KERESÉS search-close

ikerpár

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ikerpár"

Akadálymentes albérlet kellene az ikergyerekeknek

Még mindig bajban a mozgáskorlátozott ikerpárt nevelő édesanya. A családot két hónapja mutattuk be az RTL Híradóban. Pár héten belül el kell hagyniuk albérletüket. Hiába keresnek hónapok óta újat, nem találnak, mert az anya szerint alig van akadálymentes albérlet Budapesten.

Tragédia lett az ünneplésből

Ikerpár egyik tagja halt meg egy balesetben. Meccsgyőzelmet és névnapot ünnepelhettek a 23 éves fiatalok, majd autóba ültek, és egy út szélén parkoló teherautónak csapódtak. Az utas nem volt bekötve, kirepült a kocsiból és szörnyethalt. Az autót ikertestvére vezette…

Hogyan lehet boldogulni dupla ikerpárral?

Ikerpárból egy is próbára teszi a szülőket, egyszerre etetni, pelenkázni, altatni, játszani két kicsivel embert próbáló feladat. De mihez kezdenek azok, akiknél ikerpárból is kettő van? Juditék és Alizék is azt mondják, hogy az első három év iszonyú, de bár nem így tervezték, ma már nem cserélnének senkivel.

Fókusz 2017-05-09


szerző:
2017.05.09. 17:25
63 év után talált egymásra az ikerpár

A Keresem a családom stábját Zsuzsa kereste meg, aki éjszakánként keményen dolgozik a nagybani piacon, tésztákat árulnak. Ikertestvéréről tizennyolc éves korában szerzett tudomást, akit azóta keresett is, csak nem talált, egészen mostanáig. A két testvér mióta a műsorban egymásra talált, azóta tartják a kapcsolatot.

Fókusz 2016-03-22


szerző:
2016.03.22. 17:25

Fókusz 2015-11-13


szerző:
2015.11.13. 18:55
Meglátogattuk a Hungary's Got Talent csodabogarait

Otthonukban látogattuk meg a Hungary's Got Talent csípős humorú ikerpárját, Fekete Melindát és Adriennt,  és a kilencvenöt éves fejszámoló művészt, Pataki Ferencet.

A HGT ikerpárja könnyesre nevettette a zsűrit

Szem nem maradt szárazon múlt hét szombaton a Hungary’s Got Talent negyedik válogatóján, amikor is a Fekete-nővérek gyakorlatilag könnyesre nevettették produkciójukkal a zsűrit és a közönséget is. A humoros előadásuk láttán azonban senki nem gondolná a 31 éves ikerpárról, hogy valójában visszahúzódóak és gátlásosak. Erről a fura kettősségről meséltek reggel nekünk maguk a lányok.

Fókusz 2015-11-11


szerző:
2015.11.11. 18:55
Fókusz 2015-11-11

Együtt ünnepeltek! - 55 év után ismerték meg egymást a Keresem a családom szerkesztőinek köszönhetően. Az ikerpár most először közös szülinapot tartott. Gyerek séfek - Tudásukkal és dumájukkal a nagyokat is lepipálják. A Konyhafönök Junior versenyzői nem ismernek lehetetlent a főzésben. Besenyei világa - Először engedett kamerát csodaszép birtokára műrepülő világbajnokunk, aki visszavonulásának okairól is mesél.

Kicsattannak az egészségtől a szétválasztott ikrek

Majd kicsattan az egészségtől Zoárd és Sámson az anyaméhben szétválasztott ikerpár. A fiúk a napokban ünnepelték első születésnapjuk, imádják egymást és köszönik szépen remekül vannak. Vendégünk volt Sashalmi Tímea, Sashalmi Attila, Sashalmi Zoárd és Sashalmi Sámson.

Felnőttként találkoztak az elcserélt ikrek

Szinte hihetetlen, ami két kolumbiai ikerpárral történt. 26 évesen véletlenül tudták meg, hogy születésükkor elcserélték őket, vagyis nem az igazi ikertestvérükkel nőttek fel. A négy fiatal eddig abban a hitben élt, hogy azért nem hasonlítanak testvérükre, mert kétpetéjű ikrek.

