KERESÉS search-close

innováció

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "innováció"

Sűrített levegővel hajtott autók álltak rajthoz Egerben

Az úgynevezett pneumobilok bajnokságát 12. alkalommal rendezték meg. Az autókat nagyrészt egyetemisták tervezték és építették.

Festék, ami fűt


szerző:
2018.10.02. 15:19
Festék, ami fűt

Speciális, energiatakarékos felmelegítésre alkalmas festék fejlesztésébe kezdett egy festékgyártó cég és a műszaki egyetem csapata.

MAGYAR FEJLESZTÉS: A festék fűtené be a lakást!

Speciális, energiatakarékos felmelegítésre alkalmas festék fejlesztésébe kezdett egy festékgyártó cég és a műszaki egyetem csapata. A cég ügyvezetője szerint ez a termék forradalmasíthatja a lakásfelújítást a következő évtizedekben és a tervek szerint 2020-tól elérhető lesz.

 Választás’18: a tudományról

A Magyar Balóval tizennyolcadik kormánypártok nélküli választási vitája döntő fontosságú Magyarország és Európa jövőjében: a szükségesnél jóval szerényebben finanszírozott kutatás-fejlesztésről, az innovációról és a tudományról vitatkozik három ellenzéki politikus. A résztvevők: Polónyi István, MSZP, Rónai Sándor, DK és Hajnal Miklós, Momentum.

Az RTL Klub új szintre emeli a valóságshow fogalmát!

Két éve jelentette be az RTL Klub ismét új korszakot nyit a magyar televíziózás történetében, és még az eddigieknél is magasabb szintre emeli a valóságshow fogalmát. ValóVilág- powered by Big Brother. Tudjuk, ez brutálisan hangzik: máris elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan!

A gyerekek az innováció motorjai

Sorra indítják a nagy márkák az oktatási programjaikat. és úgy tűnik, hogy erre egyre nagyobb szükség is van.

A Suzuki új motorcsaládja mindent visz!

Büszkék lehetünk az Esztergomban gyártott autókra, hiszen az új Boosterjet-motorcsalád igen odatette magát, és hozzák a várva várt erőt és persze dinamikát. Az egyik négykerekű tesztelése során persze más is kiderült…

Orbán: Háttérhatalmak szívják el az agyakat

Háttérhatalmak szívják el a tudósokat Magyarországról - ezt mondta Orbán Viktor a Magyar Tudományos Akadémia éves közgyűlésének megnyitóján. Közölte: Magyarország küzdeni fog a tudósok külföldre vándorlása ellen, például azzal, hogy négy év alatt 1200 milliárd forintot ad a kormány kutatásra, mert az innováció viheti előre az országot. A miniszterelnök egy hete még arról beszélt: az innovációra nem lehet a jövőt építeni. Az LMP szerint a kormányfő mindig azt mondja, amit az emberek hallani akarnak.

Kitüntették, majd lehet, hogy betiltják

Kövér László jelenlétében, innovációs díjjal tüntették ki a Parlamentben azt a céget, amelynek nemzetközileg is elismert termékét éppen most akarja betiltani a kormány, ha terrorveszély fenyeget. A cég okostelefonokra fejlesztett alkalmazásával olyan beszélgetéseket lehet folytatni, amelyeket nem tudnak lehallgatni. A vállalkozás azt mondja, ha betiltják őket, elérhetetlenné teszik a szolgáltatást Magyarországon.

A világ legcsodálatosabb repülőterei

A repterekről elsőre a sorbanállás és a várakozás ugrik be. Itt van néhány különleges példa, ahol a terminálok többek szimpla várotermeknél.

Itt egy zokni, ami megállítja a filmet, ha elalszunk

Okostelefon? Mindenkinek van! Okosóra? Ugyan már! Az igazi menőség az okoszokni!

Brandmánia 2015-09-24


szerző:
2015.09.25. 00:05
Brandmánia 2015-09-24

Egy műsor, amely márkákról és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ. Az RTL Klub heti műsora a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit. Teszi mindezt úgy, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formába csomagolja. A Brandmánia szakmai együttműködő partnere a Marketing&Media szaklap.

Melyek a nemzetközi légiforgalom legújabb trendjei?

Tudta, hogy egyre nagyobb szerepe van a 3D nyomtatóknak a légitársaságok életében? Vajon mire használják a drónokat? Melyek a legfontosabb fejlesztéseik? Most megtudhatja, hogyan alkalmazkodnak a piacvezető vállalatok az átalakuló gazdasági srtuktúrához. Repüljön velünk!

Milyen céget érdemes Magyarországon építeni?

A műsor második felében bejelentkeztünk a Magyar Gazdasági Csúcstalálkozóról. Top márkákról, trendekről és az elmaradhatatlan innovációról beszélgettünk.

Az innováció fontossága


szerző:
2014.11.28. 00:35
Az innováció fontossága

A cégek számára egyre fontosabb az innováció, hiszen a pénzügyi siker kulcsa napjainkban. Az Európai Unióban is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre, melyekre ha nem költenek eleget, lemaradnak az élvonalból.

Bepillantás egy lehetséges jövőbe

Egy webkamera alapú természet-megfigyelő rendszert választott a közönség a leginkább újító szellemiségű ötletnek.

Elhagyják a kutatók az országot


szerző:
2009.06.22. 07:49
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való