KERESÉS search-close

jótékonykodás

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jótékonykodás"

Fucsovics Marcival és Babos Timivel játszhattak a gyerekek

Nem mindennapi módját választotta a jótékonykodásnak Fucsovics Marci és Babos Timi. A két párosban legeredményesebb magyar teniszező elhatározta: maradandó élményt szerez a tenisz kedvelő gyerekeknek, akik a kivételes esemény apropóján együtt játszhattak a sportolókkal.

Akt naptárral jótékonykodnak egy kis angliai település lakói

Meztelenre vetkőzött egy angliai kis település edzője, kutyakozmetikusa, szerelője. De ledobták a textilt a fodrászok, a tűzoltók, a cukrászok, a kertészek, és a festők is. Az angliai Kent megyében található kicsi településen egy különleges akt naptárat készítettek az ott élők, hogy ezzel jótékonykodjanak így karácsony előtt.

Lesd el Puskás Peti karácsonyi tippjeit!

Az énekesnek fontos a környezettudatosság, és évek óta arra törekszik, hogy népszerűsítse ezt a szemléletet. A Story Extrának pedig most elárulta, hogy a rengeteg elfoglaltsága mellett mégis hogyan kivitelezi mindezt.

Az RTL Klub sztárjai is csatlakoztak az Adni jó! sütiakcióhoz!

Nyolcadik éve már, hogy december elején igazi házi készítésű süteményillat lepi el a Magyar Telekom székházát. Idén is rengeteg híresség csatlakozott a nem mindennapi akcióhoz.

Mégis felajánlják a plusz pénzt?

Elárulta az MSZP, hogy mit kezdenek a párt országgyűlési képviselői a fizetésemelésükkel. Igaz, csak néhány órával azután, hogy a 24.hu azt írta: titkolóznak, és semmit sem tudni a nyáron megígért szolidaritási alapjukról, ahová a képviselők a tervek szerint befizetik a fizetéstöbbletüket. Jótékonykodik a Párbeszéd, a Jobbik és a DK-is. A Fidesznél viszont nem hirdettek ilyen akciót.

Meghan Markle szakácskönyvvel segít a hajléktalanokon

A királyi család legújabb tagja nem várakozott sokáig első jótékonykodásával. Egy londoni közösség anyukái közé állt, hogy közösen, minden nap ételt tehessenek a rászorulók elé.

Hátrányos helyzetű magyar fiatalokkal találkozott Ricky Martin

Az énekes budapesti koncertje előtt fogadta a magyar tinédzsereket, akiket a jó tanácsok mellett mással is meglepett.

ÉNB Bence jótékony meglepetéssel bizonyította szerelmét

Az Éjjel-Nappal Budapest fiatal szereplője jótékonykodással egybekötött ajándékkal lepte meg párját.

Adakozó világbajnok


2018.07.17. 18:53
Adakozó világbajnok

500 ezer dollárt, átszámítva csaknem 140 millió forintot adott a focivébén felfedezett új csillag, Kylian Mbappé egy francia segélyszervezetnek. Premiers de Cordée beteg gyerekeknek biztosít sportolási lehetőséget, és versenyeket szervez a számukra.

Futással jótékonykodnak


szerző:
2018.06.10. 18:51
Futással jótékonykodnak

Bántalmazott és hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjtöttek az Ökumenikus Segélyszervezet jótékony futói a 25. K&H Mozdulj! maraton és félmaraton váltóján.

 

Így fogadták Katy Perry-t Vietnámban!

Az amerikai énekesnő azért járt ott pontosan két évvel ezelőtt, hogy felhívja a figyelmet a szegény gyerekekre, akiknek nélkülözniük kell a megfelelő oktatást, és hiányt szenvednek ivóvízből, és akiknek borzasztóan rosszak a higiéniás körülményeik.

Hajdú Péter és Peller Anna is adományozott az afrikai gyerekeknek

Sok gyűjtés van a rászoruló gyerekeknek, de Könczöl Zsófia nemcsak a magyar gyerekekre gondol, hanem az afrikaiakra is. Nem először járt Ugandában, júliusban szeretne is visszatérni, de nem üres kézzel. Ráadásul Anna és Péter is meglepéssel készültek a kinti apróságoknak.

