KERESÉS search-close

hosszú katinka

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hosszú katinka"

 Nyolc hónap hallgatás után először szólalt meg Shane Tusup!

Hosszú Katinka korábbi edzője és férje a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy habár nem volt könnyű, de túl van a 2018-as éven, ami nem csak a magánéletében, de szakmailag is hatalmas változást okozott a számára.

Hargitay őszintén elmondta véleményét Hosszú Katinkáékról

Hargitay András háromszoros világbajnok úszó, korábbi szövetségi kapitány azt mondja, már az elejétől kezdve nehéz volt Hosszú Katinkával és férjével együtt dolgozni. Sokszor nem is a csapattal, hanem külön utaztak és a válogatott egyen melegítőjét sem voltak hajlandók felvenni.

Fókusz 2017-09-14


szerző:
2017.09.14. 17:20

Story Extra 2017-09-07


szerző:
2017.09.07. 16:50

Fókusz 2017-06-08


szerző:
2017.06.08. 18:55
Katinka: a Duna Aréna az első 5-ben a világon!

Világklasszis úszóink csobbanhattak elsőként és ők tesztelhették a Duna Arénát. A nyári vizes világbajnokság helyszíne Gyurta Dani szerint elképesztő erőt ad majd a magyar szurkolókkal a magyar versenyzőknek. Hosszú Katinka az első száz méter után határozottan kijelentette, hogy a komplexum a világ öt legjobb uszodája közt kaphatna helyet.

Fókusz 2017-02-21


szerző:
2017.02.21. 19:00
Elkészült a Duna Aréna

Átadták a 2017-es nyári vizes világbajnokság uszodáját, a Duna Arénát. Az úszók kedden már a medencét is kipróbálhatták. Hosszú Katinka szerint a komplexum a világ öt legjobb uszodája közt kaphatna helyet. Fürjes Balázs kormánybiztos az átadón azt mondta, az első világrekord már meg is született azzal, hogy idő előtt kész lettek az építkezéssel, úgy, hogy az aréna költségvetését tartani tudták. A Demokratikus Koalíció szerint viszont sokkal többe fog kerülni a világbajnokság megrendezése, mint ahogy az eredeti tervben szerepelt.

HOSSZÚ KATINKA: Egy nemzeti ügyből, most egy politikai harc lett

Hosszú Katinka szerint nehéz elfogultság nélkül véleményt mondania, de ha megpróbál sorrendet tenni a legjobb uszodák között, akkor a Duan Aréna benne van az első ötben a világon.

Hosszú: Mentálisan volt nehéz

Mentálisan volt a legnehezebb hat nap alatt 11 számban versenyezni, nem is fizikailag. Ezt mondta hazaérkezésekor Hosszú Katinka, aki a windsori rövidpályás úszó világbajnokságon hét aranyat és két ezüstérmet nyert. Soha, senkinek nem sikerült még egy világbajnokságon ennyi aranyérmet szereznie, mint neki.

Gyárfást elmosták a hullámok

Gyárfás Tamás szerda reggel lemondott a Magyar Úszószövetség éléről. Hosszú Katinka már régóta küzdött ezért...

Több százezer követőjük van, mivel nyűgözi le rajongóikat?

Az, hogy Kasza Tibinek majdnem 800 ezer követője van a Facebookon, már magában meglepő, és egyben érthető is. Ő vagy akár Istenes Bence napi szinten ad követnivalót a likeolóknak. Ennél persze összetettebb feladat a közösségi média kezelése és komoly felelősség is. Éppen ezért is lesz ilyen kategória a Cometen idén.

Hosszú: Hét pontos követelés


szerző:
2016.11.21. 18:41
Hosszú: Hét pontos követelés

Hét pontos követelést tett közzé Facebook-oldalán saját és úszótársai nevében Hosszú Katinka. Ebben egyebek között azt követelik, hogy álljon fel egy új, az úszók egészét maga mögött tudó, megbízható vezetőség, fektessenek le objektív támogatási elveket, szüntessék meg a kiszolgáltatott rendszert.

