KERESÉS search-close

idős hölgy

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "idős hölgy"

Halálra gázolhatta egy halottaskocsi a 71 éves asszonyt

Halálra gázolhatta egy halottas kocsi a temetőben. Egy 71 éves asszony vesztette életét pénteken az egyik szekszárdi temetőben. Az idős nő a beton úton gyalogolt, mielőtt a baleset történt. A mentők már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség büntetőügyben indított nyomozást, de nem biztos, hogy a furgon sofőrje hibázott.

Rendőrök mentettek életet Veszprémben

Egy 74 éves asszony esett össze szombaton reggel egy veszprémi buszmegállóban. A járőrök percek alatt odaértek, újraélesztették és a mentők már stabil állapotban vitték kórházba. A rendőrök azt mondták, hogy ez volt az első életmentésük.

Ököllel ütötte az asszonyt

Nem bírná az eljárással járó tortúrát, ezért nem tesz feljelentést támadója ellen az idős nő, akit – állítása szerint – egyik utastársa ütött meg ököllel egy budapesti trolibuszon. Az asszony azt mondta Híradónknak a mögötte ülő férfi azt kérte tőle, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle. Ő viszont szerette volna, ha nyitva marad, mert nehezen kap levegőt. A férfi ezután szidni kezdte, majd állítása szerint hátulról megütötte. Az ügyben egyelőre nem indul eljárás.

Halálos baleset, 20 km-es dugó

Egy idős asszony halt meg az 1-es főúton, amikor kocsijuk egy kisbusszal ütközött. A 72 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni. Napközben több, mint 20 kilométeres dugó alakult ki az M1-es autópályán, de az azt elkerülő utakon is torlódás volt. A kisebb balesetek mellett ugyanis Ausztriából is rengeteg vendégmunkás indult vissza.

 

Kiugrott a busz elé, könnyebben megsérült

Iskolába siető gyereket ütött el a zebrán egy helyi járatú busz Pápán. A 9 éves kislány csak könnyebben sérült meg, de a buszon egy idős nő súlyosan megsérült, amikor a hirtelen fékezéstől elesett. A balesetet egy szabadnapját töltő mentős is látta, Híradónknak azt mondta, a gyerek nem nézett körül, át akart futni a zebrán.

Napokon át figyelhette áldozatát a gyilkos

Alig pár száz méterre lakott áldozatától az a férfi, aki még 2013 decemberében meggyilkolt egy idős asszonyt a XVII. kerületben. A gyanúsított miután megölte a nyugdíjas asszonyt, összepakolta az aranyékszereket és a pénzt a házban, majd hazasétált. A nyomozók néhány nappal később fogták el, most zárták le a nyomozást az ügyben. Az RTL Híradó úgy tudja, azóta is tagadja, hogy ő lenne a gyilkos, de hamarosan vádat emelnek ellene.

Idős nőt raboltak ki fiatalok Ózdon

Idős nőt rabolt ki négy fiatal férfi Miskolcon.

Telefonzsínorral kötözték meg a rablók

Néhány tízezer forintnyi készpénzt és egy bankkártyát zsákmányoltak az idős nőtől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való