Scherer Péter művészetével segít

Scherer Péter, a Válótársak színésze újra iskolába jár - na de nem úgy. A művész gimnáziumokban is játszik - a részletekről ő mesélt!

Vastag Tamás testvérével jótékonykodik

Vastag Csabához testvére, Tamás csatlakozott, aki az apaságról, a családról és a karrierről mesélt nekünk!

Összefogtak a ValóVilág játékosai!

2011-ben a VV akkori versenyzői egy nagyszabású jótékonysági akcióba kezdtek, amikor is több mint 177 millió forint gyűlt össze. A nem mindennapi összeget 5700 nehéz sorsú családhoz juttatták el.

Sihell Ferry jótékonykodott!

A mulatós sztár egy különleges fiatalember álmát segített valóra váltani.

A Barátok közt színésze ismét egy csodás dolog mellé állt!

Józan László és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokon segített.

Lali jótékonykodással csajozott be!

Reggel Lali még mindig nagyon maga alatt volt a tegnapi kudarcai miatt. Elment a fodrászatba azzal, hogy új külsőt szeretne, de Szofiék nem vették őt komolyan. A váratlanul felbukkanó fiatal lány, Kinga is hiába tetszett meg Lalinak, elutasította a fiú közeledését azzal, hogy épp dolgozik, és nem ér rá. Lali később az utcán megint találkozott Kingával, aki adományokat gyűjtött az SOS Gyermekfalvak javára. Lali segített neki, és a nap végére szép summát gyűjtenek össze. Estére Lali és Kinga összemelegedtek, a fiú pedig a fejébe vette, hogy ő is jelentkezni fog erre a munkára.

Erről az oldaláról még biztos nem ismerted Rihannát!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az énekesnő lett az év humanitáriusa. A barbadosi énekesnő kedden Bostonban vehette át a Harvard Egyetem díját. A címet jótékony tetteivel érdemelte ki Rihanna: sok pénzzel támogatja a mellrák gyógyításával kapcsolatos kutatásokat hazájában. Ezenkívül szívén viseli a karibi térségből Amerikába érkező fiatal egyetemistákat is, hogy megfelelő oktatást kapjanak. Ehhez egy alapítványt hozott létre, melyet nagyszüleiről nevezett el.

A Fal vidám testvérpárja jótékonykodik is nyereményéből!

Homoki Tamás és testvére Zoltán több mint 4 millió forintot nyertek A Fal szerda esti adásában - nyereményüket nemcsak magukra költik, hanem jótékony célokra is fordítják!

Herczeg Zoli rászorulókon segített

Herczeg Zoli több ezer pólót osztott szét jótékonysági szervezetek között - a részletekről ő mesélt nekünk!

Keresem a családom: nehéz gyerekkorból a jótékonykodó felnőttkorig

A segítséget nagyon sok minden motiválhatja. A „Keresem a családom!” egy évvel ezelőtti műsorában Andrást ismerhették meg a nézők, aki olyan embereket támogatott, akik valamilyen oknál fogva elakadtak az életükben. Talán azért tette mindezt, mert ő is járt már hasonló cipőben.

Jótékonykodni jöttek a ValóVilág szereplői!

Pontosan hat éve, hogy az RTL Klub és a ValóVilág ismét egy rekordot akart megdönteni: a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány irányításával még több családon szeretettek volna közösen segíteni. A Fókusz nyomon követte VV Csaba és VV Seherezádé útját.

ISZAK ESZTER: „Rengeteget lehet tanulni a gyerekektől!”

Iszak Eszter már nem először segít a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a nehéz sorsú gyermekeken. A műsorvezető elmondása szerint egy-egy ilyen alkalomkor ő is feltöltődik, hiszen rengeteg szeretet kap a gyerekektől.

SZABADOS ÁGNES: nem csak karácsonykor jótékonykodik

Az RTL Híradó műsorvezetője próbál odafigyelni arra, hogy ne csak karácsonykor jótékonykodjon, persze a szeretet ünnepe alkalmával több lehetőség van a segítségnyújtásra.

A Barátok közt színészei nagyon fontos dologra hívják fel a figyelmünket!

A sorozat szereplői a hétvégén ünnepi mézeskalácssütésen vettek részt, hogy a rászoruló gyermekeknek szebbé tegyék az idei karácsonyt.

