadról pár mondatot, küldd el Viberen vagy WhatsAppon a 06 30 195-95-95 telefonszámra, és a jelentkezésed máris érvényes. Ennyi: ének, bemutatkozás, küldés – bárhol, bármikor. Mutass újat!

Részvételi és jelentkezési feltételek

Jelentkező (a továbbiakban: Felhasználó) ezennel a Polgári törvénykönyv (Ptk.), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.), valamint az EU Általános 2016/679. számú Adatvédelmi Rendelet (GDPR) vonatkozásában a következő NYILATKOZATOT teszem:

Survivor válogatás!


szerző:
2018.02.09. 16:20
Survivor válogatás!

Keresik az utódokat. Még mindig lehet jelentkezni a Survivor 2018-as szériájába!

 

Less be velünk a Survivor castingra!

Idén Iliász és Klaudia is erősíti a Survivor casting csapatát, akik jelenleg is teljes erőbedobással keresik a 2018-as túlélőshow játékosait. Megmutatjuk, hogyan zajlik a casting!

Survivor: idén még többen jelentkeztek a műsorba

Volt, aki családdal, baráttal vagy éppen kutyával érkezett az első fordulóra, hogy bebizonyítsák, igenis ott a helyük a túlélő showban. A tavalyi Survivor sikere után idén még többen jelentkeztek a műsorba, aminek az első rostája a hatalmas érdeklődés miatt akár még hetekig is eltarthat.

Puskás Peti is jelentkezett a Survivor-be!

Ha bennetek is van elég bátorság, mérettessétek meg magatokat a túlélő show-ban! Ráadásul az X-Faktor mentora segítségével most meg is nézhetitek, hogy hogyan tudtok jelentkezni.
 

Adri jó tanácsai a Survivor jelentkezőinek!

Könnyebb nőként érvényesülni a Survivorben? Mire érdemes odafigyelni a játék során? Miért kihagyhatatlan lehetőség ez a műsor? Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad Adri, aki a saját élményein keresztül mutatja be a túlélőshow lényegét! Kattints ide, és jelentkezz!

Gergely:

Bár Gergely volt a második kiesője a Survivor 2017-es szériájának, mégis rengeteg élménnyel gazdagodott a játék során. Ha kíváncsi vagy, hogy mi volt a legkatartikusabb pillanat számára, és meghallgatnád egy szigetlakó véleményét arról, hogy miért érdemes jelentkezni a Survivorbe, nézd meg a sráccal készült interjúnkat! Ha pedig jelentkeznél a műsorba, kattints ide!

Önkénteseket keres a Bátor Tábor!

Évente közel ezer táborozónak változtatják meg az életét, és a játékokkal új erőt adnak a beteg gyerekek gyógyulásához. Ennek elérésében az a több száz önkéntes segít nekik, akik a magaskötél-pályán a félelem leküzdését mutatják meg, az íjászkodás során összpontosításra tanítanak, vagy medve jelmezben házi cimboraként társasoznak a gyerekekkel. Ez a Bátor Tábor! Még lehet jelentkezni önkéntesnek! Vendégünk Kiss László önkéntesszervezés vezető és Gallai Márton önkéntes volt!

Lemaradtál? Most rajtad a sor! Jelentkezz a Survivorbe!

Survivor 2018-ban is! Ha úgy gondolod, hogy te jobb lennél a tavalyi versenyzőknél, kattints ide és jelentkezz, hogy te lehess a következő túlélő!

Ricco&Claudia után legyél te a következő X-Faktor!

Emlékszel még Ricco és Claudia útjára, amit a 2017-es X-Faktorban jártak végig? Elevenítsük fel együtt, és küldd el a jelentkezésed, ha úgy érzed, benned is megvan az X!

2018-ban újra Survivor!


szerző:
2017.12.18. 09:06
2018-ban újra Survivor!

A Survivor volt játékosai, Halász Klaudia, Kocsis Alexandra, Shweirif Márk Iliász és Bodzán Benedek érkeztek a stúdióba, hiszen 2018-ban is visszatér a túlélő show! Milyen tulajdonságodnak veszed hasznát, ha jelentkezni szeretnél? Mi kell ahhoz, hogy megmérettesd magad a szigeten? A volt versenyzők elárulták. Ha te is elég bátor vagy, jelentkezz!

Jelentkezz a 2018-as X-Faktorba!