Hosszú Katinka és az úszószövetség ismét egymásnak esett

Gyurta Dániel után Kapás Boglárka is kiállt Hosszú Katinka mellett. Az olimpiai bajnok úszó kedden nyílt levelében azt írta, a szövetség vezetői úszókat, teljes klubokat tartanak sakkban ígéretekkel vagy megfélemlítéssel, Gyárfás Tamást pedig lemondásra szólította fel. Úgy tűnik, az úszószövetség elnöke év eleje óta nem érti Katinka mivel és miért elégedetlen.

Így nézett ki Hosszú Katinka 12 évvel ezelőtt!

A Comet 2016 egyik jelöltje, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nosztalgikus pillanatba került, és megosztott egy képet, ami az elmúlt 12 évben történt átalakulását örökítette meg.

Edzésen főnök, otthon szerelmes társ - hogyan működhet?

A nyolc riói aranyéremből hatot olyan, vagy olyanok szereztek, akiket vagy a párjuk, vagy a férjük, vagy az édesapjuk készített fel az olimpiára. Ez amellett, hogy érdekes, és talán nem is megszokott, felvet pár kérdést is. Mekkora feszültséget szülhet, ha a férj vagy az apa kőkemény edző is? Szét lehet választani a szakmai szigort és a magánéletet?

HOSSZÚ KATINKA:

Leszállt az aranygép, az összes magyar sportoló hazatért Rióból. A járattal 150-en jöttek, köztük Hosszú Katinka, Szász Emese, Szabó Gabriella, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina és Rédli András. A fogadást a Syma csarnokban tartották, ahol minden magyar érmes színpadra lépett. Katinka mesélte el, hogy milyen érzés olimpiai aranyérmesnek lenni.

Rió: 8 arany a vége


szerző:
2016.08.21. 18:00
Rió: 8 arany a vége

Ugyanannyi aranyérmet szereztek a magyar sportolók Rióban, mint 4 éve a londoni olimpián, de összességében kevesebb éremmel térnek haza. A mostani mérleg: nyolc arany, három ezüst és négy bronz. Vagyis összesen 15 érem. A két legeredményesebb sportoló Kozák Danuta és Hosszú Katinka 3-3 aranyéremmel büszkélkedhet.

Még mindig nem hiszi el, hogy 3 aranyat szerzett

Látta a medencéből Hosszú Katinka, hogy férje a parton ugrál a 400 vegyes döntőjében. Innen tudta, hogy rekordot úszik. Azt mondta, egyébként nagyon sokat jelent neki, hogy férje, aki egyben az edzője így szurkol neki, azt pedig még mindig nem hitte el, hogy háromszoros olimpiai bajnok lett. Az úszóklasszis hétfőn Rióban sajtótájékoztatót tartott és tudósítónknak is mesélt a terveiről.

HOSSZÚ KATINKA:

Hosszú Katinka eddig már 4 olimpián versenyzett, az elsőn még csak 15 éves volt. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő azt szeretné elérni, hogy a mentalitás megváltozzon itthon, hogy ne csak az eredményekről és az érmekről szóljon a sport, hanem, hogy a gyerekek szeressenek úszni és versenyezni is.

HOSSZÚ KATINKA:

Nem győztek betelni a fotósok Rio De Janieiro-ban Hosszú Katinkával. Ő pedig csak mosolygott, és minden kérést teljesített. Az olimpia úszókirálynője lett 3 arany és egy ezüstérmével. Látta a medencéből Hosszú Katinka, hogy férje a parton ugrál a 400 vegyes döntőjében. Innen tudta, hogy rekordot úszik.

Bulik, könnyes boldogság és sztáros bejelentések – Ez történt a héten!

A héten is volt mindenféle finomság, amiben tobzódhattunk: olimpia-örömök, Sziget-tombolás, izgalmas bejelentések, poénok, cukiskodások és meglepő átalakulások! Visszapörgetnétek őket? Segítünk!

