KERESÉS search-close

horgász

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "horgász"

Kétszer is kifogták az óriási harcsát

Óriásharcsa akadt horogra Hortobágyon - egymás után kétszer.  A Halgazdaság ohati tavában múlt szombaton húzták parta a 93 kilós csaknem 2 és fél méteres halat. A horgász azt mondta, egész életében emlékezni fog a hatalmas fogásra, amivel megdöntötte a helyi rekordot. A harcsát végül visszaengedték a halastóba, majd legnagyobb meglepetésükre néhány órával később újra bekapta csalit.

Örök klasszikusok a netről, amelyek ma mégsem fértek bele a 10-be

Egy zseniális horgász-interjú, az Azbeszt című videó vagy a hölgy, aki Jézus magyarságát bizonygatja… mind olyan gyöngyszemei a netnek, amelyek önálló helyet is kaphattak volna toplistánkon, de ezúttal ők a nagy kimaradók.

A Tuti Tiki Taki lesz a horgászok kedvenc csalija!

A K&H Cápák között különdíj jelöltje, Nagy Lajos egyszerű és nagyszerű vállalkozása a horgászoknak kedvez. A teljes adásból kiderül, hogy melyik cápát sikerült meggyőznie a Tuti Tiki Takival!

Így még senki sem izgult a Cápák között!

Nagy Lajos bátortalanul állt az öt cápa elé. Vajon ennek ellenére sikerül befektetőre találnia? A Cápák között hétfő esti adásából kiderül!

Szundító horgásztársa csónakját lopta el

Alvó horgásztársa félmillió forintot érő gumicsónakját lopta el egy férfi a balatonedericsi strandról. A férfi a horgásztanyáig evezett a csónakon, majd kocsijába tette és elhajtott. Egy biztonsági kamera azonban lebuktatta, néhány órán belül elfogták a rendőrök.

A tóban találták meg a horgászt

Kutyákkal, víz alatti radarral kerestek egy horgászt tegnap a szécsényi tóban. Felesége értesítette a rendőrséget, hogy nem tudja elérni férjét. A horgász holttestét késő délután, búvárok találták meg a tóban.

Vízbe hajtott, meghalt a sofőr

Horgászok hallották, ahogy segítségért kiabál, de már nem tudtak rajta segíteni. Egy 87 éves férfi vesztette életét Győrben miután autójával az Iparcsatornába hajtott.

Vadkan üldözött egy horgászt

Kilométereken át üldözött egy horgászt egy vaddisznó Visegrádnál – erről a 444.hu írt először. Az állat a bozótból bukkant elő, és elindult a férfi felé. Ő megpróbálta elcsalni a kocsijával, de a disznó csaknem egy órán keresztül üldözte. Sőt: elé is állt, majd lefeküdt a földre, hogy a horgász ne tudjon tovább menni. Azóta kiderült: egy Rozi nevű, háznál nevelt szelíd vaddisznó követhette a horgászt.

Fókusz 2017-09-26


szerző:
2017.09.26. 17:20
Tóba fulladt egy horgász

Párszáz forintos etetőjét akarta visszaszerezni – vízbe fulladt egy horgász a kőszegi Csónakázó tavon. A többi horgász figyelmeztette, hogy ne menjen be a vízbe, mert az veszélyes, ő mégis beúszott. A 31 éves férfi 20 percig volt víz alatt. A mentők nem tudták újraéleszteni.

Óriás harcsát fogtak Szentesen

Óriás harcsát fogott egy szentesi horgász. A több mint két méter hosszú és csaknem száz kilós halat két órán keresztül fárasztották, mire sikerült megfogni. Alig bírták kiemelni a vízből, így a súlyát csak becsülni tudják. A horgász azt mondta, egy ekkora halat tiszteletből is vissza kell engedni a vízbe.

 

Kifogták az ország legnagyobb pontyát!

 Íme Kukó, Magyarország legnagyobb ismert pontya, hossza 120 centiméter, súlya 40.4 kiló. Hangsúlyozzuk, hogy a legnagyobb ismert, hiszen a vizek mélye még rejthet nála is nagyobb pikkelyest.

