KERESÉS search-close

járási hivatalok

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "járási hivatalok"

Kismamák rohama a járási hivatalokban

Kismamák rohamozták meg reggel a járási hivatalokat, hogy megkapják a babaváró támogatáshoz szükséges TB igazolást. A maximum 10 millió forint kamatmentes, szabadfelhasználású kölcsönt ugyanis hétfőtől igényelhetik azok a házaspárok, akik gyermeket, vagy gyermekeket terveznek.

Tiltakozik a szakszervezet

Óriási a felháborodás a járási hivatalokban, amiért a kormány tervei szerint még karácsony előtt az ott dolgozóknak kellene kivinni a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forintos Erzsébet-utalványokat. Emiatt a Közalkalmazottak és Köztisztviselők Szakszervezetének elnöke azt követeli a kormánytól, hogy vonja vissza az intézkedést, és az utalványokat a postások kézbesítsék. A kabinet viszont azt állítja, a posta túl drága, ezért vonnák be a hivatali dolgozókat. Az MSZP szerint a járási hivatalok erre nincsenek felkészülve.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való