KERESÉS search-close

javítás

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "javítás"

KUTYATÁMADÁS: Horrorisztikus látvány volt, ahogy leszedték a kislányról a kutyát

A gazda épp a kerítést javította, amikor a kutya elszabadult és rátamadott egy 3 éves kislányra Csókakőn. A gyereket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A polgármester szerint a rottweiler a kislány félelmét érezhette meg, ezért támadott.

Hiába vár a műlábra, másfél hónapja nem kapja meg

A gávavencsellői férfi Híradónknak azt mondta, a művégtagot vissza kellett küldeni javításra, mert hiányoztak róla kiegészítők, úgy pedig használhatatlan volt. Elmondása szerint neki azt ígérték, egy-két napon belül már nála lesz a javított műláb. A gyártót adásunkig hiába kerestük.

A metró pótlásának minőségén javítanának

A 3-as metró pótlásának minőségén javítana egy civil egyesület: megállókat helyeznének át és a gyalogátkelőket is könnyebben elérhetővé tennék. A metró északi szakaszának felújítása ugyan márciusban befejeződik, ám a középső és déli szakaszon még 2022-ig pótlóbuszokkal lehet majd utazni.

Rendőröket hívott a MÁV a Kétfarkú Kutya Pártra

Rendőröket hívott a MÁV a Kétfarkú Kutya Pártra, akik bicikliút építésbe kezdtek tegnap Budapesten. Három hete számoltunk be arról, hogy évek óta hiába szeretnék a kerékpárosok, hogy legyen jó minőségű bicikliút Rákosrendezőnél, egyelőre csak macskaköveken közlekedhetnek. A Kétfarkú Kutya Párt ezért gyűjtés szervezett. A pénz összejött és tegnap munkához láttak. A MÁV azonban rendőröket hívott, mert a társaság szerint a munkák veszélyeztetik a vasútbiztonságot.

Döme Zsuzsannával készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

 

Átadták, de még nincs kész

Nem tudnak beköltözni a szerdán átadott szombathelyi Haladás Sportkomplexumba a sportolók. A stadion több mint 15 milliárd forintból épült. A klub azonban levelet küldött a szakosztályoknak, hogy folytatódik az építkezés, pontosabban november 20-ig garanciális javításokat végeznek.

ByeAlex üzenete: „Kedves szerelmeim!...”

Újabb elhatározásra jutott az X-Faktor mentora, amit nem is titkol követői elől. Sőt, úgy döntött, minden részletbe beavatja őket és még a véleményüket is kikéri.

Jó tudni! A hibrid autók kevésbé szervizigényesek! Éljen a környezetvédelem!

A kormány szeretné, ha 2020-ig 30 ezer elektromos autó járná az utakat, hiszen a környezetvédelem az egyik legfontosabb probléma nemcsak hazánkban, hanem a világban is. Mellette az is kulcsfontosságú kérdés, a márkaszervizek mennyire vannak felkészülve az elektromos autók érkezésére.

Új fákat ültetnek a téren

Elkezdték cserélni a fákat a fél éve öt milliárd forintból elkészült budapesti Széll Kálmán - egykori Moszkva - téren. A növények kiszáradtak, most gyökerestül szedik ki azokat és ültetnek a helyükre újakat, garanciában. A több mint egy évig tartó felújítás után nem ez az első javítanivaló.

Az ígérik, nem lesz hiba az új tankönyvekben

Nincs már hiba az új tankönyvekben - legalábbis ezt ígérik a tankönyvfejlesztők. Befejeződött ugyanis a kísérleti tankönyvek fejlesztése. Az oktatási államtitkár azt mondja, nemcsak minőségi köteteket kapnak szeptembertől a diákok, de könnyebb dolguk is lesz. Az egyik pedagógusszakszervezet szerint ezt csak akkor mondhatnák, ha a szakmai szervezetek is kiállnának a tankönyvek mellett.

Máris javítani kell az új mozgólépcsőket

Máris javítani kellett a mozgólépcsőket a felújított fővárosi Széll Kálmán téren. A teret alig egy hónapja adták át. Az üzemeltető Budapesti Közlekedési Központ szerint a kültéri mozgólépcsők – ahogy fogalmaznak –, komplexebbek, mint a beltériek, ezért egyelőre csak próbaüzemben működnek. A hibákat javították a napokban. Az elmúlt hetekben azonban más problémák is voltak a térrel, azokat a kivitelező garanciálisan javította.

Sufni megoldással javították a műemlék hidat

Bohózatba illő pótláson esett át a budapesti Margit híd korlátja. Még az év elején tört ki néhány oszlopa, ezeket először egy deszkával pótolták, majd miután az leesett, odatettek helyette egy használt közlekedési táblát. Több mint fél évbe telt megoldani a problémát.

Mitől lehetne jobb a világ?


szerző:
2016.06.07. 18:00
Mitől lehetne jobb a világ?