Vízbe esett és meghalt a horgász

Tóba fulladt egy horgász a Nógrád megyei Cserhátsurányban szombat délután. Úgy tudjuk: csónakjából csalit akart szórni a vízbe, amikor valószínűleg elvesztette egyensúlyát és a vízbe esett. A férfi azonnal elmerült, a többi horgász már hiába kereste. Holttestét végül búvárok találták meg.

VV ZSERALDIN: Cseles vagyok, de mindent csak óvatosan!

A Villa legújab lakója Zseraldin. A fiús lány, horgászik és focizik és van egy lánycsapata is. Szégyenlős, de nyerni akar és szeret beleállni a konfliktusokba. Az már biztos, hogy felforgatja a villalakók életét!

Óriási harcsát fogott Pakson egy horgász

Tíz kilóval több, mint egy mázsa, és majdnem két és fél méter az a harcsa, amit Pakson fogott ki egy horgász. Akadt már a horgára 50, 60, sőt 70 kilós harcsa is, de ez a mostani abszolút rekordnak számít a környéken. A horgász azt mondta, már a fárasztásnál érezte, hogy nagy fogás lesz. A halat mérlegelés után hazavitte, lesz belőle harcsapörkölt és rántott hal.

Harmadszor is kifogták a kapitális tükörpontyot

Megvizsgálták, teljesen egészséges a matuzsálem korú hal, ezért újra visszakerült a vízbe, így most akár megint kifoghatja valaki, ezért pedig már jutalom is jár. Kiszámíthatatlan, hogy hol bukkan fel, pénteken Balatonszemesnél emelték ki a vízből, egy héttel előtte pedig Ábrahámhegynél akadt horogra.

Világrekorder lehet a magyar horgász

Kifoghatta a valaha mért legnagyobb szürkeharcsát egy magyar horgász a franciaországi Petit-Rhone folyóban! Varga Vilmos évek óta dolgozik a környéken, mint horgász-túravezető, péntek este már két órája horgászott már, eredménytelenül. Épp indulni készült, mikor éjfél előtt néhány perccel megrezzent a damil.

Már drónnal is keresik az eltűnt horgászt

Már repülő, azaz drónra szerelt kamerával is keresik azt a férfit, aki valószínűleg vízbe fulladt egy Baranya megyei tóban. A horgászt egy hete nem találják. Speciális mentőket, búvárokat is bevetettek már, eddig sikertelenül. A drónnal most mocsaras, megközelíthetetlen helyek fölé repülnek, hátha így megtalálják az áldozatot. A férfi egy társával együtt pecázott a Piskó melletti tónál, amikor a tragédia történt. A horgászok csónakja a vízbe borult, azonban csak egyiküknek sikerült a partra úsznia.

Felborult a csónak, az egyik horgász meghalt

Vízbe fulladt egy horgász Baranya megyében hétfőn este. A férfi egy társával együtt pecázott a Piskó melletti tónál, amikor a tragédia történt. A horgászok csónakja a vízbe borult, azonban csak egyiküknek sikerült a partra úsznia. Kedden egész nap speciális mentők keresték a férfi holttestét, de nem találták meg. A kutatást az erős szél is nehezítette.

Kutyája mentette meg a vízbe esett horgászt

Az áradó Tiszából kellett kimenteni egy horgászt Csongrádnál. A csónakjából esett a hideg vízbe vasárnap délután. Életét kutyájának köszönheti. Az állat a parton nyüszített, hogy a járókelők figyelmét felhívja bajban lévő gazdájára.

Előzetes: Az áradó Tiszából kellett kimenteni egy horgászt

A csónakjából esett a hideg vízbe vasárnap délután Csongrádnál. A vacogó férfi 25 percig kapaszkodott egy uszadékfába, így várta a segítséget. Életét valószínűleg kutyájának köszönheti. Az állat a parton nyüszített, járókelők figyeltek fel rá.

Gigantikus albínó busát fogtak a Tiszában

Nem akart hinni a szemének, amikor meglátta, mi akadt a horogra. Gigantikus méretű, több mint egy méteres és fél mázsa súlyú, fehér színű busát fogott ki egy horgász a Tiszából.
 

