KERESÉS search-close

időutazás

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "időutazás"

Időutazásra fel: találkozunk 40 év múlva a Mátyás király téren!

A Barátok közt Instagramján megdöbbentő és humoros fotók láttak napvilágot a színészekről. Szerinted melyik szereplőnek áll jól az öregség? 

Visszarepülnél az időben?


szerző:
2018.10.18. 16:20
Visszarepülnél az időben?

Az időutazás lehetőségét vetettük fel a Barátok közt színészeinek.

Időutazás a Barátok közt szereplőivel

A népszerű sorozat a huszadik születésnapja alkalmából a ’80-as évekbe repíti vissza a nézőket. Nem is akárhogy!

Stephen Hawking temetésére időutazókat is várnak

A jövőből is várnak vendégeket Stephen Hawking temetésére. A világ legokosabb emberének tartott tudóst júniusban helyezik végső nyugalomra. Sorsolással döntik el, ki vehet részt a temetésen. Aki 2038-ban születik, annak több esélye van!

Ki, mit csinálna másképp?


szerző:
2018.03.22. 16:50
Ki, mit csinálna másképp?

Bizonyára Önökkel is előfordult már, hogy valamit másképp csinálnának az idő előrehaladtával, mint egykor. Hát akkor, időutazásra fel!

Bizonyíték az időutazásra?


szerző:
2018.02.21. 08:02
Bizonyíték az időutazásra?

Egy magát rejtélyesen csak Edward néven emlegető úriember azt állítja, hogy időutazó, aki legutóbb épp 5000-ből jött vissza a jelenbe. Erre „bizonyítéka” is van: egy fénykép, mely az akkori Los Angeles-t ábrázolja! Állítólag...

Annát és Rozinát elrepítettük a 80-as évekbe

Ó, azok a nyolcvanas évek! A válltömés, a vállalhatatlan frizurák és az aerobic nadrágok évtizede. Eljátszottunk a gondolattal: vajon hogyan néznének ki sztárjaink, ha pár évtizeddel korábban futnak be. Wossala Rozina és Peller Anna boldogan vetették bele magukat a nem mindennapi kísérletünkbe.

Kvíz időutazás: ki, mennyit nyert az RTL Klubon az elmúlt 20 évben?

Mit csinál most és mire költött 50 millió forintot a Pókerarc biztonsági őre? Milyen volt Vágó István találkozása 11 év után a 40 milliós nyertessel. Vicces, drámai és meghökkentő sztorikat hallhatnak, olyanokat, amiket még sosem mondott el senki. Különleges múltidézés a 100-ból egy című műsortól a Falig.

December 18-tól jönnek a legjobb történetek!

Győztesek és drámák. Történelmi pillanatok, és megható találkozások. Öt estén át felejthetetlen időutazással ünnepeljük a magyar kereskedelmi televíziózás sikertörténetét: a 20 éves RTL-t!

Első adás: December 18-án 18:55-től, a Híradó után

Fókusz 2017-11-16


szerző:
2017.11.16. 17:20
Magyarországon mindenki boldog? Időutazás Orbán Viktorral a Ricsárdgír együttes új klipjében

A Mindenki Boldog című számot a Fidesz védjegyévé vált narancssárga szín uralja, az együttes tagjainak ruhája, egy kukásautó, narancs cipők, pólók, telefonok és még sok más hétköznapi tárgy a jellegzetes színben. A videó egy időutazásról szól, amihez a Vissza a jövőbe című film jeleneteit használták fel, és a fiatal Orbán Viktort repítik el napjainkba. A Ricsárdgír együttes klipjét Horváth Viktor rendezte.

További részletek 18 órakor az RTL Híradóban. 

Hová utaznál az időgéppel?


szerző:
2017.07.13. 17:55
Hová utaznál az időgéppel?

Ha a 90-es évek zenéit hallgatjuk, az már maga egy időutazás... bizony, már 20 év telt el a színes évtized óta. De, vajon a korszak kultikus alakjai mit tennének, ha időgépet használhatnának?! Előre, vagy vissza utaznának vele?

Lehetséges az időutazás?


szerző:
2017.03.27. 17:25
Lehetséges az időutazás?

Sokszor olvastunk már könyvben, láttunk már filmben olyat, hogy valaki időgépet épített és azzal utazgatott a múltba vagy a jövőbe. Az emberiség régi vágya az időutazás, sokak fantáziáját megmozgatja a kérdés, hogy milyen jó lenne ott lenni egykori történelmi események színterén, vagy megnézni, hogyan alakul a jövőnk. De vajon ez lehetséges a valóságban? Ennek járt utána a Fókusz stábja!

