KERESÉS search-close

harmadik helyezett

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "harmadik helyezett"

Ő lett a ValóVilág 9 powered by Big Brother bronzérmese!

Zsuzsu, Hunor és Greg a stúdióban tudták meg, hogyan döntöttek a nézők. Először az derült ki, ki lett a játék harmadik helyezettje.  

Tamáska Gabriella lett a 2018-as X-Faktor harmadik helyezettje!

A Fináléban az énekesek eddig kétszer léptek színpadra, ám most az egyiküknek búcsúznia kellett a versenytől. A legkevesebb szavazatot Tamáska Gabi kapta, így számára ért véget az X-Faktor. 

Cintia a Farm 3. helyezettje


szerző:
2016.05.29. 21:00
Cintia a Farm 3. helyezettje

Nagyon szomorúan érkezett a Finálé stúdiójába a fiatal lány. Rengeteget tanult, és élt meg, és sajnálja, hogy csak a konfliktusai kerültek leginkább előtérbe. Cintia a szavazatok 23 %-ával lépett fel a Farm dobogó harmadik fokára.

Élete legnagyobb élménye volt a Konyhafőnök

A Konyhafőnök harmadik helyezettje, Nagy Eszter nehezen viselte, hogy a cél előtt esett ki a versenyből, mára azonban megbékélt bronzérmes helyezésével. A kétgyermekes anyukával a terveiről beszélgettünk.

Dórié lett a bronzérem


szerző:
2015.03.01. 20:32
Dórié lett a bronzérem

Eljött az idő, hogy megtudjuk, ki végzett a harmadik helyen. A szavazást lezárták, és megmutatták a fantomképeket. 13, 92 százalékkal Dóri számára ért véget a játék. A szőke lány azonban nem bánkódott, hiszen ő már így is többet nyert, mint remélte.

Benji búcsúfilmje


szerző:
2014.12.21. 19:35
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való