KERESÉS search-close

hungary’s got talent

51 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hungary’s got talent"

CZUCZOR-GIDAI ZSÓFI: Anyák napi köszöntője

Czuczor-Gidai Zsófi a Hungary's Got Talent legcukibb versenyzője Nadányi Zoltán: Anyu című versével köszönti édesanyját, és a nézőket Anyák Napja alkalmából. A kislány óvodás kora ellenére most is profikat meghazuttolva állt a kamera elé. Zsófi előadásmódja a 2015-ös tehetségkutató óta mit sem változott, még mindig elolvadunk tőle.

Valentin-napi szívküldi: szóljon Cristofel és Futyi szerelmes rapje a gyertyafényes ebéd mellé!

Ha Önnek van titkos kiszemeltje, akkor ez a flbemászó szerelmes ballada bizony Önnek íródott, éppen ezen a napon, a Hungary's Got Talent színpadán. Küldje el szerelmének, és a siker szinte garantált!

Nálunk kezdi a reggelt a Hungary’s Got Talent győztese

Szombaton hatalmas izgalmak közepette kiderült, hogy ki lett az első Hungary’s Got talent győztese, aki elsőként itt nálunk mesélt arról, milyen érzés volt, amikor meghallotta, hogy ő a győztes, mire fordítja majd a nyereményt és milyen terveket szövöget a tehetségkutató győzteseként a jövőre nézve. Vendégünk volt Horváth Zoltán ésVacskó Andrea.

A Dirty Led Light Crew nyerte meg a 2015-ös Hungary's Got Talent-et!

Végre felavathattuk az első hazai HGT végső győztesét, de előtte még rengeteg minden történt. Most összefoglaljuk Önnek a Got Talent eddigi legizgalmasabb adásának legfontosabb pillanatait.

Teraszon zenélt a Kolin


szerző:
2015.12.14. 18:42
Teraszon zenélt a Kolin

Teraszon zenélt a Hungary's Got Talent zsűritagjának együttese. Linczényi Márkót és csapatát, a KOLIN-t a világszerte népszerű Balcony TV választotta ki egy szilveszeri videó forgatására. Márkék örültek, hogy a kivilágított Belváros volt különleges előadásuk háttere. A dalról készült felvételt az év utolsó napján mutatják be az interneten.

A R3D Zone kisfilmje


szerző:
2015.12.12. 11:02

Fókusz 2015-12-07


szerző:
2015.12.07. 18:55
Fókusz 2015-12-07

Irány a finálé! - Hogyan készülnek a Hungary’s Got Talent produkciói? Mivel aratott sikert a Supergirls, az All In, vagy a Talamba? Káosz vagy béke? - Amerika megsemmisítené az Iszlám Államot. Vajon Obama kijelentése mit jelent Európa számára? 10 milliós fődíj - Megvan az ország legfiatalabb Konyhafőnöke! Hanga mindössze tíz évesen vitte el a nyereményt, elmondja mire költi majd.

A Hungary’s Got Talent továbbjutói

Szombaton este a nézők az új tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent második élő showját. A Tíz produkcióból csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció, a Szupergirls és a Talamba, automatikusan, a második kettő közül pedig a zsűri döntése alapján az All In. Ők tehát már biztosan ott lesznek a december 19-ei döntőben.

Csapatjátékosok diadala a második élő döntőn

Az egyéni nevezőknek ezen a héten nem sikerült elnyerniük a nézők kegyeit, így három csapat jutott tovább a december 19-ei végső döntőbe. A zsűrinek ismét kemény döntést kellett hoznia.

M. Tóth Zsolt hegyi kecskét is faragott már 14 perc alatt

Az élő show-ban jóval kevesebb ideje lesz a két méteres sárkányra, amit készít, de azért reméli, hogy sikerül megváltania a világot a jégszobrászat terén.