Aki nem csak beszél arról, hogy segíteni és adni jó: Lábas Viki

Rengeteget köszönhet egy klasszikus hangszernek, ám mégsem lett a művésze. Helyette azonban generációja egyik legnépszerűbb alakja, aki nemcsak beszél arról, hogy segíteni és adni jó, de sokat tesz is érte. Nem volt mindig könnyű élete, de a belőle sugárzó pozitív gondolkodás minden nehézségen átsegítette. Lábas Vikivel a tél ellenére egy szabadtéri koncerten forgattunk.

 

Videó: Jótékonykodtak a Fókusz műsorvezetői

A Fókusz stábja mindig is a szívén viselte a nehéz sorsú embereket. Négy évvel ezelőtt Barabás Éva az Adni jó! akció keretein belül jótékonykodott.

ÉNB Karola afáziás betegek családjának segít

Az Éjjel-Nappal Budapest Karolája, a vadóc és lázadó lány. Aki ugyanakkor segítőkész, és folyamatosan jótékonykodik. Csak épp nem veri nagydobra. A stroke Magyarországon évente 40-50 ezer embert érint, ez a leggyakoribb rokkantsághoz vezető tünetegyüttes. Azon kívül, hogy a beteg súlyosabb esetben lebénul, a  szélütés különböző beszédzavarokat, úgynevezett afáziát is okozhat.

Wolf Kati próbálja jó ügyre használni az ismertségét

A magyarok háromnegyede adományozott az elmúlt évben, ami nemzetközi összevetésben is jó arány. A megkérdezettek szerint döntő szempont a szimpátia és maga a kérés, hogy adományozzunk. A jótékonykodásról Wolf Katival és Miha Tamás, civilszakértővel beszélgettek Ramiék.

Jótékonykodnak a kártérítésből

Jótékonykodik a strasbourgi bíróságtól kapott kártérítésből két devecseri roma. Családjukat öt évvel ezelőtt, saját otthonukban dobálták meg kővel egy rasszista felvonulás résztvevői. A férfiak azt mondták, a rendőrök nem védték meg őket. Feljelentést tettek, az évekig húzódó perben a Kúria végül úgy döntött, a rendőrök helyesen jártak el. A Magyar Helsinki Biztosság segítségével a strasbourgi emberi jogi bíróságnál keresték tovább igazukat, ahol kártérítést ítéltek meg nekik. Ebből adakoztak most.

Ott voltunk: a Barátok közt színészei szomorú sorsú kutyákon segítettek!

A Monor és Környéke Csellengők Állatotthon vezetője, Baranyai Erika az egész életét arra szentelte, hogy megkínzott, kidobott, megtalált és elhagyott - sajnos még sorolhatnánk – kutyusokat mentsen. A Barátok közt színészei nem először segítettek az otthonnak, és annak lakóinak, ugyanis szívükön viselik a kis szőrösök sorsát. Szívfacsaró pillanatok következnek!

Játékos Barátok köz avatás


szerző:
2017.06.21. 18:00
Játékos Barátok köz avatás

A Fóti Gyermekvárosban átadták a Barátok közt. Nagy Alexandra, Nyári Dia, Pribelszki Norbi és Józan Laci is részt vett az avatón, amely hatalmas játékkal ért véget.

Story Extra 2017-06-19


szerző:
2017.06.19. 17:25
A Barátok közt színészei számtalan gyermeket tettek boldoggá

A híres sorozat szereplőitől egyáltalán nem áll a távol a jótékonykodás, és ha tehetik, ott segítenek, ahol tudnak.

Story Extra 2017-06-16


szerző:
2017.06.16. 17:25
A híres zenekar óriási örömöt okozott a rajongóknak!

Három évvel ezelőtt a ByTheWay tagjai egy budaörsi óvodában jártak. A fiúkat rajongóik rengeteg plüssállattal halmozták el, és a srácok úgy döntöttek, hogy ezek a játékoknak lehetne jobb helye is, mint náluk. A fiúk tehát jöttek, énekeltek és ajándékokat osztogattak a csöppségeknek. Ezzel az Egy Csepp Figyelem Alapítvány óvodáknak szóló programját támogatták.

Harrison Ford újra jótékonykodik!