Jövőre is folytatódik az RTL Klub képernyőjén az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja: jövőre is lesz X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara és Ricco&Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. Jelentkezz ide kattintva!

Legyél te a Barátok közt főszereplője!

Ne habozz, jelentkezz, és valósítsd meg az álmodat! Légy te a sorozat főszereplője!
 

Legyél te a következő Konyhafőnök!

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja! Ha szenvedélyed a főzés és otthonosan mozogsz a konyhában, akkor itt a helyed! Te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb. Ne hagyd ki! Itt regisztrálhatsz! Benned van az íz faktor?

Jelentkezz a Konyhafőnök új évadába!

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja! Ha szenvedélyed a főzés és otthonosan mozogsz a konyhában, akkor itt a helyed! Te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb. Ne hagyd ki! Itt regisztrálhatsz! Benned van az íz faktor?

A Fal (The Wall) – az RTL Klubon lesz látható a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője

Magyarországon elsőként az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, amely eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban aratott hatalmas sikert. A vetélkedő műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. 

Bréking: folytatódik a Keresem a családom!

„Ha sok éve, vagy még sohasem láttad, de nagyon hiányzik. Ha keresed a családodat, én megtalálom!”  Ha szeretnél jelentkezni a műsorba, akkor kattints ide!

Jön a baba? Itt az RTLII vadonatúj műsora!

Hadas Kriszta nagysikerű sorozata, a „Jön a baba!” hamarosan új évaddal jelentkezik az RTLII-n! Ha úgy érzed, te is szívesen része lennél ennek a fantasztikus produkciónak, és természetesen kismama vagy, akkor ITT tudsz jelentkezni a műsorba! Figyelem, Jön a baba Hadas Krisztával!

Álommelót hirdetett Pumped Gabo és VV Soma!

Pumped Gabónak, VV Somának és Sebestyén Áginak szuper ajánlata van számodra! Ha túl sok a szabadidőd és szívesen dolgoznál a nyáron, akkor jelentkezz a Pumpedék Bárba!

Több ezren jelentkeztek a ValóVilágba!

Három évvel ezelőtt hirdették meg a valóságshow hetedik szériáját. A jelentkezők között voltak olyanok, akik a hírnév miatt érkeztek, voltak olyanok, akiket csak a pénz érdekelt, és természetesen voltak olyan furcsa fazonok is, akiket elképzelni sem lehet. 

Idén 12+10+5 millió okod van jelentkezni az X-Faktorba!

Ha eddig még nem jelentkeztél az X-Faktorba, ne csüggedj, inkább cseledj! Gyere el Május 20-án az RTL Klub székházába, és ragadd meg az utolsó lehetőséget! Nemcsak szólóban és zenekaroddal, de duóban is jelentkezhetsz a műsorba, ami szempillantás alatt megváltoztatja az életed!

Már duóban is jelentkezhetsz az X-Faktorba!

Ha úgy érzitek, hogy ketten minden egyszerűbb, ne habozzatok! A 2017-es X-Faktorba nemcsak szóló énekesek és zenekarok, de duók jelentkezését is várjuk!

Nyakunkon az X-Faktor: Gáspár Laci mesélt élményeiről!

Május 20.-án X-Faktor Nyílt nap lesz! Ezzel kapcsolatban mesélt a mentor, eddigi tapasztalatiról és jövőbeni vágyairól, arról, hogy kiket venne ezúttal a szárnyai alá, valamint azt is elárulta, hogy mi fog neki hiányozni Tóth Gabiból, hiszen május 16.-án végre az is kiderül ki az új mentor!

X-Faktor Nyíltnap! - Utolsó esély, hogy megcsillantsd a tudásod!

Május 20-án, szombaton X-Faktor nyílt nap lesz az RTL székházban! ByeAlex és Puskás Peti mesélt arról, hogy mit keresnek a jelentkezőkben és hogy kiket akarnak mentorálni.

Legyél te a következő Hagyjál főzni! sztárja!

Újra megnyílt a lehetőség mindazok előtt, akik szeretnének az RTLII népszerű családi gasztro-realityjének részesei lenni, hiszen már várják a jelentkezőket a Hagyjál főzni! legújabb évadára. Kattints IDE, és jelentkezz te is a műsorba!

Szeretne egy perc alatt milliomossá válni?

