KERESÉS search-close

javítóintézet

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "javítóintézet"

Két hónap alatt tíz autót tört fel a 17 éves fiú

Javítóintézetbe küldené az ügyészség azt a 17 éves fiút, aki azzal vádolnak, hogy két hónap alatt tíz autót tört fel Kaposváron tavaly év végén. Az egyikben több mint hatmillió forintot talált, ezt édesanyja és nagybátyja között osztotta szét, akik azonnal elköltötték: házat, bútort, kocsit és ékszereket vettek belőle.

Egy 3 éves értelmi szintjén állhat a gyermekgyilkossággal gyanúsított férfi

Egy 3 éves gyerek értelmi szintjén áll, de tudatában volt annak, mit cselekszik - ezt mondta a 6 éves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfi korábbi javítóintézeti felügyelője. A felügyelő az RTL híradónak csütörtökön azt mondta, a most 19 éves férfi nem tudott beilleszkedni a közösségbe, és várható volt, hogy tragédia történik, ha kiengedik.
A felügyelővel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Szabadulhat a késelő kamasz

Napokon belül szabadulhat az a fiatal fiú, aki még 13 évesen hasba szúrta egyik ismerősét. Kiderült, az akkor 17 éves kamasz rendszeresen terrorizálta és verte a nála kisebb fiút, aki így akart véget vetni a megalázásoknak. Több mint egy éve van javítóintézetben, ahol a bíróság szerint sokat fejlődött. Magántanuló, szeretné befejezni az iskolát és hegesztő akar lenni. A bíró szerdán lehetőséget adott neki arra, hogy mindezt valóra váltsa és azzal engedte el, hogy reméli, tanult a hibáiból.

Kamaszként rácsok között élnek

A bűn alól nem mentség, ha valaki gyerek. Más kérdés, hogy más a felelőssége, de vannak olyan kiskorúak, akik a leg nagyobb hibát követik el már egészen fiatalon. Sokáig szervezte a Fókusz stábja, hogy két olyan fiú is megszólaljon, akik súlyosat vétettek, és emiatt javítóintézetbe kerültek. Az ő történetükön keresztül mutatjuk meg, hogyan próbálja a rendszer kijavítani a hibákat.

Minden ok nélkül támadtak rájuk

Nem kell javítóintézetbe mennie annak a fiatal lánynak, aki társaival 2015-ben brutálisan összevert három hajléktalant Debrecenben.  A támadás idején mindössze 12 éves volt. A Debreceni Ítélőtáblán tegnap úgy döntöttek, nem kell leülnie a büntetést, 2 év próbaidőt kapott.

Egy doboz kefir miatt kerülhetnek javítóintézetbe

Egy doboz kefir miatt akár évekre javítóintézetbe kerülhet az a két fiú, akik a vád szerint tavaly októberben kiraboltak egy futót a Margitszigeten. A 15 és 16 éves fiúk éjjel 11 óra körül szemelték ki áldozatukat, akit elgáncsoltak és késsel megfenyegettek. A telefonját akarták elvenni, de az nem volt nála, ezért átkutatták a táskáját és kivették belőle a kefirjét. Percekkel később elfogták őket a rendőrök.

Iskolai verekedésből két év javítóintézet

Iskolai verekedésből súlyos büntetés: első fokon két év javítóintézeti elzárásra ítéltek egy kislányt, aki 12 éves korában féltékenységből megverte egy iskolatársát, és elvette az ékszereit. 14 éves barátnője még többet, három évet kapott. Az eset tavaly történt Sajószentpéteren.

Előzetes: Fegyverrel fenyegette tanárát

Egy tatabányai diák hétfőn pisztolyt fogott tanárára. Az iskolatársai meséltek a fiúról. Hogy mit mondtak róla, megtudhatják fél 7-kor az RTL Híradóból.

Javítóintézetbe kerültek a tolvaj állatkínzók

Javítóintézeti nevelésre ítélte a bíróság azt a három fiatalkorú fiút, akik boltokból loptak, valamint halálra kínoztak egy kismacskát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való