KERESÉS search-close

heti szőrös

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "heti szőrös"

Bojtár, add rá a tartalékot!


szerző:
2018.08.28. 08:59
Bojtár, add rá a tartalékot!

Újabb cuki heti szőrös érkezik hozzánk! Rengeteg kutya vár még szerető otthonra, így ismerkedjünk meg legújabb védencünkkel, a borzos kis Bojtárral!

Heti szőrös: Barbi szerető gazdit keres!

Barbi egy barátságos, nyugodt keverék kutyus, aki kedveli a társaságot, és nem szeret egyedül lenni. Csípőproblémái miatt nem ajánlott számára a lépcsőzés. Nézd meg a videót, és ismerd meg jobban Barbit!

Heti szőrösök: Fogadd örökbe Lénát és Lunát!

A héten nem is egy, hanem két kutyust lehet örökbefogadni! A németjuhász keverék kölykök a mamájukkal és testvéreikkel nagyon rossz körülmények között éltek az egyik pesti, elővárosi kerületben. Az önkormányzat decemberben lemondatta a kutyák tulajdonosát, így mindannyian a Vigyél Haza Alapítvány gondozásába kerültek. A kicsik három hónaposak, megkapták a mikrochipet és az első két oltásukat is. Jöhetnek az álomgazdik!

Heti szőrös: Fogadd örökbe Pöttömöt!

Heti szőrösünk Pöttöm, aki egy négy éves ivartalanított, kan kutyus. Pöttöm előző gazdija nemrég elhunyt, és ezért új gazdát keres. Ha örökbefogadnád, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Heti szőrös: Betty


szerző:
2017.11.13. 07:38
Heti szőrös: Betty

Ismerd meg a 9 éves Bettyt! Ha úgy érzed, te vagy számára a megfelelő gazdi, fogadd örökbe!

Fogadd örökbe heti szőrösünket, Linát!

Mindig örülünk, amikor egy kutya gazdára talál, de rengeteg eb vár még szerető otthonra. E heti szőrösünk: Lina! Dr. Faragó Viviennel, a Vigyél Haza alapítvány önkéntesével beszélgettünk a cuki állatról.

Fogadd örökbe Mollyt!


szerző:
2017.10.11. 08:44
Fogadd örökbe Mollyt!

Molly egy másfél esztendős szuka kutyus, aki nagyon-nagyon okos. Különlegessége, hogy nincsen farka, így amikor csóválja a farkát, olyan, mintha a popóját csóválná.

Fogadd örökbe heti szőrösünket, Tücsköt!

Tücsök 3 hónapos, eleven kiskutya, aki szerető gazdira vár. Fogadd örökbe! Tel: 0620 934 4826

Anna nem bírt ellenállni a legújabb szőrösnek!

Íme legújabb heti szőrösünk, Süti! A kutyust Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója mutat be a nagyérdeműnek.

Kutyanevelés tükörmódszerrel


szerző:
2017.04.26. 07:41
Kutyanevelés tükörmódszerrel

Korom Gábor, a módszer alapítója volt Anna és Miki vendége, aki elárulta, mire kell odafigyelniük a tudatos gazdikank. Lola, aki ezen a héten keresi új otthonát, már teljesen belaka a stúdiót.

Heti szőrös: Fogadd örökbe Lolát!

Lüszi után Lola keres gazdit magának a Reggeli nőzi között. A két év körüli ivartalanított kislányt a 22. kerületben találták combficammal, ám most már egészségesen várja leendő gazdiját.

Reggeli 2017-04-18


szerző:
2017.04.18. 07:15
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való