Újra visszatér a képernyőre az RTL Klub legsikeresebb vetélkedő show-műsora, az Egy perc és nyersz. Ebben a játékban pár perc alatt bárki milliomossá válhat, és egy csapásra győztes lehet. Aki szeretné megvalósítani álmait, akár egyéniben, párban, vagy épp a családdal együtt, jelentkezhet ezen az oldalon.

Magabiztosak, bevállalósak, akik készen állnak életük legnagyobb kalandjára! Amit még Te is átélhetsz! Jelentkezz ide kattintva a világ legnépszerűbb túlélő-showjába!

Hagyjál főzni! casting: Izgalomban most sem lesz hiány

A Hagyjál főzni! első évada akciódúsra sikerült: volt, aki hatalmasat esett főzés közben, más pedig felgyújtotta a serpenyőt. De volt olyan is, aki milliós nyereménnyel távozott Istenes Bence konyhájából. Azok, akik lemaradtak volna az első évad izgalmáról, ne keseredjenek el, hiszen még február 10-ig párjukkal, családtagjukkal jelentkezhetnek a főzőműsorba.

Most kiderül, hogy mire vagy képes! Jelentkezz a Survivorbe!

Te tudod, hogy ki vagy? Tudod igazán, mire vagy képes? Ha igen, utazz el velünk egy trópusi tengerpartra, és légy túlélő! Ne tévesszen meg a gyönyörű környezet, ez egy igazi küzdelem! Le kell győznöd magad, mindenkit és mindent ahhoz, hogy tiéd legyen a 20 millió forintos fődíj. A túlélők köztünk élnek!

ByeAlex megint megmondta a frankót!

Decemberben véget ért a 2016-os X-Faktor, de a műsor kedvelőinek nincs okuk szomorkodni, ugyanis 2017-ben folytatódik a show!

A világ legsikeresebb reality-je ismét az RTL Klubon

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya hamarosan ismét látható lesz az RTL Klubon. A műsor készítői január 31-ig várják a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem kérdés, mindenképpen érdemes belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehetnek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhat.

2017-ben Survivor az RTL Klubon! – Vérbeli túlélők jelentkezését várják

Minden idők egyik legsikeresebb realityje hamarosan ismét az RTL Klubon lesz látható. A jelentkezés megkezdődött a túlélő-showra.

Jelentkezz a 2017-es X-Faktorba!

2017-ben is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. Jelentkezni ide kattintva lehet!

Anyukák, apukák és gyerekek! Jelentkezzetek a Hagyjál főzni! új évadába!

Újra indul a Hagyjál főzni!, Magyarország legszórakoztatóbb családi főzőshow-ja. Próbáljátok ki magatokat a konyhában, főzzétek meg Pierre-t és nyerjetek akár több százezer forintot! Jelentkezni EZEN az oldalon lehet.

Ünnepelj te is Barátok közt!


szerző:
2016.10.12. 14:40
Ünnepelj te is Barátok közt!

Most töltöd be a 18-at, vagy úgy érzed a népszerű sorozat meghatározó szerepet töltött be az életedben az elmúlt évek alatt is? Van esetleg egy vicces vagy megható emléked, amely a Mátyás Király tér lakóihoz kapcsolódik, és amit szívesen megosztanál a nagyérdeművel? Jelentkezz!

Filmszerepre vágyik?

Olyan 30-60 év közötti hölgyek és urak jelentkezését várjuk, akik éreznek magukban színészi tehetséget, és amatőrként kipróbálnák magukat egy filmszerepben. Küldjék el a "SZEREPLO" szót SMS-ben a 06(30)555-54-04 alapdíjas telefonszámra.
E-mailben is jelentkezhetnek: gyanuarnyekaban@rtl.hu

A ValóVilág powered by Big Brother válogatóján sokan gondolták azt magukról, hogy tényleg belevalók, mi pedig úgy tűnik, mégis megizzasztottuk őket. Nézd meg, hogy állták a sarat!

Véget ért a Kicsi Óriások plakátversenye!

Június elején pályázatot indítottunk a kicsik között, hogy a legügyesebb apró tehetség rajzolhatja meg az ősszel induló műsor óriásplakátját. A jelentkezés viszont a végéhez ért.

Figyelem! Szerepelhetsz a Barátok köztben!

Magyarország legsikeresebb sorozata felvételt hirdet, ha megfelelsz a szabályoknak, és szeretnél belevágni életed legnagyobb kalandja, azaz szerepelni, ne habozz! Jelentkezz! 

Korog a gyomrod? Íme, 10 film, amitől még éhesebb leszel!

