KERESÉS search-close

hitelfelvétel

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hitelfelvétel"

Szigorodhat a hitelfelvétel

Szigorítják a hitelfelvételt szeptember elsejétől - a Bankmonitor piaci információi szerint. Csak az eddig elvihető kölcsön felét kaphatná meg, aki változó kamatozású hitelt akar, és kevesebbet keres, mint havi nettó 500 ezer forint.

Marad az alacsony jegybanki alapkamat – hogyan hat ez a hitelfelvételre?

Történelmi mélységben a jegybanki alapkamat. Múlt héten a Magyar Nemzeti Bank bejelentette, hogy 2017 végéig biztosan nem lesz szükség kamatemelésre.   De, hogy mit is jelent ez pontosan, és hogy hogyan hat ez a hitelfelvételre, arról szakértőnkkel, Barabás Gyulával beszélgettünk.

Önerőnek számít-e a CSOK?

Rengeteg kérdés felmerült azóta, amióta rendelkezésre áll a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK), ezek közül az egyik, hogy önerőnek számít-e a hitelfelvétel során? Ezt tisztáztuk a Pénzcentrum szerkesztőjével.

Jövőre már szigorúbb feltételekkel vehetünk fel hitelt

A 8:08 – Minden reggel stúdiójában szakértőnk ismertette a hitelfelvétel jövő év januárjától hatályba lépő változásait. Kiemelt szerep jut majd az igazolt jövedelmünknek és ez fogja meghatározni az általunk felvehető kölcsön mértékét. A szigorítás elsődleges célja a magyar lakosság eladósodásának megelőzése.

Tovább szabályozzák a hitelfelvételt

Az új szabályozás szerint többi között megszűnik a vételi opció, de nem lesz THM-plafon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való