Ízirájder öcsém, izirájder!


szerző:
2015.12.04. 20:55
Ízirájder öcsém, izirájder!

December 6-án egy olyan Portréval kedveskedünk Önöknek, ami jóságos, mint a télapó, bohókás, mint Al Bandy és humoros, mint Csoki az Üvegtigrisből.

Czuczor-Gidai Zsófi


szerző:
2015.12.04. 10:16
Czuczor-Gidai Zsófi

Zsófi alig hat éves, de ő az egyik élő bizonyíték arra, hogy a tehetségnek és a szereplési vágynak bizony nincsen alsó korhatára. Csomó felnőtt versenyzőtársát maga mögé utasítva versmondással szavalta be magát a Hungary's Got Talent végső döntőjébe. Jelenleg is versenyben van, ki tudja, talán éppen ő lesz az első magyar Got Talent győztese?

Ki mondta, hogy csak nők táncolhatnak magassarkúban?!

Gulyás Oszkár harmadmagával bizonyította be, mennyire jól rázza tűsarokban is. Sajnos a továbbjutáshoz nem gyűjtött elég zsűriszavazatot a produkció, azonban az Ön műfaji horizontja most tovább szélesedhet, ha megnézi a videót!

A Hungary’s Got Talent továbbjutói

Szombaton este a nézők az új tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent első élő showját láthatták. A Tíz produkcióból csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció automatikusan, a második kettő közül pedig a zsűri döntötte el, ki lesz a harmadik továbbjutó. Vendégünk volt Czuczor-Gidai Zsófi, Badár Tamás és a Dirty Led Light Crew képviseletébe, Horváth Zoltán.

Dupla műsorvezetőkvíz: Dombi

Balázst és Dombit már alávetettük tudományos tesztünknek, most Önön a sor! A klikk után kiderül, mennyire ismeri a HGT műsorvezetői közül Dombit!

Melyik volt a Got Talent eddigi legzúzósabb csajozása?

Nekik ugyan nem sikerült beverekedniük magukat a legjobb 30 közé, azért a csajozás frontján maradandót alkottak. Válogatásunkból most megtudhatja, hányféleképp lehet csapni a szelet. Szavazzon, hogy melyik a legkirályabb módszer!

Generációkon átívelő csajozáshegyek a HGT várójában

Az életkor változhat, de a cél mindig ugyanaz marad: megszerezni A Telefonszámot! 

Acro Maniacs - Elődöntős produkció

Nézze meg, mivel sikerült bejutniuk a Hungary's got Talent legjobb 30 versenyzője közé!

Bandart - Elődöntős produkció

Nézze meg, mivel sikerült bejutniuk a Hungary's got Talent legjobb 30 versenyzője közé!

Dirty Led Light Crew


szerző:
2015.11.20. 23:02
Dirty Led Light Crew

Rövid bemutatkozás:

Mi a Dirty LED Light Crew csoport vagyunk. 
Tagjaink Horváth Zoltán táncpedagógus, egyesületi és csapat vezető, valamint  Vacskó Andrea, Kőmíves Viktória, Holpár Júlia, Barasits Dániel, Stánicz Anita, Bugoi Vivienne. Valamennyien gyermekkorunk óta táncolunk. Sopronból jöttünk a Dirty Dance Sopron Egyesület felnőtt csoportjának vagyunk a tagjai, többen alapító tagok.  Tánccsoport vagyunk, és a produkciónkat kiegészítettünk, egy nagyon látványos softwear vezérlésű LED-es ruhával, ami így sokkal nagyobb varázslatra, rengeteg trükkre és újdonságra ad lehetőséget.

Wallkings


szerző:
2015.11.18. 17:58
Wallkings

Rövid bemutatkozás:

2009 óta foglalkozunk falas gumiasztalozással. Bejártuk Dubait, Abu Dhabit, Hong Kongot, Jakartát, és sok szép országot. Az olimpiai gumiasztal sportág válogatottjaiból álltunk össze, hogy egy kicsit felhívjuk a világ figyelmét erre a szép sportra, és utazhassunk a tehetségünk szárnyán.