A legfontosabb pénteki magyar olimpiai eredmények

Három döntetlen után nyert a férfi vízilabda válogatott. Tíz góllal győzték le a japánokat. Ott van a döntőben Kapás Boglárka 800 méteres gyorsúszásban, Hosszú Katinka 200 méter háton, Cseh László pedig 100 méter pillangón.

Fókusz 2016-08-10


szerző:
2016.08.10. 18:55
Íme a 7 legjobb Hosszú Katinka mém

Hosszú Katinka megszerezte harmadik olimpiai aranyát is, ezzel beállította Egerszegi Krisztina magyar rekordját az egy olimpián szerzett úszó aranyérmek tekintetében. A siker után az internet felrobbant, beindultak a mémgyárak, mutatjuk a legjobbakat!

Hosszú Katinka olimpiai bajnok 200 méter vegyesen is

Hosszú Katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. Kenderesi bronzérmes, Cseh hetedik 200 méter pillangón.

Megvan a harmadik arany!


szerző:
2016.08.09. 11:58
Megvan a harmadik arany!

Magyar idő szerint kedden hajnali fél négykor Hosszú Katinka a 100 méteres hátúszás döntőjében újra aranyérmet szerzett Magyarországnak. 

Hosszú és Jakabos is elődöntős 200 méter vegyesen

A 400-on aranyérmes Hosszú Katinka a legjobb, Jakabos Zsuzsanna pedig a kilencedik idővel jutott elődöntőbe a 200 méter vegyes előfutamaiból a riói olimpia hétfői versenynapján.

A legcsillogóbb arany

Soha ilyen szépen, ennyire magabiztosan nem kezdődött még olimpia a magyar csapat számára. Két olimpiai aranyérmesünk már van - de amíg egyikük a győzelem után már lazíthat és esküvőt és gyereket tervez, addig a másik arra készül, hogy újra és már megint bizonyít az egész világnak. Szász Emese karrierjét és Hosszú Katinka útját is évek óta követjük a Fókuszban.

Fókusz 2016-08-08


szerző:
2016.08.08. 18:55
Így örültek az első magyar aranyérmesek

Éremért utazott Rióba Szász Emese, aki szerint csak hab a tortán, hogy ez a legszebb érem lett. A női párbajtőr aranyérmese, aki a magyar csapat első győzelmét szerezte, azt mondta az RTL Klubnak, hogy bár már sokan nem hittek benne, ő bízott abban, hogy meg tudja mutatni, jól fog szerepelni harmadik olimpiáján. Vasárnap Kapás Boglárka egy karcsapással maradt le a dobogóról a 400 méter gyorsúszás döntőjében. A 400 méter vegyesen aranyérmes Hosszú Katinka pedig bejutott a 100 méteres hátúszás döntőjébe. Az úszónő edző férje közben a Facebookon vallott szerelmet neki.

Story Extra 2016-08-08


szerző:
2016.08.08. 17:25
Hosszú Katinka világcsúccsal aranyérmes

Hosszú Katinka 4:26.36 perces, hatalmas világcsúccsal nyert aranyérmet 400 méter vegyesen a riói olimpia úszóversenyeinek szombati nyitónapján. Hosszú pályafutása első ötkarikás érmét szerezte, míg a magyar csapatnak - Szász Emese párbajtőröző után - ez volt a második aranya az első napon Rióban.

 

Story Extra 2016-07-29


szerző:
2016.07.29. 17:25

Fókusz 2016-07-28


szerző:
2016.07.28. 18:55
A legszebb ünnep: különleges édesanyák mesélnek

Május első vasárnapja 1925 óta az anyák napja Magyarországon. Ez alkalomból virág helyett különleges édesanyákat gyűjtöttünk össze, mondhatni egy csokorba. Van köztük tizenöt gyerekes, olimpiai bajnok, színésznő, de olyan is akad, aki azért fogadta örökbe fiát, hogy ne bántsák.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való