Ti mennyire szeretitek a hasatokat? És a filmeket, amikben a gasztronómiáé és a guszta ételeké a főszerep? Mi rajongunk az ehhez hasonló filmekért, csomagolják azt romantikus vagy éppen drámai köntösbe, bármikor befaljuk őket!

Bennük van az X?


szerző:
2016.05.26. 11:41
Bennük van az X?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Csiszolatlan gyémántok az X-Faktor előválogatóján

Az X-Faktor sztárjai közül volt olyan, aki stoppal érkezett Erdélyből, volt aki közmunkásként dolgozott nagyon szegény környezetben és utolsó lehetőségként próbált szerencsét, és persze olyan is, aki soha nem érezte magát elég felkészültnek, a tanára viszont azt mondta, eljött a Te időd. Ki tudja hány Baricz Gergő, Oláh Gergő, Tóth Andi él közöttünk? Nem lehet, hogy valaki csak azért ne mutassa meg tehetségét, mert nincs pénze Budapestre utazni. A tehetségkutató készítői ezúttal a legtávolabbi, legkisebb településre is elmentek tehetségeket keresni. 

Már várják a jelentkezőket a Hagyjál főzni! új évadába

Az RTLII-n futó Hagyjál főzni! című szórakoztató főzőműsor új évadába már most várják a vállalkozó szellemű családok jelentkezését.

Te vagy az új X-Faktor, de lecsúsztál a jelentkezésről? Ez az utolsó esélyed!

Az elmúlt szériákat irigykedve nézted végig, a jelentkezésedet viszont addig halogattad, hogy végül kifutottál az időből? Ez már tényleg az utolsó lehetőség arra, hogy bebizonyítsd, Te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Elindult a végső visszaszámlálás!

Te vagy 2016 X-Faktora? De eddig nem tudtad rászánni magad, hogy kiállj és megmutasd a benned rejlő X-et?  Még megteheted, viszont már csak május 14-ig!

 

A héten a gasztro-kalandoké a főszerep az RTLII-n!

Vajon létezik olyan ember a földön, aki nemet tudna mondani a kulináris történeteknek? Amikor a film és az ínycsiklandozó fogások összeolvadnak, és nem tudsz úgy leülni a tévé elé, hogy valamit ne majszolnál megállás nélkül. Ez a hét ilyen lesz. Jobb, ha felkészültök!

Itt az utolsó lehetőség, hogy te legyél a következő X-Faktor!

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Jelentkezz, és legyél te a következő junior Konyhafőnök!

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja a legkisebbekkel! Ha a főzés a szenvedélyed és te szeretnél lenni a következő junior Konyhafőnök, akkor ne késlekedj! Jelentkezni ide kattintva lehet. Fantasztikus kalandok és hatalmas nyeremények várnak.

Kicsi Óriások: „A legvagányabb óvodás” cím még kiadó!

Ők lesznek a legkisebbek, ők lesznek a legaranyosabbak, ők egy egész országot fognak megnevettetni. Most eljött az ovisok ideje! Olyan 4 és 6 év közötti gyermekeket várunk, akik amellett, hogy ügyesen táncolnak és énekelnek, mindenről vicces őszinteséggel mondják el a véleményüket. A versenyzőkre egy felejthetetlen nyári tábor és hatalmas nyeremények várnak. Jelentkezni ide kattintva lehet. Figyelem! „A legvagányabb óvodás” cím még kiadó!

Mostantól benevezheti ismerősét is az X-Faktorba!

Senki ne ijedjen meg, ha egyszercsak felhívják telefonon, hogy időpontot egyeztessenek Önökkel, mikor lesz az X-Faktoros meghallgatás. Merthogy lehet, hogy egy családtagjuk, a szomszédjuk, vagy az osztálytársuk nevezte be Önöket a versenybe. Egy esélyt mindenképp adjanak neki, mert úgyis járhatnak, mint Oláh Gergő. Aki egy barátjának köszönheti, hogy három évvel ezelőtt kitört a csendből.

OLÁH GERGŐ: Kitört a csendből


szerző:
2016.02.19. 17:44
OLÁH GERGŐ: Kitört a csendből

Gergő igazi sikertörténetet élt át az X-Faktornak köszönhetően, hiszen egészen 2013-ig közmunkásként dolgozott, amikor is egyik barátja benevezte a tehetségkutató versenybe, és néhány hónap elteltével már ő lett az X-Faktor nyertese. Az énekes jelenleg nagyon fontosnak tartja a salgótarjáni tehetségek támogatását.