Előzetes: Gigantikus méretű halat fogott

Nem akart hinni a szemének, amikor meglátta, mi akadt a horogra! Több mint egy méteres és fél mázsa súlyú, fehér színű busát fogott ki egy horgász a Tiszából. A kifogásról készített felvételeket megmutatjuk 6-kor az RTL Híradóban.
 

Hat horgászból hétnek nincs engedélye

Sokszor folyik szabad rablás Csepelnél, a hírhedt Francia-öbölben. Ám csak addig, amíg fel nem bukkan Balázs és Zsolt, a két régi motoros, vagy inkább motorcsónakos halőr. Harcsabajusz, kellő szigor és fellépés, és máris megvannak a zsiványok.

Fókusz 12-07-23


szerző:
2012.07.23. 20:05
Fókusz 12-07-23

Fókusz: Veszélyes fenevad - Vérszomjas piranhát fogott ki a Dunából egy asszony. Az állat azonnal megsebezte a peches horgászt. Bekattant? - Milyen hatást vált ki a kábítószer, amelyet Bándy Kata gyilkosa használt? Okoz-e agressziót? A gyermek a tét - Az apa korlátozta az anya láthatási jogát, mert szerinte bántalmazta a kisfiút. Miért nem lépnek a hatóságok?

Nem beetetés: extrém horgászokkal pecáztunk!

Horgászokra támadó medvék, pecásokat felnyársaló marlinok, agresszív elefántok, vérengző cápák, dermesztő fagy vagy örvénylő zuhatag. A Fókuszban extrém horgászok nyomába eredünk, akik a világ legzordabb és leglakatlanabb helyein élnek és néha halnak is kedvenc hobbijukért.

Búvár akadt egy pecázó horgára

A horgász épp egy nagyméretű halnak hitt zsákmányt akart feltekerni horgászbotjával, mikor rájött, hogy egy búvárt sikerült elejtenie.

Riadalom a rejtélyes koponya körül

Egy helyi férfi jelentette a rendőröknek, hogy kedden akadt a horgára az emberi testrész a Rinya-pataknál, Babócsa környékén.

Emberi fejet fogott, sokkot kapott


szerző:
2011.08.10. 17:35
Emberi fejet fogott, sokkot kapott

Horgászás közben emberi koponya akadt a horgára egy férfinak a Rinya-patak Babócsa melletti szakaszán.

Kifogták az első helyet horgászaink

A Spro-Exner-Molnársziget a világ legjobb horgász klubcsapatainak versenyén az első helyen végzett a hétvégén.

Vízbe fulladt a horgász?


szerző:
2011.06.06. 16:02

Kihúzták a horgász holttestét


szerző:
2011.05.18. 11:21
Kihúzták a horgász holttestét

Megtalálták annak az osztrák férfinak a holttestét, aki még május 8-án esett a Balatonba.

Machetével támadtak egy horgászra

Machetével fenyegetett meg egy horgászt egy 17 éves fiú Bánréve és Sajónémeti között.

Nem keresik tovább a horgászt


szerző:
2011.05.10. 11:33
Nem keresik tovább a horgászt

Nem keresik tovább a vízimentők azt az osztrák férfit, aki még vasárnap merült el a Balatonban.

Még kutatnak a Balatonban eltűnt férfi után

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata hétfőn bekapcsolódott a vasárnap Balatonmáriafürdő közelében elmerült horgász keresésébe.

Tóba fulladt egy férfi Budapesten

Vélhetően horgászás közben halt meg egy ember a Tóváros lakópark közelében.

Megtalálták az eltűnt horgász holttestét

A férfi pecázás közben, a csónakjából zuhant egy Zala megyei bányatóba.

Horgászt fogott a harcsa


szerző:
2009.08.06. 15:09
Horgászt fogott a harcsa

A férfi két másik horgásznak akart segíteni, amikor az állat a víz alá rántotta.

Piranja-t fogtak a Dunán


szerző:
2009.07.20. 18:12
Piranja-t fogtak a Dunán

Piranja-t fogott varsájával egy horgász csütörtökön a Dunán Bajánál.

Öt emberrel borult fel egy csónak a Tiszán

Több órás kutatás után találták meg az egyik férfi holttestét a búvárok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való