KERESÉS search-close

járdafestés

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "járdafestés"

Büntetőügy lett a járdafestésből

Bűncselekménnyel gyanúsítják a Magyar Kétfarkú Kutyapárt aktivistáit: a bűnük az volt, hogy lefestettek egy rossz állapotú járdaszakaszt Székesfehérváron. A rendőrség szerint ezzel pedig csaknem 400 ezer forintos kárt okoztak. Nem ez az első eljárás a járdafestési akcióik miatt, de az első, amikor büntetőügy lehet a színezésből. A párt elnöke csalódott: azt mondta ők minimum 15 milliós kárra gondoltak.

Az újságírókat is igazoltatták

Másfél órás helyszínelés és feljelentés lett a Kétfarkú Kutya Párt kaposvári járdafestéséből. A párt egy hétfőn életbe lépő helyi rendelet ellen tiltakozott, amely megtiltja a repedezett járdák kifestését. Az akció közben rendőrök jelentek meg. Mindenkit igazoltattak: nemcsak a viccpárt aktivistáit, hanem az ott dolgozó újságírókat is.

JÁRDAFESTÉS: Az újságírókat is igazoltatták

Másfél órás helyszínelés és feljelentés lett a Kétfarkú Kutya Párt kaposvári járdafestéséből. Kaposváron szombaton két helyszínen festették a járdákat. Mindkét csapatot igazoltatták a rendőrök. Azt állították, hogy lakossági bejelentésre érkeztek. Megkérték az aktivistákat, hogy hagyják abba a festést, majd az ott dolgozó újságírókat, köztük az RTL stábját is igazoltatták. Amikor kérdeztük miért, azt mondták azért, mert forgattunk.

 

Járdafestés: stábunkat is igazoltatták

Rendőrségi eljárás lett a kaposvári járdafestés vége!  A Kétfarkú Kutya Párt így tiltakozott egy hétfőn életbe lépő helyi rendelet ellen, amely megtiltja a repedezett járdák kifestését. A viccpárt országszerte szervez hasonló akciókat, hogy felhívják a figyelmet a járdák rossz állapotára. Ezt elégelte meg az önkormányzat a somogyi megyeszékhelyen, majd fogadta el a rendeletet. A mostani járdafestésen egyszer csak rendőrök jelentek meg, állítólag lakossági bejelentésre. Mindenkit igazoltattak: nemcsak a párt aktivistáit, hanem az ott dolgozó újságírókat, köztük az RTL-Híradó stábját.

A járdafestés ellen hozhatnak rendeletet

A járdafestés ellen hozhatnak rendeletet Kaposváron. A Kétfarkú Kutya Párt a somogyi megyeszékhelyen is kifestette a repedezett járdákat. A rendelet miatt a városban megbüntethetik majd azokat, akik részt vesznek az ilyen akciókban. Az önkormányzat az RTL Híradónak úgy reagált: a kaposváriak nem tűrik a rongálást, és ők folyamatosan újítják fel a járdákat.

Megint feljelentés lehet a járdafestésből

Megint feljelentés lehet a Kétfarkú Kutya Párt járdafestéséből. Ezúttal Szombathelyen léptek fel a hatóságok, miközben a repedezett járdát festették. Egy térfigyelő kamera felvételei alapján a közterület-felügyelet vonult ki, majd közölték, hogy közterület szennyezés miatt kezdeményeznek eljárást.

Büntetőeljárás indult a járdafestők ellen

Büntetőeljárást indított a rendőrség a Kétfarkú Kutya Párt járdaszépítő akciója miatt. A viccpárt tagjai az úthibákra szeretnék felhívni a figyelmet azzal, hogy a hibás járdákat színesre festik. A Dob utcában is ezt próbálták, mikor megérkeztek a rendőrök. A párt tagjai szerint azt mondták nekik, hogy elmehetnek. Ám végül a rendőrség rongálás vétsége miatt eljárást indított. A Helsinki bizottság szerint nem jogellenes, amit a párt tett.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való