KERESÉS search-close

harrach péter

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "harrach péter"

Először mindent tagadott a 17 éves sofőr

Nem is ő vezette a kigyulladt Mercedest – úgy tudjuk ezt mondta először a nyomozóknak az a 17 éves fiú, akit azzal gyanúsítanak, hogy kedd este balesetet okozott a 11-es úton. A sofőr a szemtanúk szerint egy másik autóval versenyzett, de megcsúszott és nekicsapódott egy terepjárónak, aminek a volánjánál Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője ült.

Előzetes: Nem is ő vezette a kigyulladt Mercedest

Úgy tudjuk, ezt mondta először a nyomozóknak az a 17 éves fiú, akit azzal gyanúsítanak, hogy kedd este balesetet okozott a 11-es úton. A fiatal sofőr szemtanúk szerint egy másik autóval versenyzett, de megcsúszott és nekicsapódott Harrach Péter KDNP-s frakcióvezető terepjárónak. Információnk szerint a fiú egy tuningolt, több száz lóerős típust vezetett. Hogy mit mond erről a szakértő, kiderül este az RTL Híradóból.

Versenyző autó csapódott Harrach kocsijába

A KDNP frakcióvezetőjének autójába kedd este Budakalász mellett rohant bele egy Mercedes. Úgy tudjuk, a balesetet okozó sofőr versenyzett egy másik autóval, ezért történt a karambol.

Együtt: Kivételezett fideszeseknek jutottak a trafikok

Három trafikot is üzemeltet az a cég a XIII. kerületben, amiben a helyi Fidesz-KDNP-s képviselő cégének ügyvezetője a kültag, tudta meg a Népszabadság. A képviselő Harrach Tamás, akinek az apja Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője. Az Együtt szerint a kerületben is a kivételezett fideszeseknek jutottak a trafikok. Harrach Tamás az RTL Híradónak nem nyilatkozott, a Népszabadságnak azt mondta, nem gyakorolt befolyást a trafikkoncessziók kiosztására.

Bővülhet a vasárnap nem dolgozók köre

Tovább szélesítené a KDNP azoknak a munkahelyeknek a körét, ahol vasárnap nem lehetne dolgoztatni az alkalmazottakat. Harrach Péter azt mondja: a jelenlegi törvényben túl sok a kivétel, szerintük csak azoknak kellene vasárnap is dolgozniuk, akiknek munkája a társadalom számára nélkülözhetetlen. Azt, hogy ez pontosan kiket jelent, nem árulta el. Az ötlettel Rogán Antal is egyetért. A Fidesz frakcióvezetője szerint még akár ebben a ciklusban elfogadhatnak erre vonatkozó újabb szabályozást.

Harrach: Kiforgatták a szavaimat


szerző:
2014.12.10. 18:57
Harrach: Kiforgatták a szavaimat

Minden második gyereket veszélyeztet a szegénység Magyarországon. Az állami TV reggeli műsorában a minap viszont a műsorvezető felvetette, talán azért nem reggeliznek sokan, mert nem éhesek reggel. Beszélgetőtársa, a KDNP frakcióvezetője azt válaszolta, ez is egy életforma

A családokért küzd a KDNP


szerző:
2011.05.19. 20:00
A családokért küzd a KDNP

Erősítené az otthonok védelmét, megkönnyítené az új lakás vásárlását, és többek között leegyszerűsítené az örökbefogadást a KDNP.

Csak rokonokban bíznak a KDNP-sek?

A 37 fős KDNP-frakcióban legalább 9 olyan honatya van, aki valamelyik rokonát foglalkoztatja közpénzen fizetett parlamenti titkárként.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való