A Kapcsolat sorozat sztárja meglepő vallomással rukkolt elő!

A képernyőn Frank Sullivan-t alakító, Riley Smith nemrég elárulta, hogyan is érez sorozatbeli lánya, Peyton List színésznő iránt! Mutatjuk!

Őrült fotózás a Rapülők tagjaival

A Rapülők tagjai stylistok segítségével egy igazán meghökkentő időutazáson vettek részt. Legalább 30 ruha és parókák segítségével képzelték el azt, hogy milyen lett volna, ha tovább zenélnek, és a folyamatos megújulás jegyében évről-évre új stílusra kellett volna váltaniuk.

Önök min változtatnának a múltjukban, ha egyszer csak bebizonyosodna, hogy lehetséges az időutazás? Akárcsak egy rádión keresztül - amibe mondjuk belecsapott a villám - felvehetnék a kapcsolatot valakivel a múltból? A legújabb tévésorozat főhősének megadatik ez a lehetőség. 

Paul McCartney időutazott egy picit a színpadon!

52 év telt el azóta, hogy először felcsendült a Hard Day’s Night, de még mindig ugyanolyan hangulata van, mint egykor: ezzel a dallal nyitotta meg Paul McCartney dél-amerikai turnéját. A Beatles nagy öregje már egyedül képviseli csak a bandát, de így is tízezrek tombolnak egy-egy koncerten.

Időutazás Barátok Közt


szerző:
2016.05.06. 10:02
Időutazás Barátok Közt

Emlékeznek még? Rendhagyó epizódoknak lehettek szemtanúi két évvel ezelőtt a Barátok Közt rajongói, akik gyakorlatilag időutazásban vehettek részt.

Ilyen lesz a jövő Budapestje


szerző:
2016.04.05. 12:33
Ilyen lesz a jövő Budapestje

Többemeletes híd, mozgatható kilátó, felhőkarcolók és hosszú folyóparti sétány. Öt évvel ezelőtt a Fókusz Plusz leleményes tervezők futurisztikus ötleteinek eredt a nyomába.

Időutazni akart, ezért padlógázzal egy épületbe hajtott

Időutazni szeretett volna, ezért egyenesen egy irodaház falának hajtott, és egyszerre két üzletben kötött ki egy méregdrága sportautó és sofőrje a floridai Pensacolában.

Időutazás a Heti Hetes szilveszteri adásában!

Igazi időutazásban volt része december 31-én a Heti Hetes nézőinek. A humor nagyágyúi ezúttal 2045-ből jelentkeztek a múlt, a jelen és a jövő közéleti híreivel, eseményeivel és legfontosabb történéseivel.

Iskolák régen és ma: mi változott?

Ami régen az iskolatáblát és a fehér krétát jelentette, az ma interaktív óriásképernyő és tablet. Ami régen ellenőrző füzet volt, az ma már elektronikus napló, a szülői értekezlet pedig emailbe ágyazott videó és fénykép, amit szinte naponta megkap a szülő. És bár az iskola intézménye rengeteget változott az elmúlt száz évben, egy dolog benne biztosan nem: egy karizmatikus tanár akár örökre meghatározhatja egy gyermek jövőjét!

Iskola-időutazás: hol vannak már azok a régi krétaporos idők?

Ami régen az iskolatáblát és a fehér krétát jelentette, az ma interaktív óriásképernyő és tablet. Bár az iskola intézménye rengeteget változott az elmúlt száz évben, egy dolog biztosan nem: egy karizmatikus tanár akár örökre meghatározhatja egy gyermek jövőjét.

Az észak-koreai diktátor már nem csak a hamburgert találta fel, hanem az időutazást is

A hivatalos propaganda már számos szuperképességet tulajdonít a jelenkor egyik legnagyobb hatalommal rendelkező politikusának. Például azt, hogy még Tiger Woods-nál is nagyobb golffenomén és már három évesen megtanult autót vezetni. Most az idő meghajlításával bővülhet a lista, Kim ugyanis kitalálta, hogy saját időzónát alapít.

Time Lapse - Időutazós sci-fi thriller a láthatáron

Mit kezdenél egy olyan géppel, amivel 24 órával későbbi eseményeket fotózhatnál a jelenben?

