KERESÉS search-close

hasba szúrta

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hasba szúrta"

Nem vette be a gyógyszereit a pszichés beteg fiú, többször hasba szúrta magát

Életveszélyben volt a pszichés beteg, mert nem vette be a gyógyszereit. A fiú többször hasba szúrta magát, majd az erdőbe futott tegnap délután Bakonyszentlászlón. Rendőrök, polgárőrök, mentők és a honvédség légi kutató-mentő csapata is részt vett a keresésében. Alig egy órán belül megtalálták, sérülései miatt mentőhelikopter vitte a veszprémi kórházba.

Megkéselte a bántalmazóját a 13 éves fiú

Elítélték azt a 13 éves fiút, aki a vád szerint bosszúból csaknem halálra késelt egy 17 éves fiatalt Kántorjánosiban még tavaly szeptemberben. Kiderült, hogy későbbi áldozata rendszeresen bántalmazhatta és terrorizálhatta a gyereket, aki ennek akart véget vetni: magához vett egy kést és hasbaszúrta a fiút.

 

Azt állítja, önvédelemből szúrta hason élettársát

Csak védekezésből szúrt - ezt mondta a Híradónak az a mátraverebélyi nő, akit kedden fogtak el a rendőrök, mert hasba szúrta élettársát. Az asszony azt mesélte, hogy a férfi évek óta bántotta, aznap este is megütötte. Végül, hogy megvédje magát felkapott egy kést, majd megszúrta. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, kórházban kezelik, de már jobban van. Az asszonyt nem vették őrizetbe, szabadlábon védekezik.

Bocsánatot kért a bíróságon

Bocsánatot kért a bíróságon az a fiatal, aki hasba szúrt egy mentőst csaknem másfél éve Budapesten. A mentőápolót életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadó drogozott, ezért kellett mentőt hívni hozzá. Azt állította, hallucinált az autóban, azt hitte elrabolták, ezért támadta meg a neki segítő ápolót.

Észre sem vette, hogy megszúrták

Akár nyolc év börtönt is kaphat az a huszonkét éves győri férfi, aki tavaly hasba szúrta ismerősét, majd elmenekült. A támadó ellen most fejezték be a nyomozást és hamarosan vádat emelhetnek ellene. A két fiatal azon szólalkozott össze, hogy egyikük nem vitt arrébb egy padot, mire a másik dühös lett, végül kést rántott. Barátját életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Bedrogozva szúrta hasba a mentőápolót

Fiatalkorúak börtönébe küldené az ügyészség azt a 16 éves fiút, aki tavaly ősszel hasba szúrt egy mentőst. A tinédzser kábítószerezett, és elájult. Mentő érkezett hozzá, de kórházba szállítása közben rátámadt az ápolóra. Megkéselte, életveszélyes sérüléseket okozott neki.

11 év a brutális apának


szerző:
2016.04.22. 18:00
11 év a brutális apának

Tizenegy év börtönt kapott az apa, aki két és fél éve megkéselte a lányait Budapesten. Hasba szúrta az akkor 4 és 7 éves gyerekeket. A férfi többször fenyegette korábbi élettársát azzal, hogy végez a lányokkal. Hangfelvétel készült arról, ahogy azt mondja: megrendelheti a gyerekek koporsóját. A lányok túlélték a brutális támadást. A késelő apa most arról beszélt, megbánta és sajnálja a tettét, irgalmat kér a bíróságtól. Az ítélet még nem jogerős.

Hasba szúrta a beteg a mentőápolót

Egy őrjöngő fiatal hasba szúrt egy mentőápolót Budapesten a mentőautóban. A 16 éves fiút Csepelről szállították a mentősök a Heim Pál Kórházba, mert rosszul lett. Mielőtt a kórházba értek volna, a fiatal tombolni kezdett, úgy tudjuk, drog hatása alatt állhatott. Egy késsel az ápoló mellkasába és hasába szúrt. A mentőst kórházba vitték és azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Előzetes: Családi dráma!


szerző:
2015.09.12. 15:10
Előzetes: Családi dráma!

Előzetesbe került a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy többször hasba szúrta egyéves lányát Lajosmizsén. Stábunk szombaton járt a családnál, de elkergették őket. Hogy mi történt ezután, kiderül az RTL Híradóból.

Hasba szúrta menyasszonya udvarlóját

Késelés Szombathelyen. Hasba szúrta menyasszonya kéretlen udvarlóját egy 35 éves férfi az egyik legnagyobb szombathelyi lakótelepen. Egy kis élelmiszerbolt előtt vesztek össze, ahol a menyasszony dolgozott. Szemtanúk szerint a sérült elfutott a helyszínről. Úgy tudjuk, hogy hazaszaladt, és végül az apja hívott hozzá mentőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való