KERESÉS search-close

határrendészet

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "határrendészet"

Fehérneműbe dugták a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek

Melltartóban és alsónadrágban rejtették el a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek. Négy éve, titkosszolgálati eszközökkel buktatták le őket. 53 vádlott állt bíróság elé. Ügyükben kedden született elsőfokú ítélet. A legsúlyosabb büntetést az elsőrendű vádlott - egy volt rendőr főtörzsőrmester - kapta.

Keddtől katonák is igazoltathatnak

Keddtől a katonák határrendészeti feladatokra is bevethetőek a határokon, miután a köztársasági elnök aláírta az erről szóló törvénymódosítást, ami ma hatályba lépett. Szolnokon folyamatosan képzik azokat a katonákat, akik a rendőrökhöz hasonlóan járőrözhetnek, igazoltathatnak vagy civileket bilincselhetnek meg a déli határon. Nem lőhetnek, csak akkor, ha saját életük forog kockán. Gumilövedéket és könnygázgránátot viszont használhatnak.

Kevesebb a menekült a déli határon

A Fidesz frakcióvezetője viszont kitart amellett, hogy szigorítani kell az idegenrendészeti szabályokon. Rogán Antal szerint erre szakosodott bíráknak két-három hét alatt dönteniük kell a menekültek sorsáról, és azokat, akik nem háborús övezetből jönnek, automatikusan ki kell utasítani, de addig is őrizetbe kell venni őket.

Sűrű napja volt a határrendészeknek

Huszonhárom határsértőt és egy szerb embercsempészt fogtak el kedd délutántól szerda reggelig.

Palesztin határsértők rejtőztek kamionban

A hét ember a sofőr tudta nélkül osont fel a járműre. A céljuk az volt, hogy eljussanak Nyugat-Európába.

Csónakon próbálta férjét becsempészni az országba

A motorcsónak egy tréleren volt, abban rejtőzött el a férfi a határátlépésnél.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való