CSORDÁS ÁKOS: A szobatársa nyomta meg az entert

Ákosnak nem volt elég önbizalma ahhoz, hogy jelentkezzen a tehetségkutatóba, ezért barátja nyomta meg helyette az entert. 2010-ben, először barátnője nevezte be az X-Faktorba, amit Ákos a mai napig a legnagyobb ajándékként tart számon. Ekkor a fiatal énekes kiesett a tehetségkutató Táborából. Az igazi áttörést a 2013-as válogató hozta meg a fiúnak, amit kollégiumi szobatárásának köszönhet, aki megnyomta a jelentkezéshez szükséges entert. Ezután már egyenes út vezetett a sikerhez: azóta saját dalai, videóklipjei jelentek meg.

VASTAG CSABA: Az öccsének köszönheti X-Faktoros jelentkezését

Csabi nem készült tudatosan az X-Faktorra, csupán öccsét, Tomit kísérte el a meghallgatásra, amikor is megkérdezte tőle az egyik segítő, hogy ő miért nem tesz egy próbát, ha már eljött. Ekkor az énekes úgy döntött, hogy bemegy és próbára teszi tehetségét, amit nagyon jól tett, hiszen ő volt az, aki 2010 decemberében megnyerte az első X-Faktort.

Ennyi, lezárult a Farm-jelentkezés... A java csak most következik!

Aki eddig nem vágta bele a fejszéjét a jelentkezésbe, már ne is tegye, a Nagy Farmerkeresésnek ez a szakasza ugyanis véget ért. Tavasszal végre kiderül, kik költözhetnek be a múltszázad eleji tanyára, hogy a felmenőikhez hasonlóan közelebb kerüljenek a természethez és persze a 20 millió forintnyi nyereményhez.

Gyere át szombat este Te is! Jelentkezz a közönségbe!

Hamarosan újból felizzanak a legpörgősebb szombat esti műsor rakétái, már csak Te hiányzol a buliból! Most nem csak a képernyőn keresztül, hanem testközelből is részese lehetsz az őrületnek. Klikk a részletekért!

Ismersz valakit, akinek az X-Faktorban lenne a helye? Légy Te az ügynöke, és mutasd be nekünk!

Biztos a Te környezetedben is akad olyasvalaki, akiről lerí, hogy a színpadra született, de valamiért még nem merte megtenni a nagy lépést, és nem jelentkezett az X-Faktorra. Itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy elindítsd az énekesi karrierjét: küldd el nekünk a nevét, és nyerj jegyet az élő show-ra! Klikk a részletekért!

ValóVilág powered by Big Brother: elindult a jelentkezés!

Fontos hír a ValóVilág rajongóinak! Ebben a pillanatban elindítjuk a lavinát, mostantól lehet jelentkezni az új játékba! Ahogyan azt már korábban bejelentettük, minden idők legsikeresebb hazai valóságshow-márkája a ValóVilág, a világszinten is fogalomnak számító Big Brother alapjain indul újra.

A Farm, ami nemsokára a nagyvászonra költözik

Újabb nagy kedvencünk tér vissza! Azonban, míg az X-akták hőseinek kalandjait epizódonként izgulhatjuk végig, addig a Farm, ahol élünk című sorozat filmként kerülhet a mozikba.
 

Alig jelentkeztek a háziorvosi helyekre

Mindössze harminc orvos jelentkezett a régóta üresen álló háziorvosi körzetekbe. 250 háziorvosi praxisban évek óta nincs orvos, ezekbe lehetett pályázni. Akik vállalták, hogy az üres körzetben kezdenek dolgozni, akár 10 millió forint támogatást is kaphatnak. Ezt bármire, házra, autóra, bútorokra is költhetik.

Kicsik, mégis óriások? 2016 a gyerekek éve az RTL Klubon!

Gyerek vagy? Tehetséges vagy valamiben, úgy érzed, te lennél a legügyesebb a színpadon? Örülnél neki, ha az egész ország büszke lenne rád? Akkor a jövőre induló vadiúj gyerek tehetségkutatónkban a helyed!