Pont egy évvel ezelőtt ezen a napon robbant a hír, hogy aukicóra bocsátják a híres Csillagok háborújából ismert Han Solo dzsekijét. Kiderült, a színész jótékonysági árverésre bocsátja azt a kultikus bőrkabátot, amit Az ébredő Erőben viselt. Harrison az epilepszia kutatására szerette volna fordítani a befolyt összeget, ami akkor több tízezer dollárt jelentett. A kikiáltási ára a dzsekinek 18 000 dollár volt, azaz közel 5 millió forint.

Vári Dávid különleges jótékonykodása

Vári Dávid, A Konyhafőnök tavalyi szériájának versenyzője igazán különleges módját választotta a jótékonykodásnak…

Fókusz 2017-02-01


szerző:
2017.02.01. 19:00

Rihanna és a foci!


szerző:
2017.01.31. 17:25
Rihanna és a foci!

A barbadosi énekesnő ezúttal Délkelet-Afrikában jótékonykodott. Találkozott helyi fiatalokkal is, akik épp focimeccset játszottak egymással. Bár az énekesnő nem állt be közéjük, de Twitter-videója jól mutatja, hogy ő volt az egyik leglelkesebb szurkoló az oldalvonalnál.

Istenes Bence színt vallott


szerző:
2017.01.23. 15:55
Istenes Bence színt vallott

A híres műsorvezető humorát nagyon kedveljük, viszont ha megkívánja a helyzet, akkor igenis tud komoly lenni. Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor magazin utánajárt annak, hogy Bence és kedvese A Kódban nyert összeget kinek ajánlották fel. Kedves interjú kerekedett ki a beszélgetésből.

Éjszakákon át készítette a mézeskalács-kastélyt

Több hónapig, éjszakákon át készítette a mézeskalács kastélyát egy 22 éves budapesti egyetemista. A fiatal lány jótékony célra ajánlotta fel, licitálni lehet rá, az összegből pedig a Bethesda Gyermekkórház kap majd egy fontos műszert, amit hasi műtétekhez használnak. A régi laparoszkópos eszközük ugyanis elromlott, e helyett van szükségük egy újra, ami több mint egy millió forintba kerül. A licit jelenleg 300 ezer forintnál tart.

Jótékonykodó hamburgerező

Minden étterem lakasson jól szenteste három nélkülöző családot, ez a lényege annak a jótékonykodó kihívásnak, ami egy harkányi hamburgerezőből indult. A kitaláló azt reméli, hogy sokan segítik majd így a hátrányos helyzetűeket. Az egyik nyolcfős Baranya megyei családban nyolc hamburgert nyertek.

Ő is egy közülük!


szerző:
2016.12.06. 17:25
Ő is egy közülük!

Lady Gaga olyan világsztár, aki ott segít, ahol csak tud: pénzét és ismertségét kihasználva évek óta jótékonykodik. Egy interjúban pár napja viszont azt is elmesélte, hogy mélyen együtt érez  a poszttraumás stressz szindrómában szenvedőkkel, hiszen ő maga is ilyen. Két évvel ezelőtt mondta el, hogy tinédzserként megerőszakolták, most pedig arra is fény derült, hogy a mai napig nem tudta feldolgozni a történteket.

Jótékony főzés Mikulásra


szerző:
2016.12.03. 18:30
Jótékony főzés Mikulásra

Az ünnepek közeledtével még több segítségre van szükség és többen is segítenek. 500 adag ebédet főztek jótékony civilek hajléktalanoknak és családok átmeneti otthonában élőknek. A Híradó és a Házon kívül csapata is főzött. Pécsen 25 helyre vitt ételadományt a Mikulás. Karácsony előtt adakozóbbak az emberek, mondták a főzés szervezői, az Age of Hope alapítvány és a Budapest Bike Maffia.

Az új Pókember is kórházakban jótékonykodik!

A Marvel színészeinél nem szokatlan, hogy szabadidejükben is a rajongók az elsők, és mindent megtesznek, hogy az apróságok találkozhassanak kedvenc hőseikkel. Most Tom Holland is beállt a sorba.

Istenes Bence mindent vitt? – Heti összefoglalónk következik

Beléptünk a nyár legmelegebb hónapjába. Július első hete számtalan meglepetést tartogatott számunkra, úgymint: első babás fotók, szexi villantások, X-Faktor tikok, és jótékonykodó celebek.