Holnapolisz trailer #2 - A ma lesz a holnap tegnapja

Végre rendes hosszúságú trailer érkezett a teleportálós, időutazós, robotos, dr. House-os és George Clooney-s sci-fiből, amit annyira várunk, mint Marty McFly a villámcsapást.

Holnapolisz Super Bowl trailer


szerző:
2015.02.02. 03:00
Holnapolisz Super Bowl trailer

Dr. Ross és Dr. House együtt utazik teret-időt, hogy valóra váltsa egy kislány fantazmagóriáját. Legalábbis szerintünk, de ki tudja...

Törölték a Project Almanac egyik jelenetét, Michael Bay elnézést kér

A Michael Bay nevével fémjelzettt időutazós tiniőrületben eredetileg lett volna egy rövid bejátszás egy szerencsétlenségről, amiről kiderült, hogy nem számítógépes trükk, hanem igazi felvétel.

Fókusz 14-05-06


szerző:
2014.05.06. 18:30
Fókusz 14-05-06

Fókusz: Elég volt! - Tóth Gabi megelégelte a sárdobálást, a Fókuszban reagált az őt ért támadásokra. Kegyetlen anya - 14 évet kapott az a bugaci asszony, aki majdnem halálra verte pár hetes gyermekét.

Időutazásra invitáltuk az X-Faktor tehetségeit

A fiatal tehetségeket arról faggattuk, mit tennének, ha ők nyernék meg a versenyt, sőt azt is megkérdeztük tőlük, hogyan képzelik a jövőjüket, 5-10 év múlva.

Reflektor 13-10-24


szerző:
2013.10.25. 00:45
Reflektor 13-10-24

Reflektor: 15 éves a Barátok közt. Időutazásra invitáltuk az X-Faktor versenyzőit.

Pici spanyol kalandja Liluval és Szily Nórával

Csonka Bandi él-hal Spanyolországért, ahol számtalan feledhetetlen élményben volt része. Ki hinné, hogy az egyik ráadásul Szily Nórával kapcsolatos.

Reflektor 11-11-02


szerző:
2011.11.03. 00:25
Reflektor 11-11-02

Reflektor: Pici spanyol kalandja Szily Nórával - Csonka Bandi él-hal Spanyolországért, ahol számtalan feledhetetlen élményben volt része. Ki hinné, hogy az egyik ráadásul Szily Nórával kapcsolatos. Szujó Zoli mindig védekezik - A népszerű sportriporter a munkája miatt nem engedheti meg magának, hogy ágynak essen, ezért mindent elkövet, hogy elkerüljék őt és a családját a téli időszak járványai.

Fókusz Plusz 11-07-16


szerző:
2011.07.16. 19:30
Fókusz Plusz 11-07-16

Vastag Csaba Almádira, Kordáék Velencére, Bodrogi Gyula szentendrei medencéjénél, Kóbor János aligai édenkertjében várt bennünket! Megmutatjuk, hol vészelik át a kánikulát a magyar és legnagyobb világsztárok! A mi imádott Balatonunk. Egykori szórakozóhelyek, éttermek és szállodák, amelyek mára lerobbantak, eltűntek, vagy átalakultak. Hogyan változott át a Balaton, és vele együtt mi magunk is? Szokatlan időutazás a Fókusz Pluszban.

Autómánia 11-04-23


szerző:
2011.04.23. 12:50
Autómánia 11-04-23

Autómánia: Megtudhatják, milyen modellek előzték meg a Chevy Orlandót, majd jön egy kis Lada-történelem, végül pedig elmondjuk, hogyan került Tökölre a híres Road Atlanta versenypálya.

Fókusz 11-04-01


szerző:
2011.04.01. 20:45
Fókusz 11-04-01

Fókusz: Meglepődtek - Stohl András kollégái elmondják, mit szólnak az első fokú ítélethez. Hízókúra - Öt-tíz kilót híztak a Villalakók beköltözésük óta. Mérlegelés és esélylatolgatás a nagy párbaj előtt. Időutazás - Száz év két dimenzióban, így találkoznak egymással a jelen és a múlt főhősei.

Időutazás Budapesten


szerző:
2011.04.01. 20:00
Időutazás Budapesten

Gondolták volna, hogy hetven éve semmi érdemleges nem épült Budapesten? Ami igazán különleges, és csak a magyar fővárosra jellemző.

Menjen vissza csaknem 700 évet az időben!

Az 1335-ös királytalálkozó elevenedik meg az idei Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való