Főzd le anyámat! – családi vetélkedő és főzőműsor egyben

Mindenkinek van egy tuti családi receptje, aminek a titkát féltve őrzi, de amivel nagyon szeret dicsekedni is. Most eljött ennek az ideje! Az RTLII jövő tavasszal induló új vetélkedőjében anya-fiú főzőpárosok egymással versengve készítik majd el a legfinomabb ételeket. Mit érdemes tudni a műsorról? Kattintson és minden kérdést megválaszolunk!

Légy te a következő konyhafőnök!

Három ember álma már valóra vált! Te is úgy érzed, hogy otthonosan mozogsz a konyhában és szenvedélyed a főzés? Jelentkezz ide kattintva, hiszen újra jön az ország legnagyobb főzőshowja!

A Konyhafőnök 3. évada nem a Konyhafőnök Junior lesz!

Zé rendbe teszi a dolgokat. Tudomására jutott ugyanis, hogy egyesek rémhíreket terjesztenek, hogy összezavarják az embereket.

Jelentkezz a Vigyél el! című műsorba!

Társkereső showműsor indul ősszel az RTL Klub műsorán. A Vigyél el! előkészületei már elkezdődtek, az RTL Klub oldalán bárki jelentkezhet, aki szeretné megtalálni párját.

Legyél te a következő Konyhafőnök: Jön a 3. évad!

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja! Ha szenvedélyed a főzés, és otthonosan mozogsz a konyhában, akkor itt a helyed. Te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb! Ne hagyd ki! Regisztrálj június 30-ig a www.rtlklub.hu/akonyhafonok oldalon a “Jelentkezés” gombra kattintva. Benned van az ízfaktor?

Hétvégén indul a Hungary's Got Talent első válogatója

A hétvégén már meg is érkezik az RTL Klub székházába az első nagy roham, kezdődik ugyanis a legújabb tehetségkutató, a Hungary's Got Talent című showműsor első válogatója. Jelentkezni még lehet, aki az elmúlt években csak álmodozott a sikerről, itt a nagy lehetőség, mutatjuk, kiket keresünk.

MOB: Pályázhat Budapest a 2024-es olimpiára

Támogatja a 2024-es olimpiarendezést a Magyar Olimpiai Bizottság. A pályázatra még a fővárosnak és a kormánynak is rá kell bólintania, a jelentkezési szándékot szeptemberig kell bejelenteni.

Nagy Ricsi nem adta fel az álmait

Tavaly Tóth Gabi küldte el a tizennyolc éves fiút az élő show küszöbén, aki idén megerősödve tért vissza, és szeretné, ha ezúttal sokkal tovább menetelhetne, mint 2013-ban.

Nemsokára új gazdát talál a kis Roxi!

Hamarosan lezárul a jelentkezés a ValóVilág 6 legújabb lakójáért. A kilenchetes kutyus pár napot töltött a Villában, a Villalakóknak pedig hamarosan búcsút kell venniük kis kedvencüktől. Egy szerencsés gazdi-jelölt azonban örökbe fogadhatja a kiskutyát.

Keddig lehet jelentkezni a pótfelvételire

A továbbtanulni akarok most már csak egy intézményt és egyetlen képzést jelölhetnek meg.

Alekosz ex-kedvese Villalakó lesz?

Veronikát bántják a rosszmájú megjegyzések, szeretné bebizonyítani, hogy nem egy buta, paplanszájú lány.

Veronika belakná a VV villát


szerző:
2011.06.27. 20:24
Veronika belakná a VV villát

Kezdődhet a visszaszámlálás. Hamarosan indul a Való Világ 5. szériája, amelynek résztvevőit a hazai televíziózás történetében rekordszámú, több mint 35 ezer jelentkező közül választják ki. Alekosz egykori menyasszonya, Veronika már most visszaköltözne.

Alekosz öccse is bevetné magát a Való Világba

Míg bátyja a Való Világban a fődíj felé evickélt, Tibor idekint már sztárnak számított. Osztotta az autogramokat, a hétvégi bulikat pedig közönségtalálkozóknak tekintette. Népszerűségét nem árnyékolta be Alekosz hazatérése, sőt, lehet, hogy karrierje most indul csak igazán.

Felhívás a ValóVilág5 jelentkezőinek!

Ha kitöltötted az adatlapot, már csak egy lépésre vagy attól, hogy részt vegyél a valóságshow következő szériájának válogatásán. Igazold vissza jelentkezésed!

Újra felvirágozzák a magyar településeket

Már lehet pályázni a XVIII. Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyre: május 30-ig várják a jelentkezéseket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való