Megható dologra készül Józan László

A Barátok közt sztárja mesélt nekünk legújabb jótékonysági kezdeményezéséről, ugyanis ismét csodálatos dologra készül. Nemhiába mondjuk, hogy Józan Lászlónak aranyból van a szíve.

A Barátok közt sztárja szívmelengető dologra készül – Videóüzenet!

Józan László rengeteget dolgozik, nemcsak forgat a Mátyás király téren, hanem a Vígszínház színészeként számos színdarabban is játszik, énekórákra jár, keményen sportol, és emellett rendszeresen jótékonykodik.

Gyorsabban gyógyulnak, ha játszhatnak

Több játék, gyorsabb gyógyulás. Ez a véleménye a Nyíregyházi Anyukák Segítő Csoportjának, akik azt tapasztalták, hogy unatkoznak a kórházban a gyerekek. Pár hónapja összefogtak és az interneten kerestek játék adományozókat. A felhívásra rengeteg család jelentkezett, így ma bőven volt mit átadni a kis betegeknek a nyíregyházi kórházban.

Jennifer Lopez meglepte ikreit


szerző:
2016.02.25. 17:47
Jennifer Lopez meglepte ikreit

Az énekesnő gyermekeinek a napokban volt a születésnapjuk. Maximilian és Emma nyolc éves lett, anyukájuk ajándéka pedig nagy sikert aratott. Madonna sem tétlenkedett az elmúlt napokban: árvaházban és kórházban jótékonykodott.

Jótékonysági ebéd az autistákért

A menü halászlé és túrógombóc volt – a bevételt pedig mind az Autisták Országos Szövetsége kapta. A főzőcsapatot a Tünet Együttes színészei alkották, a társulat régóta jótékonykodik. Most új darabbal készülnek, amelyben az egyik főszereplő Asperger-szindrómás, először ezért keresték meg az autisták szövetségét. Azt mondják, minél többet tudnak a betegségről, annál hitelesebben tudják játszani.

Mindenkit elvarázsoltak a jótékonysági gálaműsor fellépői

Eddig sosem hallott dalokkal, meglepetés vendégekkel, sztárfellépőkkel és tíz színvonalas előadással lepte meg a nézőket az RTL Klub, és az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtés jótékonysági gálaestje. Örömmel idézzük fel a legszebb, a legmeghatóbb pillanatokat, és a jobbnál jobb produkciókat.

Jótékonykodással zárja az évet a Budapest Bár

A zenekar tagjai úgy döntöttek, idén ahelyett, hogy egymást ajándékoznák meg, egy óvodát lepnek meg az egymásra szánt összegből. A formáció igazán sikeresen zárja a 2015-ös évet, a hazai fellépések mellett a világ számos pontján teltházas koncertet adott.

Farkasházi Réka gyermekotthon lakóinak énekelt

Az énekes-színésznő az ünnepek közeledtével különösen fontosnak tartja, hogy segítsen a szegény sorsú gyerekeken, ezért a napokban egy gyermekotthon lakóit örvendeztette meg a dalaival. A rendhagyó koncertre a Reflektor stábja is elkísérte.

 

Reflektor 2015-12-16


szerző:
2015.12.17. 01:00
Négy tonna adomány néhány nap alatt

Ételosztás, ajándékozás, jótékonykodás – zajlik a karácsonyi nagyüzem a civil szervezeteknél. A Mikulásgyárba pár nap alatt 4 tonna adomány érkezett, a pár hónapja alakult Izraelita Szeretetszolgálat ezer embert etetett meg, a budai kakaópartin pedig állami gondozott és fogyatékos gyerekek kaptak ajándékokat híres emberektől.

Ismeretleneknek segít a tehetős üzletember

Titkos Mikulás jótékonykodik Amerikában. Pittsburghben egy tehetős üzletember immár egy évtizede, karácsony előtt a boltokat járva osztogat pénzt az embereknek, akik könnyekig meghatódva hálálkodnak neki. Mintegy 100 ezer dollárt, azaz csaknem 30 millió forintot szokott szétosztani. A férfi semmit nem kér a pénzért, csak annyit: mindenki próbáljon valahogy jótékonykodni.

Somló Tamás is segít a rászoruló gyerekeken

Az LGT zenekar legendás zenésze, aki maga is négy gyermek büszke édesapja, fontosnak tartja, hogy ilyenkor, az ünnepek közeledtével még többet segítsünk a rászoruló gyermekeken.