Kamerák előtt találkoztak először az elcserélt ikrek

Szinte hihetetlen, ami két kolumbiai ikerpárral történt. 26 évesen véletlenül tudták meg, hogy születésükkor elcserélték őket, vagyis nem az igazi ikertestvérükkel nőttek fel. A négy fiatal eddig abban a hitben élt, hogy azért nem hasonlítanak testvérükre, mert kétpetéjű ikrek. Az ikerpárok kamerák előtt találkoztak először.

Előzetes: Súlyosabb büntetést kapott az érdi gázoló

Az asszony 2012 nyarán sodort el autójával egy babakocsit, amelyben egy háromhónapos ikerpárt tolt az anyjuk. Az egyik csecsemő még aznap, a másik két nap múlva halt meg. Hogy mit szóltak a szülők az ítélethez, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Kapa és Pepe – avagy Mucsi Zoltán és Scherer Péter barátsága

Kapa es Pepe szélmalomharcot vív. Mucsi Zoltán és Scherer Péter évtizedes barátságukról meséltek. Később Dobó Ági érkezett hozzánk, aki angol nyelvű oviba íratná kisfiat. Bemutattuk, milyen módszerrel lehet eredményes a gyerekkori nyelvtanulás, valamint beszélgettünk az új szocpol igénylés feltételeiről is, és arról a csodáról, hogy egy ikerpárnak két apukája van.

Két különböző apától született egy ikerpár

Nemrégiben kiderült, hogy két, 2005-ben született ikerpár, valójában csak féltestvére egymásnak, holott ugyanabban az anyaméhben, ugyanakkor születtek. Hogy lehetséges ez, és történt-e már hasonló eset? Erről kérdeztünk egy nőgyógyászt.

„Tiszta a lelkiismeretem, nem hibáztam”

Tiszta a lelkiismerete és úgy érzi, hogy nem követett el hibát az az asszony, aki két évvel ezelőtt az autójával elütött egy babakocsiban lévő ikerpárt Érden. A balesetben a háromhónapos csecsemők meghaltak. Ítélet holnap várható. Az asszony ügyvédje felmentést, az ügyész börtönbüntetést kért a 65 éves nőre.
 

Fókusz 14-07-22


szerző:
2014.07.22. 19:30
Fókusz 14-07-22

Fókusz: Sokkoló videók - Miközben átadták a maláj gép fekete dobozait, félrevezető felvételek lepték el az internetet. Bálvány a háznál - Ők segítséget kértek tőlünk, mi titokban meglepetést szerveztünk a bajba jutott ikerpárnak. A vágyak szigete - A tengerpart, ahol bármi megtörténhet. Magyar siker és exkluzív beszámoló Ibizáról.

Fókusz 12-09-28


szerző:
2012.09.28. 20:50
Fókusz 12-09-28

Fókusz: Csodabogarak - Elképesztő videók az X-Faktor ikerpárjáról, bemutatjuk a Bon Jovit éneklő vagány anyukát is! Mindenki nyerhet! - Nyertesek, akiknek már megváltozott az életük. Balázs most vadonatúj feladatokkal várja az Egy perc és nyersz játékosait. Nem titkolják - Férfiak, akik kés alá feküdtek. VV Attila hajbeültetést szeretne, ellátogattunk vele a klinikára.

Esélye sem volt az ikreknek a túlélésre

Kiabálni sem volt idejük - pillanatok alatt merült el a vízben egy 7 éves ikerpár egy horgásztóban.

Keresik az elkábított babák anyját

Az embercsempészeten tetten ért franciákra az ukrán törvények szerint 7 évig terjedő börtön várhat.

Eltűnt egy 11 éves ikerpár


szerző:
2010.01.11. 22:25
Szétválasztják a fejüknél összenőtt ikreket

Egy a négyhez az esélye annak, hogy a két éves Trishna és Krishna túlélik az operációt.

Fejetlen torzóval a hasán született

Rendkívül furcsa sziámi ikreket hozott világra egy nő Afganisztánban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való