Talamba


szerző:
2015.11.18. 17:50
Talamba

Rövid bemutatkozás:

Több év együtt zenélés után egy sörözőben hoztuk létre a Talambát Debrecenben. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskoláról indult az együttesünk néhány műanyag hordóval és egy diplomával a zsebübkben. Négyen négy félék vagyunk, nagyon jól kiegészítjük egymást, mégis egy egészet alkotunk. Van köztünk zeneíró, világrekorder villámkezű, de együtt vagyunk Mi a TAlamba.
Zenénket a világ sokszínűsége  jellemzi, hiszen minden földrész zenéjéből táplálkozunk és írjuk át a saját stílusunkra (talambásítjuk).
A kezdeti néhány hordó óta már több száz hangszerrel és kamionnal járjuk az országot, és külföldön is több alkalommal bemutatkoztunk.
Missziónk, hogy az ütőhangszerek sokszínű világával és az élő zenével megismertessük a gyermekeket még olyan hátrányos helyzetű településeken is, ahol nincs esélyük koncertekre járni.  
Zenénkkel a kultúrák közti szakadékokat szeretnénk áthidalni.

Szupergirls


szerző:
2015.11.18. 17:46
Szupergirls

Rövid bemutatkozás:

Mi vagyunk a Szupergirls akrobatikus rock and roll felnőtt nagyformáció, mely nem csak egy csapat, de egy közösség, egy baráti társaság, egy hatalmas család is egyben. Klubunk az újbudai Rock and Magic Sportegyesület, mely a 2014-ben a világ legeredményesebb klubja volt!
13 éves pályafutásunk alatti legjobb eredményeink: 2x junior világbajnoki cím, 1 junior Európa-bajnoki cím, 3 felnőtt világbajnoki ezüstérem és 1 Európa-bajnoki ezüstérem, 1 világbajnoki bronzérem, sokszoros Magyar Bajnoki és, Országos Bajnoki cím, Országos Ranglista Győzelem. 2012-ben a Magyar Táncsport Szakszövetségnél "Az Év formációja" díjjal jutalmaztak bennünket. A formáció edzője Lengyel Veronika többszörös Világ és Európa-bajnok edző, koreográfus, aki 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben is elnyerte a Magyar Táncsport Szakszövetségtől "Az Év edzője díjat". 2014-ben a Sportcsillagok Gáláján átvehettük a Nem Olimpia Sportágak Bajnokai közönségszavazás győzteseként „Az Év csapata” elismerést. De mindezek nem csak száraz eredmények: a tánc számunkra önkifejezés, sport és művészet, a zenében való feloldódás, egy életérzés. Egy olyan életérzés, amit megosztunk egymással, az edzőnkkel, a szurkolóinkkal, az egyesület összes táncosával és most szeretnénk a közönséggel is megosztani!

Quartzbox


szerző:
2015.11.18. 17:40
Quartzbox

Rövid bemutatkozás:

Sziasztok! Mi alkotjuk a Quartzbox formációt:
Cakó Dániel Medárd – quartz animator, és Hidvégi Áron – paint animátor. Ezt az új egyedülálló technikát több évvel ezelőtt kezdtük el, és  helyeztük szabadalom alá. A “Quartzbox”, egy olyan komplex alkotói folyamat eredménye, mely kitörési pontokat keresve a már jelen lévő homok animációból, egy új vizuális képi világot alkotott. A korábbi megjelenítési forma részbeni átalakításával, egy újszerű horizontot próbál megnyitni, a homok és a festék együttes használatával, valamint a dupla szint adta lehetőséggel!