Reflektor 2015-12-14


szerző:
2015.12.15. 01:35

Reflektor 2015-12-11


szerző:
2015.12.12. 01:35

Reflektor 2015-11-26


szerző:
2015.11.27. 00:30
A Titanic sztárja kiállításával segít

Magyarországon forgat és kiállítást rendez a Titanic sztárja. Billy Zane csak az RTL-Híradónak nyilatkozott a tárlat megnyitója előtt. Elmesélte, hogy ő is járt a menekültek között a Keleti pályaudvaron. Annyira megrázták az élmények, hogy eldöntötte: kiállításának teljes bevételét a Magyar Vöröskeresztnek utalja majd.

Jótékonyságból bringázott Tóth Márton

770 kilométer, 9 nap alatt, biciklivel. Tóth Márton vízilabdázó az El Camino spanyol zarándokúton kerekezett végig, hogy a Tűzoltó utcai gyermekklinikának gyűjtsön adományokat. Eddig 1 millió forint gyűlt össze. A klinika a pénzből betegfigyelő rendszert épít ki. A kazanyi világbajnokság után Szivós Márton is végigteker a zarándokúton.

Jótékonykodtak az X-Faktor felfedezettjei

A tavalyi X-Faktor két sztárja, Nagy Ricsi és Borbély Ricsi is részt vett azon a jótékonysági akción, amelynek keretében újjávarázsoltak egy gyermekek által használt uszodát.

Reflektor 15-07-13


szerző:
2015.07.14. 01:15
Reflektor 15-07-13

Reflektor: Így buliztak a sztárok a Balaton Soundon. Jótékonykodtak az X-Faktor felfedezettjei.

Adományokért zarándokolnak a vízilabdázók

Két Marci, egy cél – ez a szlogenje annak a vállalkozásnak, amelyen két válogatott vízilabdázó kerékpáros zarándokúttal szeretne legalább 3 millió forintot összegyűjteni a Tűzoltó utcai gyermekklinikának. Tóth Márton hétfőn, a napokban a válogatottba visszahívott Szivós Márton a világbajnokság után vág neki a 750 kilométeres kihívásnak. Az adományozók az útvonal kilométereit vehetik meg jelképesen, az összegyűjtött pénzből egy betegfigyelő monitort venne a gyermekklinika.

Reflektor 15-05-13


szerző:
2015.05.14. 01:20
Reflektor 15-05-13

Reflektor: Dúl a szerelem Dennis és Fanni között. Hajas László és csapata jótékonykodott.

Otthonukat adják oda rászorulóknak

Egy sümegi pár úgy döntött, idén nyáron olyan rászoruló családokat látnak vendégül otthonukban, akik egyébként nem jutnának el nyaralni, mert nincs rá pénzük. A családoknak nem kell fizetniük semmiért, szállásról, ételről és programokról is a pár gondoskodik. Már több felajánló is csatlakozott hozzájuk. Rengeteg rászoruló család jelentkezett a nyaralási lehetőség miatt. Egy miskolci család három gyermeke az RTL Kamerái előtt tudta meg, hogy ők is a szerencsés kiválasztottak között vannak.

Sokan azért futottak, hogy jótékonykodjanak

Kettős magyar győzelem született a 30. Vivicitta Félmaratonon. A jubileumi futásra óriási volt az érdeklődés. Már egy hónappal ezelőtt betelt a 8500 férőhelyes rajtlista. A rövidebb 10 km-es és 7 km-es távokkal együtt pedig több mint 26 ezren futottak a hétvégén. Sokan valamilyen jótékony célért álltak rajthoz.

Diákok sütöttek hajléktalanoknak

Több száz adag süteménnyel leptek meg győri általános iskolások hajléktalanokat. Az édességek percek alatt elfogytak a népkonyhán. A rászorulók többsége csak itt jut meleg ételhez, és nem engedhetne meg magának még egy szelet süteményt se. Az akciót a hajléktalanokat segítő alapítvány szervezte és pékségek, cukrászok is csatlakoztak a programhoz.

Amerika kapitány és Star-Lord újra jótékonykodásra adta a fejét

A februári Twitter-fogadásuk után Chris Evans is követte Chris Pratt példáját, és Amerika kapitány jelmezben látogatott meg pár beteg gyereket egy seattle-i kórházban.