Azon agyalni, hogyan tehetjük jobbá környezetünket, vagy akár az egész világot, hasznos időtöltés. Hogy a magyar hírességek gondolkodnak-e ilyesmin, nem tudjuk, de mi azért nekik szegeztük a nap kérdéseként.

Gaz nő az egymilliárdért épült bicikliúton

Gazosodik a több százmillió forintból épített kerékpárút Hatvan és Boldog között. A másfél éve átadott bicikliúton, kilométereken keresztül feltöredezett az aszfalt - ezt már korábban Híradónkban is megmutattuk. Bár akkor megpróbálták kátránnyal betömni a repedéseket, mostanra egyre több helyen bújik elő a javított helyeken a gaz. A helyiek azt mondják balesetveszélyes az útszakasz. A polgármester szerint az a baj, hogy a töltésen megy az út, de azt ígéri: garanciálisan kijavítják a hibákat. Bár azt nem tudja mikorra.

Betegektől gyűjtenek a műszerekre

Saját betegeitől kér segítséget az érdi rendelőintézet. Sorra romlanak el a 2010-ben uniós és önkormányzati pénzből vásárolt műszereik, ezért arra kérik a helyieket, hogy utaljanak pénzt a javításra. A főigazgató azt mondta, most nincs olyan műszer, ami nem működik, de tavaly csak a röntgengép javítása 8 millió forintba került. A település polgármestere szerint a rendelő nagyon sok beteget lát el, ezért mennek tönkre hamar a műszerek.

A gyakoribb karbantartás akár életet is menthet

A kötelező szervíz mellett fontos autónk rendszeres karbantartása. Ám sokan vannak, akik használják a járművet, de ügyet sem vetnek annak ellenőrzésére. Ez pedig komoly problémákhoz vezethet.

Nem javítják a szervízek az Astrasok által okozott kárt

Majd 3000 ezer autós vár arra, hogy az Astra Biztosítós ügyfelek által okozott káreseményeket valaki kifizesse, mert az autószervizek nem nyúlnak az autókhoz, amíg nincs garancia a kifizetésre. Németh Péter biztosítási szakértővel a jelenlegi helyzetről és a lehetséges megoldásokról beszélgettünk.

Milliárdos kárt okozott a hétfői vihar

Ötezer forint automatikus jóváírásra számíthatnak azok, akiknél egy napnál tovább szünetelt az áramszolgáltatás a hétfői özönvíz miatt. Bár öt nap telt el, Budapesten még most is vannak sötét jelzőlámpák, és több helyen dolgoznak a beszakadt útburkolat miatt. Van, ahol csak szeptember közepére fejezik be a munkát. A vihar okozta károk nagyságát milliárdos nagyságrendűre becsülik.

Garanciális javítások a Várkert Bazáron

Megrepedtek a díszoszlopok, több helyen hullik a vakolat a Várkert Bazárban, és ismét felbontották az előtte lévő térkő egy részét is a Lánchíd utcában. A PM szerint mindez a kormány kapkodásának eredménye, amiért elsiette a felújított műemlék átadását. A Várgondnokság igazgatója azt mondja, a 30 éve tartó pusztulás miatt mállanak még most is a falak.

Kedélyállapot - Mely tápanyagok segíthetnek?

Újabb kérdéskör, újabb játék: Dr. Tóth ismét kvíz segítségével mutatta be, hogy mely tápanyagok segíthetnek kedélyállapotunk javításában.

Lezuhant és szörnyethalt tetőjavítás közben

Egy négyemeletes épületen dolgozott. Híradónk úgy tudja, hogy egy Békés megyei vállalkozás két munkása javította a tető szigetelését, amikor egyikük a 16 méteres mélységbe zuhant.

Megint átadták, pedig még nincs kész

Bontják a díszburkolatot a Várkert Bazárnál, pedig alig néhány napja adták át - ráadásul már másodszor - a felújított műemléket.

Vandálok járják az új köztereket Pécsett

Az összefirkált padokat megjavíttatja a város, ám annyi a rongálás, hogy már egy külön csoport dolgozik a helyreállítási munkákon.

Kábellopás miatti késések a Keletiben

Az érintett vonalakon 20-60 perces késésekre kell számítani, de van olyan járat, amelyik egyáltalán nem közlekedik.

Egyre jobb állapotban a Marcal

Nem kell légbefúvásos technikát alkalmazni a Marcalon, mivel folyamatosan javul a víz minősége.

Másodszorra sikerrel jártak az űrben

Sikeresen végrehajtotta második űrsétáját a Nemzetközi Űrállomás legénységének két tagja.

Több ezer új kátyú pár nap alatt

A 40 fokos hőmérséklet-különbség nyomot hagyott az ország úthálózatán.

Felborult egy mentőhelikopter


szerző:
2009.08.19. 10:27
Felborult egy mentőhelikopter

Nem befolyásolja a légimentést a baleset. Egy tartalékgép borult fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való