Peet Project


szerző:
2015.11.18. 17:37
Peet Project

Rövid bemutatkozás:

Huszonéves fiatalokból álló zenekar vagyunk, jazzes ízekkel fűszerezett funky–pop zenét játszunk hegedű/ének, billentyű, szaxofon, basszusgitár, dob felállásban. 2008-ban alakultunk, van dalverseny-fődíjunk, eddig háromszor szerepeltünk amerikai jazz fesztiválokon, de idehaza is rendszeresen koncertezünk.

Orbán Gábor


szerző:
2015.11.18. 17:31
Orbán Gábor

Rövid bemutatkozás:

Orbán-Barra Gábor vagyok, 26 éves Erdélyből, kedvenc  mindenem a biciklim 
Körülbelül 13 éve foglalkozom a triallal komolyabban, de már kiskorom óta a biciklivel töltöttem a legtöbb időt, szüleim szerint hamarabb mentem 3 kerekűvel, mint 2 lábon.
2X Guinness-rekorder vagyok, háromszoros Országos Bajnok, valamint háromszoros Országos II.,2015-ben a világranglista 63. helyén állok.
A versenyzés mellet szívesen vállalok show-kat és szórakoztatom a közönséget látványos mutatványokkal, Romániában már szerepeltem hasonló tehetségkutató műsorban, az elődöntőig jutottam, de szerepeltem a világhírű énekesnő, Inna videoklipjében is.
Az életben mindig kell egy B terv, jogi egyetemet végeztem, de szeretnék továbbra is az A tervnél - amíg lehet, a biciklizésnél - maradni.

Molnár Nikolett


szerző:
2015.11.18. 17:14
Molnár Nikolett

Rövid bemutatkozás:

Molnár Nikolett vagyok, 32 éves, egy gyönyörű 5 éves kislány büszke anyukája, táncművész, sportoló. :) Kicsit lehet, hogy furcsán hangzik egymás után olvasva a táncművész és a sportoló, de a rúdtánc, rúdfitnesz mindkettőt magába foglalja. Szerencsésnek érzem magam, amiért nap mint nap azt csinálhatom, amit szeretek, amiben kiteljesedhetek, és ebben a családom is támogat.
Nőként élem az életem, anyukaként is, és nap mint nap nőket tölthetek fel ezáltal a csodálatos sport által. A rúdtánc az, amit minden nőnek receptre kellene felírni, hiszen egyszerre élhetjük meg nőiességünket, és egyszerre tehetjük bele azt az  Isten adta ős erőt, ami velünk született. A non plusz ultra pedig, amiről nem szabd megfeledkeznünk, hogy csodálatosan semmilyen más sporthoz nem hasonlítható módon formálja az izomzatot.

Milák Mózes


szerző:
2015.11.18. 17:05
Milák Mózes

Rövid bemutatkozás:

A nevem Milák Mózes, 27 éves vagyok nyíregyházi lakos, vendéglátással és gyermekvédelemmel foglalkozom, mindemellett salsa- és bachtatáncoktató vagyok. Zenész családba születtem bele, így a muzsika és a színház már meghatározó volt életem első percétől.

Mutatjuk, Csuja Imrét mennyire megizzasztotta a Got Talent

A HGT zsűritagja a forgatások során tökélyre fejlesztette a homloktörlő mozdulatot, amellyel a zsűrizés okozta verejtélkezés nyomait tüntette el arcáról. Izzadós megamixünkből kiderül, hány arctörlés fér bele egyetlen percbe.

Reflektor 2015-11-16


szerző:
2015.11.17. 02:00
Reflektor 2015-11-16

A ValóVilág 5 kubai csődöre, Cristofel nem tagadja, csalódottan távozott a Hungary’s Got Talent válogatójáról, hiszen alkotótársával, Futyival több mint egy éven át készült a szombaton látott produkcióra. Kozsó úgy érzi, szinte a csodával határos, hogy ilyen hamar felépült a tavalyi műtétje után.