Reflektor 14-04-29


szerző:
2014.04.30. 01:00
Reflektor 14-04-29

Reflektor: VV Teo első útja Alexához vezetett. Megszabadultak ruháiktól a sztárok. Dombovári Vanda és a Fókusz műsorvezetője, Gönczi Gábor egyaránt szeret jótékonykodni, így most feleslegessé vált ruháikat eladományozták egy akció keretében.

Indul a mandula, avagy kezdődik a Budapest-Bamako rally

Homokvihar, kígyómarás, megszámlálhatatlan defekt és rendszeres kocsiban éjszakázás. Az év legőrültebb autó és motorsport eseményére már javában zajlik a készülődés. A Fókusz idén is a mezőnnyel tart.

Jótékony szépségkirálynő a nyomorban

A szépség és a csillogás után Fekete Afrika árvaháza és nyomora következett. Huszárovics Dalma úgy döntött, szakít eddigi életével és önkéntesként próbálja jobbá tenni a világot.

Házon kívül 12-04-04


szerző:
2012.04.04. 23:10
Házon kívül 12-04-04

Házon kívül: Félmilliárdos adomány a tehetős vállalkozótól. Mi hajtotta a hidegvérű gyilkost? Zenészek, akiknek van véleményük.

Portré 12-02-12


szerző:
2012.02.13. 01:45
Portré 12-02-12

Portré: Klein Dávid hegymászó, filozófus és a maradék idejében könyvkiadással foglalkozik. Jótékonykodása sem hétköznapi, jurtát épít, hogy a segítségre szorulók otthont találjanak benne. Őt bárki megtalálhatja, bárki tábort verhet a kertjében, a csavargó, a vándor, a zsonglőr. A Portréban sokat mesél az Everestről, arról a nagy szerelemről, mely általában a hétköznapjait kitölti.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-30

ValóVilág5: A színházi előadás után Attila méltón akart elbúcsúzni mindkét lánytól. A Párbaj utáni titoklevelek pedig ismét nagy port kavartak...

Fókusz 11-07-07


szerző:
2011.07.07. 20:55
Fókusz 11-07-07

Fókusz: Formaidőzítés az X-Faktor énekeseivel! Hogyan küzd Vastag Csaba 10 kilós súlyingadozásaival? Janicsák Veca azt mondja, nem fogyókúrázik, Nikolas viszont kockahasra gyúr. Amíg Anikó vörös bikiniben csavarta el a fürdőzök fejét, addig Béci kék shortban a legjóképűbb úszómester címre pályázott. Az ex-villalakókkal és stílus tanácsadónkkal fürdőruhadivatot próbálták meghatározni a strandon. És ének egy kómában fekvő lányért, ott voltunk Spiriev Teo jóttékonysági koncertjén.

Jótékonykodásból ötösre vizsgázott az ország!

Minden idők legsikeresebb adománygyűjtését zárta tegnap az RTL Klub: több mint 177 millió forint gyűlt össze.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-20

ValóVilág - Összefoglaló: Minden idők legsikeresebb adománygyűjtését zárta tegnap az RTL Klub: az előkészületekről és a jótékonysági gála utáni örömködésről szól a mai összefoglaló.

Fókusz 11-03-18


szerző:
2011.03.18. 20:45
Fókusz 11-03-18

Fókusz: A magyarországi televíziók közül kizárólag a Fókusznak sikerült kijutnia a japán katasztrófa helyszínére. Szerelem legfelsőbb szinteken! Alekosz még ki sem jött a Villából, de máris új valóságshow főszereplője lehet. Jövő héttől jelentkezhetnek az álomnők, akik versenyezhetnek az Okostojás kegyeiért.

Dobó Ági nem a világbékét akarja

A Királynő több jótékonysági szervezet munkájába is bekapcsolódott, gyermekeken szeretne segíteni.

Mandela hazájába látogatott Freeman

A színész új filmje népszerűsítése mellett jótékonykodott is Dél-Afrikában.

Végkiárusítás Elton Johnéknál

A zenész és kedvese ruháit ezentúl bárki magára öltheti. Az akció jótékony célt szolgál.

Szilviék az összeköltözést fontolgatják

Freire Szilvi egyvalamit soha nem hanyagolna el, még Sebestyén kedvéért sem.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való