Kitől idézünk? Got Talent Kvíz haladóknak

Töltse ki tesztünket, és kiderül, mennyire emlékszik az eddigi adások legepikusabb mondataira. Feketeöves rajongóknak nem fog gondot okozni!

Fókusz 2015-11-13


szerző:
2015.11.13. 18:55
HGT FERENC: „Nekem a zene olyan, mint a földnek a trágya”

Imád énekelni, zenélni. Autodidakta módon tanult meg játszani egy csomó hangszeren, és még a krumpliföldön és folyton a zenére gondol. A Hungary's Got Talent fellépője azon túl, hogy mindene a muzsika, egy igazi mókamester.

Fókusz Plusz 2015-10-24


szerző:
2015.10.24. 18:50
Fókusz Plusz 2015-10-24

1956 októberében Gálvölgyi még csak nyolc, Kóbor János már 14 éves volt. Gyerekként élték át a forradalmat és annak leverését. Mégis, vagy éppen ezért heves érzések kavarognak bennük, amikor a történelmi napokról mesélnek. 18 éves az RTL Klub! Tizennyolc évet tizennyolc percben összefoglalni lehetetlen küldetés. Mi mégis megpróbáljuk a velünk egyidős  Kingával, az RTL család egyik tagjával. 1997. október 27-én születtünk, és ez médiatörténelmi pillanat. A kezdő csapat, sokan huszonéveik elején járó fiatalok, új világot tanultak meg, és építettek fel. És ezt már soha senki nem tudja újraélni, hiszen nem indul még egyszer a kereskedelmi televíziózás Magyarországon.

Fókusz 2015-10-22


szerző:
2015.10.22. 17:25
Fókusz 2015-10-22

Újabb bravúr - Magyar lányé a világ második legszebb arca. Dalma a különdíjakat is elvitte Tajpejben, végül feljutott a dobogóra is. Milliárdos jutalom - Fejenként harminc milliót kapnak focistáink, ha bejutunk az Európa Bajnokságra? A magyarok túlzásnak tartják a gigantikus prémiumot. Mi volt a baj? - Hibát hibára halmozott a Hungary’s Got Talent bűvész-szerelmespárja. Archívumunkban megdöbbentő felvételekre bukkantunk róluk!

Horgas Eszter a lányaival is kíméletlenül őszinte

A Hungary’s Got Talent fuvolaművész zsűritagjának két lánya van, mindketten művészi pályát választottak maguknak. Lili operaénekesnek készül, Anna pedig színész-rendező lett.

Reflektor 2015-10-21


szerző:
2015.10.22. 00:50

Fókusz 2015-10-19


szerző:
2015.10.19. 17:25
Fókusz 2015-10-19

Botrányhősök – volt, aki vetkőzött, mások felgyújtották egymást és a színpadot, a Hungary's Got Talentben ezúttal a zsűri is kiborult. Szexi vagy nem? - Amióta a világsztárok bevállalták, a pasikonty a magyar férfiak körében is egyre népszerűbb! De mit szólunk hozzá mi, nők? Teste börtönében - Álmos hét éve nem iszik, és nem fogyaszt szilárd táplálékot. Honnan lehet felismerni a gyógyíthatatlan betegséget?

Íme Fábián Franciska lírai teste teljesen fedetlenül

A Got Talent versenyzőjét homlokon csókolta a Múzsa, ő pedig ledobta magáról a textilt, hogy fedetlen testével hívja fel a figyelmet a költészetre. Most takarás nélkül is megnézheti a produkciót, persze csak akkor, ha már elmúlt 18 éves.

Egy galamb és egy bűvész legszomorúbb napja :((

Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

A Got Talent legőrültebb produkciói

Lég DJ, hentes, baltával fát vágó, pohárevő – csak néhány őrült vagy szokatlan produkció a Hungary’s Got Talent új showműsor első válogatásából. Összegyűjtöttük a legérdekesebb, legmeglepőbb, legfurább produkciókat közel 60 ország Got Talentjeinek történetéből.

A Hungary's Got Talent legpikánsabb fellépései

Produkciója közben szép lassan meztelenre vetkőzött a Hungary's Got Talent egyik versenyzője. 1-2 másodpercre már láthatták is a jelenetet a műsor reklámjában! De vajon mennyire sokkolta mindez a zsűri tagjait? És egyáltalán, mindenki egyetért abban, hogy a vetkőzésnek helye van a tehetségkutatókban? Elemeztünk néhány pikáns fellépést!

Ők a Kretének, akik állkapoccsal vették be a színpad szélét

A Got Talent jelentkezői leamortizálták a színpadot, közben felgyújtották és szétverték egymást. Íme az epikus produkció mögött álló kőkemény srácok, akik nem csaupán jól tűrik a fájdalmat, de vélhetőleg egyáltalán nincs is fájdalomküszöbük.

Eddig rosszul csinálta, de a Got Talent versenyzője most megtanítja csajozni!

Már persze ha szeretne csajozni. Pál Imre ugyan nem jutott tovább, de cserébe a forgatáson rátalált a nagybetűs SZERELEM. Az üvegszilánkon is vígan elnyammogó versenyző olyan nyelvmunkát villantott a színfalak mögött, hogy a Magyar PUA Szövetség tagjai is legfeljebb az inasai lehetnének. Cikkünkből azt is megtudhatja, mi az ördög az a PUA.

Darab húsként bántak vele a Got Talent színpadán :(

Mi készül itt? Fördős Zé is elindult a tehetségkutatón? Kinek áll érdekében ez a csupasz pulyka? Szombat este kiderül.

Sebestyén Balázsék világsztár hasonmásokkal forgattak

A Hungary’s Got Talent showműsor házigazdái, Sebestyén Balázs és Dombóvári István nagyon élvezik a közös munkát és azt, hogy most egy kicsit megcsillogtathatják színészi vénájukat is.

Ősszel beindulnak az új műsorok!

A héten már elmondtuk, hogy 18 éves lett a magyarországi RTL, és ezt azzal szeretné emlékezetessé tenni, hogy soha nem látott mennyiségű új műsort indít a csatornáin. Az új időszámítás már a héten elkezdődött, szombat este pedig már érkezik is a Gálvölgyi show, aztán a Vigyél el! Istenes Bencével. De mindez, még csak a kezdet!

Reflektor 15-07-08


szerző:
2015.07.09. 01:10
Reflektor 15-07-08

Reflektor: Linczényi Márkó imádja a kihívásokat. Házasodni készül a Szelfi szerelmespárja.

Reflektor 15-07-01


szerző:
2015.07.02. 01:15
Reflektor 15-07-01

Reflektor: Izgalmas nyár elé néznek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai - tudtuk meg azon a nyárindító bulin. Csuja Imre őszintén megmondja majd a véleményét. Az ősszel induló Hungary’s Got Talent zsűritagja úgy gondolja, az őszinteség a legfontosabb a produkciók értékelésénél.

Fókusz 15-06-23


szerző:
2015.06.23. 19:25
Fókusz 15-06-23

Fókusz: Ki lesz a műsorvezető? - A zsűrit már lelepleztük, most megmutatjuk, kik lesznek a Hungary’s Got Talent házigazdái. Megzsarolták - Pornóképekkel zsarolják hónapok óta VV Évát. A lány most erotikus képeit is nyilvánosságra hozta. Olimpia Budapesten? - Mennyibe kerülne és mennyit hozna? Az már biztos, hogy megpályázzuk a 2024-es nyári olimpia rendezési jogát.

Reflektor 15-02-24


szerző:
2015.02.25. 01:15
Reflektor 15-02-24

Reflektor: Lali titokban követte a barátnőjét. Ősszel indul a Hungary’s Got Talent.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való